View tracker
View tracker

​Mellerud är allt bra fint på kvällarna när man sitter i bussen och är på väg hemåt efter en dag på jobbet. Älskar att åka buss på kvällen med bra musik i lurarna och man bara kan kolla ut genom fönstret och beskåda landskapet man åker igenom och drömma sig bort lite. 

Likes

Comments

View tracker

Idag är en bra dag, på så många olika sätt.
innan idag så fick jag en kommentar, en "påpekning" av en kollega under mitt första pass för dagen och den här kommentaren gjorde mig lite rörd för i två dagar i rad så har jag fått andra synpunkter och andra onödiga kommentarer, fast det är av den andra arbetsgruppen som är mindre bra, den där arbetsgruppen där det finns så många energitjuvar. ja, ni förstår.. det finns två olika grupperingar på jobbet.

Men kommentaren idag, känslan som jag fick när min ena kollega påpekar under passet att jag gör ett superbra jobb och att alla i den här arbetsgruppen av kollegor, våra vårdtagare och deras anhöriga som jag stött på under mina jobbpass här är glada och nöjda att jag valt att jobba just här, hos de. de orden värmer verkligen! att veta att man gör ett bra jobb, att folk bryr sig och ser att jag även gör det och man får så fina ord av både vårdtagare, anhöriga och kollegor. ❤ precis innan jag slutade så sa min andra kollega att jag inte skulle gå, att jag mer än gärna får jobba vidare, men jag kommer tillbaka, lite senare idag.
mitt första pass idag slutade tio, så jag gick upp på torget för att skaffa Oil Pastels då jag äntligen kan fortsätta med den där överraskningen som jag håller på med. Ringde även till min mormor och pratade med henne i över en halvtimme, kändes helt underbart att få prata med henne igen då det verkligen inte var igår som vi pratade. får se när jag kan åka ner och hälsa på henne igen, var ju som sagt ett bra tag sedan jag träffade henne. Men nu blir det att vila lite innan mitt andra pass för dagen börjar.
Behöver jag säga att jag verkligen trivs med/på mitt jobb och kan leva länge på den känslan som mina kollegor gav mig förut?

Likes

Comments

Liten blir stor, till hösten börjar han gymnasiet men igår gick han ur nian och näsa år fyller han hela 18 år!
helt sjukt att min lillebror börjar växa ikapp mig.
 ​Grattis till examen lillebror!

Likes

Comments

idag blev det iväg på lite äventyr, mamma, lillebror, jag och a-c där första stoppet blev Mellerud museum/släktforskningscentral (nånting sånt där, de flesta bilderna är därifrån), då hon a-c har hjälpt oss att börja släktforska så tänkte vi bjuda ut henne på mat som tack men det blev istället en heldag på vift och ett intressant och trevligt äventyr, efter mld så blev det iväg till både vänersborg och trollhättan. Men nu blir det att göra sig i ordning och dra iväg på nästa äventyr.

Likes

Comments

ibland blir jag bara så himla trött på folk, speciellt killar, varför kan ingen bara säga sanningen? varför är det så himla svårt att säga sanningen istället för att inte säga någonting alls för? jag känner bara att jag må vara blond men så jävla blond är jag inte så jag inte fattar hur det ligger till.. ni säger att ni vill ha ärlighet, att ni hatar att såra nån och bli sårade osv men seriöst har ni ens tänkt steget längre..?! ärligt? kanske dags att använda det själva, såra hellre nån med sanningen och inte tvärtom. vill bara spy på er, era äckliga svin!


lär väl sitta där som en 80 årig tant på den där veranda och ha ett tiotal katter runt mig.

Likes

Comments

Härom veckan så tog jag med mig Bamse ut på en promenad, var bara tvungen att ta några bilder längs promenaden. så jag bjuder på oredigerade bilder från det och Bamse tog sig ett litet bad i sjön.

Likes

Comments

fick ett sånt fint meddelande innan idag som inte kunnat kommit mer lägligare än vad det gjorde. orden träffade rakt i hjärtat och blir fortfarande en aning tårögd när jag läser meddelandet. tack för orden, du vet vem du är och fan vad jag saknar och älskar dig, min fina och underbara vän! ❤ du fattar nog inte hur mycket jag behövde just det här meddelandet, att få läsa dessa ord och verkligen ta in det som stod.

Likes

Comments

Du tror att de gör ont
It's so good
Och så har det varit sen den dagen du försvann
Din idiot, hur kan du vara så dum
Nu är det försent att få vara mitt allt

Du tror att de gör ont
Hur kan du vara så dum
Nu är det försent att få vara mitt allt


Likes

Comments