Jeg havde engang en kæreste, han hed Mathias. Ham og jeg havde det rigtig godt sammen, som i virkelig godt, jeg følte mig lykkelig, og jeg følte det var ham jeg skulle være sammen med forevigt. Vi var desværre kun sammen i lidt over en måned da han følte at jeg ikke var den person han havde forelsket sig i. Jeg kunne huske jeg var på vej hjem fra min mor som boede i København dengang (jeg bor på fyn). Jeg sad i toget, jeg modtog beskeden hvor der stod han ville slå op, min storebror sad ved siden af mig, jeg viste ham beskeden og han gav mig et kram. Jeg græd hele turen hjem, og også da jeg kom hjem, jeg græd i flere uger. Jeg snakkede med min far og han gav mig nogle fridage fra skolen så jeg kunne få det bedre. Jeg snakkede med min far rigtig meget, han fik mig til at blive glad igen. Jeg kom i skole, jeg var glad, jeg havde glemt alt om Mathias.

Den 14. April fik jeg en ny kæreste, vi er stadig sammen idag, og det er jeg lykkelig over. Han hjælper mig altid når jeg er ked af det, og jeg kan altid ringe til ham. Jeg havde dog også en bedste ven, han hed Jonatan, det var faktisk ham jeg kom til først når jeg havde det lort, hvis han ikke havde tid snakkede jeg med min far, og hvis han nu heller ikke havde tid så snakkede jeg med min kæreste. Desværre i Maj døde Jonatan, jeg var knust, jeg var knust i flere dage, flere uger, flere måneder, jeg er stadig knust idag. Jeg var rigtig gode ''venner'' med hans mor, så jeg fik det afvide dagen efter det skete. Jeg snakkede ikke med nogen om det i dagevis. Først flere uger efter det var sket valgte jeg at snakke med min lærer om det, han kunne se jeg så ked af det ud i timen, så han tog mig med ind på lærerværelset til mine klasselærere, og vi snakkede om det. De kontaktede min far, og jeg fik snakket med ham efter skole. Jeg var dog ked af det stadig, jeg græd hver eneste aften, men min far gjorde mig glad endnu en gang.

Nogle uger efter skulle min far ud og rejse, han skulle afsted i en uge til Thailand og lave noget arbejde, det blev dog en ting, han rejste mere, og det blev længere og længere tid for hver gang. I dag er min far permanent flyttet til Thailand på grund af arbejde, jeg er rigtig glad for at han er glad for sit nye arbejde, men jeg savner ham mere end noget andet. Jeg har stadig min kæreste jeg kan snakke med når jeg er ked af det, men jeg har mistet de to andre jeg snakkede med når jeg var ked af det. Ja, min far lever stadig, men det er utrolig svært at skulle kontakte en der 8000 kilometer fra en, hvor at vi har 5 timers forskel mellem os. Jeg snakker stadig med min far meget, men ikke særlig meget som før, han var kun 2 værelser fra mig før, nu bor han i den anden side af verdenen.

Jeg er lykkelig over jeg stadig har min far og jeg stadig ser ham en gang imellem. Jeg har også min vidunderlige kæreste, jeg er så taknemlig over ham, og alle jeg har.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Min far og jeg har altid haft et godt forhold, men det er ikke rigtigt såden mere, fordi han er flyttet til Thailand, fået et godt job og er glad for det. Vi er alle glade for at han er glad over jobbet, men vi mangler ham herhjemme, især mig. Nogle gange glemmer jeg at han er flyttet og kalder efter ham, men når der ikke kommer svar, indser jeg at han ikke er her mere. Min familie (papmor og 2 småbrødre) flytter dog derned til vinter, men jeg vælger at blive her og fortsætte mine skoleår. Jeg bliver her ikke på grund af jeg vil slippe for min familie eller andet, da jeg savner min far mere end noget andet, men fordi jeg har hele mit liv i Danmark. Tanken om at jeg ikke har ham her når jeg har brug for ham knuser mig, selvom jeg ved han stadig er her og kan snakke med ham en gang imellem. Min far er en glad mand, men det er ikke altid han viser det, det er for det meste når han er i Thailand han er glad, jeg ved ikke hvorfor, men han har det bare meget bedre end Thailand, det har jeg intet imod, for jeg har det bedst i Danmark. Jeg elsker min far mere end noget andet.

Jeg savner dig far, vi ses til jul.

Likes

Comments