Header

FREEEDAG, WIHUUU. Jag håller på att göra mig redo för spelning, har dock 0 inspiration till val av kläder, det enda jag har på mig på dagarna är tränings-/jobbkläder.. Tror att det blir något svart iallafall, är typ den enda färgen jag gillar på kläder hehe.

Imorrn ska jag på GIRLPARTY och jag är taggad det var länge sen jag var på fest och typ umgicks i ett stort sällskap. Blir däremot inte mycket rajtan för mig då jag jobbar hela helgen!

Här var jag wild N crazy som blandade jeans och grönt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den här mössan/kepsen/hatten(?) är verkligen en ny favorit! Om det inte var så att den gav mig flottigt hår efter 10 min så hade jag burit denna hela tiden typ hehe..
Känner mig som en modern sjökapten, vilket för övrigt är det yrke som min pappa vill att jag ska satsa på. Varken jag eller han vet varför.

Likes

Comments

Allåh! Jag och Stepp har just varit ute på en prommis och ska snart iväg på gymmet och pumpa våra muskler, värsta hälsoparet vi har blivit... Iallafall för en dag! Sen ska jag iväg och jobba i 4h, alltså värsta lyxschemat jag har??? Tyvärr gör det mig "fattig" men bryr mig inte just nu hehe..

​Alltså vädret igår var helt fantastiskt! 

Likes

Comments

Contains affiliate links
1

1 & 2

SÅ fina skor, gillar verkligen skor med högt skaft, snyggt till mom jeans!

Nu ska jag strax till jobbet och jag måste bara säga att jag verkligenverkligen trivs på mitt nya jobb och är SÅ glad för det!! WIHO
Sen ikväll så ska vi först äta middag på Vezzo sen gå och se Solala, fick det i födelsedagspresent av Johanna, tack för det hihi!
Har ni inte sett Solala så måste ni göra det, dom är sjukt bra.
Imorrn jobbar jag sen åker jag till Skell för att repa inför en afterski!

Likes

Comments

Om det är något jag saknar här i Umeå så är de ett brunchställe... Åtminstone på helgerna! Kan vara en affärsidé... Men tills dess får jag "bruncha" hemma.

Recept på Smoothien
Vaniljkvarg
1/2 banan
Mynta
1/2 tsk vaniljpulver
Mandelmjölk
MIXA

Likes

Comments