Header

Lite inredningsdetaljer.
Den sista bilden tillhör egentligen inte syftet med inlägget men ville bara vara ärlig och visa hur det ser ut i verkligheten för tillfället...

Likes

Comments

Nu är vi tillbaka på hemmaplan efter en helg i Skell och 2h i Piteå. Alltså suget jag har efter att köpa en hund just nu är enormt! Måste bara hitta ett jobb som matchar med att kunna torka kiss och bajs varje halvtimme.
Trots att jag är arbetslös så är min vecka fullspäckad med annat jobb, så jag har ingen panik över min situation än så länge men det lär väl komma den 25e då jag verkligen får bekräftat att jag inte har någon inkomst..

Ja, man kan har kalashattar fastän man fyller 25...

Likes

Comments

HALO FRÅN SKELLHELL!

Alltså lovar att det här inte ska bli en blogg om min hund men han är det sötaste jag har sett på hela den här jorden (förlåt Stefan) så ni får stå ut ett tag!
IGÅR var en jättebra dag, älskar att fylla år, man känner sig så uppskattad av alla grattishälsningar,
MEN något jag blir obekväm med är när folk ringer (förlåt ni som ringde men jag har telefonskräck) åsså ska dom sjunga och man står där och väntar tills det är klart... Och sen kommer standardfrågan "hur känns det", Kanske ska ordna autosvar till nästa år, typ "det känns bra tack" eller "det känns som vilken jävla dag som helst hehe" MENAR INTE ATT LÅTA BITTER JAG UPPSKATTAR ERAN TANKE MED SAMTALET!!

Idag ska jag hänga med min familj och imorrn ska jag till Piteå för att städa ur lägenheten samt säga hejdå till mina husdjur (silverfiskar + något svart djur) kan filma de mötet så ni också får ta del av det!!

Likes

Comments

Jag har börjat landa i mitt beslut om skolan och känner mig mer och mer säker på att det var det rätta!
Nu är jag alltså Umebo igen, känns heeeeelt fantastiskt! Att få bo närheten av dom man tycker om och att kunna umgås varje dag är bättre än pengar.
Om 3h är jag 25 år och arbetslös, yäääy! Det låter värre än vad det känns faktiskt..
Ska dock på en arbetsintervju imorrn men i hopp om att hålla er kvar här i bloggen åtminstone några dagar till så väntar jag med att berätta var ;)

I helgen åker jag till Skellefteå för att umgås med vovven och fira min födelsedag!

BTW. Är det någon som har ett kul förslag på vad min nästa video ska innehålla? Blir oändligt glad för svar!

Bjuder på bilder från de senaste dagarna

Har fått oändligt med bilder av mamma på Charlie

"Pysselafton" med familj och vänner

Spadag på IKSU med Johanna

Likes

Comments