Tjosan
Ligger i en soffa på hotellet i skrivande stund i hopp om att bli av med matkoman efter dagens lunch.
Imorse vaknande jag av att det Agnes ringde och när jag kollade på klockan insåg jag att frukosten stängde om 2 minuter. Så jag rusade upp och hann faktiskt. Efter frukosten tog jag o Aggan liften upp och fikade på ett café i backen, mysigt! Sedan tog vi liften ned såklart. Snart ska jag nog pallra mig iväg till gymmet och ikväll blir det middag som vanligt. Har inget annat planerat.

Hade tråkigt så gjorde några knäppa redigeringar, men tyckte att det blev lite roligt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Just nu har jag sportlov så jag är i Ramundberget. Jag är här med min familj(-mamma), Mina kusiner, morbror och sen är det även lite andra kompisar här. Vi är här för att åka skidor men jag är ju skadad så då får jag inte åka. Agnes skadade sig häromdan när hon körde in i ett träd så hon får inte heller åka något mer. Jag och Agnes gör därför inte så mycket här, mest chillar på hotellet, men det är rätt skönt att bara ta det lugnt också.

Just nu sitter vi i lobbyn och pluggar/bloggar och ska snart palla oss iväg för att äta lunch. Efter lunch ska vi gå ut på en promenad tror jag och sedan besöka hotellets gym. Efter det får vi se vad som händer, det finns inte så mycket att göra här, men något hittar vi väl på!
Kram så länge

Likes

Comments

Välkomna!

Nu har jag tänkt att börja blogga igen, fast denna gång på Nouw (bloggade förut på devote). Ni kommer få läsa om min vardag/helger, mode, mat osv.

Likes

Comments