Varenda cell i mig skriker efter sol och bad i Thailand. Emil och jag har pratat om en resa dit, först ville vi åka redan i år över jul men vi får nog skjuta på det ett år. Så man hinner spara nog med pengar och även se till att få ledigt.
Jag har bestämt mig för att inte hålla på och köpa nya plagg hela tiden, jag behöver ju inte 10 eller 20 olika t-shirtar. Jag har redan rensat ur en stor del av min garderob och har en del kvar. Det är ju så skönt på något sätt att rensa då och då. Nu har jag bara de tröjor jag verkligen använder kvar och tänker inte köpa en ny förens jag verkligen behöver det. Detsamma gäller byxor.
Detta året ska jag vara mer ekonomisk och ta vara på upplevelser istället för materiella ting.
Här är några bilder från Thailandsresan till Koh Lanta i mars 2017 som min pojkvän har tagit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I söndags när jag kom till jobbet väntade en liten klapp på bordet i lagret. Öppnade den direkt då jag inte kunde hålla mig. Där i låg en Black Oak med silver-meshband och svart marmor-tavla. Så otroligt snygg klocka och jag är ju helt förälskad i våra Black Oak klockor! Plus i kanten att det är svart marmor. Jag gillar inte vit eller ljus marmor så jag är riktigt glad att vi fick den svarta urtavlan. Hade ju såklart varit tacksam för julklappen även om det hade varit Black Oaken med vit marmor-tavla också.
Fick inga bra bilder på den idag eftersom att solen hunnit gå ner innan jag fick idén att visa upp den för er, haha. Men jag ska försöka knäppa några bättre bilder imorgon. Tills dess nöjer vi oss med dessa va? Ifall någon är sugen på att införskaffa sig en Black Oak kan jag bjuda på några fler bilder som jag tog i söndags så ni får se lite fler modeller. Tipsar verkligen om dessa alltså!

Vad det låter som att jag är sponsrad, haha. Det är jag såklart inte utan jag är bara så otroligt tacksam för klockan vi fick. Tack ur&penn!

Likes

Comments

Det är november. Frost ligger på backen och kylan biter tag i min kropp. Rök bildas i munnen så fort jag andas.
Snabbt skyndar jag mig till Forden på uppfarten. Jag sätter mig i bilen med en längtande känsla i kroppen. Jag känner mig plötsligt varm. Det är något som får mig att känna mig så levande. En sån där läskigt spännande känsla. En ovisshet om vad som komma skall. Vad är det som händer i mig? Vad är det du lockar fram ur mig? Mina tankar om dig är ständiga. Jag slås av hur vacker du är och hur du får mig att känna. En hög av förväntansfulla tankar bubblar i mig. Jag välkomnar alla känslor med hopp om att känna något mer.

Det här är inte en sån där tonårsförälskelse som man finner sig i ibland. Det här är nytt. Det är något helt annat. Det är brinnande läppar. Känslofyllda beröringar. Längtande ögon.
Jag har en mage fylld av tickande fjärilar. Något är på gång. Jag spänner mig. Inser att jag får ont i ryggen. Slutar spänna mig och försöker slappna av. Och så håller det på i 30 minuter tills jag står utanför dig port.
Allting stannar. Alla flammande känslor är helt stilla. Mitt hjärta hoppar över ett slag.
Där står du. Jag blir återigen varm. Och på något sätt är det som att du skapar ett turbulens i mig. Fjärilarna exploderar. Mina tankar kastas omkring. Det är en underligt underbar känsla i kroppen. Det känns som att hela jag brinner. Men jag älskar det. Och jag vill stanna i ögonblicket för evigt.

Jag tar ett andetag och lovar sen mig själv att aldrig någonsin glömma bort den känslan.

Likes

Comments

Årets jul har Emil och jag valt att spendera på stugan med hans familj. Det kommer bli så mysigt och jag längtar verkligen till julafton. Julafton är ju faktiskt den bästa dagen på hela året i min mening.

Har köpt en stickad glittertröja på h&m som nog faktiskt är den skönaste tröjan jag äger, så otippat med tanke på att glitter oftast skaver mot kroppen. Försöker att inte överanvända den som mjukiströja hemma om än det är svårt...

Förra helgen hade vi julmiddag med jobbet i form av thaimat. Klädde mig i glittertröjan matchat med ett par gröna örhängen i dropp-design, så snygga. Behöver nog inte ens säga var dem kommer ifrån, hihi.
Drack några glas vin och sen gick vi en sväng på Olearys, jag mådde inte jättebra men kämpade mig kvar fram till klockan 22. Hade en jättetrevlig kväll med mina fina jobbarkompisar!

Likes

Comments

Är rätt så säker på att jag i mitt näst senaste inlägg lovade en bättre bild på mina favoritsmycken från ur&penn. Tanken var god men orken fanns inte där, hehe.
Däremot kan jag visa er bilder på några riktigt snygga armband som vi har i butiken som jag själv var tvungen att köpa. Införskaffade mig armbanden på bilden till vänster. Så snygga och så billiga, båda armbanden finns i flera färger och går att matcha hur man vill. Dem är dessutom på rea just nu för den som är intresserad. Hur nice?

Strassarmband 20:- Stora stenar 39:-

Likes

Comments

Jag har varit så less på mitt hår i flera månader nu. Det har varit ofärgat i ett år och oklippt i 1,5 år så för någon vecka sedan gick jag och köpte hårfärg med mamma efter en dag på stan. Sen klippte jag mitt hår som nått under brösten och färgade det svart. Finns verkligen ingen hårfärg jag trivs så bra i som svart. Varför färgar jag ens bort det? Haha, dumt.

Anyhow, såhär ser jag ut just nu och jag trivs bättre än någonsin i min kropp med mitt svarta svall!

Likes

Comments

I början av sommaren meddelade jag ju att jag fått nytt jobb på ur&Penn. Tanken då var att jag skulle vara fram tills sista augusti och sen se hur det skulle bli eftersom att jag var extra för en tjej som var mammaledig. Men i slutet av sommaren så slutade vår chef och hon som var mammaledig tillsattes som ny chef... vilket innebar att jag fick fast anställning. Jippi!

Det känns så jäkla bra för jag trivs verkligen på Ur&Penn. Att jobba i butik är så fruktansvärt kul och givande, jag har nog vuxit rätt mycket som person pga det. Sen har jag ju så bra kollegor också vilket gör det ännu roligare.

Jag tänkte ta och visa er 3 av mina favoriter från Ur&Penn men ljuset var så himla dåligt. Jag nöjer mig med denna bilden för ikväll men lovar att knäppa några nya bilder imorgon när det är dagsljus.

Örhängen 25:- Armband 59:-

Likes

Comments

1. Hur gammal är du?
22

2. Hur gammal känner du dig?
Jag känner mig som 22 allt som oftast.

3. Var bor du?
Jag bor i Piteå.

4. Vad har du gjort i dag?
Idag har jag städat, käkat pizza och rensat bilder.

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Sommar såklart. Hösten har sin charm den också men jag hatar att frysa.

6. Är du beroende av någonting?
Nej, det skulle jag inte säga. Jag älskar cola men klarar mig absolut utan det haha.

7. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
Jag hatar blöta sockar, äckligaste som finns att gå i.
Är extremt rädd för älgar.
Jag lagar svingod taco-pasta.

8. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Thailand.

9. Vad är du på för humör just nu?
Jag är ganska glad ikväll.

10. Vilket är ditt favoritgodis?
Lakrits, såååå gott.

11. Vilken är din favoritaffär?
Har ingen favorit sådär men gina, h&m och Bikbok handlar jag väldigt ofta på. Och Ur&Penn såklart, hihi.

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Helt klart en kvällsmänniska. Mår så dåligt när jag måste vakna tidigt.

13. Har du blivit sydd någon gång?
Nej, då hade jag nog svimmat.

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Emil, vaknade av att han sa att han hade beställt pizza till middag. Var såklart en powernap så ingen här tror att jag sover bort mina dagar.

15. Är du blyg?
Nej, det skulle jag inte vilja påstå. Jag har varit extremt blyg under min uppväxt. Det blev så mycket bättre när jag började i gymnasiet och fick utmana min scenskräck eftersom att jag gick musik och valde Sång som instrument. Men jag växte så mycket som person och det är nog tack vare det som jag inte är blyg idag. Sen blir man en öppnare människa och lär sig möta folk så mycket bättre när man jobbar i butik också.

16. Vad heter du i andra namn?
Sara.

17. Vill du gifta dig?
Hade man frågat mig för 4 år sen så hade jag sagt nej. Jag såg ingen anledning alls till att gifta sig. Idag är jag av en helt annan åsikt. Jag tycker att det är den finaste kärleksförklaringen till en annan människa. Jag har alltid sen jag var liten, trots mina tidigare åsikter, gråtit när jag ser filmer där folk friar så det har väl alltid funnits inom mig. Så ja, jag vill gifta mig.

18. Har du något smeknamn?
Milla, Millan och Mili.

Likes

Comments

Hej! Denna otroligt långa bloggtorka har sina anledningar och jag tänker inte gå in på allt. Men jag har haft en riktigt jobbig sommar och höst.

Mina föräldrar som varit gifta i 17 år bestämde sig för att skilja sig och det har verkligen tagit så hårt på mig. Jag tror att ni förstår mig när jag säger att ens föräldrars kärlek är det finaste som finns i ett barns ögon. Och jag har varit ledsen för deras skull och för mina systrars skull. Ledsen för att saker och ting tar slut och för att känslor svalnar. Känt rädsla inför äktenskap med någon annan för att sedan bli lämnad. Men man kan inte tvinga något som inte finns där och det viktigaste är att båda är lyckliga. Och jag har börjat landa i tillvaron någorlunda men jag har dagar då jag tänker så mycket att huvudet värker och tårarna bränner innanför ögonlocken. Men det är så det måste få vara för just nu, min kropp behöver uppenbarligen det. För mig är det viktigast att mina föräldrar mår bra och hittar lycka i någon annans famn.

Och jag är så glad att jag har Emil i mitt liv. Jag är en känslo-människa och han finns alltid där och det är jag tacksam för. Han håller mig på jorden, finaste Persson.

Ja, så det är den största anledningen till att bloggen hamnat i skymundan. Inte för att jag var en speciellt flitig bloggare innan det heller, hehe. Men jag ska verkligen försöka ändra på det. Jag älskar ju faktiskt att skriva. Och Emil sa det i somras "Du är ju så duktig på att skriva". Och det tände en liten eld i mig så i augusti gick jag och köpte mig två anteckningsblock. Ett har jag redan börjat skriva i. Jag älskar verkligen att skriva, det är så mycket lättare att sätta ord på det jag känner i text än i tal för mig. Det är som terapi för mig, är det någon som känner igen sig?


Lyssna på denna fantastisk fina låten av Bring me the horizon. Älskar den.

Likes

Comments