Mitt lilla busfrö. Full fart hela tiden. Det är inte tråkigt att spendera dagarna med dig iaf hihi det händer ju saker hela tiden. Men när fick du så mycket hår!? Du har haft så lite hår sen du föddes och nu börjar det verkligen växa till sig! Det ska bli så roligt att få se din hårfärg när det blir längre för just nu skiftar det väldigt mycket. Ibland ser du ljus ut och ibland lite mörkare. Mitt lilla hjärta, du är så fin ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min stora tjej har nu två små tänder och vi har börjat med att borsta dom. Vi har köpt två tandborstar så hon får borsta (läs bita) på den ena medan jag borstar hennes tänder med den andra. Hon är så duktig och tycker att det är roligt att borsta tänderna.

  • 17 readers

Likes

Comments

Vi har haft en sån härlig sista semestervecka! Vi har ju varit ute med husvagn och det har faktiskt varit väldigt roligt. Det här vill vi göra om!

Först åkte vi till Öland. Bilresan dit gick snabbare än jag trodde och Stella sov nästan 3 av 5 timmar. Vi hade tur med vädret och kunde hänga på stranden en dag och när det var mulet en förmiddag så cyklade vi in till Borgholm och till Borgholms slottsruin. Stella fick åka cykelvagn för första gången och det var en hit!

På torsdag eftermiddag åkte vi vidare till Ullareds camping och igår var det strålande sol och ca 23-24 grader. Så vi gick runt i varuhuset och handlade och senare på eftermiddagen så spelade vi minigolf. Så roligt trots att jag inte är så bra haha. Idag åker vi hem, troligtvis åker vi tidigare än tänkt då det regnar. Känns inte som någon mening att bara hänga på campingen och vänta på att åka.

Likes

Comments

Nu har vi ansökt om plats på förskola åt Stella. Vi är ute i god tid. Det känns både kul, läskigt och lite sorgset. Jag har lite svårt att greppa att min lilla tjej ska bli stor och gå på förskola. Men det kommer säkert bli bra, det kommer nog kännas bättre ju närmre vi kommer. Tanken är att hon ska börja i mars nästa år och då kommer Stella vara 1 år och 4 månader. Tror att det är en bra tid att börja på förskola. Nu håller vi tummarna att vi får något av de alternativ som vi sökt!

Likes

Comments

Idag är vi trötta. Denna lille huliganen la sig för natten strax efter kl 18 igår. perfekt. Patrik och jag la oss vid 23 och somnade. Jag vaknade strax därpå för att Stella levde rövare i sängen. När jag kikade mot hennes säng såg jag att någonting stack upp mellan spjälorna så jag tänkte att hon fastnat med foten som vanligt. Sätter mig upp för att ta loss henne och upptäcker då att hon inte alls sitter fast. Hon sitter upp i sängen med armarna över sängkanten! Jag slängde mig upp och tog tag i henne, väckte Patrik och berättade vad som hänt. Vi bestämde att hon skulle få sova mellan oss under natten så att hon inte skulle sätta sig upp igen och ramla ur sängen.

Men Stella var inte trött efter allt så hon och jag fick vara uppe ett tag innan vi somnade om. Sen gjorde hon morgon 4.30.. Patrik var inte nöjd över att gå upp! Stella sover inte alls bra mellan oss så det är antagligen därför hon vaknade så tidigt.

Idag ska vi sänka sängen så att inga olyckor sker framöver. Tur att jag vaknade och såg vad hon höll på med. Det kunde gått illa! Hon har alltid legat still i sängen eller bara rullat fram och tillbaka. Hon har inte ens vänt sig till mage i sängen så vi trodde inte att hon skulle sätta sig så snart.

Annars ska vi inte göra mycket idag, det finns ingen ork. Vi behöver bara lämna in Patriks mobil på lagning och sen handla inför veckan. Ikväll blir det tacos till middag har jag bestämt, mums!

Likes

Comments

​​​​​​Idag tog vi oss till Borås djurpark! Det blev en väldigt mysig dag trots att det regnade precis hela tiden. Efter knappt 4 timmar tröttnade vi på regn och åkte hem haha. Enligt väderapparna skulle det komma 0,2-0,5mm men det kom bra mycket mer än så alltså! Men vi hade det bra ändå och det var inte allt för mycket folk där vilket var skönt!

Likes

Comments

​grattis på födelsedagen min andra hälft och världens bästa pappa. vi älskar dig! 

Likes

Comments

​Idag åkte vi till Gunnebo slott. Vi tog en kort promenad vid slottet och sen fortsatte vi runt stensjön. Trots det halv tråkiga vädret så var det mysigt och framför allt skönt att komma ut på en promenad!

Imorgon så har vi en del att göra. Vi ska storhandla inför veckan & Patriks kalas som är på onsdag när han fyller år. Patrik har byggt ett vardagsrumsbord så det ska målas klart och en tavellist och en vanlig list ska sättas upp. Patrik ska även till skjutbanan på eftermiddagen.

Resten av veckan är också fullspäckad! Tanken är att vi ska till Naturhistoriska, Borås djurpark och Älvsborgs fästning. Vi får se vad som hinns med men jag vill verkligen hitta på saker om dagarna nu när Patrik är ledig. 

Likes

Comments

Igår åkte vi hem till mamma och pappa, ihop med farmor, för att fira att mamma fyllt år! Mamma och pappa har varit i Italien i 2 veckor så vi har inte setts på länge. Vi åt supergod middag och mamma fick paket. Stella fick också paket, två söta klänningar som mamma och pappa köpt när de var iväg. Stella var på sitt bästa humör hela kvällen och hon visade att hon kunde klappa händerna, sitta och krypa lite. Hon visade även självklart upp sin nya tand hihi.

Likes

Comments