Vårt tappra försök att göra måndagen bättre.
Vi lyckades halvbra..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tillbaka till skolan igen efter förkylningen och tillbaka med ångesten. Jag och Jennifer har suttit och pluggat matte hela dagen, det känns verkligen som om vi läser ett annat språk åhh det är så svårt!
Vi ska försöka gå och lägga oss nu, hoppas ni får en hyfsad måndag imorgon iaf!

Likes

Comments

Ser rätt gott ut huh?
Såhär ser våra fredagsmiddagar oftast ut. Ingen av oss orkar varken äta eller laga någon riktig mat så italienskt småplock har blivit rätt standard hos familjen Dahlborg.
festa lugnt ikväll allihopa, puss!

Likes

Comments

Det känns så galet skönt.
Jag trivs absolut bäst i kort hår har jag märkt!
Pussågodnatt

Likes

Comments

Igår var det skolstart efter jullovet vilket kändes riktigt skönt. Jag tycker om att ha rutiner hela tiden så på loven brukar jag ha rätt svårt att anpassa mig efter ett tag. Iallafall så var det jättekul att komma tillbaka igen, fram tills sista lektionen då jag började känna mig dålig och hängig. Det visade sig att jag har dragit på mig en förjävlig förkylning och jag lär ligga hemma resten av veckan. Så typiskt mig..

Likes

Comments

Jag har av någon anledning sovit riktigt dåligt inatt, ändå var jag uppe med tuppen då jag hade en doktortid vid halv 9 imorse. Jag hade lyckats få någon sorts inflammation i hälen som verkar ha blivit värre så kommer behöva tassa runt i bara tofflor och uggs i ett tag fram över...
Pappa och jag tog en fika på stenugnsbageriet efteråt innan vi åkte hem igen.
Nu är jag tillbaka i sängen igen tillsammans med baloo och här lär jag förmodligen stanna resten av dagen.

ha en bra dag!

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sen sist jag bloggade, förra året dessutom haha! Nej men ett nytt år väntar och jag ser fram emot det så mycket. Har massor av roligt inplanerat!

Nyåret spenderades först med en middag med familjerna och sedan åkte jag och Jennifer vidare till en fest i Solna för att fira tolvslaget! Det var definitivt värt den långa bussresan det för fan vad kul vi hade det!
Några timmar efter tolvslaget avslutades däremot
festen med bråk och polisen kom.. Riktigt tråkigt,
men om vi bortser från det så var kvällen lyckad!

Idag ska jag till Täby centrum och köpa lite nödvändigt och senare ikväll ska jag se på bio inne i stan. Jag och Jennifer ska se En man som heter Ove haha, vi får hoppas på att den är bra iallafall,
Hörs senare!

Likes

Comments

Godmorgon och god fortsättning!
Jag och Jennifer åkte till stan igår och shoppade slut alla julklappspengar! Vi strosade runt i stan i flera timmar och på kvällen gick vi tillsammans med våra familjer på bio. Vi såg En underbar jävla jul vilket var förvånansvärt bra måste jag säga! Den är grov på alla sätt å vis, det var antagligen det som gjorde den så rolig!

Idag ska vi ta en sväng till Täby centrum och fixa lite inför nyår!

Vi hörs!

Likes

Comments

Nouw Magazine