Det va länge sedan jag skrev här sist. Har inte känt för det alls. De har hänt en hel del under denna tid, vi har blivit med bäbis 😊😍

Graviditeten va inte alls så som jag alltid tänkt mig att de ska vara. Jag mådde väldigt dåligt, kanske mest psykiskt. Det blev mycket press o stress över de hela. Rädsla för hur bebis mådde och hur allt skulle förändras.

Jag hade fruktansvärt ont i höfterna, ljumskar, ben och på slutet tog knäna väldigt mycket stryck. Tack vare alla kilon som samlats då jag knappt kunde röra mig. Trodde aldrig jag skulle kunna känna mig rörlig igen, men just de släppte väldigt snart efter förlossningen.

Jag har alltid tänkt att de kommer va så mysigt att vara gravid. Men de va bara små stunder så där mellanåt som jag njöt av de. Tyvärr.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hur ska man kunna nå fram till någon som hör, men inte lyssnar?!

Likes

Comments

Här hemma ligger vi alla tre och nyser, jag hostar och till o med hes nu. Usch känner inte alls för att vara sjuk nu. Men det kanske kan förklara min otroliga trötthet.

Har idag sett till att jag kan flytta in sista helgen i november i nya lägenheten. Så skönt, så de slipper bli så stressigt med flyttning och städ. Alltså bara 81 dagar kvar idag. Hihi jag är som ett barn på julafton när de gäller de där. :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och halv se nån film tills jag somnar.

Jobb imorgon igen, sen ledig dag på torsdag :)

Godnatt!

Likes

Comments

Ja vad ska man säga.. jag har i alla fall inte somnat än haha

Fredagen bestod av heldags jobb, trött i hela kroppen och trodde jag skulle somna tidigt. Men nu ligger jag här i soffan snart 5:30. Har blivit lite film tittande, Magic Mike XXL. Bra film, men hade inte förväntat mig något annat. Första filmen va toppen och den innehåller massor med dans o härlig musik, som jag älskar:)

Efter många timmars väntan och längtan, så ringde min underbara vän och meddela att lilla bäbisen äntligen kommit till världen :) Jag är så glad för eran skull. Stort Grattis till er! <3

Blir en full rulle hela dagen lång imorgon (lördag) som kommer avslutas med lite natt jobb så jag måste nog göra ett nytt försök att sova lite iaf.

Likes

Comments

Inne på 3:e dagen utan rent socker.. är så himla sugen på godis just nu, så vet inte vad jag ska ta mig till. Salt lakrits och choklad mums, men icke då. Det får vänta!

Åt nyligen äggmuffins med grönsaker och en klick brass :)

Har faktiskt ingen ork till att gör något idag, så de blir bara ta de lugnt och kommer orken så tar jag tag i städ m.m då.

Nu ska jag se film och gosa med världens bästa Charlie ❤

Likes

Comments

Vakna kl 6 idag och har inte kunnat somna om. Så hungrig, så fick bli en fett choklad. Helt okej smak faktiskt.

Fick jag användning av min nya mixer oxå :) toppen!

Likes

Comments

Mycket som snurrar i mitt huvud, inget ovanligt, men jag fungerar inte som vanligt då. Inatt sov jag bra för första gången på 2 veckor. Vaknade jag till lyckades jag somna om typ direkt. Innan har jag inte kunnat somna om på minst en timma.

Mycket av tankarna jag har är rädsla, rädsla över att mitt förflutna ska upprepas igen. Jag försöker nu intala mig själv att blir de så, är de menat så. Jag kan inte göra något åt de nu. Jag måste försöka leva i nuet. Inte i de som har varit och heller inte för mycket i det som ska komma. Jag måste föröka komma ihåg att planera mina veckor så jag har något att gå efter. Så jag inte bara ligger hemma instängd och tror att jag inte orkar göra något. Men jag VET att jag mår så mycket bättre av att socialisera mig. Dock måste jag låta mig få va för mig själv imellan åt också.

Jag ska se till att komma iväg på möte nu på torsdag. Kände mig lättad förra gången jag gick dit helt av mig själv :) #aca

Idag har jag och A stor handlat, mycket mumsiga saker. Jag ska starta min lchf resa på mer allvar då! :) Har testat på en del av maten nu sista veckorna och är nöjd med de. Mättande och mindre sug efter sötsaker. Så nu ska jag göra så gott jag kan i alla fall en vecka framöver :)

Likes

Comments

​Då var vi där igen då.. La mig i sängen för att jag va supertrött, men lyckas inte somna :( Undra hur många timmar jag måste ligga här vaken ensam. :(

Likes

Comments

​Trött, trött, trött.. är så otroligt trött. Försökt att sova lite längre idag, men de hjälpte inte speciellt mycket.

Tankar, oro och ett rent helvete med deppigheten, som tagit över mig lite för mycket just nu. Hoppas att besöket snart är över, för du är inte något jag längtar efter. 

Ledig dag idag och tog steget att fråga en vän om att ses. Vilket ofta är en jobbig grej när tankarna tar över.  Men jag vet att jag mår så mycket bättre om jag kommer ut och umgås med människor än att sitta ensam i min lägenhet.

Mot halvars!  😊

Likes

Comments