Idag har energin gått åt till tråkiga måsten.

Multitasking har alltid varit min starkaste sida. Att ha ett par tusen saker i rullning samtidigt och göra det till en rutin. Så på ett sätt tävlar jag med mig själv vad det än gäller. Och idag gällde det att roa bebis samtidigt som jag dammsög, moppade golvet, dammtorkade och tog hand om disken - så snabbt som möjligt innan hon blev missnöjd.

Hade man enbart hört ljudet av mig så hade vem som helst kunnat fastslå att jag hade en släng av någon allvarlig störning. Det var allt annat än vackert. En liten vaggvisa följt av ett utbrott på katten som i sin tur leder till ett tourettesliknande utbrott i svordomar när jag upptäcker att samma katt har lagt sig PÅ suffletten till liggdelen och då alltså böjt den inåt såpass att den numera är en hängmatta. Katt nummer två har på andra sidan kloat sönder myggnätet/uvskyddet som var uppspänt fint inför imorgon. 1000:- att lägga ut helt i onödan för att de inte kände för att sova någon annanstans av de hundratals sovplatser de brukar använda sig av. Tack så jävla mycket. Jag som ville beställa en Barnum-mössa inför hösten innan de är slutsålda.

Nåväl. Mitt i kaoset svirade jag ihop morotskaka, som jag glömde lite för länge i ugnen för att Lovisa fick för sig att det var matdags en halvtimme tidigare än vanligt och tyckte att det var en bra idé att kräkas ner både henne och mig.

Daniel kom till slut hem, hade varit så snäll och handlat, tog lilla spyflugan och jag kunde få göra i ordning maten. Potatis- och purjolökssoppa med knaperstekt bacon och solroskärnor.

​Om du fortfarande är arg efter att du har ätit så är du arg på riktigt. Jag blev mycket gladare. Så jag skyller på hormonerna.

Likes

Comments

Äntligen börjar livet plana ut och vanor samt rutiner komma tillbaka. Så nu har en ny blogg fått komma till liv och jag får skriva av mig om hur livet faktiskt är och inte hur fint det ser ut på Instagram.

Jag heter Sara Dyrenius. 27 år gammal, gift med mitt livs kärlek Daniel och har en sex veckor gammal dotter - Lovisa. Jag är en obotlig shoppingtjej som älskar lyxiga middagar, champagne och tv-serier hemma i soffan lika mycket som jag älskar att vara en nybliven mamma med amningshjärna.

Välkomna och hoppas att ni välkomnar verkligheten med öppna armar!

Likes

Comments

Idag är en sån dag när natten varit obeskrivligt krånglig, barnet precis somnat och man pustar ut för att äntligen få sova lite. Då dyker det upp män med röjsåg för första gången som ska fixa buskarna utanför. Med min otur är det precis så det ska vara!

Idag vill jag passa på att presentera den minsta familjemedlemmen - Lovisa. 2,5 månad och 5 kilo tung. Det är denna dam som håller mig vaken.

Likes

Comments