Header
View tracker

Jag har inte bloggat på över en månad. Men jag har inte haft varken tid, ork eller inspo. Har varit förkyld två gånger under denna månad, varit omotiverad på allt, mycket i skolan och mycket jobb. Men nu är jag snart klar med skolan!! YAY!! Fick dock reda på IDAG att det hade blivit fel med anmälningen på kurserna, givetvis... Min skola suger. Snart slipper jag dem. Så då blir det förhoppningsvis mer aktivitet här.

Följ mig gärna på instagram sara_brahm, för där är jag mer aktiv! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Detta är mitt värmeskydd som jag använder. Tycker den är väldigt bra! Den fungerar bra, är dryg, billig och jag tycker den luktar gott. Den är cf och vegansk! Den stora flaskan kostar 79kr på Apotea, och den lilla kostar 29kr. Det står "Flat Iron Protection Shine Mist" på mina flaskor, men den heter numera "Heat Protection Shine Mist". Rekommenderar starkt!

Likes

Comments

View tracker

​Har använt denna i ett litet tag nu. Älskar den! Vet inte hur bra den är i längden, men den gör mitt hår lent och mindre elektriskt nu. Den är cf och vegansk! Den är ganska pricey, betalade 159 kr för den på nordicdeal.com. Den finns även på Lyko, men där är den dyrare. 

Likes

Comments

Denna hårinpackning har jag köpt från iHerb ett par gånger. Den kostar ca 60 kr och jag tycker att den är jättebra! Den har en speciell doft, så den kanske inte är för alla, men jag gillar den. Den är cf och vegansk! Tror den är vegansk iaf, hittar inga animaliska ingredienser i innehållsförteckningen, men kan har missat det...

Likes

Comments

​Har letat efter den perfekta matta, beige ögonskuggan ett tag, och hittade den på H&M för 60kr! Deras smink är cf men allt är inte veganskt, men tror att denna är det. Jag har den för att min eyeliner ska sitta bättre, men vill inte alltid att ögonskuggan ska synas. Så denna är perfekt! Vet inte hur pigmenterade de andra ögonskuggorna är, men om en vill ha en ögonskugga som inte syns så mycket så är denna toppen!

Likes

Comments

Jag har köpt Nisim Fast och använt det för första gången idag! Detta är ett schampo och balsam som ska göra att håret växer mer. Jag vet inte alltid om jag tror på alla såna här produkter, men jag vet att när jag använt produkter från Lee Staffords Hair Growth-serie så har det vuxit mer. Så ska prova denna nu. Spindelsven har bloggat om detta, här är en länk! Nisim Fast är cruelty free och veganskt! Det finns att köpa på bland annat Lyko och Apotea.

Såhär ser mitt hår ut just nu. Ganska snett och ojämnt (har inte klippt mig själv, även om det kanske ser ut så) så jag ska låta håret växa ut egrann så att jag senare kan få det klippt rakt av, så att det blir jämnt igen.

​Kommer visa före- och efterbilder i ett kollage sen för jämförelse när jag har använt upp schampot och balsamet. Jag tänkte ha detta nu, sedan köra annat "vanligt" schampo ett tag för att sedan köra en till kur på detta igen, för att få det så långt som möjligt. 

Likes

Comments

​Jag köpte dessa sminkborstar från ebay för ett tag sedan, och nu har de kommit! Här är länken! De kostade typ 25 kr med frakt. Jag blev tipsad om dem av admin i en stor Facebookgrupp vid namn "Veganska Skönhetsprodukter", vilket är nice. Har provat några lite snabbt och de är helt okej, med tanke på priset. 

Likes

Comments

Har sagt/skrivit Sin City fleeera gånger, haha. Tycker det hade varit roligare än Skin City... I alla fall.

Det var väldigt fint inpackat 😍

Fick en kasse och en liten necessär!

Beställde detta! Det är produkter från Paula's Choice. Ett serum, en pore minimiser och en cleanser. Har velat prova produkter från Paulas Choice ett tag, då de är cf och veganska, men de är ganska pricey, men nu hade Skin City rabatt så jag beställde några småprodukter, som jag ska komma. Utvärdering kommer när jag använt dem ett tag!

​Fick även denna! Tyckte det var gulligt :3

Likes

Comments

Jag beställde från iHerb för ett tag sedan, och då beställde jag även nya Real Techniques Miracle Complexion Sponges. En ska byta ut dem typ var varje till tredje månad, vilket jag inte har gjort ehe. Denna har jag haft sedan i somras typ. Så nu har jag i alla fall beställt nya från iHerb! Där så betalar jag ca 100kr för ett tvåpack, och på Lyko kostar ett tvåpack 179 kr... Så det är billigare på iHerb, men då tillkommer givetvis frakt på ca 30-50 kr, beroende på mycket en beställer. När jag är i London ska jag köpa såna här på Boots, för det är billigt där hehe.

Det är dags att byta ut min nu. Den har några fläckar som inte går bort, och den har inte så mycket stadga kvar hehe.

​Just nu så föredrar jag denna över en äkta Beautyblender. En BB kostar mer än vad jag betalade för två såna här. Jag tycker att en BB är lättare och bättre att applicera foundation med, men min möglade typ direkt, trots att jag förvarade den och tvättade den som det stod på instruktionerna att jag skulle göra. Om en foundation sponge från RT skulle mögla så blir jag inte så ledsen, eftersom de är såpass billiga. 

Likes

Comments

​Idag kom det jag hade beställt från Colourpop, yaay! Dessa är cruelty free och veganska :D 

Look at those pretty things *-*

Från vänster till höger: LAX, Beeper, Be-dazzled, Creeper och Bossy.

Den första bilden så är the swatches precis nygjorda, på den nedersta bilden så har de torkat lite grann.

Betalade 297 för dessa + frakt, och sedan 187kr i tull på detta, så sammanlagt 484kr. Inte så farligt ändå.

Ett inlägg där jag har på mig dem/utvärderar dem kommer när jag har provat dem mer ingående. Gillar dem än så länge *-*

Likes

Comments