View tracker

​Var ju ett tag sedan mitt senaste blogginlägg lades upp, och svaret till varför det inte blivit något inlägg sen dess har varit för att jag varit super upptagen och även väldigt stressad de senaste veckorna. Skolan har verkligen tagit all min kraft & ork. 

Men har tänkt att jag skulle börja blogga igen! Saknar att skriva av mig, och hålla på med inreda bloggen så får bli att börja igen! Sen får vi se om mina inlägg blir roligare än de varit hittills ;)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: skola

​Dagen började väldigt tidigt idag, började redan 08:30, vi brukar börja 09:00 på onsdagar, men inte idag inte! Endast suttit vid datorn och inte gjort ett skit idag, kollat serie, Ex On The Beach, kollat YouTube, Facebook med mera. Sen blev det dags för Samhällskunskap i skolan till 17:00, sen direkt till Malmö Arena, men först så blev det en snabb sväng inom Subway så att jag fick mat i magen!! GOTT! 

Under ishockey matchen, Malmö som mötte Karlskrona så insåg jag att min skinnjacka är sönder. Eller ja, det visste jag väl redan, men vid armbågen på jackan så är det sönder... ÅHHH! Orkar inte mera, vill inte spendera mera pengar nu asså! Vill börja spara pengar NU. MEN måste köpa mig en höstjacka + vinterjacka senare också. Dock så vet jag inte vilken höstjacka jag vill ha. 

Nu ska jag mejla min biträdande rektor för att fråga om jackan som jag ska få från skolan. I så fall så kan jag ha den som höstjacka och vänta att köpa en vinterjacka. I så fall blir jag glad, men lär ju inte bli så! Skolan lär fortfarande inte ha fixat jackan än.. SUCK


BTW!! MALMÖ VANN MED 3-0 :D

Likes

Comments

View tracker

Postad i: skola, Texas

Nu ska jag prova en sak, så vi får se om det fungerar helt enkelt!

Nu när ni läser detta inlägg så sitter jag på tåget med Texas. NU är vi på väg upp till Västerås, skulle bli Stockholm trodde jag, men blev Västerås, fråga mig inte varför. För när vi sökte så stod det STOCKHOLM! 

I alla fall, nu när du läser detta så JA så sitter vi redan på tåget upp dit. Vi ska nämligen först ta ett tåg upp till Norrköping för att senare byta till ett annat som tar oss till Västerås, eller någonstans i Västerås. Tåget från Malmö lämnar nämligen Malmö C redan 06:11, så måste gå upp 04:20 för att hinna med att ta bussen till C. NAJS eller hur!? NEJ...!  

Kommer vara i Västerås cirka 12 tiden, så kommer bli en LÅÅNG resa! Wish ME Luck! 


Likes

Comments

Postad i: Shopping, Texas

​Ja precis som titeln säger, så har det varit en lång dag för mig. Vaknade någon gång runt 10 tiden imorse, steg upp för att käka frukost, sen dra ut med hunden. Vid 12-13 tiden så tog vi på Texas halsbandet och satte oss i bilen för att dra och köpa sele till honom. För det första så satte vi honom vid mina ben i passagerarsätet, och gissa vad som hände? Han satt lugnt och inte gjorde någonting. Han sade inte ett ljud. Normalt (när han sitter i buren där bak) så SLUTAR han INTE skälla. Men nu var han lugn som en filbunke.

I alla fall, vi kom fram till Arken Zoo, och så kollade vi sele, sedan valde vi ut ett sele som har extra spärr, kommer berätta mer i inlägget som kommer imorgon med produkterna jag köpte idag. Kommer även upp bilder på allt, eller i alla fall nästan allt. Så sele inhandlades, även lunga. lite torrt godis och en ny leksak till honom. Vidare mot hemmet, för att släppa av Texas, 1, för att E (min syster skulle övningsköra) och 2, för att han inte skulle vara så uppstressad så mycket ENLIGT MIN FAR! Men mest för nummer 1!! 

Drog sedan vidare mot Zoogiganten för att inhandla hans mat, som tog slut idag. Blev även lite hamburgare hos dem (till Texas såklart), 5 lammburgare och 5 vego burgare. Vidare mot ICA MAXI för att handla korv till honom, blev även 3 munkar till mig själv haha! GOTT'!

Sammanlagt så har jag lagt ner över 1000 spänn idag. Ja, det är en hel del! Börjar bli fattig i denna takt haha. Men kommer skriva allt imorgon, vad, hur och var! Nu ska jag fixa mig för sängen, för är SÅÅÅ himla trött!

Likes

Comments

Postad i: Foton, Shopping, skola, Texas

NU ÄR JAG ÄNTLIGEN KLAR! Med min studentmössa i alla fall, har ju hela 2 terminer kvar av skolan :PJag är SUPER nöjd med hur min beställning blev, samt hur min mössa ser ut! SÅ NÖJD!

Allt som allt, mössan + detaljer + kläderna gick på 2200 spänn. Trodde dock det skulle bli dyrare än det blev! 

Ska försöka se om min dator vill öppna sidan så att jag kan dela med mig av hur den ser ut! Om du trycker på länken nedanför så kommer du till min studentmössa! Du kan ta dator musen och trycka på mössan, för att kolla ovanför mössan och även under!

UTMANING: KAN DU HITTA TEXAS NAMN I MÖSSAN? KOMMENTERA IFALL DU HITTAR TEXAS!!

http://share.abcgruppen.se/?puid=x09395dc2d1

Likes

Comments

Postad i: Foton, Shopping

Jag har nu i någon månad suttit och funderat på vilken av Canon Legria mini eller Canon Legria Mini X som jag vill ha. Vilken jag ska köpa. Har nu hittat personer på Blocket, 1 person säljer sin Mini bara för 2000 kronor, medan det finns 2 andra som säljer sin mini x för 3000 båda två.

Den ena har alla tillbehören, medan den andra "tror" ena saken var till kameran. Så jag valde bort henne. Så nu är det, antingen endast Mini eller så blir det Mini X! VILKEN?


Skillnader? Ja det finns några skillnader mellan de två olika kamerorna. Det ena är ljudet, och det andra är kvalitén på videon. Är detta så nödvändigt? Jag vill ju bara testa och se om YouTube är något för mig, ska jag då lägga 3000 kronor på en? Behöver jag ha det bästa redan i början?

Personen som säljer den första, vanliga Mini kameran som tar 2000 för sin, hon har extra tillbehör till sin men det har inte den andra, utan hon har bara det vanliga man får till när man köper en kamera!


Bilden på vänster sida är den första, vanliga Canon Legria Mini och bilden på höger är den andra, Canon Legria Mini x! 

VAD SKA JAG GÖRA!?!?

Likes

Comments

Postad i: Shopping

​Blev en tur till konsum för att köpa lingonsylt till maten idag. Och innan jag drog så frågade jag pappa om det var okej att köpa något gott, han bara log och så i början, och precis innan jag drog ut så sade jag "jag KOMMER köpa Kina puffar" och sen stängde jag dörren och gick iväg. 
På vägen till konsum så tänkte jag, SKA jag eller SKA jag INTE? Det var min fråga.. Tankarna gick mellan att köpa just för att jag var sugen på det och älskar Kina puffar, men varför jag inte skulle köpa det var för att jag vill gå ner i vikt och det gör jag INTE med att äta Kina puffar.. Så fick nöja mig med att endast köpa lingonsylten och dra hem igen! 


Snart har jag ändå mat på tallriken så bäst så! 

Likes

Comments

Postad i: Foton, Texas

Igår vid 17 tiden så tog jag på Texas halsbandet och sen drog jag ut. Vi drog ner till en inhägnad som är en gammal skolgård, och så släppte jag honom där. Där inne var vi i en timme, kastade pinne, lät han springa fritt och så åt han självklart gräs också, det godaste han vet som finns ute.

1 timme senare så beslöt jag mig för att det var dags att dra hem, just för att han flåsade och inte sprang mera, utan bara låg och vilade. Så på med halsbandet och sen begav vi oss hemåt. Dock hann vi inte långt innan jag såg att han haltade. Han varierade mellan att hoppa på 3 ben, sätta sig ner och slicka sitt vänstra baktass och mellan att halta, jag kollade på hans tass och såg direkt att han har skadat sig.. Fick bli en långsam promenad hemåt för Texas skull, och sedan väl hemma så fick vi linda in hans tass. Nu går han knappt på sitt ben, för att han tycker det är obehagligt att ha något på tassen, men även för att han har ont.

Så är det kurs imorgon också, ska bli roligt och se hur det går med en inlindad tass och 3 fungerade ben haha.

Likes

Comments

Postad i: Foton

Datorn i famnen, hunden ligger och halv sover mellan benen samtidigt som han håller utkik över popcorn skålen för att se och hoppas att det tappas några. Nu ska jag mysa med min hund resten av kvällen, äta min popcorn och även titta på de 3 avsnitt som finns, "Sommaren med YouTube stjärnorna". De andra två (min systrar) kollar på en av "Divergent" filmerna, vilket jag förresten tycker är SUPER TRÅKIGA så valde att titta på eget i mitt rum istället!

Ha en bra fredagskväll!Likes

Comments