Halloj! Vad fort den här veckan har gått, har haft fullt upp i skolan och gymnasiearbetet är i stortsett helt klart nu. Så skönt! Har hur som helst haft en bra helg, firade bästa jullis i fredags och vi hade riktigt roligt! Sen blev det jobb lördag och söndag. Bjussar på en bild från sälen, det var nice och jag har inga andra bilder höhö.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallå! Jag tog en långhelg och åkte till sälen igårkväll. Idag har vi åkt skidor hela dagen, riktigt kul! Har tidigare avskytt att åka skidor (för att jag inte kunnat åka) men börjar tycka det är roligt nu och gör framsteg sakta men säkert haha!

Likes

Comments

Har fått upp ögon för dessa två ögonskuggspaletter på sitone, jag har ingen riktigt bra palett och skulle mer än gärna klicka hem någon av de här. Naked-paletten har jag hört så otroligt mycket om och sett överallt, så känns som att den är ett säkert kort. NudeTude har jag sett och hört allt mer av nu det senaste och den är ju också superfin och en aning billigare. Vi får se om någon landar i sminkväskan snart hehe!

Likes

Comments

Hejsan! Nu är den här helgen slut, den har gått riktigt fort för mig känns det som. Inte för att jag har haft något särskilt för mig hehe. Det har varit en riktig jobbhelg, och annars har jag bara haft det mysigt med familjen och vilat i hopp om att förkylningen ska gå över vilket den i stort sett har gjort så är glad för det!

Likes

Comments

Hallå! Klockan är mucho och jag är såå trött och ska sova nu, jobb imorgon. Har iaf haft en hyfsat skön fredag, bortsett från kylan haha. Ett prov i skolan vilket gick helt okej och sen blev det en skön nap i soffan när jag kom hem, finns inget bättre alltså. Träffade julli och nenne på kvällen och åt gurka och dipp, det var gos.
Natti!

Likes

Comments

Hallå! Hade långdag idag vilket var värre än vanligt med en förkylning i kroppen samt efter en natt med alltför lite sömn. Men men, är äntligen hemma och ska försöka plugga lite och annars bara ta det lugnt. Något positivt är att det troligtvis kommer bokas lite sommarplaner ikväll hihi! Hade!

Likes

Comments

Jag måste säga att jag är sjukt taggad på hur 2016 kommer att bli, mycket kommer att hända vilket är såå spännande. Känns som att jag har ett år med mycket förändringar men också mycket roliga saker framför mig. Här är en liten lista på mål samt saker jag ska/vill göra under året som kommer:

- åka på en miniskidresa och lära mig åka på riktigt

- fortsätta sköta skolan ordentligt terminen ut och göra så gott jag kan utan att pressa mig själv för mycket

- keep up träning och dans som jag gör nu 

- STUDENTEN, typ det största av allt och är redan så taggad wiii

- gå på festival

- resa med vännerna minst en gång (troligtvis flera)

- åka en sväng till england

- faktiskt tänka ut vad jag vill göra efter studenten (resa??? jobba?? soo confused)


Likes

Comments

Hallåhallå! Jag hade tänkt att starta igång en blogg, igen hehe. Är taggad nu iaf och tänker mig att jag ska uppdatera när jag har tid och lust. Blir väl en hel del vardag och träning då det är det mitt liv består utav. Såååå vi får väl se hur detta ska gå!

Likes

Comments