Igår fyllde syrran 23 år, Pinchos med familjen, mormor & morfar, farmor & farfar - mysigt. I lördags var det firande för syster, först på Nami, sen hemma hos syster och sen en sväng på Oscars. Varför finns de sprit? Det är frågan.

Idag är det måndag, händer nog ingenting. Hejdå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Händelserik dag, mycket har hänt.

Jag har fått medicin, varit på jobbet en sväng, shoppat, saknat min pojkvän så det gör ont, ätit kvällsmat med familjen på stan och kollat handboll. Nu är det sängläge med datorn i knät och en hemmakvällspåse jämte mig.

Mår bra idag, tror jag.

Saknar min pojkvän så det gör ont.

Sara Elofssons foto.Likes

Comments

Sara heter jag, är 21 år gammal och bor i Varberg. Tycker om att skriva av mig om hur jag mår och vad som händer om dagarna, så det får bli att jag börjar blogga på riktigt.

Helgen har varit rätt kul. I fredags slutade jag jobba kl. 14:15 (jobbar just nu med att bygga upp ett nytt Jula-varuhus i Varberg, så kul!) vilket var väldigt skönt, på kvällen gjorde jag inte så mycket vad jag kan komma ihåg haha. Igår var det lördag och då åkte jag på en liten roadtrip med mamma och pappa. Vi åkte förbi Slöinge och köpte lite gott fikabröd och frallor i ett litet bageri, riktigt mysigt var det. Sen åkte vi ut till Getterön och åt på Hattaviken, blev en räkmacka för mig. På kvällen var det jobb som gällde, jobbar också på Oscar Nightclub här i stan som både entré och garderobspersonal. Igår stod jag i gadden med Sofie och Emma satt i dörren. Var mycket folk så tiden rullade på fort och jag hade riktigt roligt, vilket var skönt.

Idag var jag med familjen, mormor, morfar, farfar och farmor ute i Ästad och åt brunch, riktigt mysigt. Efter det har det bara varit deg i sängen med Netflix och godis.


Likes

Comments