Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I guess making a losy taco night classy is an art-form too...

I hope you girls have the very best time wherever you are heading!! Let's meet-up when possivle

  • Filed under: NIGHT

Likes

Comments

MONDAY: ideas for Pranvera's and Victor's graduation speech.

TUESDAY: Hairdressssser

WEDNESDAY: @anb hosts something involving wine and a a sleepover. A great move, since many of us are now heading abroad.

THURSDAY: I have my graduation portrait taken at a studio. And yess I will bring my mom's portrait to show how I want a timeless-cut-the-crap-portrait

FRIDAY: The graduation ceremony takes place at 14. We made it.

SATURDAY: My family has my graduation reception.

SUNDAY: Bless my hangover. I need to be able to put up a shift. Again.

Likes

Comments

Okej...Jag ska faktiskt studera men hösten 2018 istället för hösten 2017.

I våras gjorde jag gemensamma ansökan för Hanken i Helsingfors. Men veckan innan inträdes provet mejlade jag och berättade att jag inte kommer söka i år. Jag är alltså på mellanår. Ett mellanår för att hinna resa, rasa och ränna lite.

Jaha, hur ska jag resa då? I sommar har jag jobbat massor för att få ihop pengarna. 15 September börjar jag med den första resan. Jag ska då ner till Madagascar. Jag är en del av ett projekt med unga resenärer som frivilligjobbar under vardagarna genom att lära engelska till både barn och vuxna. Mitt arbete är i skärgården nordväst om själva stora ön. Ön som vårt boende och hus är på heter Nosy-Komba och är väldigt primitiv. Ön saknar vägar och elnätvärk. Språken är Franska och Malagasy (som jag just nu pluggar febrilt för att kunna bas uttrycken). Volontärshuset är vid vattnet med två sovsalar sen delar vi på kök och "common room". Det kommer helt enkelt att vara som att bo på ett hostel på en främmande plats i tre månader. Jag reser själv, har sen innan jobbat med barn och vet med mig själv att jag behöver sysselsättning under dagarna för att inte bli rastlös. Det här kommer bli en bra resa för mig.

Jag kunde inte var mer ivrig att få åka.

Dessutom har jag planer som bara den för vad jag vill göra efteråt. Har helt enkelt bästa livet i världen när jag har möjligheten att göra detta.

Likes

Comments

Likes

Comments