Header

Förra helgen spenderade jag på Gotland, i huvudsak för att sjunga på ett bröllop. Är SÅ himla glad över att jag fick den möjligheten, har alltid velat åka till Gotland!
Precis som jag hade förställt mig var det jättefint och människorna där var så trevliga. Älskar dialekten!!

Spelningen gick däremot mindre bra... Och för första gången skyller jag faktiskt på någon annan än mig själv. Personen som skulle kompa mig (hen var inhyrd och kände inte någon på bröllopet) hade inte tagit sig tiden att ENS lyssna igenom någon av låtarna och kunde antingen av den anledningen eller i brist på gitarrkunskaper knappt spela låtarna.
RESLUTATET AV DET blev en panikslagen Sara som var överlycklig över att vigsellåtarna blev genomförbara men som under brudskålen då vi också skulle spela fick avbryta vår otajmade s.k musikunderhållning!
Tack och lov så hade gästerna fullt upp med att gratta paret och ta bilder osv så de flesta blev skonade från detta hemska uppträdanet.
BÄST av allt. Efter att vi var "klara" tog jag mig modet och sa att jag var SJUKT besviken på hen och gav hen tipset att åtminstone lyssna på låtarna inför kommande spelningar!
Är många häpnadsväckande situationer som denna människa bjöd på under vår korta tid tillsammans, det får jag dela med mig av en annan gång. Har skrattat en hel del iallafall!

MEN ANNARS VAR DET ETT HELT FANTASTISKT BRÖLLOP, typ det bästa jag har varit på.
Ska definitivt åka tillbaka till Gotland inom snar framtid, hyra bil och äta frukost på Rute stenugnsbageri (Hannah & Amandas frulleställe hehe)

Den enda bilden jag har från hela helgen...

Åk till Gotland!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har köpt en ny bok. Den heter omgiven av idioter och handlar om olika personlighetstyper, väldigt intressant och kul att kunna analysera sig själv och människor i sin omgivning!

Författaren har kategoriserat varje personlighetstyp i olika färger. Oftast har man en släng av två eller tre färger men sällan alla fyra.
Röd - Drivande, tävlingsinriktad, bestämd, övertygande, viljestarka, beslutsamma
Gul - Spontan, lättsamma, charmiga, entusiatiska, öppna, utåtriktade, optimistisk, flexibla, kreativa
Grön - Vänliga, lugna, behagliga, lagspelare, goda lyssnare, hänsynsfulla, omtänksamma, tålmodiga, förutsägbara
Blå - Korrekta, logiska, detaljorienterade, ordentliga, reflekterande, anspråkslösa, noggranna, omsorgsfulla

Trots denna korta beskrivning så kanske ni kan känna igen er i någon/några av dessa?
En kompis sa att om man inte känner igen sig alls så är det ett tecken på att man är psykopat... Watch out!

Jag har fått höra att jag är väldigt grön, vilket jag håller med om till viss del och dessutom vill ändra på.... Efter att ha läst mer ingående om den personlighetstypen har jag fått uppfattningen om att man vill vara andra till lags, vill ofta andras bästa, tänker och handlar utifrån vad man tror att den andra vill. En typisk pleaser. Stämmer ju in ganska bra på mig men vad är det för jäkla liv? Att typ leva för att göra alla andras liv enklare och bättre?
Självklart är jag lite tacksam över att jag har detta "gröna" i mig då man är omtänksam och har lätt för att bli omtyckt av andra men tyvärr tillför det mycket onödiga tankar och ångest om andra människors mående och situationer.
HAHA hoppas jag har bra självinsikt så ni som känner mig inte tycker jag är helt ute och cyklar (typiskt en grön att ursäkta sig så)

Jag vill vara drivande, tävlingsinriktad, bestämd, spontan, lättsam, charmig, kreativ, god lyssnare, omtänksam.
En skön mix av alla färger förutom blå.. Vetinte varför den inte intresserar mig, kanske att den är helt bortom min liga.

IALLAFALL, mitt mål är egentligen inte att vara mindre grön utan att lägga till gul och röd.
Tänka mer på mig själv. Säga vad jag tycker. Skita i vad andra tycker. TRO PÅ MIG SJÄLV och mina drömmar, bara gör dom. Vara mer spontan och konstig. Vara mer uppe bland molnen och sväva (ej bokstavligt talat).

Till något annat, jag börjar att plugga på måndag, kommentera om ni vill veta mer hihi.

PUSSOKRAM

Likes

Comments

Tänk om det var jag som hade skrivit den här låten! Förmodligen hade den låtit helt annorlunda och inte alls i samma klass som den här, men ba tänk om...

Passar även på att påminna er om att följa mig på instagram @Sarafurberg_

Likes

Comments

Ojojoj nu är mycket alltså... Jag som lovade mig själv, bloggen och alla andra att ta elefantsymptomen på allvar! Inte bra, inte bra.
Pendlar fram och tillbaka mellan Umeå och Skellefteå, försöker lära mig ett 30-tal låtar, får dåligt samvete för att jag knappt har tid för Stefan eller mina vänner och slutligen blir jag irriterad över att mina försök till mindfullnessövningar inte fungerar som jag vill.
Visserligen är det roliga saker jag håller på med just nu men ni vet när det blir så mycket att det man normalt brukar tycka är roligt bara känns jobbigt och något man "bara ska klara av"..
Måste lära mig att hantera detta, leva i nuet (tönt) och sluta ha så jäkla dåligt samvete. Ingen bryr sig ändå, typ... hehe

Till något annat, jag har börjar läsa "Vem fan är han av Daniel Redgert, den är rätt bra! TIPS

Likes

Comments

Asså jag är lite stolt över mig själv och självklart ska jag berätta varför.
I helgen var jag på party hos Sandra med Nazza och Jazz (kul hihi) vi gjorde en massa olika drinkar och min favorit var helt klart strawberry daiquiri, typ som en smoothie fast med Rom. Vi fortsatte kvällen på brygg CC. På dansgolvet var det som så många andra gånger en (säkert flera) person som kände friheten att gå runt och tafsa på allt och alla. Såklart "råkade" han komma åt min rumpa med ett härligt (not) nyp.. Skillnaden den här gången jämfört med tidigare gånger var att jag vände mig om, tog tag i detta aset och skrek "är du helt jävla dum i huvet?" "Gör aldrig om det där", "inte på någon!" Han svarade aldrig på min fråga men jag svarar åt honom istället.. JA, han är dum i huvudet!
Skulle vilja hänga med i hans hjärna en utekväll för att se hur tankeverksamheten fungerar där inne.
Ett "plus i kanten" för extra kryddning till historien var att jag såg honom svansa runt på dansgolvet som ett brunstigt djur under heeeela kvällen efter vår incident... Var nog inte bara min rumpa han fick tag på den kvällen så att säga.

Låt ingen tafsa, känna eller klämma mot er vilja, varken på dansgolvet eller någon annanstans. Ta det på allvar och säg ifrån! Bäst av allt, skrik så att alla hör.

Googlade på brunstiga djur och hittade den här perfekta bilden. Typ så chockad blev han då han tydligt fick klart för sig att han klämt på fel rumpa!

Likes

Comments