Hade helt glömt bort min Tumblr, men hur bra sida är inte det då?! Speciellt när man behöver lite extra motivation och inspiration! Jag och min Tumblr har en liten höst/vinter relation då jag nästan bara använder det den perioden men tror det är ett bra sätt att slippa höstdeppen, blir verkligen jätteglad av detta! 

Vill ha några fler sköna bloggar att följa så kommentera gärna er Tumblr! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hejsan!

Jäklar vad denna vecka har gått fort.. Men ändå känns det som jag inte har gjort något alls, var dock på fotboll i måndags då Gif mötte Örebro. Första gången jag var på den nya arenan här i Gävle och den var faktiskt väldigt fin måste jag säga. Sen var jag på yoga igår vilket var väldigt längesen sist och gud vad skönt det är. Kom precis på varför det känns som att jag inte har gjort något dessa dagar, har sovit 12 timmar varje natt och tagit igen den förlorade sömnen från helgen haha. Väldigt välbehövligt!

Ikväll väntar jobb och sedan fortsatt plugg. 


Likes

Comments

​Hej!

Helgen har varit galet skoj. Har jobbat lite extra i garderoben på ett event med massa sköna personer. Gamla klasskompisar och ännu äldre klasskompisar plus lite nytt skönt folk. Har dock inte hunnit med så mycket annat förutom att äta, jobba och sova eftersom jag jobbade hela helgen, och det tar verkligen på krafterna att stå upp hela kvällarna, bära tunga väskor och sova dåligt på nätterna. 

Men nu är det en ny vecka och det är dags att ta ny tag!

Likes

Comments

​Hejsan!

Gårdagen var väldigt fartfylld, skola och sen jobbade vi även lite med ett grupparbete. På kvällen var det tacksittning som sedan avslutades med club NV. Vi förfestade hos Elin och klädde ut oss. Temat på kvällen var cirkus och det var sjukt kul att se alla som hade klätt ut sig, det fanns allt man kan tänka sig, cirkustält, lejon, mimare, clowner, direktörer osv. Efter sittningen var det mellanfest och där byte vi om och sedan var det club NV som gällde och det var sjukt kul! En perfekt onsdag, det var dock inte bästa uppladdningen till dagens dugga men det var lätt värt det. 

Likes

Comments

Hejsan!
Har inte bloggat på ungefär en månad. Det beror bland annat på att det har varit mycket plugg, mycket jobb och samtidigt ska man försöka få ihop sitt sociala liv med studentfester och hinna träffa pojkvän och familjen och alla andra utanför skolan och samtidigt hinna träna. Det är ett riktigt pussel att lösa när högskolan kommer in i bilden.
Men snart kanske man får lite kläm på det och blir bättre på att organisera vardagen, förhoppningsvis iallafall!
Första tentan är även avklarad, hade hemtenta över helgen och den inlämningen firades med färg och klippning igår, kände att jag förtjänade en liten uppfräschning nu när hösten har börjat. (Inte bästa bilderna då resultatet är tydligare i verkligheten.)

Likes

Comments

​Första veckan är nu avklarad och efter flera seminarium och inlämningsuppgifter går jag på helg. Fast egentligen så är det inte så mycket till helg för mig  för jobb står på schemat. Jag börjar det hela med ett nattpass från 12 till 5. Har inte jobbat på 3 veckor så ska ändå bli skönt att komma tillbaka. Fast jag hade inte tackat nej till lite ledighet heller haha. 

Laddar upp för detta nattpass med god mat och en mysig kväll med killen, en perfekt fredag kväll. Hoppas ni alla får en fin kväll också!Likes

Comments

Skola, skola och ännu mera skola.. Känns som att det kommer bli som ett nytt hem för mig.
Skoldag från 9-15 idag och det gick hyfsat snabbt. Efter skolan köpte jag en kalender som jag lovat mig själv och direkt när jag började skriva i den försvann lite stress för jag kände genast mer kontroll. Riktig lättnads känsla!
Även kvällen har spenderats på skolan med två från min klass. Satt där ända till halv 10 för klockan bara flög iväg. Vi har en massa inlämningsuppgifter så kändes välbehövligt att komma igång på riktigt, dock är jag långt ifrån klar med något. Men även min lediga dag imorgon kommer spenderas i skolan så då kommer allt förhoppningsvis flyta på ännu bättre!

Likes

Comments

​Första dagen av skolan är nu slut. Blandade känslor måste jag säga, samtidigt som jag tycker att det verkar extremt kul så känner jag känslan "vad har jag gett mig in på?". Allt är nytt och allt är stort och framförallt allt så går allt snabbt. Bara nu under första veckan har vi två inlämningsuppgifter och jag känner lite smått panik över att min kurslitteratur inte har kommit än. Men ska försöka att inte stressa upp mig för då blir det bara värre, jag får helt enkelt ta det som det kommer och för att underlätta för mig själv så är prio ett när pengarna kommer att köpa en almanacka! Att jag ska hålla reda på skolschemat, viktiga datum för tentor och inlämningar samt jobb finns ju inte på kartan just nu.

Likes

Comments

Hej!

Känner att allt jag skriver kommer upp dagen efter men det är ju svårt att hinna med allt speciellt när man är utan mobil. Gårdagen spenderades på mitt kusinbarns dop. På kvällen bestämde vi oss för att lyxa till det lite så det blev middag på terrassen, super gott och mysigt. Efter gick vi en liten runda på stan eftersom det var crusing sen blev det en myskväll hemma. 

Idag har vi laddat upp för skolstarten imorgon, fixat det sista, tagit en promenad i boulogern och sen bara tagit det lugnt. En riktigt skön söndag!

Likes

Comments

​Gårdagen var hur bra som helst! Hela nollningen avslutades med förmingel på Westergrenska och sedan trerätters middag på kåren och sist men inte minst kårfest. Under middagen fick vi reda på att mitt lag (bilden över) vann hela nollningen vilket gjorde det hela lite bättre. Allt var superbra men det känns lite sorgligt att nollningen är slut och att verkligheten börjar på måndag och det tog emot litegrann att beställa kurslitteraturen idag måste jag säga. Men jag är glad över att jag fick uppleva denna nollning och framförallt att jag fick göra det med USA-laget, ett minne för livet!

Likes

Comments