Header

Åh skolan och jobb och allting tar sån tid av ens vardag! Beslutade mig igår för att dra en shopping runda i stan vilket jag gjorde, fick med mig så himla fina saker hem som jag tänkte visa er imorgon. Nu ska jag se ett avsnitt av gossip girl, sjunde gången jag ser den serien, sen ska jag sova! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

everyday

Somnade så tidigt igår att jag är super utvilad idag, så himla skönt!! Ska strax dra mig mot skolan och sedan iväg och jobba direkt till 12 i natt, rolig fredag? Hinner knappt ställa om eftersom på lördag börjar jag jobba halv 12, ska bli intressant, men pengar behövs ju.. 
puss 

Likes

Comments

workout and food

Hur många av oss har inte känt att shit nu jävlar ska jag börja ta träningen på allvar men aldrig riktigt kommer till skott? kanske går någon gång då och då men aldrig riktigt som man tänkt sig? Nu under början av året så har väldigt många idéer och löften att börja äta hälsosamt och träna är prio ett och för att hålla dessa löftena har jag lite tips för att inte falla över bergskanten helt enkelt. 

  • ​Planera och sätt upp konkreta mål. Skriv ned ditt mål med träning, både långsiktiga och delmål. Långsiktiga för att det behövs för att fortsätta intresset för träningen men delmål för att hålla motivationen uppe. Har du för höga långsiktiga mål kan man enkelt ge upp. 
  • Hitta rätt träningsform. Börjar du känna att träningen blir tråkig och slutar locka? Då behöver du byta ny träningsform, ex. gå på ett lockande pass istället för att gymma ensam. 
  • Försök skapa nya rutiner och goda vanor. Lägg till påminnelser i telefonen så du inte glömmer att idag ska det vara såhär, detta skall ätas och träning vid denna tiden, skapa en rutin du följer så du inte kommer i obalans. 
  • identifiera dina svaga sidor. Vet du att du ofta är trött efter skolan/jobbet och inte orkar träna då och skjuter upp det istället? sluta med det genast! ta gymmet på lunchrasten eller innan skolan/jobbet börjar 
  • Hitta andra som har lyckats genom viljan. Ta vara på andra personers framgångar inom träning för att motivera dig själv! 
  • Involvera personer i din omgivning. Dokumentera/dela med dig av målen med din kost och träning till dina vänner/familj och dina resultat. Det kommer ge dig en tankeställare när du ex. tänker äta något onyttigt eller vill hoppa över ett pass. Man vill ju trots allt inte säga något som inte stämmer till sina vänner/familj och hålla sitt ord. 
  • Träna med en kompis. Det hjälper i det flesta lägena när man helst vill ligga kvar i soffan och se film. Ha en träningskompis som motiverar dig till att följa med och pushar dig. 
  • Ha en spellista för bara träning och peppande musik. Det funkar även att ha musik som ger dig minnen av något som gjort dig starkt psykiskt en låt som påminner dig av någon tid du hade det jobbigt men kom igenom, det brukar motivera mig till att springa en extra kilometer på löpbandet t.ex. 

Likes

Comments

​Hela gårdagen var hektisk som bara den. Skola och sen jobb direkt till 11 på kvällen. Kom hem till pojkvännen och somna nästan direkt. Nu har jag nyss slutat skolan och sitter vid datan lite och tar det lite lugnt några timmar innan jag ska iväg och gymma lite. Imorgon är det äntligen fredag dock väntar bara en helg fylld av jobb. Vi hörs 

Likes

Comments

fashion

Behövde lite nya stilrena smycken, hade ju ett presentkort på glitter så slog till med dessa finisar!! 

Likes

Comments

everyday

​Har faktiskt inte gjort så mycket under helgen, gymmade i fredags kväll/natt med Marcus. Igår steg vi upp, tog på oss träningskläderna och gymmade igen, 30 min på crosstrainern sen ett bicepspass. Därefter jobbade jag från 6 till ungefär halv tre på natten, sliten och trött kom jag hem till pojkvännen och somna direkt i hans fina famn! Nu ska vi bara ligga i sängen och mysa och äta en god frukost och sen gymma ett jobbigt söndagspass!! Därefter väntar middag at my place. 
Puss

Likes

Comments

everyday

Börjar inte förrän klockan tolv så ska sätta mig när med några arbeten nu. Puss

Likes

Comments

workout and food

Fick till ett jävla dödspass på gymmet idag!! Körde sönder mina ben och mage, stod även på crosstrainern 30 min i fullfart svetten rann ner. Så skönt nu när man ligger nerbäddad i sängen av dagens pass. Nu ska jag sova gott. Puss

Likes

Comments

outfits

​Byxor från Tiger of Sweden - Tröja från Odd Moly - Väska från Best of Brands

Likes

Comments

Instagram@xsarafard