Jag blir helt ur fas om jag inte får ha min morgonrutin likadan varje morgon, Innan frukost varje morgon tar jag en 4cl av mina älskade hemmagjorda Ingefära-shots, här är Receptet:

1 Liter Vatten

2 Msk Honung

200g Ingefära

1 Chilli

2 Citroner

Likes

Comments

Godagens!

Det är alltid roligt med nya kläder! Jag är alltid så ivrig med att ha på mig vad jag köpt, vilket resulterade i min outfit of the day! Så var jag bara tvungen att ta med en bild på min och Alfridas Matchning idag haha

Skor - Nike (footlocker) / Kjol - H&M / T-shirt - Calvin Klein (NK) / Armlös Kappa - Ullared / Keps - Stadium

Likes

Comments

Igår blev det lite shopping hehe här är vad jag köpte, ganska stolt då jag behövde allt :)

T-stirt - Calvin Klein
Keps - Stadium
Skärp - Åhlens

Likes

Comments

Äntligen Spexfotodagen! haha har taggat inför det här en aning för mycket! Under helgen köpte jag rekvisita och sydde min kostym är väldigt nöjd med resultatet, speciellt eftersom vi gjorde det på så kort tid! Är dock väldigt besviken på min vita sprej färg.. Den gröna var jätte bra men min syntes inget... Så därför vågade jag inte måla topparna heller då jag var rädd att det inte skulle gå bort... men men det blev nice ändå :) Men jätte kul att de flesta i klassen gick in för detta, det blev jätte bra! Shoutout till EST14!

Det roligaste var nog att jag och Hilda (aka Jokern) Gick till pressbyrån och satte oss i gräset på marklandsgatan efteråt, oj oj vad mycket blickar... Folk som inte sätt filmen undrar väll antagligen extra mycket vad vi höll på med.

Likes

Comments

hej!

Oj oj vad jag fick gjort mycket igår, först var jag och övningskörde och var i stan med min familj, sedan möte jag upp Hilda för att äta lunch och köpa saker till spexfotot vi ska ha på tisdag haha det kommer bli så bra! Sedan så kom Alfrida in för att köpa det hon behövde så jag gick med henne. Efter det åkte jag till saltholmen och mötte upp Alice och Marika för att åka ooch se på hitta doris haha, och så var vi och åt på El Corason. Filmen var dock bra måste jag erkänna!

Likes

Comments

Hola! Idag är det exakt 2 månader tills jag fyller 18! Yey
De är så fint väder idag så jag och Alfrida gick och köpte varsin islatte efter vi slutat! Det är min nya obsession då jag inte kan dricka riktigt kaffe haha, men islatte är riktigt gott!
Sen så åkte jag ut och mötte mamma och pappa då vi skulle övningsköra och kolla möbler, passade på att plugga lite teori i solen medans jag väntade, duktiga jag haha

Likes

Comments

​Jag hatar att vara förkyld, jag har varit det i nästan två veckor nu.. Det som är mest irriterande med det är att jag inte kan gå och träna... nu under sommarn så har jag inte tagit mig in någon gång till gymmet då det tar så himla lång tid.. Så det var en av anledningarna att se fram mot skolstarten då jag har nära till att träna, och nu kan jag inte ens gå dit haha

Likes

Comments

Två inlägg med mat bilder i rad... inte bra detta hahah.

Men nu i dagarna så var min mormor och moster på besök då min mormor fyllde år, så jag köpte med mig kräftor hem från jobbet, för att fest till det lite grann, riktigt gott! Och det var väldigt fint väder så det var kul! Riktig sommarkväll sådär sista dagen på lovet.

Likes

Comments

¡Hola!

Idag va jag i stan med Hilda, och random som vi är så går vi på bio, soligaste dan på hela sommarn haha
Vi ville båda se Suicide Squad så vi tyckte det passa bra, förvånadsvärt var vi inte själva i biosalongen, det va typ iaf 10 andra där

Innan filmen var vi i alla fall och åt/fika på Barista i solen :)

Likes

Comments

Hej!
Idag är det exakt ett år sedan jag fick min tandställning så jag tänkte göra ett litet före och efter inlägg då jag inte gjort det. 
Jag valde som sagt att ha en vit tandställning, för att jag inte ville att den skulle synas så mycket. Man såg den såklart fortfarande men jag fick en liten confidence boost i alla fall! Så om ni funderar på att ta en vit så gör det! Det ända som är skillnaden är att det kan bli missfärgad och kostar lite extra. Men om du kan leva utan curry i ett år så kör hahaha. Lite synd att man bara kan ha vit på de 6 främre tänderna på övre raden men ändå värt det, då det bara är de som syns.

Jag hade ju tur och hade bara min i 8 månader och hade bara riktigt ont 1 dag :)

Detta blir även ett litet före och efter inlägg gällande min hårfärg, då det kanske är den som är den mest dramatiska skillnaden mellan bilderna. Den är fortfarande inte perfekt då jag inte faktiskt har färgat utan bara använt färgbomb. Men det var såhär resultatet blev och det går absolut att leva med :)

De övre bilderna är före och efter tandsällning, de undre är med och utan :)

Likes

Comments