Postad i: #30daychallenge, Foton, Inspiration, Smink

Tänkte dela med mig av några snygga sminkningar som jag hittade på Google, så hänvisar ALLA bilder som kommer visas, de är tagna från GOOGLE!

Jag älskar ju som sagt, sånt som inte sticker ut så jätte mycket! Och kollar hela tiden efter inspiration på hur jag själv kan göra. Vill ju utvidga mitt sminkande, så detta är ett bra tillfälle för mig att hitta nya smink idéer.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: #30daychallenge, Foton, Träning

Jag gick in på H&M och kollade på deras träningskläder och hittade några kläder därifrån som jag hade kunnat tänka mig beställa hem. Mina träningsbyxor som jag beställde hem från nelly i somras gick rejält sönder häromveckan, så behöver verkligen nya träningsbyxor.


Hade velat ha en sport-bh också, så har även kikat in H&M's sport-behåar, och hittade väl några stycken som jag ska kolla in lite extra.

Detta är då de första träningstightsen från H&M som jag tyckte var snygga, jag som älskar tryck och sådant på byxorna samtidigt som de är i neutrala färger, såsom svarta, och vita så föll dessa mig i min smak direkt. Dessa byxor kostar endast 199 kronor.

Detta är ju då ett helt vanliga svarta träningstights, ungefär sådana som jag precis hade, som precis gick sönder. Dessa kostar också 199 kronor.

Denna jacka hade jag ÄLSKAT att ha på mig nu när sommaren kommer, och jag är på promenad med Texas i någon timme. Hur skönt hade inte det varit att ha denna på sig, och inte något tjockare, speciellt när det blir varmt. Denna jacka kostar 399 kronor, och finns endast i denna färg.

Som jag skrev ovan så skulle jag ju även kolla in deras sportbehåar, och hittade några stycken, då denna var en av dem. Detta var en "medium support", men vet inte vad jag hade behövt eller tyckt vara skönast att ha.. Får nog gå till butiken och prova kanske. Blir nog bäst resultat av det i så fall, kan jag tänka mig. Denna behå kostar endast 99 kronor.

Likes

Comments

Postad i: #30daychallenge, Foton, Shopping, Studenten

Ja, precis som rubriken lyder så har jag precis beställt nya kläder, skokläder dock. Ett par mjukisbyxor med mitt namn + student 2017 skriver på vänster sida på byxan, samt en ny hoodie, där även mitt namn ska stå!


Har ju redan ett par byxor från dem, samt en hoodie, men älskar dessa byxor så mycket, dem är så sköna att ha på sig, samt att jag vill ha mitt namn på dem så beställde ett par nya. Samt att hoodien som jag beställde står det "student" på baksidan av ryggen, vilket jag dock visste om innan jag beställde, men efter jag fått hem den så ville jag ha trycket på framsidan då jag ALLTID har min jacka på mig, vilket gör att man inte ser trycket på ryggen! Så därför valde jag att beställa hem en ny hoodie, med trycket på framsidan denna gång, samt mitt namn på denna hoodie istället! Så mitt namn + efternamn kommer att stå på både kläderna som jag kommer att få hem denna gång! :D LÄNGTAR redan!!

Tog självklart både byxorna och hoodien i färgen svart, tror jag(?) KAN vara möjligt att jag tog hoodien i Navy Blue..

Denna beställning gick sammanlagt på 500 kronor någonting!

Likes

Comments

Postad i: #30daychallenge, Foton, Texas

Ja vad hände egentligen? Snöade ungefär hela dagen, förra veckan någon gång och snön är fortfarande kvar, WHAT!? Vi hade ingen snö på julafton, eller nyår men den väljer att dyka upp i början av februari. Enda jag kan säga är, tack men nej tack! Du hade din chans innan, för 1-2 månader sedan..

Men Texas ÄLSKAR det i alla fall. Varje runda så får han sina fnatt, tar snö i munnen för att sedan kasta upp det i luften och sedan springa runt som en galning. Ja, det är min hund det ja haha.

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: #30daychallenge, Foton, Träning

Jag vet om att jag inte är den enda som bara har blivit totalt förälskad i Strongers träningstights! Vill så gärna beställa hem ett par eller två, men problemet är den att jag är student, samt har en hund + är väldigt snål. Håller hårt om mina pengar, så att köpa ett par tights för 699 kronor är värsta summan för mig haha! Men är så himla sugen dock, men får nog vänta till den dagen jag börjat jobba och tjäna mer än 1050 kronor i månaden hehe.


Tänkte i alla fall dela med mig av 5 av de snyggaste tightsen som jag bara älskar hos dem! Självklart är det fler jag tycker är snygga, men valde att endast visa/dela 5 av dem!


Vill ni se fler av deras sortiment så söker ni bara på Stronger.se på GOOGLE eller så trycker du HÄÄR! så kommer du direkt till deras hemsida

Likes

Comments

Postad i: #30daychallenge, Foton, Träning

FY vilken träningsvärk jag har i övre delen av kroppen. Så fort jag ska sträcka på mina armar så gör det ont, ska jag nysa så dras det till i magen samt om jag ska böja mig ner, då känns det i min mage haha!


PÅ ett sätt så kan jag tycka att träningsvärk är skönt, men sen kan jag även hata det över allt annat. Hatar att ha ont, men känslan av att veta att jag faktiskt tränat de muskler som jag inte använt innan, den känslan är skön.

Likes

Comments

Postad i: #30daychallenge, Shopping, Studenten

Idag är det exakt 127 dagar kvar tills jag tar studenten, och vill vara ute i god tid för att hitta den 'perfekta' studentklänningen. Häromdagen så fick jag hem ett brev från Bubbleroom, ett specialpris från ABC-gruppen (där vi beställde våra mössor), så har en viss rabatt hos bubbleroom, så gick in och kikade och hittade några snygga klänningar som jag hade kunnat tänka mig ha på mig på min student.


Då det inte går att spara bilderna på klänningarna så kan jag endast länka er till klänningarnas hemsida, tyvärr.


Om ni vill se fler kläder från dem så kan du klicka HÄÄR så kommer du direkt till Bubblerooms hemsida!

Likes

Comments

Postad i: #30daychallenge, Foton, Träning

Precis kommit hem från gymmet, precis haft ett boxningspass. Och fy vad jobbigt det var haha, är fortfarande förkyld så gjorde allt lite värre haha.

Men nu efterhand, när man fått sätta sig ner och druckit lite vatten så känns det skönt faktiskt. Känns skönt att ha tränat och faktiskt rört sig, brukar alltid känna mig 'renad' efteråt.


Bilden är tagen från Google! https://www.google.se/search?q=boxning&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkyYu2s_bRAhVD6CwKHZrvAI4Q_AUICCgB&biw=1366&bih=662#tbm=isch&q=boxning+tr%C3%A4ning&imgrc=3BYwn2UbMgy6nM:

Likes

Comments

Postad i: #30daychallenge, Träning, videos

Ska börja träna på en specifik träningsgren med Texas nu. Inte nu nu nu, men snart, för det är nämligen en uppgift som vi fått i skolan, så ja.


Och som ni ser på titeln så kommer jag att träna bakdelskontroll med honom, vilket betyder att jag ska först få honom att ställa sig på en liten pall, och när han väl gjort det så ska han börja gå runt med bakbenen runt pallen. För att han ska stå exakt bredvid mig till slut.

Det låter som en enkel träning, och tror också att det kan gå rätt bra också, men min hund tror att han ska gräva med frambenen istället för att röra bakbenen. OCH rör han bakbenen så gräver han samtidigt så vet inte hur jag ska göra i sådan situation.


Denna video som ni kan se nedan är bakdelskontroll! Ett bra exempel.

Likes

Comments