Bort från allt hemma o komma till mitt absoluta favoritställe. Släppa alla tankar o bara känna havets lukt o sanden mellan tårna. Men tyvärr så lätt har det inte heller varit, många känslor har kommit upp.

Det har varit orkaner som förstört, människor som blivit av med sina hus, lik från kyrkogårdar som har sköljts upp av vattnet som yrt upp över ön, men ändå fortsätter människorna kämpa. (Folket här är några jag verkligen ser upp till. Alla tar hand om varandra, hjälps åt, sliter o bryr sig.) Vi i Sverige såg på tv; alla sändningar om orkanerna, men såg man något om hur det gick för Haiti, Dominikanska republiken? svar, Nej. Man såg allt om Florida o alla dessa i-länder. Jag menar dem länderna vi såg på tv klarar och bygga upp fina lyxiga hus igen. Men dem på denna ön som inte har det lika fullt i plånboken, dem skiter man i att visa på tv. Det är precis som att dem får klara sig själva. Är det några som är värda att få hjälp så är det dem som bor här. Undra när denna värld kommer bli rättvis "/
Man tar inte från dem fattiga o ger till dem rika.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varför har jag ingen motivation? Är så himla less på att aldrig ha något som jag är motiverad till. Jag har häst och vill kunna känna att jag ska åka till honom och ha kul o bara mysa. Men det finns ingen glöd till något. Varför samarbetar inte min hjärna och kropp?

Jag tror att jag själv ALLTID sätter ett alldeles för högt mål med allt jag gör. Jag måste lära mig att sätta ett rimligt mål som jag verkligen orkar "kämpa" för. Det får inte var ett mål som att rida 7 dagar i veckan och som jag vet att jag måste ge mycket för, och ger jag inte så mycket och klarar det klandrar jag mig själv så oerhört mycket att det går ut över allt annat i min vardag. Det blir som att min hjärna skickar ut en signal till min kropp att jag är helt värdelös och lika gärna kan ge upp med allt annat, och även ridningen; även fast jag absolut inte vill det. Jag kanske rider en dag och sen har planerat att rida dagen efter, men det var något annat som kom i vägen. Då har jag inte kunnat få ihop mina 7 dagar så istället ger jag upp resten av veckan. Då känner jag att det är väl mycket bättre om jag sätter ett mål som att kanske rida 2 dagar i veckan, och verkligen klarar det och känna att jag kan vara lite nöjd med mig själv. För man behöver inte var som dem man ser på Instagram som rider fyra hästar varje dag och har ett träningsschema. Jag är inte den människan. Jag är helt slut efter en dag i skolan och kommer hem och somnar på soffan för att det tar så mycket energi av min Adhd- hjärna att ens lyssna på lektionerna. Alla individer är olika och alla har vi olika förutsättningar. Vi människor skulle behöva lära oss att lyssna mer på oss själva, och sluta jämföra oss.


Alltid bättre med ett litet mål som man klarar, än med ett stort mål som man misslyckas med.

Likes

Comments

Jag har alltid varit en sån som tycker att skolan är helt värdelös. Jag vet inte om det är för att jag tycker att det är svårt, eller om jag inte passar in bland alla människor... Eller att jag tycker att det är läskigt...? Jag har egentligen inte svårt för mig i skolan med inlärning och så. Men det som jag tycker är svårt är att ta tillvara på tiden. jag tycker mycket mer om att sitta o rita i min mattebok eller att sitta o klottra i min engelskbok. Jag har alltid tänkt att varför är inte jag den plugghästen som sitter och bara jobbar fullt ut varje lektion... så som alla lärare tycker. NEJ... jag är inte den människan och är inte född till att vara den människan. jag må inte vara den bästa i skolan men jag är bra på många praktiska saker. man kan inte va bra på allt. Jag erkänner att jag är absolut inte A-barnet i skolan. jag siktar alltid mot ett E. Ett E för mig är en vägg för mig som jag alltid är glad att ta mig över. För vad ska jag ha mina betyg till sen. det är en bokstav som står där tills jag får ett jobb som jag trivs på. Jag trivs inte i skolan och längtar bara tills jag får dem förbannade betygen som jag sen kan slänga i soptunnan och komma till ett jobb som jag verkligen vill till och tycker är kul. Jag tänker inte tvinga mig själv en gång till att försöka gå ute med alla betyg över C. Det gick ett tag, tills min kropp och framförallt min knopp började lida ännu mer...


Bildresultat för skolan tar kål på mig citat Bildresultat för disorder citat

Likes

Comments

Jag har alltid sagt till mig själv att jag aldrig kommer skaffa en blogg. Men här sitter jag nu; skriver mitt första inlägg. Men jag vill inte kalla det blogg. Jag, skulle kalla detta en sida där jag antecknar. Jag har alltid känt att jag inte haft de självförtroendet att starta en "blogg", och jag vet ärligt inte om jag har det nu heller... men för att komma någonstans mot ett bättre/starkare självförtroende så måste man ta steget. Man hör folk som snackar om dehär med att den* människan har skaffat youtube (,blogg, vad det nu en är)

- vad töntigt säger alla i kör nästan.

Jag själv kanske också varit där o tyckt de. Men` jag vet att Youtube, blogg många olika socialamedier har hjälpt folk att få ut deras känslor, och har fått dem att må bättre. Jag menar, jag startar inte en "blogg" för att få supermånga läsare. Jag startar den för mitt eget bästa och för att kunna få ut mina egna känslor och åsikter om allt möjligt. Jag är less på att man bry sig om vad andra tycker och tänker. Jag vill kunna gå min egna väg utan att lyssna på alla andra. Jag vet att dem som älskar mig stöttar mig oavsett vilket/vilka val jag än gör<3 Jag kan bara säga att, gör det du känner att du vill göra (alltid retar det någon) ;)

Likes

Comments