Imorgon börjar det. Och det börjar med BIOLOGI. På tal om biologi här är tre olika biologi lektioner med mitt gymnasie sällskap </3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har klippt mig själv, visserligen gör ja nästan alltid så. Men kolla jag har ju gått och blivit duktig me klippande. HMU om ni behöver lite gratis klippning.

Likes

Comments

Jag är bra på att improvisera och att arrangera. Vad är du bra på då?

Tammerfors 2017

  • Filed under: LIFE

Likes

Comments

Både Pranflakes och Mamma klagar över mängden jag väljer att att jobba trots att det här lovet är till för att läsa inför skriviningarna.

Men grejjen är att efter att ha testat tomma lov för att göra skogsarbete och slappna av ca. 5 gånger vet jag med mig själv att det inte funkar. Det går nämligen som med sportlovet strax innan MOCKS, jag läste typ noll och låg i min säng och undrade vad meningen med livet är.

Är så pass dålig med ledig tid...haha det är mycket bättre att jag är under pressat schema av läsning och jobb... Då slösar jag inte min tid på ett dumt sätt.

Sen inser jag nu att jag faktiskt är ganska beredd på skrivningarna i de flesta ämnen... endast matte har jag mycket att läsa...

Jag skrev helt strålande anteckningar i ettan, tvåan och delar av trean. ALDRIG VARIT SÅHÄR TACKSAM ÅT MIG SJÄLV...

Så allt lugnt. Börjar till och med få matte under kontroll. Snart.

Sen får man också lön om man jobbar, Med lönen kan man t.ex. köpa biljetter till Roskilde och köpa en vintage Marant Jacka till våren.

Happy reading to my fellows :-*

  • Filed under: LIFE

Likes

Comments

Sen jag fyllt 15 har jag inte lust att bli äldre. Tänk, nu är jag halvvägs till 38 år, hus & familj. Sov till 12 idag för att fira.

  • Filed under: LIFE

Likes

Comments

And we are out of here

  • Filed under: LIFE

Likes

Comments