Header

Tips

Glad lördag på er fina ni!

Idag är det en relativt ruggig dag ute och jag har inte gjort allt för mycket, vaknade relativt sent, drog ut på en promenad med min pojk och nu sitter jag här och skriver detta inlägg. Jag tänkte att det kanske skulle vara kul att dela med sig av de hudvårdsprodukter jag använder för tillfället. Hudvård är verkligen något jag älskar!

I skrivandes stund så använder jag mig utav Clinique hudvårdsserie. Har använt dessa tre produkter konstant sedan Juli detta år och verkligen älskar dem. Personligen så tycker jag rengöringen är extremt mild och efter varje gång jag använt den är mitt ansikte superlent, nästan så att jag inte behöver använda några produkter därefter. Jag använder dock en toner/clarifying lotion efteråt och detta är en utav de bästa produkterna jag testat. Den är väldigt dryg så man behöver inte använda mycket produkt. Denna toner använder jag i ansiktet, men undviker ögonen och sedan använder jag den ned på min hals. Den tar bort allt smuts och död hud som inte försvann under rengöringen, första gångerna man använder denna toner kan man tycka att det nästan svider lite. Dock vänjer man sig vid det och vid det här laget tar jag det som ett tecken att mitt ansikte är rent och fräscht. Efter det använder jag deras "Moisture surge intense" ansiktskräm och jag älskar den verkligen.

Cliniques produkter är parfymfria och allergitestade vilket gav mig en lugnande känsla när jag först började använda produkterna. Det finns att hitta dessa produkter och massor av andra produkter HÄR, vad använder ni för typ av ansiktsprodukter? Något specifikt märke??

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

God förmiddag på er fina ni och glad fredag!
Jag vaknade relativt sent idag då jag valde att ta en lång och skön sovmorgon, var så slut igår kväll efter jobb så jag somnade med en gång när jag kröp under täcket. Men vaknade förut och låg kvar en stund i sängen och mös med min fina pojk innan jag gick upp och satte på kaffebryggaren. Är inte nybryggt kaffe typ den godaste doften?! Älskar det verkligen.

Dagens planer är fotfarande relativt luddiga, jag vet att jag ska iväg en liten sväng på dagen nu men ikväll blir det bara att vara hemma och mysa, kolla igenom lite skolarbete inför den kommande måndagen. Hoppas ni får en superfin dag så hörs vi lite senare! xx

Likes

Comments