Godmorgon eller god förmiddag? Vaknade nu i alla fall hehe. Igår var jag med Sanna och Jasmine, vi hade vinkväll med biljard spel, kul att biljard bordet används någon gång, har haft de i flera år och använts kanske 3 gånger haha.
Idag blir det rå plugg och gym som står på schemat, bättre än så blir det tyvärr inte.
Juste måste städa mitt rum också för jag har lyckats stöka ned det väldigt ordentligt senaste veckan haha.
Ska gå upp och käka nånting nu, vi hörs

Nu får ni ännu lite fler bilder från onsdags projekt, kul var det!!

Likes

Comments

Vem lyckas dra på en magsjuka om inte jag? Har verkligen varit sjuk alldeles för ofta på senaste känner jag, men magsjuka är det värsta hittils... Har varit hemma från skolan igår och idag men min mage börjar då lugna ner sig hehe.
Har ont i ryggen pga jag legat och sett gossip girl i min säng i 2 dygn haha. Men finns inte så mycket och göra då man är sjuk direkt.
I alla fall, idag kommer bästa storebror Ali hem och ska vara hemma hela helgen, så den här helgen ska jag bara spendera tid me familjen, i hopp om att ingen mer ska dra på en magsjuka, men det är lite svårt att undvika :/
Ska fortsätta med mitt serie maraton nu, och hoppas alla får en bra helg, hejs ❤️

Likes

Comments

Nu hade jag tänkt ge mig in på att blogga, efter 3-4 år uppehåll. Dem flesta som kommer att läsa min blogg känner mig nog redan så jag skippar att göra en personbeskrivning i detta inlägg.
Om vi ska hoppa rakt in på vad jag gör idag så är jag i Luleå på min bästaväns skola och agerar hårmodell/modell åt hennes betygsuppgift. Sanna och Emilia har fått styla mitt hår i flera timmar, men det är äntligen klart och fotografen har tagit lite bilder nu, men ska snart fotas lite mera.
Ska sticka på donken och käka lite lunch nu när man ändå är i Luleå och vi inte har donken i Piteå.. :/
Ska försöka hålla igång och blogga så ofta som möjligt hehe

Likes

Comments