View tracker

Tja! Sitter i läggan med Erik och funderar på om man ska fortsätta dagens flervarreplugg eller börja kolla lite smått på Programmering II som handlar om funktionell programmering. Är lite småtaggad faktiskt! Har precis tagit tag i tentaplugget men börjar bli bråttom. Har trots allt tenta i flervarre om en vecka och en i linjär algebra dagen efter.. Kom hem från skolan för någon timme sen och lagade lite sushi. Har börjat bli en vana nu, är så sjukt enkelt och gott! Nyår firades i år igen i Kistan med fina Qmisk och i år var även Erik med. Så himla knasigt. Spenderade hela 1 jan förra året med honom och vaknade upp med honom även i år <3

Nu ska jag kolla lite på Erlang tror jag och sen spela lite Borderlands.

​*Nej vi glömde ta bild vid nyårsslaget*

Likes

Comments

Sladdis

Hoppade precis ner i sängen efter en galet bra dag! Imorse köttade jag och Albin flervarre precis som vanligt, inga konstigheter. Vi är numera en halvföreläsning före, vilket inte har hänt sen första veckan i ettan (!). Eftersom våra fina Glenn höll i en sån bra sittning för någon vecka sen tackade vi av dem med att dra till Cybertown o köra laser game. Så lyckad. Älskar qmisk. Första gången kom jag sist o slutade med att jag kom 5a av 23. Inte illa för Sladdisbrush!! Efteråt drog vi till Bergs på campus o tog deras märkesdrinkar, snackade lite skit och skrattade så magen värkte. Nu tänkte jag sova och sen upp tidigt imorgon och börja på seminarieuppgifterna till flervarren på måndag.

Imorgon ska jag och Erik hämta ut nycklarna till vår lägenhet! Vad händer ens?? Hihi!

Även om jag dampar på dig hela tiden älskar jag dig så det gör ont <3

Likes

Comments

Sladdis

Åh vilken najs dag! Jag och min pluggköttarkompiz Albin har bestämt oss så fint för att försöka undvika föreläsningar resten av perioden då de inte ger oss nånting så idag köttade vi massa flervarre (flervariabelanalys) i älskade Kista! Vid 18 bar jag och Snike oss in till stan för Laserdome med idrottsnämnden. Sjukt bra dag! Nu ska bf försöka lära mig Hearthstone för tredje gången haha..

  • Sladdis
  • 143 readers

Likes

Comments

Sladdis

Jag tycker att denna bild är relativt rättvis och speglar vem jag är och vad jag står för väldigt bra! Vad tar man inte högst upp på "Top of the Rock" om inte en ananas-selfie? En lång presentation känns lite överväldigande på något vis. Följ istället med på mitt äventyr i hufvudstaden!

Likes

Comments