Header

Som vanligt är jag 100 år efter alla andra då det kommer till "mode" prylar och som vanligt så måste jag hävda mig om det.
Iallafall, så himla fint med cut out boots. Typ till en lång "cool" tshirt eller en enkel klänning eller till vad som helst egentligen!
Den till vänster är fett dyr och den andra är slutsåld för tillfället... Om någon vet av att det finns en liknande sko kan ni ju skicka ett brev, att kommentera verkar inte vara så attraktivt här på bloggisen hehe

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag och Stefan har planerat att göra en liten "eurotrip" i slutet på juni och vi har redan bokat in Köpenhamn och Nice, wiho! Frågan är vart vi ska ta vägen efter det? Vi vill helst åka till något "ovanligare" ställe, dvs inte barcelona, mallorca osv...

1. Schweiz 2. Österrike 3. Sardinien

Dom här tre har vi funderat över, NÅGON SOM HAR TIPS OM DESSA? ELLER MÖJLIGTVIS VET AV VÄRLDENS BÄSTA STÄLLE SOM VI BARA INTE KAN MISSA? Tell me..

Likes

Comments

Nämen hallå där, long time no see! Har haft mycket på agendan under senaste tiden och bloggen har därmed varit sist i prioriteringen. I skrivande stund har jag däremot alldeles för mycket ledig tid och jag börjar direkt fundera över vad jag ska göra av mitt liv....

ASSÅ JAG ÖNSKAR ATT JAG HADE PLUGGAT SOM ETT DJUR I GYMNASIET, varför gjorde jag inte det? Jag har egentligen inte dåliga betyg men alldeles för dåliga för att ta mig in på något av intresse. Och ja, jag vet att man kan göra högskoleprovet men jag är för lat. Folk tror kanske att jag är en driven doer men jag är seriöst en lat jävel som hoppas på att jag ska ha "tur"... Börjar inse att ingenting kommer med tur utan man måste kämpa här i livet.
Wow, vad bitter jag är såhär på tisdagsmorgonen hihi.
Vill inte vara bitter.. ogillar bitterhet. så himla osexigt.
ACTION PÅ DETTA DÅ? SLUTA VARA LAT, PLUGGA TILL HP, BE TILL GUD ATT INGEN HAR SÖKT SAMMA UTBILDNING SOM JAG I HÖST SÅ ATT JAG KAN TA MIG IN, PÅMINNA MIG SJÄLV OM ATT DETTA ÄR ETT ILANDS PROBLEM.

Till något annat, mitt tips till alla han, hon och hen är att lyssna på podden "mathildaochandrea" dom har påbörjat en poddserie som handlar om sexuella övergrepp. SJUKT VIKTIGT!!!
Och det fick mig att tänka på hur många gånger man har varit på krogen och fått sig ett litet gött(not) kläm på rumpan och sen struntat i att ens säga något till personen som utför detta sexuella övergrepp, för att man är så van att det händer??? Lovar att nästa gång det händer (ja det kommer att hända) så ska jag se till att den jäkeln blir utkastad, helst portad! Iallafall lyssna på den.

Likes

Comments

FREEEDAG, WIHUUU. Jag håller på att göra mig redo för spelning, har dock 0 inspiration till val av kläder, det enda jag har på mig på dagarna är tränings-/jobbkläder.. Tror att det blir något svart iallafall, är typ den enda färgen jag gillar på kläder hehe.

Imorrn ska jag på GIRLPARTY och jag är taggad det var länge sen jag var på fest och typ umgicks i ett stort sällskap. Blir däremot inte mycket rajtan för mig då jag jobbar hela helgen!

Här var jag wild N crazy som blandade jeans och grönt

Likes

Comments

Den här mössan/kepsen/hatten(?) är verkligen en ny favorit! Om det inte var så att den gav mig flottigt hår efter 10 min så hade jag burit denna hela tiden typ hehe..
Känner mig som en modern sjökapten, vilket för övrigt är det yrke som min pappa vill att jag ska satsa på. Varken jag eller han vet varför.

Likes

Comments