Jag tänker på när jag var i London i december 2014. Jag var så kär i dig. Jag gick omkring i staden men upplevde den aldrig. Jag var där men längtade efter annat. Jag hade ständiga tankar om dig. Och London bleknade i jämförelse.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Livet rullar på och jag uppdaterar alldeles för sällan här. Men det gör inget! Jag har börjat jobba på Ur&Penn och det är verkligen så kul. Är så glad att jag kan gå till och från jobbet. Har dessutom så fina arbetskamrater.
Igår efter jobbet gick jag förbi ica och köpte ingredienser till laxpaj, så gott!

Här kommer några bilder från senaste tiden. Är lika dålig på att ta bilder som jag är på att blogga, haha...

Likes

Comments

Vardag

Hörrni! Imorgon har jag mitt sista pass på Ohlssons Tyger för att i juni börjar jag på Ur&Penn i Piteå. Det ska bli riktigt kul men jag kommer verkligen sakna både butiken och personalen på Ohlssons. Men det ska bli spännande med en ny butik och jag vet ju att jag trivs som bäst när jag jobbar i butik, wihoo.
Emil jobbar kväll så jag ska lägga mig i sängen och kolla lite på Youtube, börjar inte förens 15.00 imorgon så somnar jag inte nu direkt gör det faktiskt inte så mycket.

Likes

Comments

Musik

1. Don't say Jag är helt kär i denna låten. Och jag kan tänka mig att det är en perfekt låt för krossade hjärtan. Man är less på ursäkter, bortförklaringar och att man aldrig får den ursäkt man verkligen förtjänar. Guld!

2. Bon Appétit Riktigt svår låt som jag vid första anblick inte gillade. Men andra gången jag lyssnade på den så fastnade den. En väldigt intetsägande låt dock men riktigt skön att lyssna på.

3. Dancing all the way to hell Kan ju inget annat än älska denna låten. Perfekt rock-låt enligt mig. Har flera låtar från deras nya album på min lista.

4. Rollin Återigen en låt som är skön att lyssna på. Relaterar inte ett dugg till texten men det spelar inte så stor roll. Den är riktigt bra!

5. Eyes closed Vilka tråkiga beskrivningar men även denna är en riktigt bra låt. Ingen text jag relaterar till här heller. Meeen det är en bra låt, haha.

6. Fake happy Jag har, precis som med Mando Diaos nya album, flera låtar från Paramores nya album på min lista. Vilken låt, jag tror att de flesta kan relatera. Man har ju någon gång känt att man ler trots att man inte alls mår bra och kraschar i sängen när man kommer hem. Sådana där jobbiga dagar som jag själv inte förstår varför jag mår som jag gör, bara gråter för att kroppen vill det. Eller dagar då jag känner gråten i halsen men ler mig igenom dagen. Dagar då man är fake happy helt enkelt. Det är så jag känner när jag hör låten men alla har väl en egen tolkning av denna och hur man upplever det, tänker jag. Den är hur som helst utöver det riktigt bra!

7. Fri Alltså wow. Låten handlar ju om frihet rätt igenom men när jag hör låten känner jag så mycket annat också. Hur man inte ska ta något för givet. Hur man måste bli oberoende av sånt man inte kan leva utan för att sedan kunna bli beroende av det igen, att känna sig fri för att kunna hitta rätt. Denna låten är så vacker och harmonisk, jag önskar att det var jag som skrev den. Herregud det är 5:e gången jag lyssnar på den nu på raken och jag vill gråta, skratta, skrika, älska, hata. Jag älskar den verkligen, den får mig att känna så mycket. Som hur man måste bli ensam för att hitta sina vänner, något jag fått gå igenom och det är en riktigt nyttig men oerhört jobbig upplevelse. Det gäller väl allt när man känner att man tappt bort sig själv, när man inte prioriterar sig själv, när man sitter fast, när man glömmer bort sina löften till sig själv och andra. Att få känna sig fri.

Likes

Comments

Resor, Vardag

Förra veckan invigde Emil och jag vår nya bil genom att fara på en roadtrip. Tanken var att komma undan det kalla norr och ha picknick i Uppsala men väl där nere började det otroligt nog att snöa, vad är oddsen?
Vi lät dock inte det förstöra vår resa utan fortsatte inåt landet och under veckan hann vi med att; bo på hotell i 3 städer, ta en spontant tripp till Ullared för att sedan lyckas boka in oss på kusthotellet i Varberg när det precis tog slut rum vilket däremot resulterade i att vi fick sviten och som grädden på moset fick jag ju vara kartläsare vilket jag under stress inte alls klarar av. Ahh, roadtrips. <333

Haha, jag kanske får det att låta som att vi inte hade kul alls men det hade vi faktiskt. Lite ironiskt att man åker ner till söder för att slippa snön och så blir det helt plötsligt vinter där. Skulle gärna berätta mer i detalj om vad vi gjorde men jag känner att det behövs inte. Listar pros & cons med resan här nedanför.

PROS:
-Jag lärde mig att falun har en gruva.
-Vi fick bo i sviten på kusthotellet och jag vet nu hur det känns att vara rik.
-Vi åt en förbannat god middag i Varberg.
-Vi är helt förälskade i Varberg.
-Varberg.

CONS:
-Vi fick stenskott på rutan när vi mötte en bil.
-Vi åkte tydligen till vintern.
-Hotell Hjalmar i Örebro.
-Örebro.

Likes

Comments

Vardag

Denna torsdag har jag sovit över 12 timmar. Helt galet men så behövligt då kroppen sa stopp!

Emil är ikväll/inatt hos Simon så eftersom att denna Henriksson-bruttan tyvärr har svårt att sova själv ringde jag hit min syster Felicia. Vi lagade lite pad thai (och glömde ägg så det var ju ganska ovärt att äta), kollade filmer och åt gott. Myskväll!

Lägger in en gammal bild då jag inte har någon ny att bjuda på.

Likes

Comments

Hej! Jag som varit trogen blogg.se bloggare i flera år känner att det nu är dags att prova något nytt. De flesta bloggar jag läser har faktiskt sin blogg hos Nouw så valet vilken bloggportal det skulle bli var ganska självklar.

Likes

Comments