Jag har alltid varit en sån som tycker att skolan är helt värdelös. Jag vet inte om det är för att jag tycker att det är svårt, eller om jag inte passar in bland alla människor... Eller att jag tycker att det är läskigt...? Jag har egentligen inte svårt för mig i skolan med inlärning och så. Men det som jag tycker är svårt är att ta tillvara på tiden. jag tycker mycket mer om att sitta o rita i min mattebok eller att sitta o klottra i min engelskbok. Jag har alltid tänkt att varför är inte jag den plugghästen som sitter och bara jobbar fullt ut varje lektion... så som alla lärare tycker. NEJ... jag är inte den människan och är inte född till att vara den människan. jag må inte vara den bästa i skolan men jag är bra på många praktiska saker. man kan inte va bra på allt. Jag erkänner att jag är absolut inte A-barnet i skolan. jag siktar alltid mot ett E. Ett E för mig är en vägg för mig som jag alltid är glad att ta mig över. För vad ska jag ha mina betyg till sen. det är en bokstav som står där tills jag får ett jobb som jag trivs på. Jag trivs inte i skolan och längtar bara tills jag får dem förbannade betygen som jag sen kan slänga i soptunnan och komma till ett jobb som jag verkligen vill till och tycker är kul. Jag tänker inte tvinga mig själv en gång till att försöka gå ute med alla betyg över C. Det gick ett tag, tills min kropp och framförallt min knopp började lida ännu mer...


Bildresultat för skolan tar kål på mig citat Bildresultat för disorder citat

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid sagt till mig själv att jag aldrig kommer skaffa en blogg. Men här sitter jag nu; skriver mitt första inlägg. Men jag vill inte kalla det blogg. Jag, skulle kalla detta en sida där jag antecknar. Jag har alltid känt att jag inte haft de självförtroendet att starta en "blogg", och jag vet ärligt inte om jag har det nu heller... men för att komma någonstans mot ett bättre/starkare självförtroende så måste man ta steget. Man hör folk som snackar om dehär med att den* människan har skaffat youtube (,blogg, vad det nu en är)

- vad töntigt säger alla i kör nästan.

Jag själv kanske också varit där o tyckt de. Men` jag vet att Youtube, blogg många olika socialamedier har hjälpt folk att få ut deras känslor, och har fått dem att må bättre. Jag menar, jag startar inte en "blogg" för att få supermånga läsare. Jag startar den för mitt eget bästa och för att kunna få ut mina egna känslor och åsikter om allt möjligt. Jag är less på att man bry sig om vad andra tycker och tänker. Jag vill kunna gå min egna väg utan att lyssna på alla andra. Jag vet att dem som älskar mig stöttar mig oavsett vilket/vilka val jag än gör<3 Jag kan bara säga att, gör det du känner att du vill göra (alltid retar det någon) ;)

Likes

Comments