Halloj!
Det var ett tag sen jag skrev något här på denna blogg...
Om jag ska vara ärlig så ville jag börja blogga igen, men jag hade ingen motivation till att börja.

Men de senaste två veckorna var jag ute i Europa med min familj och bilade, så det kommer ett inlägg mer om det imon.
Men ha det nu bra de sista dagarna av lovet.

Godnatt//Sara

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halloj!
Jag har inte pratat med er på ett tag nu.
Två av mina bästavänner Becca,
nouw.com/rebeccabalogh ) och Anna, nouw.com/annamamlqvist , har precis skapat bloggar, och det får mig att vilja blogga mer. Mina kompisar får mig alltid att göra saker, och jag tyckte att det skulle vara roligt att börja om på nytt, vad tycker ni?

Jag vet att jag inte har så många läsare just nu, men jag ville iallafall börja om på nytt. Jag känner lite att jag inte har så mycket att skriva om eftersom jag har ett ganska tråkigt liv. Men ni som läser kan gärna kommentera vad ni vill veta om mig eller vill att jag ska skriva om. Jag har precis börjat med yoga, så jag kanske skriver mer om det imorgon.

Men ni får ha en bra kväll😘
Godnatt/Sara

Likes

Comments

Halloj❤️
Denna månade har varit väldigt lugn. Jag började skolan och jag har varit på Denas tjejmiddag. Denas tjejmiddag var nog det ända roliga som hände denna månad, vi dansade och åt och dansade lite mer. Det var nog det ända roliga som hände denna månad.

Jag hoppas alla får en bra februari😘

Likes

Comments

Halloj, God Jul och Gott Nytt år🎄🍾🎉
Månaden december har varit en bra månad.
I början av månaden hade jag en Nobelmiddag med alla åttor i min skola. Det var jätteroligt. Man fick en kavaljer, typ som sin partner som man sitter med och sedan dansar med. Det fanns långa bord där de har satt eleverna. De hade blandat olika klasser så att man satt med olika människor. Jag satt som tur var med några från min klass. Det började med en trerättersmiddag, sedan delade de ut "nobelpris" för matte och svenska, jag vann inte, men det gör inget. Sedan var man tvungen att dansa vals med sin kavaljer och sedan bara festa. Det var en rolig kväll.

Sen har vi haft väldigt lite läxor, som alltid är bra. Vi hade skolavslutning, och det var slutet på skolan. Vi hade vår avslutning den artonde.

Tisdagen innan jul var jag, Anna och Sofia hemma hos Becca för att ge presenter. Det var vår minijul tillsammans. Sen kom julafton. Jag är muslim så jag firar inte jul, men min farmor fyller år då, så vi firar henne. Om ni undrar så får vi lite julklappar. Men egentligen får vi bara saker som vi behöver, och det är helt okej för mig. Men min släkt åker hem till min farmor, äter julmiddag och bara är med varandra.

Den 29 och 30 var jag på Liseberg. Den 29 var jag där med min familj och åt och gick runt och kollade. Dagen innan nyår var jag där med Becca, Anna och Sofia. Vi åkte massor och åt och hade roligt.

Nyår var lite sådär för jag tillbringade den med tre barnfamiljer. Och alla hade barn mellan sex månader till nio år. Så ingen var i min ålder, utan i mina bröders ålder. Så jag var typ själv den dagen. Men nu är det ett nytt år.

Vad är era nyårslöften? Skriv i kommentarerna.
Mitt är att börja träna.

Gott Nytt år alla och ha det så gott🎉

Likes

Comments

Halloj❤️
Den här månaden har gått väldigt snabbt, det är resdan december. Det har inte hänt så mycket denna månade. Igår (30 november) så tog jag ut min tandställning som var jätte roligt. Jag hade inte berättat för någon, förutom mina föräldrar, min bror och Amira. Så mina kompisar fick en överraskning idag. Jag har också haft julbazar i min skola som var trevligt. Om två dagar är min Nobelmiddag med skolan. Jag ser jätte mycket fram emot det. Jag har klippt mig också, som är bra. Det finns nog inte så mycket att säga mer om denna månaden.

Ha en trevlig december😘😘

Likes

Comments

Halloj🎃
Idag är det Halloween.
Jag har tänkt att jag gör ett inlägg i slutet av varje månad för jag hinner inte varje dag.
Vad tycker ni? Lämna i kommentarerna vad ni tycker.

Den här månaden har varit bra.
Den 5 oktober fyllde jag nämligen 14 år👍🏼👍🏼
Alltså på en måndag. Så jag hade en liten sleepover med tre av mina kompisar för att fira min födelsedag. Sedan på söndagen, kom några släktingar för att fira mig, för vi kunde inte på måndagen. Anledningen till att vi inte kunde på måndagen var för att på tisdagen skulle vi börja renovera och vi var tvungna att fixa på hemma på min födelsedag. På måndagen överraskade mina kompisar mig på skolan med en bulle o godis och sång🎉👍🏼

Jag var inte hemma under tiden vi renoverade. Jag sov hos Amira i två veckor och sov hos min farfar o farmor i två dagar.
Nu har jag höstlov, jag har inte gjort så mycket än att kolla på ipaden och gjort läxor. Vi har 3 prov och ett stort förhör...😭😭
Jag har också gjort lite Halloween sminkningar.
Jag och Becca och Sofia var på Halloween på Liseberg på torsdagen. Det var en uppdatering på min månad.
Ha en läskig Halloween🎃🎃

Likes

Comments

Jag e ledsen att jag aldrig lägger upp nått..
Men jag hinner inte med skolan och allt. Men jag fyller snart år. Och då får ni mer inlägg och bilder❤️
Men i onsdags så var jag på svenska hjältars föreläsning med min klass och tog några bilder👏🏼

Puss puss😘😘

Likes

Comments

Jag har haft ett ganska bra sommarlov hittills. Jag har inte gjort så mycket eftersom det är Ramadan. Det är en månad då muslimer fastar (om ni har mer frågor om detta, så kan jag skriva ett inlägg om det).

Men efter Ramadan tänkte jag vara med vänner och familj👌🏼

En rolig grej jag har gjort, är att jag gick på
One Directions OTRA (on the road again) konsert😱 det var den bästa kvällen någonsin. Jag gick med Amira (min kusin), hennes bror och mamma. Och min pappa och bror. Det var min första riktiga konsert och den är svår att slå. De hade så bra musik och humor och det var så bra stämning. Det var den bästa stunden hittills på sommarlovet❤️

Ha en bra sommar😘

Likes

Comments

​Goddag!
Jag har inte uppdaterat på länge men jag tänkte att det var dags nu..
Jag ska berätta lite om vad jag har gjort under den här Kristehimmelfärds helgen, alltså torsdag, fredag, lördag och söndag.

I torsdags hade min familj ordnat en arabisk brunch med några av våra familje vänner som är araber som oss. Och om ni undrar, så är en arabisk brunch en brunch med arabisk mat. De kom vid 11 tiden och gick hem vid fem tiden på eftermiddagen.

I fredags så åkte jag och mina kompisar Becca och Sofia till stan. Jag och Becca går i samma klass, men eftersom Sofia som var tvungen att byta klass när vi splittrades i sjuan ses vi inte så ofta. Så vi tänkte att vi skulle gå och äta pizza på Pizza Hut. Några andra kompisar skulle också komma men de kunde inte. Men det var en väldigt roliga dag!

I lördags åkte jag, min pappa och mina två lillebröder och badade i en simhall. Men efter det kom min kusin Amina och hennes familj hem till oss och åt och fikade.

Sen idag (söndag) kollade hela min familj på match, IFK Göteborg mot Örebro och såklart hejade jag och min familj på IFK eftersom vi är Götetborgare! Och de vann guld!!!

Men det var allt för mig, ha en bra kväll❤️

Likes

Comments

Godkväll❤️
Förlåt för att jag nt har lagt ut något på länge, men om ni går i högstadiet så vet ni hur jobbigt det är...
Men jag har påsklov om två veckor (vecka 15), så jag kanske har något roligt att göra då. För mitt liv har nt varit så intressant den senaste tiden❤️
Men hoppas ni gillade inlägget och ha en bra kväll😘

Likes

Comments