äääälskar verkligen Kanye West's nya album, så bra!! Han är typ det enda jag har lyssnat på de senaste veckorna och jag tycker verkligen att han är SÅ BRA! Jag kan nog inte välja favoritlåt utan jag tycker att alla är jättebra. Tycker verkligen att alla ska kolla in hans nya album, superbra!

Jag har kommit in i hiphop och rap perioden, igen. Typ varannan månad lyssnar jag bara på eminem, kanye west, dr. dre, snoop dogg, osv.. sen nästa månad lyssnar jag typ bara på topplistan, haha jättekonstigt men jag kan tröttna ganska snabbt på topplistan medan jag kan lyssna på eminem i flera år utan att tröttna.

Ska verkligen försöka komma igång med bloggandet för det är ju så himla roligt men det är lite svårt eftersom att jag inte alltid har tillgång till en dator då jag inte har en egen, vill inte skriva på mobilen heller för det brukar aldrig bli så bra för mig. Jag håller på att spara till en macbook och en ny systemkamera men det går lite trögt, förhoppningsvis får jag sommarjobb nu i sommar som kan hjälpa mig lite med sparandet.

Ha det bra så länge :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

alla bilder är tagna från we heart it. 

Likes

Comments