Header

​Idag var det första dagen vi hade Prao! Och det var jätte roligt:) Vi ska Prao i 2 veckor på Sorunda Ridklubb. Vi började kl.08:00 - 15:00 och det första vi gjorde var att ge hästarna frukost sen fick vi släppa ut hästarna både privat och ridskole. Sen gjorde vi rent i stallet sopade och fixade vatten, gjorde maten och sånt! Efter det så tvättade vi rent Stålis för vätrinernen skulle komma så vi fick borsta och fixa. Sen tog vi en fika kl ca 10:00 och då fikade vi med kakor och vatten för jag och min kompis Melina vi dricker inte saft som alla andra brukar göra hihi. När vi hade fikat klart så kom vätrineren och kollade på hästarna. Efter det så skulle vi smörja och jag smörjde 22 träns men jag blev ändå inte klar hahaha så det är upp till ungefär 30 träns och Melina hon smörjde 11 sadlar tror jag något sånt hihi. Men det är mycket att göra i stallet men efter vi gjorde det där då så käkade vi lunch och kl.14:00 då skulle vi ta in hästarna och det gick jätte bra både ridskole och privat. Och det sista så fick vi skritta ut till asvaltsvägen och det gick jätte bra det var så mysigt, jag fick rida på Breda och hon tyckte det var jätte mysigt!! Så imorgon är det samma tid och då får vi se vad som kommer hända något spännande :) Men jag rider också i tisdagsgruppen och då ska vi hoppa och jag ska hoppa Victor och det ska bli jätte kul!! Uppdaterar mer imorgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Igår så har vi bara fixat lite i stallet, det har varit en lugn dag! Victor fick vila idag så han och jag har myst lite i hagen. Zara och jag har ridit ut och det gick jätte bra vi travade och skrittade. Sen har det kommit en sadelprovare som har kollat våran sadel om den passar Zara och man brukar inte sån tur men idag hade vi det! Hon sa att den passade utmärkt. men jag uppdaterar lite mer sen i kväll. :)

Likes

Comments

Idag var det tävling på Runsten Equestrian P&J och det gick strålande men 4 fel blev på det sista hindret men hon hoppade jätte fint​! Så det blev ingen roset :) Vi hoppade 60cm och det var en klass. Det var 9 hinder på banan ganska svåra svängar men vi klarade oss igenom hela bannan från start till mål. Mitt mål var bara att komma in på banan och det gjorde vi så jag är jätte glad över det!! Nästa tävling är på Södertälje P&J 60cm så vi taggar inför den det är den 28/10 alltså om två veckor :) Victor och jag ska hoppa nu på tisdag och det ska bli jätte kul! Och sen nu på söndag den 21/10 är det Klubbdressyr, så heja heja säger jag bara!! Det är nästan varje helg är det tävling hihi Men jag uppdaterar mer imorgon :)

Likes

Comments

​Rugholms Zara

Vi körde dressyr och lite uterit idag och det gick jätte bra vi tränade på väldigt mycket lydnad och övergångar som vi gjorde t.ex. på Lotta Björe träningen fast jag gjorde utan bommar och det gick jätte bra. Vi travade och galopperade ut och det gick stråland inga problem allts. Imorgon blir det också lite dressyr fast då tänkte jag bara jogga lite. För sen på lördag är det tävling så då ska jag trimma lite mer på fredagen! På lördag ska jag rida Victor och då ska vi köra bommar eller dressyr jag vet inte en vad vi ska rida men jag får se på fredagen. Duktig flicka ändå  hoppas det håller sig till lördagen ;)

Likes

Comments

Idag har jag ridit Zara på lektion och det gick jätte bra vi körde markabete. Och i söndags så hoppade vi för Lotta Björe och det gick jätte bra! Vi körde mycket lydnad, vägar och tempo. Men sen har jag ridit Victor i veckan och som i igår så hoppade vi och det gick jätte bra. Han tyckte det var jätte kul!! Så nu på lördag så ska jag tävla Zara P&J på Runsten Equestrian 60 cm 1 klass. Så det taggar vi inför nu!! Och imorgon så ska vi trimma lite dressyr jag och Zara. Victor och jag ska tävla Klubbdressyr LB;2 nästa helg alltså 22/10 på hemma plan.

Likes

Comments

​Idag har jag ridit Zara! Vi red dressyr och det gick jätte bra!! Vi tränade på mycket skänkelvikningar och mycket övergångar. Sen har jag fixat henne inför Lotta Björe träningen imorgon. Det ska bli jätte kul!! Och jag skriver hur det gick imorgon med träningen. 

Likes

Comments

Fredag!! Idag har Victor och jag ridit dressyr och det gick jätte bra! Vi red ut lite gran
Och så har vi tagit höst bilder🍁
Skriv tips om övningar jag kan göra😃🦄

Likes

Comments

Rugholms Zara🦄

Det här är victovie🦄
Hej det här är mitt första inlägg! Men jag tänkte berätta om mig själv lite gran.
Jag heter Sara och jag är 14år och rider för sorunda ridklubb. Jag har 1 ponny som heter Rugholms Zara och sen är jag medryttare på en ponny som heter Victovie🦄
Min första ponny som jag hade heter Evita men vi fick tyvärr ta bort henne från en sjukdom❤
Jag kommer lägga ut om mina hästar när jag rider och vad jag har gjort om jag rider dressyr,hoppning,uteritt mm.😊

Likes

Comments