Bjuder på några snapshots från min lägenhet här i Piteå, tyvärr inte bästa kvallan men vafan... 
Att bo ensam går faktiskt helt okej, har både TV och badkar (badar typ varje dag hehe) MEN skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar att bo med Steppe! Allt är ju så mycket roligare när han är med i vardagen... Förhoppningsvis vänjer jag mig annars vet jag inte hur detta kommer att sluta! Förmodligen med ytterligare en flytt..... 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dom här skorna är helt fabulösa!! Tyvärr verkar jag inte vara den enda som tycker det då min storlek är utsåld överallt.....
Det Johnny bulls som har skapat dessa! 

Likes

Comments

​Alltså.. New York är så COOLT! 
Byggnaderna, kontrasterna mellan stadsdelarna, folket... 
Älskar att alla har sina egna trender gällande kläder och frisyrer, skulle kunna spendera en hel dag med att titta på människorna som går förbi. Väldigt inspirerande! 
Jag kommer definitivt att åka tillbaka, helst igår.. Men numera är man ju en fattig student så jag kommer att hålla mig här i norr den kommande tiden! 
OM det finns någon själ där ute som skulle vilja ha tips och råd om New York så lämna en kommentar så ska jag berätta allt jag vet.

PUSS O KRAM

 

Likes

Comments

Oj... Var ett tag sen!

Iallafall, nya äventyr är på gång..... Piteå och Musikhögskolan here I come, Yäääy!! Har kommit in på en musikerutbildning och det känns såå himla kul.

För er som inte vet så är Piteå en litenliten fin och illaluktande stad (pga ett pappersbruk) uppe i Norrbotten.

Som sagt så känns det jättekul och är så stolt över mig själv att jag ens har kommit in!! Den tråkiga sidan av det hela ör att jag måste lämna Stefan, Umeå och mina brudar på espresso house... Men jag måste ju testa för att inte ångra mig.

Nu ska jag fortsätta att se andra avenyn som har blivit ett beroende här hemma... Vi hörs igen, förhoppningsvis innan detta år är slut!

Bjuder på orelevanta bilder

Likes

Comments


I Lördags var vi med på "Color me rad", ett lopp på 5km som innefattade mera färg än löpning!
Var riktigt kul trots att några i mitt sällskap fuskade....

Likes

Comments

Jag och Stefan var i Nice förra veckan! På riktigt världens bästa stad, så otroligt fint! Rekommenderar alla att åka dit.
Vi åkte även över till Monaco och besökte det berömda casinot Monte carlo, fick verkligen bekräftat att det finns fett rika människor i denna värld. Blev inspirerad och startade därför denna blogg i hopp om att snart bli en av dom.....

Likes

Comments