View tracker

Sådärja! Nu är vi hemma efter en vecka på vift i Söder och jag har haft SÅ kul! Känns som att våra spelningar verkligen har blivit uppskattade.
Mina planer för helgen blev däremot ändrade, istället för att vara i Umeå så befinner jag mig just nu i Skellefteå och försöker knåpa ihop en bra trubadurlista. Jag ska spela på Calles (En krog i Skell) imorrn SÅ KOM DIT, TA MED ALLA NI KÄNNER OCH DRICK EN ÖL. Det blir kul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Just nu sitter vi i Västerås och ska snart ha vår andra spelning för idag.
Förutom att jag inte är något större fan av varken Max eller McDonalds så är turnélivet riktigt trevligt!
Älskar att komma in i nya städer, bo på nya ställen och bara få se vad vårt lilla land har att erbjuda, mer än vad man kan tro ska ni veta!!

Däremot ska det bli nästan ännu trevligare att få hänga i Umeå i helgen.

Likes

Comments

View tracker

Har suttit i en bil sedan 9:30 imorse och ska väl sitta här i ca 3h till. Jag börjar känna att min rumpa existerar.. men annars går det bra! Vår slutdestination är Uppsala där vi har vår första spelning. Imorrn fortsätter vi mot Stockholm och då får jag äntligen hänga med Maggii!!!

Vi har kul här i bilen och har inte kört av vägen ännu så vi satsar på att fortsätta i det spåret!

Likes

Comments

Jag lyssnade på Fredagspodden igår och dom pratade om en person som i tonåren hade skrivit ett brev till sig själv (om sig själv) som hon skulle ta fram och läsa efter ca 10 år.
OCH jag kom på att jag har ju faktiskt också gjort det!!

- Mina favoritfilmer när jag var liten var Beck, Wallander, Morden i Midsomer osv... därav mina Polisdrömmar!

- Att jag ville bli högerhänt berodde på att majoriteten av alla andra var det, lite tragiskt att det var ett "problem"... Ett väldigt tydligt exempel på att jag verkligen ville passa in och bara glida med i strömmen.Skönt att jag har gett upp den drömmen iallafall hehe

- Först och främst, det är ju bra att jag skriver mitt för- och efternamn om jag av någon anledning skulle glömma bort det när jag blivit några år äldre.
- Som ni ser så har jag fyllt i med bläckpenna "Tänkte skriva mellannamn men ångrade mig när jag kom på att det är så fult"... Alltså jag HATADE mitt mellannamn förut, varje gång någon frågade vad mitt mellannamn var så försökte jag på något diskret sätt att glida över till något annat samtalsämne.. Började typ acceptera det när jag var 20 år haha. MEN en gång för alla, mitt mellannamn är Kristina (förlåt till alla andra Kristinor där ute) och jag tycker fortfarande inte om det men what to do... Kommer inte att föra namnet vidare till eventuella bebisar!
- Intressen: Killar?? Kul intresse..
- Hatar: Vill inte outa någon men kan med glädje säga att jag inte hatar någon av dessa personer idag och kan inte heller minnas att jag gjorde det då heller menmen..
- Singel: "Ja, som vanligt", jobbigt att ha killar som intresse då man alltid var singel... Gumman då
- Viktigt att jag verkligen förtydligar när brevet var slut!

Ska nog skriva ett nytt brev.

Likes

Comments

1. Paco Rabanne - Olympea Är inte den första som uppmärksammar den här parfymen men asså den luktar himmelrike!!
2. Ray-Ban Dom här har jag visat förut och tycker verkligen att dom är så fina.
Dessutom så har jag ett babyface och jag blir en fluga i majoriteten av alla solglasögon, men dom här är perfekta för mitt ansikte.
3. Datorväska, Sandqvist Det här något jag egentligen borde ha köpt igår, just nu har jag min nya dator i en Ica påse varje gång jag ska ta den utanför dörren...
4. Daniel Wellington
5. Dolce & Gabbana Pour Femme
6. Läderboots

För en gångsskull så önskar jag mig något annat än bara pengar i julklapp! Kan vara för att jag är en fattig student utan jobb och har inte råd att köpa de saker som jag vill ha...
Så nu hoppas jag att tomten "mamma, pappa, brorsan och Stefan" läser detta, är ju trots allt för er skull som jag har gjort det här collaget, så att ni ska få lite idéer HEHE
Med tanke på mina två senaste inlägg så kan man ju tro att jag ENDAST vill ha saker men så är inte fallet. Jag tycker som många andra att det är så mycket roligare att ge bort presenter än att få, älskar att göra andra glada för då blir jag glad! Så egentligen är jag rätt egoistisk iallafall..
Men jaja jag gillar att ge bort presenter och planerar/köper många av mina julklappar minst 2-3 månader innan självaste julafton.

Likes

Comments

Kolla så fina!
Istället för att köpa julklappar till nära och kära så har jag beställt nya tavlor till mig själv. Dom kommer att passa perfekt ovanför soffan, tror jag... Gillar kombon så på någon vägg ska dom få plats iallafall! Dom kommer från desenio.se

Likes

Comments

Asså ååh! Var just på en föreläsning med Laila Bagge och vilken woman alltså! Sjukt rolig och inspirerande. Det var en föreläsning där hon berättade om sin karriär och hur hon har börjat från noll och fått kämpa, misslyckas, lyckas och framförallt "vågat" för att komma dit hon är idag. Hon sa bara så bra och peppande saker, och fick mig återigen att inse att "alla" kan.
Är lite bland molnen just nu, är så inspirerad och vill göra ALLT nu på momangen som jag någonsin velat göra men inte vågat... Vet inte vart jag ska börja, måste typ gå o lägga mig.
Önskar att Laila kunde gå vid min sida och hålla föreläsning varje dag, då hade jag 1. Skrattat jämt 2. Typ kunnat bli både stadsminister och Beyonce inom snar framtid!!
Så till alla osäkra och tveksamma människor där ute, får ni möjligheten att gå på Laila Bagges föreläsning, gör det! Ni kommer att gå därifrån som fucking Superstars (även om det inte håller i sig föralltid)

Likes

Comments

Min helg blev helt plötsligt väldigt händelserik då Steppe den luringen kom och överraskade mig! Blev sååå glad, nu ligger han på +sidan hehe
Precis som varje måndag så är jag tillbaka i Piteå och har fullt upp! Nästa vecka åker vi bland annat till Stockholm på PR-turné, kul att få lämna Norrland för en stund.

Likes

Comments