Bilder, Vardag

Hallå allihopa! I helgen var jag och min familj ute på Ängsö för att njuta av det fina vädret och oj, vad fint det var. Älskar verkligen snötäckta träd och när det knastrar under skorna. Tyvärr har allt smält bort till denna dag, men jag håller tummarna på kallare väder och mer snö.

Likes

Comments

Vardag

En youtubekanal som jag börjat kolla på jättemycket den senaste tiden är OKbaby vilket handlar om de unga föräldrarna Kyra och Oscar som fick sitt första barn vid 18-års ålder. Just nu har de sonen Levi som är 1 år och nummer 2 är på gång. De är så himla söta mot varandra och Levi, man blir bara så glad av att kolla på dem. Deras familjeförhållande och vardag är så smittande att jag själv blir sugen på att skaffa barn nu vid ung ålder (men det kommer jag inte att göra av många anledningar). Deras graviditet var inte planerad men det fick göra det bästa av situationen. Det bästa med dem är att de är så jordnära. Ingen av dem bär nyaste märkeskläderna eller känner behovet att vara stylade framför kameran, utan underhaks-vinklar är en av deras vanligaste filmvinklar. Tycker att ni alla ska kolla in deras kanal HÄR!

/Sara

Likes

Comments

Tankar

Nu är det dags att vi blir ärliga. Allihopa av oss. Alla som mår 100% toppenfinbra kan räcka upp en hand. Jag tror inte att en enda av världens alla 7.3 miljarder människor kan ärligt talat säga att de mår så. Alla har vi något som vi bekymrar oss över, mår dåligt över eller är onöjda med. Men ändå övertygas vi om att hennes liv är fantastiskt eller varför är inte han min pojkvän eller varför är inte mitt förhållande som deras? Vi låter oss luras av perfekta Instagram-bilder eller romantiska facebook-inlägg. Gräset är inte alltid grönare på andra sidan. Alla har sina historier, upplevelser och minnen som präglar en. Bara för att någon ser perfekt ut utåt betyder inte att den personen har det så perfekt som vi uppfattar det.

Alla som läser det här har minst en person som de avundas och har en bild av att personens liv är så kallade "goals". Jag avundas alla par som varit tillsammans sedan ung ålder och fortfarande håller ihop av ren kärlek, men vet ni? De bråkar säkert ofta, har störningsmoment hos varandra eller har vissa dagar där de inte står ut med varandra. De har mest troligtvis också andra som de avundas på. Man är väldigt snabb på att avundas andras liv och döma sitt eget. Det finns många personer som avundas ditt liv, oavsett om du är plain-jane eller Beyonce.

Ibland måste man ta sig i kragen och inse vad man faktiskt har. Självklart kan man avundas en människan liv men man måste påminna sig om att ingen är perfekt, vare sig personen i fråga eller personens liv. Alla har vi saker vi kämpar med dagligen.

Likes

Comments

Bilder

Vitt vitt vitt. Jag är inte helt såld på tanken av att inreda mitt hus i classic white men hur fina är inte dessa inredningar? Vill flytta hemifrån nu när jag ser dem, if I only had the money.

Likes

Comments

Vardag

Ville passa på att tipsa om en serie som jag börjat kolla på och blivit absolut fast vid. Om ni har sett desperate housewives (ni hittar en länk om dem HÄR) så kommer ni att älska Devious maids. Det är en komedi-/dramaserie som handlar om 5 städerskor till rika familjer, där man får följa deras liv men även familjernas liv. Det bästa med serien är att den riktar sig till alla åldersgrupper (över 15 år) eftersom det handlar om både äldre och ungdomars liv. Tycker att ni alla ska ta er en titt och ge den ett par avsnitt. Jag är bara på avsnitt 5 av säsong ett och kan redan rekommendera den, so it's good.


Likes

Comments

Tankar

Phi Phi islands, Thailand

Hur drömmigt ser det inte ut? Ta en lite fiskebåt längre ut och snorkla, käka pad thai varje dag. Dream.


Edinburgh, Scottland

Förstå hur mysigt att vara här under vintern med massa julbelysning och julkänsla i hela staden.


Bora Bora, Franska Polynesien (?)

Väldigt mainstream men även jag längtar dit. Känner att det här kanske är ett mer semesterparadis man åker till på bröllopsresa eller liknande, men vem vet!


Island

Själva landet är inte stort i sig så man kan nog klara av hela Island på en resa dit. Miljön är ju helt otrolig, måste åka dit någon dag.


Gold Coast, Queensland, Australien

Allas dröm är väl att åka till Australien att surfa och hänga vid stranden just nu, min med.

Likes

Comments

Tankar, Vardag

... DET SNÖAR! Ja, det beror på vart i Sverige du bor. Bor du i Gällivare tänker du säkert yeah yeah old news och har suttit och frusit sen i juli. Men, om ni inte listat ut det redan så älskar jag vinter, snö, jul - rubbet! Så jag är lite i extas nu. Allt blir så mycket mysigare när man får linda in sig i en tjock filt, med mysstrumporna på, läsa en bra bok och dricka något varmt vetandes om den ilande kylan utomhus. Det är nu man börjar tänka på alla som inte har ett hem, någonstans att gå när kylan drar sig på. I Sverige finns det härbärgen men i alla får inte plats ibland. Man ska påminnas om hur lyckligt lottad man är som har tak över huvudet och mat för dagen, något som många andra inte har. Var tacksam för er vardag och ta inte allt för givet.

/Sara

Likes

Comments

Dear month
Ännu en månad av 2016 har passerat och 2017 börjar smyga sig på. Herregud, är det bara jag som tycker att det är sjukt att endast 2 månader återstår av 2016? Var det inte 2007 nyss...? Jag tänkte börja med en ny kategori på bloggen som jag tänker kalla Dear month fast om jag skriver om Oktober så blir det Dear October, ni förstår. Där tänkte jag lyfta fram månadens topp 10-händelser. Jag märker hur jag blir alltför upptagen med nästa projekt efter nästa projekt, låter allt passera förbi utan att låta mig reflektera över det och växa i mig själv. Därför tänkte jag skriva ner månadens positiva händelser och dela med mig av dem till er, kanske börjar ni också reflektera över era positiva händelser? Let's go

1. Jag köpte min kamera Nikon D3100, who I love

2. Jag hade min 18-årsmiddag med mina vänner

3. Färgade håret. Det va risky men blev suupernöjd

4. Fick min tandställning. Många av er blir säkert chockad att jag ser det som en positiv händelse. Tro mig, jag hatar att jag fick den nu, men jag fick den tidigast nu och ju tidigare desto bättre!5. Jag intervjuade brottsofferjouren till mitt gymnasiearbete

6. Klarade matteprovet!! (Går matte 3b vilket är jättesvårt enligt min nivå)

7. Beställde min studentmössa

8. Gjorde högskoleprovet. Själva provet är inte roligt i sig men jag är stolt över att jag gjorde det

9. Åkte till Stockholm

10. Höstlov!

/Sara

Likes

Comments

Vardag

Idag har varit en såndär tråkig grå, regnig, ensam tisdag, Men icke ska man hänga läpp för det! Jag sov bort ungefär halva dagen men jag fick något ryck efter frisk luft vid klockan två. Jag vet inte hur det fungerar för er men när jag sover mer än jag behöver blir jag en zombie. På riktigt. Trots att det var isregn och nollgradigt (nästan) pallrade jag mig iväg till biblioteket för att lämna tillbaka och låna lite böcker (och köpa choklad... inte på biblioteket alltså). Tycker att det är såå tråkigt att vara ensam hemma en hel dag, men man behöver tråkiga gråa dagar för att inse hur mycket man faktiskt lever upp när man har kul. Nu ska jag sätta mig och läsa min Martina Haag bok Det är något som inte stämmer som handlar (mest troligtvis) om hennes skilsmässa med sin man då han varit otrogen. Baksidan lyder:

" Man hör om hur det händer andra. man tycker synd om dem.
Och man vet, inners inne, att det aldrig kommer att hända en själv.
Men man har ingen aning"


/Sara

Likes

Comments

Vardag

Har känt mig ganska uppe i varv på senaste tid. Allt måste vara perfekt och i sin ordning innan jag kan slappna av, vilket betyder att jag knappt slappnat av alls. Så jag tänkte att jag skulle ta ett avslappnande bad. Dock så ser man ut som en ostbåge i belysningen så mysfaktorn är inte på topp. När jag flyttar hemifrån är badkar ett måste och helst med mysbelysning.

VS

Likes

Comments