​Nu är det länge sen jag gjorde en ”riktig” uppdatering här. Det har varit så mycket under en period och än är det inte slut. Nästan varje helg fram till december är fullbokad och jag har en hel del att göra på vardagarna så vi har fullt upp. 


Idag kör jag en storstädning hemma för i eftermiddag kommer en stylist hem till oss och ska ge tips och råd inför kommande fotografering och visning. Vi letar bostad för fullt och vi hoppas verkligen att vi hittar något snart! Vi vill flytta NU! Eller helst igår haha för vi har verkligen vuxit ur vår lägenhet. Vi trivs inte här längre och behöver något nytt där vi får plats. Så allt fokus ligger just nu på en ny bostad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min lilla tjej har blivit så stor! Helt klädd i storlek 74 och kläderna sitter bra så nu är det dags att gå upp en storlek. Vilket betyder att jag behöver rensa bland hennes kläder IGEN! Känns som att allt jag gör är att rensa ut för små kläder hihi. Grattis på 10 månadersdagen hjärtat.

Likes

Comments

I lördags så åkte jag, Hanna, Anette & Pia till Stockholm! Jag fick resan i födelsedagspresent och jag har haft så himla roligt! Vi var där från lördag till måndag eftermiddag och vi har hunnit med jätte mycket. Vi har varit runt i hela Stockholm känns det som och vi gick tills mina fötter blödde haha. Vi har varit på Skansen, Mall of Scandinavia, vid Slottet, Mr Cake osv. Vi har sett massor av kändisar bl.a. Sean Banan, Blondinbella och Anja Persson.

Trots att jag hade så roligt på resan så var det skönt att komma hem till mina älsklingar. Känner mig lite extra tacksam över min lilla familj och vår härliga vardag.

Likes

Comments

Sen vårt senaste besök på BVC, för två månader sedan, har Stella gått upp lite mer än 1 kg och vuxit 5,5 cm! Förstår inte hur hon kan ha vuxit så mycket på så kort tid!? Gun var tvungen att mäta om för hon trodde inte det var sant haha. Det är snart dags att gå upp till storlek 74 helt klart!

Likes

Comments

Så snart möjligheten finns ska jag definitivt börja samla på Mateus porslin. Älskar både Bubbles & Lace kollektionen och den gråa färgen är definitivt den finaste! Har ett rosa fat sen innan och det är så löjligt fint att jag knappt vill använda det hihi.

Likes

Comments

Idag fick Stella åka i kundvagnen för första gången medan vi handlade inför veckan. Det var nästan lika roligt som att gunga hihi.

Det har varit så fint väder idag så i förmiddags gick jag och Stella till lekplatsen för att gunga och sedan tog vi en kort promenad. Därefter fick vi besök av Hanna och Stella blev så glad! Som alltid när Hanna kommer.

Likes

Comments

Igår förmiddag så tog Patrik och Stella en promenad till Kungsmässan medan jag hade sovmorgon. När de kom tillbaka så hade Stella på sig ett par nya skor! Patrik hade alltså köpt ett par skor till Stella som jag kikat på länge! De är så himla fina och jag är så nöjd! De är perfekta nu när det börjar bli kallare ute.

Likes

Comments

Sent igår kväll blev Stella sjuk och som alltid när hon är sjuk, kan hon inte sova på natten. Så ingen av oss har fått någon sömn inatt. Kan inte ens räkna på båda mina händer hur många gånger jag varit uppe och Patrik har säkert varit uppe lika många gånger. Stella är nu väldigt snorig, hostig och hängig, jag börjar också bli snorig och Patrik har ont i halsen. Fy! Vi är så himla trötta idag så jag och Stella får vara inne och mysa och försöka sova så mycket vi kan.

Likes

Comments