Postad i: Foton

Jag har alltid varit emot energidryck, just för att jag har hört en massa negativa saker om det.. Men så provade jag det, och är nu "fast" själv i det.


Åkte upp till Ullared med min syster och två av hennes kompisar, och på vägen dit så fick jag smaka på hennes Nocco, i smaken cassi, som jag inte kunde sätta fingret på vad jag tyckte det smakade som, men det påminde mig om något som jag luktat eller smakat på innan. Väl på Ullared så såg jag att dem hade billig nocco och kände för att köpa en själv, meningen var att köpa en cassi som min syster, då det var den enda jag smakat, men dem hade inte den så det säkraste valet för mig var att ta nocco i smaken cola. Vilket jag dessutom älskade, jag gillar vanlig cola, men denna cola i nocco är bara så himla god när den är iskall.

Ända sedan resan till Ullared så har jag börjat köpa nocco, dricker inte en nocco varje dag, men har haft många stående i kylen ända sedan dess dock. Mina favoriter är självklart colan då såklart, men också päron! Päron var himmelskt, äpple var lite sur men dock drickbar, samma sak med cassi. Fler smaker är de 4 har jag inte testat heh, men mina två favoriter är då päron och cola!


Lite sugen på att beställa hem ett flak med nocco tillsammans med syrran då såklart!

SÅ har ni någon smak som ni bara älskar så kan ni väl skriva den nedan? Hade blivit super glad i så fall!

OBS! Dricker inte ananas, annars hade jag smakat den

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: skola, Resa, Texas

Idag, 5 dagar innan vi åker härifrån så fick vi äntligen mejlet med informationen vi behövde, och kan säga såhär, det hjälpte mig inte ett dugg.. Rättare sagt så fick jag bara mer panik och ångest inför resan än jag hade innan, för nu slog det mig att jag kommer faktiskt lämna Malmö igen, i en hel vecka med Texas. Att vi kommer sitta på tåget i 6 timmar upp och lika många timmar hem sen igen.. Och det värsta är att jag fortfarande inte köpt hem något än, fortfarande inte köpt korv, godis ELLER någonting till resan, och har heller inte börjat packa...


Nu kanske ni undrar vart jag ska med min hund, i en hel vecka.. Ja, det är så att jag och min hund + 2 till med sina hundar i min hundklass ska åka upp till Västerås i en hel vecka för att träna hundarna till besökshundar för andra och sista gången. Och jag har mest panik och ångest inför tågresan upp och sedan hem, mindre panik för resan hem dock. För att förra gången så var Texas så pass trött efter hela veckan så att han bara sov hela tågresan hem och hela helgen därpå. Men har som sagt grov panik inför resan upp till Västerås, för Texas kommer inte vara lugn eller trött, tror endast han kommer att tycka det är jätte tråkigt och börja pipa efter någon timme.

Likes

Comments

Postad i: Foton, videos

Jag tänkte att jag skulle dela med mig utav mina prenumerationer på YouTube. Prenumeranter/prenumerationer är personer som jag följer, via olika sociala medier, tex via YouTube, Instagram eller via blogg. Men jag tänker att jag ska dela med mig av de personer som jag följer, på YouTube denna gång.
Amir Akrouti


Amir är den senaste personen som jag valde att följa kontinuerligt och trycka på prenumerera knappen. Jag bara älskar hans videor, han är så duktig på att vlogga och älskar att se hur han bara kan vara sig själv och framför kameran, som om han aldrig gjort något annat.

Amirs YouTube kanal består mest av vloggar, men innehåller mycket smink och skönhet också.

Thomas Sekelius

Jag kommer ihåg att Thomas var den andra personen som jag valde att prenumerera på, kommer ihåg att jag tyckte att han verkade så härlig på sina videos. Thomas var ju den första killen som jag såg med smink på (på YouTube) och blev så glad över att han står emot normerna!

På Thomas kanal så ser man en hel del smink, vloggar och en hel del annat roligt! Han är väldigt duktig på att variera med sina videos.

Felicia Bergström

Felicia Bergström var den första personen som jag började prenumerera på, och jag bara älskade hennes videos, och hennes skratt. Kommer ihåg att jag började kolla på en av hennes videos, och hon började skratta och jag kunde inte själv hålla mig.

Jimmie Star

Jimmie Star är den personen som jag började följa för att han har någon sorts lugn som jag tycker om i hans videos. I hans kanal så får man se mycket skönhet & smink som hos alla de andra som jag följer. Innan hade han även videos om hans hundar, självklart så kommer det även några vloggar även från Jimmie.

Bilderna är tagna från GOOGLE!!

BIlden på Amir Akrouti: HÄÄÄR!

Bilden på Thomas Sekelius HÄÄÄR!

Bilden på Felicia Bergström HÄÄÄR!

Bilden på Jimmie Star HÄÄÄR!

Likes

Comments

Postad i: skola, Studenten

Idag, lördagen den 15e april så är det EXAKT 55 dagar kvar, tills jag springer ut ur skolan med en mössa på huvudet och ett leende på läpparna, med vetenskapen att jag inte behöver komma tillbaka till skolan igen!

Kan ni gissa om jag längtar eller inte!?

Likes

Comments

Postad i: Foton, Shopping

Jag, mina ena syster och min pappa tog bilen och drog till Dollarstore i Staffanstorp i söndags och där fick jag handlat lite grejer!Glaset är mitt absolut bästa inköp från Dollarstore!! Vill tillbaka och köpa MINST 2 till så att jag har 3 stycken!


Men sen älskar jag självklart mina två ljus som jag köpte + ljuslyktorna, tyckte dem passade bra! Älskar ju vanilj, och hade redan 2 sen innan och behövde ha fler för älskar doften som kommer när man tänder ljuset!

Likes

Comments

Ja, jag vet att jag har varit borta ett väldigt bra tag nu, jag vet! FÖRLÅT! Vill verkligen bli bra på att uppdatera bloggen, vilket jag hoppas bli!


Jag ville ju fullfölja 30daychallenge i februari, men lyckades bara i typ 10 dagar, vilket är riktigt dåligt utav mig! Men till mitt försvar, så hade jag praktik i 2 veckor, därav jag stack vid 9 på morgonen och kom inte hem förrän vid 6 tiden, åt mat och sedan drog jag till sängs! Så jag hade inte något att skriva om heller.

Men sen därefter så dog det bara.. TYVÄRR..

Likes

Comments

Postad i: #30daychallenge, Foton, Inspiration, Smink

Tänkte dela med mig av några snygga sminkningar som jag hittade på Google, så hänvisar ALLA bilder som kommer visas, de är tagna från GOOGLE!

Jag älskar ju som sagt, sånt som inte sticker ut så jätte mycket! Och kollar hela tiden efter inspiration på hur jag själv kan göra. Vill ju utvidga mitt sminkande, så detta är ett bra tillfälle för mig att hitta nya smink idéer.


Likes

Comments

Postad i: #30daychallenge, Foton, Träning

Jag gick in på H&M och kollade på deras träningskläder och hittade några kläder därifrån som jag hade kunnat tänka mig beställa hem. Mina träningsbyxor som jag beställde hem från nelly i somras gick rejält sönder häromveckan, så behöver verkligen nya träningsbyxor.


Hade velat ha en sport-bh också, så har även kikat in H&M's sport-behåar, och hittade väl några stycken som jag ska kolla in lite extra.

Detta är då de första träningstightsen från H&M som jag tyckte var snygga, jag som älskar tryck och sådant på byxorna samtidigt som de är i neutrala färger, såsom svarta, och vita så föll dessa mig i min smak direkt. Dessa byxor kostar endast 199 kronor.

Detta är ju då ett helt vanliga svarta träningstights, ungefär sådana som jag precis hade, som precis gick sönder. Dessa kostar också 199 kronor.

Denna jacka hade jag ÄLSKAT att ha på mig nu när sommaren kommer, och jag är på promenad med Texas i någon timme. Hur skönt hade inte det varit att ha denna på sig, och inte något tjockare, speciellt när det blir varmt. Denna jacka kostar 399 kronor, och finns endast i denna färg.

Som jag skrev ovan så skulle jag ju även kolla in deras sportbehåar, och hittade några stycken, då denna var en av dem. Detta var en "medium support", men vet inte vad jag hade behövt eller tyckt vara skönast att ha.. Får nog gå till butiken och prova kanske. Blir nog bäst resultat av det i så fall, kan jag tänka mig. Denna behå kostar endast 99 kronor.

Likes

Comments

Postad i: #30daychallenge, Foton, Shopping, Studenten

Ja, precis som rubriken lyder så har jag precis beställt nya kläder, skokläder dock. Ett par mjukisbyxor med mitt namn + student 2017 skriver på vänster sida på byxan, samt en ny hoodie, där även mitt namn ska stå!


Har ju redan ett par byxor från dem, samt en hoodie, men älskar dessa byxor så mycket, dem är så sköna att ha på sig, samt att jag vill ha mitt namn på dem så beställde ett par nya. Samt att hoodien som jag beställde står det "student" på baksidan av ryggen, vilket jag dock visste om innan jag beställde, men efter jag fått hem den så ville jag ha trycket på framsidan då jag ALLTID har min jacka på mig, vilket gör att man inte ser trycket på ryggen! Så därför valde jag att beställa hem en ny hoodie, med trycket på framsidan denna gång, samt mitt namn på denna hoodie istället! Så mitt namn + efternamn kommer att stå på både kläderna som jag kommer att få hem denna gång! :D LÄNGTAR redan!!

Tog självklart både byxorna och hoodien i färgen svart, tror jag(?) KAN vara möjligt att jag tog hoodien i Navy Blue..

Denna beställning gick sammanlagt på 500 kronor någonting!

Likes

Comments