Hej! Idag har jag int gjort något speciellt fram till eftermiddagen. Markus kom hem imorse vid halv sju, jag gick upp vid 10.30 och Markus gick upp vid 14.00. Åt lite frukost och gjorde inte mycket fram till Markus vakna. Vi duschade litegrann, åt lite mat och umgicks. Umgås så lite när han jobbar natt :(

Sedan åkte vi ned till Borås och mötte och Felicia, Markus åkte till donken och käkade samt växlade några ord med hans syster medan jag och Felicia gjorde varsin spray tan. Har aldrig gjort det så det var lite mer som en kul grej. Det var så varmt efter en stund. Man gjorde en konsultation med tjejen som gjorde spray tannen, jag tog den ljusaste eftersom jag är så blek & Felicia tog den mörkaste, haha ska bli kul att se det färdiga resultatet imorgon efter vi duschat. Överflödig färg sköljs bort dessutom. Det var kul iallfall och kostade ingenting inprincip! Sprayen var jävligt kall dock haha. Nu ska vi möblera lite i mitt rum innan vi hittar på nått, jag och min prins. Vi hörs puss

Fina tofflor som klistrades fast, kittlades otroligt att ta bort dem

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Markus har åkt t jobbet så kör på lite random frågor tills det blir att dejta kudden..

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?
​- Jag hade utan tvekan valt att leva i Grey's Anatomy. Som läkare, städare, fru t nån spelar ingen stor roll bara jag får vara med i livet på Grey's. 

Vad ville du bli när du blev stor som barn?
​- Som barn ville jag bli veterinär (ett tag var det sjuksyster/läkare på hjärtavdelningen och jobba med hjärtsjuka barn eftersom jag själv hade legat på den avd.) men jag valde att hålla mig till veterinär. Där av mitt gymnasieval.

​Vad gör du om 10 år?
​- Ingen aning. Skulle jag klarat mig utan hjärtoperation så har jag om 10 år antagligen 2 barn, hus/radhus (fått dille på radhus?) gift och lever med två katter dessutom. Jobb har jag ingen aning om, kanske stannar livet ut på Pågen?? haha vem vet. Skulle jag inte klara mig utan operation så vet jag inte. 

​Vilken är din bästa danslåt?
​- Jag dansar inte. Punkt.

​Hur skulle du hantera om du vann 108 560 000 euro?
​- Aaa jo för det är nog sannolikt. Realistisk fråga, eller inte.

​Vad tycker du om ordet hen?
​- Bra ord egentligen, fin definition på folk som vill de definieras som hen. Jag stör mig dock grovt på människor som överanvänder ordet eller som använder det i sammanhang där det inte ska användas. 

​Vad tycker du om köttkonsumtion?
​- Tycker på positivt och negativt, för det första konsumeras det på tok för mycket kött. In med mer vegetarisk i veckorna, fler vegetariska val i skolorna hade jag tyckt var skitbra (på min skola få vi icke-vegetarianer inte ta vegetariska valet tex). tycker även att produktion ska bli krav/ekologiskt överallt, alltså köttproduktion som inte är eko/krav osv ska inte finnas. Bäst så. Stark av folk att bli veg, hade inte klarat det (skrämmande).

Är du beroende av något?
​- Återigen finns inget som tar näsprayens plats. Jag får panik utan, har åkt från skolan (som ligger mitt i ingenstans) mitt i natten för att åka till närmsta mack för att köpa nässpray (vår mataffär stäner 19,00...). Vill inte veta hur min näsa och slemhinnor mår. Pengarna som är laga, harreeegud. Vill ej veta.

​Är du lik dig nu som du var när du var barn?
​- Absolut inte. Eller jo, båder jag och nej. Jag känner ju fortf lika för Carro och Liv, fast på annan nivå. Jag liknar ju min mamma mest fortf osv. Men mina tankar, åsikter, attrhationer osv är ju inte det samma. Jag gillade ju uppmärksamhet som barn, spec hemma. Jag var ganska blyg och minns panik i vissa situationer. Under en period efter min hjärtoperation hade jag massor med tankar som "tänk om inte det hade hänt då hade detta hänt". Minns ett tillfälle då det blev komplikationer och jag fick åka upp akut för att operera ut vätska från hjärt/lugn säcken, eftersom det var akut så fick man ingen förvarning. Pappa hade åkt in med mig under natten och mamma var hemma med min lillebror och hon skyndade sig till sjukhuset med spårvagnen eftersom hon inte har körkort. Jag höll på att rulla in i hissen när mamma kom springandes och jag ropar att här är vi mamma. Ingenting hände, alla hann i tid men ändå blev det ett sånt moment som jag inte kan släppa. Då var det mycket tankar "tänk om jag inte sett henne" "tänk om..." mycket dödsångest tror jag allt handlade om, har jag förstått i efterhand. Tror mina  ångestkänslor vuxit från den tiden. Jag ville heller inte vara där mycket folk är, sånt hade jag inga problem med som liten. Är betydligt mer komplicerad nu haha

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har vart uppe ett tag, Markus kom ned en stund och åt lite frukost med mig, kollade tv och sedan gick han upp och la sig igen. Stackarn är så trött, undrar hur det kommer gå för mig att jobba natt, i och med att jag jobbat många fler timmar än han? Vi får väl se, Markus var iallfall nöjd med sin natt! Jag har nopprat mina ögonbryn nyss, har försökt få dom att växa ut på en del ställen men inte fan vill det växa. Blir endast små fjun som inte syns, funderar på skaffa nått serum för hjälpa dom att växa haha..

Jag ska på introduktion som sagt idag på mitt nya jobb, lite nervöst. Det kommer nog gå bra men vi får se vad vi ska göra, har ingen aning. Vi fyllde bilen igår förresten, flyttlass nr 2 från skolan. Jag kommer inte tillbaka till skolan (undantag för Markus student), utan kommer först tillbaka efter sommarn! Lämnat in nyckeln och alla böcker, sommarlov för min del fram till jobbet alltså. Så skönt. Jag ska äta nånting snart och sedan duscha, ska sminka mig också för den delen. Haha. Vi hörs puss

Godaste glassen, smakar espresso

Likes

Comments

.. dock lämnade han mig i min egna säng. Jag är hemma nu, i Göteborg. På alla plan lättaste lösningen & jag ska till mitt nya jobb på introduktion imorgon så det hade ändå inte funkat med att stanna på skolan. Jag har pussat min prins hejdå för en lite stund sedan i alla fall, väntar på att han ska smsa att han är framme innan jag kommer till ro för att somna.

När Markus sov några timmar efter maten så passade jag på att rengöra en del av mina sminkborstar. Jag har missat två söndagar i rad, detta fick blir en snabb rensning så kör jag hela fadderuttan på söndag med rengöring, balsam osv på söndag så det blir helt rent nu.
Nu ringde Markus att han var framme så då ska jag nana nu. Vi hörs puss

Likes

Comments

..  för natten. Han fick sitt jobb på Volvo som han sökte och var på intervju på förra veckan. Det var väldigt kort varsel, han skrev kontrakt och fick kläder vid 13 och började jobba tolv timmar senare haha. Stackarn var trött när han åkte och helt slut när han kom hem imorse, inte lätt att inte sova på mer än ett dygn+nytt jobb.

För min del var det hemskt att han åkte och jobbade. Inte sovit själv på två år, sedan vi träffades och det var så svårt. Alla tankar sätta igång och när det väl gått igång i huvvet så går det inte att stänga av. Jag somnade en liten kort stund men vaknade av skratt och skrik. Blir så förbannad. Somnade sen om sent, sov inte bra. Sitter i alla fall och äter frukost nu, en lång och lugn frukost då jag börjar lite senare och vill inte gå till rummet för att väcka Markus. Vi hörs senare puss

Likes

Comments

Godkväll! Jag har vart med och fångat min första gädda! Vi var ute jag Manfred & Markus och fiska i en stor sjö i närheten av skolan, det ligger en båt vid vattnet som vi lånade:) Jag har fått sån respekt för vatten, var som fisken själv när jag var liten men nu är jag jätterädd. Slappnade iallfall av när vi gick den stora gäddan på kroken och kom på andra tankar! Vår lilla båt var inte den stabilaste och gäddan drog som fan haha, vi hade inte tänkt ta med den utan bara väga/mäta men den hade svalt draget och fastnat i gälarna på nått konstigt vänster, vi dödade den för att den skulle sluta lida. Eller ja Manfred döda, jag kollade inte.

Har inte mycket mer att säga mer än denna fisken, kul blogg. Men vi hörs

Likes

Comments

Godmorgon! Har sån mensvärk och mensmage idag alltså så äckligt ont. Mens är nog den jobbigaste vardagsgrejen. Sitter iallafall i bilen nu, vi ska hämta upp Manfred i delsjö och då passar jag & Markus på att byta plats så kör jag resten. Vi hörs under dan, puss

Frukost

Likes

Comments

Hej! Har inte orkat blogga faktiskt, det är så mycket i skolan just nu. Har suttit hela dagen idag näst intill, ganska kul uppgift men hua så lång tid det tar! Som sagt så slutar jag skolan nu på fredag så det är sista spurten nu! Sedan börjar jag trean, två terminer kvar till arbetslivet.

På tal om arbetslivet, jag har skaffat jobb. Haha skulle säga att detta är mitt första riktigt, sommarjobbade ju på Billdals Ridklubb och även på skolan nån vecka innan skolstart men det här känns mer som ett vanligt jobb. Jag var och skrev på kontrakt igår och ska på introduktion på torsdag. Jag har fått jobb som vikare inom paketeringen på Pågen. Jag kommer jobba natt, är så nervös haha! Alltså jag har inga problem med att vara uppe men att jobba natt känns annorlunda. Kommer få för mig konstiga saker säkert i och med min livliga fantasi.. Jaja, är glad iallfall att det blir mitt, kommer kännas gött när lönen kommer och känna att jag har jobbat ihop det själv!

Imorgon bär det av till skolan igen, orkar inte. Ska städa ur det allra sista i mitt rum denna veckan iallfall! Vi hörs puss

Likes

Comments

Den tjugoandra maj fyllde min älskling år. 20 år, stor osv haha. Första han gjorde efter vi kommit hem var att åka till systemet haha, vi åkte till systemet och han kom tillbaka till bilen med världens leende. Känns som jag är lika gammal men det dröjer ett tag för mig haha. Och om en vecka tar han studenten. Helt jävla sinnes. Minns när vi träffades och jag var ledsen över att han skulle sluta skolan om två år, och här är vi nu. Kommer vara så otroligt konstigt att vara i skolan utan honom. Jaja, jag kommer pendla rätt mycket och han komma till mig nån gång. Allt löser sig, som han brukar säga.

Likes

Comments

Hejsan! Jag är så otroligt trött, hela dagen har känts jobbig. Mina krafter tog verkligen slut efter 11, vi hade springprov på idrotten. Man ska springa en terrängrunda och komma i mål på godkänd tid. Jag klarade det men jättejobbigt verkligen. Jag har inte tränat alls haha, i och med hjärtfelet. Ganska lätt att ta till det som ursäkt om jag ska vara ärlig.

Idag har jag även haft utvecklingssamtal, det gick superbra! Det var kul, kul att se att allt hårt slit faktiskt ger resultat! Vi drog till donken, Markus, Manfred och jag. Vi skulle fått kycklingkorv i bamba vilket inte lockade!!! Vi får det lite allt för ofta. Usch. Jag sitter nu med världens huvudvärk, alltså jävla migränjävel. Så äckligt med denna smärta fy. Nu ska jag vila lite faktiskt, så vi hörs!

Likes

Comments