Første dag

Kongeværelset og en roomie, som jeg ville fungere vildt godt med. Det var virkelig bare drømmescenariet, da jeg d.6/8 trådte ind på True North efterskole, som ny elev. Jeg kan stadigvæk finde den mavefornemmelse jeg havde frem, og kan stadig huske hvor spændt jeg var. Normalt er jeg et snakkende vandfald, men lige der, der mistede jeg det hele. Jeg blev en lille stille mus, som bare ventede på alt det nye.

Jeg var mest nervøs for hvem jeg skulle bo med. Jeg vidste ikke på forhånd hvem eller hvor mange jeg skulle bo sammen med. Jeg var så virkelig heldig, at ende på et kongeværelse med en konge roomie. Jeg fik udleveret nøglerne til værelse 52.1, og skulle bo på et knap så stort, men vildt hyggeligt værelse med Nettie. Vi har udsigten, som alle mødre ville fælde en tåre for.

Normalt når man til sådan en "træt af dig, og du er træt af mig fase" fordi man går op og ned af hinanden 24/7, men den har vi slet ikke nået, og jeg tror heller ikke, at vi kommer til det.

Min hverdag på TNE

Vi har forskellige linjefag - Waterlife, Outdoor, Art & Design, Projektledelse og Performance. Jeg valgte performance fordi jeg jo har danset sådan altid, og gerne ville blive ved med det. Performance består af drama, musik og dans, hvor dans desværre er det vi bruger mindst tid på. - men men men!! En af mine skønne venner, Lars, fik en ide om at starte et dansehold, så det løser sig jo fint på den måde.

Jeg har heldigvis aldrig haft svært ved at snakke med nye mennesker, hvilket har ført til, at jeg også meget hurtigt fik skabt nogle tætte bånd med mange helt fantastiske mennesker.

Hvorfor efterskole?

Jeg føler mig på ingen måde klar til at skulle på gym lige nu, og jeg ved heller ikke hvad jeg vil endnu. Tror også at jeg længe har haft brug for en pause. En lidt lang en. En "pause" hvor jeg prøver noget helt anderledes, og møder nogle helt nye mennesker - fordi jeg var simpelthen kørt død i min gamle hverdag, som ikke havde ændret sig i 10 år.

Egentligt tror jeg alle ville elske et efterskoleår, og jeg tror alle kunne have brug for det. Hvis muligheden er der, så synes jeg virkelig at du skal gøre det. Jeg kan huske mine venner, som havde været på efterskole sige: "Det bliver det bedste år i dit liv, Sara!!" og jeg var bare sådan: "Så fedt kan det heller ikke være."

Og jeg havde ret. Man bestemmer selv hvor fedt det er, og det bliver ihvertfald ikke fedt hvis jeg ikke selv gjorde en indsats for at det ville blive "Det bedste år i mit liv". Det har jeg heldigvis gjordt, og det har allerede været de bedste 2 måneder længe.

Kys fra mig

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Favoritten er helt klart 'Good Together - Scarlet Pleasure'!! Scarlet er allerede noget jeg lytter meget til, og så kommer de bare med et pisse lækkert nummer - elsker elsker elsker!


Kys fra mig

Likes

Comments

For tiden tuller jeg egentligt bare rundt på efterskolen og hygger.. Tænkte at jeg ville dele nogle øjeblikke med jer og lidt fra fra hvad jeg går og laver her på det sidste.

Kys fra mig

Likes

Comments