HALLINGDAL FHS

08:06 / finner ut at jeg har forsovet meg, så rekker ikke frokosten

08:30 / morgensamling

09:10 / samles i gymsalen, på tide å starte dagen med litt aktiviteter. Vi har besøk denne uka og neste uke av noen studenter, så de har laget et opplegg til oss. dette går ut på at vi blir delt i to, den første timen har den ene delen av klassen egentrening, og den andre delen har "lek". Etter en time bytter vi, sånn at alle skal gjøre det samme.

11:08 / skating


11:30 / styrketrening

13:00 / en liten tur til Hemsedal med SKRLS CREW for å prøve litt gensere og få priser på stickers osv.

15:15 / middag

17:03 / serie, fikse negler og bare slappe helt av

21:14 / kommer på at bloggen ikke er oppdatert i dag


HÅPER ALLE FÅR EN FIN KVELD VIDERE 😊

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

HALLINGDAL FHS

Nå har vi i SKRLS CREW laget en liten video fra vår første dag på Geilo. Vi har laget Instagram (skrls_crew) og Snapchat (SKRLSCREW), så bare følg oss om du skulle har lyst til det!

Likes

Comments

HALLINGDAL FHS

Dagen i dag har vært ganske rolig, den startet som alle andre dager med morgensamling. Etter morgensamlingen skulle vi samles i de ulike miljøgruppene (Øst, Vest nede og Vest oppe) for å finne to personer fra hver miljøgruppe som skal sitte i elevrådet. Etter dette hadde vi en liten fritime hvor vi spilte hjørnefotbadette spilte vi frem til lunsj. Etter lunsj var det tid for noen timer med linjefag, og i dag lærte vi litt om knær osv. hvordan de er bygd opp, og hva som kan skje om vi gjøre ting feil når vi står på ski eller snowboard. Etter dette gjorde vi ulike øvelser, alt i fra hoppe på trampett til styrkeøvelser. Vi avsluttet timen med litt yoga og avslapping.

​På kvelden fikk vi besøk av en gruppe mennesker som vi skulle ha noe som vi kaller helsedans, dette var utrolig gøy og det å kunne glede andre var helt fantastisk og en fin avslutning på en fin dag.

Likes

Comments

HALLINGDAL FHS

Nå har vi endelig kommet tilbake igjen til Skaga etter en litt for lang ferie, men utrolig koselig og morsom ferie (mer om denne kommer i et annet innlegg). Dette innlegget skal handle om uka vi hadde før høstferien, og denne uka er noe vi kaller temauke og ukens tema var da samarbeid.

MANDAG / ble vi delt inn i ulike grupper hvor vi fikk ulike tema for kostyme osv. Min gruppe var Mexicanere, og de andre gruppene var transer, emoer, troll, besteforeldre, pirater, gang Denne dagen som alle andre dager den uka gikk ut på samarbeid, så første dag med temauke gikk vi til ulike poster for å gjøre ulike oppgaver. vi avsluttet dagen med å fremføre sangene vi hadde mekket helt fra den ene posten hvor vi fikk oppgaven.

TIRSDAG / var det flåtedag, denne dagen var ikke jeg med fordi jeg lå hjemme på internatet i senga mi med influensa. Men det de andre fortalte fra dagen var at de skulle bygge flåter av kvist, presenning og tau, for så å få hele laget over og tilbake på kortest mulig tid.

ONSDAG / ble vi delt inn i nye grupper, og i dag skulle vi leke Lars Monsen. Vi hadde bind for øynene og ble kjørt ut til en plass hvor vi ble sluppet av, og hvor vi nå skulle finne frem til ulike poster ved hjelp av kart og kompass. vi måtte også plukke med oss blåbær og ellers andre ting vi fant på veien fordi vi på post 3 skulle lage lunsj.

TORSDAG / var det tid for en liten teaterdag, vi fikk utdelt tema, location og sjanger. vi fikk og utdelt et ark med ord som måtte være med i vårt lille stykke. Dette var også den dagen jeg fant ut at togene streika, så jeg kansellerte togbilletten og satt på med tante og de fra Asker og hjem til Kristiansand.


En liten video fra onsdagen☁

Likes

Comments

BACKGROUNDS

Jeg er veldig glad i å bruke Photoshop, i tillegg til andre programmer. Derfor tenkte jeg at jeg kan lage bakgrunner til de som vil ha det, så om dere har lyst på bakgrunnen jeg har lagd for oktober så kan dere bare lagre bilde som er i toppen av innlegget. ​HOPE YOU LIKE IT!

Likes

Comments

TIPS & INSPIRASJON

Hva er vel bedre enn en film en søndags kveld? Jeg kan ikke tenke meg noe bedre nå på høsten enn å bare slappe helt av en søndag med film, kanskje med en kopp kakao eller kanskje poppe litt popcorn. Søndagens film ble The Intern, en film som jeg tror det ikke går an å ikke like! om noen ikke har sett denne enda, så anbefaler jeg dere virkelig å se den! Har du ingen planer for kvelden - finn frem no god snacks og se denne filmen!


Likes

Comments

HALLINGDAL FHS

I dag har vi hatt linjefag hele dagen, noe som var veldig gøy! Dagen startet med at vi så noen korte filmer fra bakken laget av elever som har gått her tidligere, etter det ble klassen delt i to. Den gruppen jeg kom på kunne velge mellom skating, buldring, summer setup og trampoline. Den andre gruppen skulle med Kjetil (lærer) og Stine (stipendiat) og ha koordinasjon- og balansetrening. Vi hadde en time med hver, så når en time hadde gått så byttet vi sånn at alle gjorde det samme.

Så samlet vi alle sammen for å spise lunsj, og etter lunsj hadde noen sirkeltrening, gikk på line og spilte volleyball. Vi avsluttet det hele med Stratego på fotballbanen.

Likes

Comments

FASHION

​BILDER HENTET FRA WEHEARTIT & PINTEREST

Likes

Comments

  • Instagram
  • Snapchat
  • Blogkeen
  • Følg meg på Nouw