HALLINGDAL FHS

Det nærmer seg juleferie, og dagene mine den siste tiden har ikke vært stappfulle med ting å gjøre akkurat. Klarte å tråkke over på mandag da vi hadde matterugby i ballspilltimen, så har tatt det ganske rolig de siste dagene. Men i dag kunne jeg heldigvis være med på en del av timene 😊 Vi hadde litt opplæring i hvordan vi skal bruke skredutstyret vi har, så vi fikk testet det ut å sett hvordan det funker. Torsdag er kort dag så de andre var i golparken og koste seg! Jeg derimot satser og håper på å være helt skadefri når jeg kommer tilbake til Skaga etter en lang juleferie sånn at antall dager på snowboard kan gå opp.

HÅPER ALLE FÅR EN FIN DAG VIDERE!

Likes

Comments

BACKGROUNDS

BAKGRUNNEN FOR DESEMBER

Likes

Comments

MUSIC, TIPS & INSPIRASJON


SUNSET LOVER / PETIT BISCUIT

WAITING GAME / PARSON JAMES

JEALOUS / YLVA OLAISEN

LET GO OF THE WHEEL / MAKO

SALVATION : REMIX / GABRIELLE APLIN

KEEPING YOUR HEAD UP / BIRDY

FAV TRACKS


I`VE BEEN SEARCHING,

HIGH TO THE LOW

Likes

Comments

DAILY LIFE, HALLINGDAL FHS

TIRSDAG...

...skulle vi til Golparken hvor de hadde ulike aktiviteter for alle, uansett hvilket nivå man var på. Her var det nybegynnerkurs på både ski og snowboard, rails, hopp osv. Grillet pølser til lunsj, drakk kakao og bare koste oss! Etter lunsj ble det en liten konkurranse, hvor man skulle kjøre en liten løype som meg og Oda satt opp

ONSDAG...

... skagaversjon av mesternes mester, her spilte vi volleyball og fotball ute i snøen.

TORSDAG...

.... hadde vi juleverksted, her kunne man lage nisser, julekort osv. i tillegg kunne vi bake pepperkaker og pynte de. Avsluttet dagen med hjemme alene 1 i gymsalen på kvelden, hvor vi fikk både godteri, popcorn og en julebrus hver.

Likes

Comments

DAILY LIFE, HALLINGDAL FHS

LØRDAG

Før kveldsmat kjørte vi ned til Gol sentrum for å delta på julegrantenninga, utrolig koselig å være med på når vi ikke får med oss julegrantenning der vi kommer fra. Det ble servert julegrøt og gløgg. Det ble sunget julesanger, gang rundt treet og julenissen kom en liten tur med godteri til alle barna.

Som noen av dere kanskje vet, så spilte vi badminton på fredagen. Siden dette var utrolig gøy og mange var interessert, tenkte meg og Oda at en badminton-turnering hadde vært gøy lørdagsettermiddag. Der fikk alle som ville med muligheten, det var lag på to og to, og vi endte til slutt opp med 13 lag. Lagene ble delt i puljer, og den beste i pulja gikk videre til sluttspillet. Det var 4 puljer, så 4 av de 13 lagene gikk videre. Meg og Oda var et av de lagene, og til slutt endte vi på 3.plass. Simen og Viktor på 1. plass, Odin og Sebastian på 2. plass. Vi avsluttet turneringa med pølser i peisstua. Kjempe morsom ettermiddag/kveld.

SØNDAG

Ble soving til langt ut på dagen for min del, fikk ikke sovnet før 5 på morraen fordi når vi spilte badminton ble jeg litt irritert og smalt hånda i veggen (ikke lurt..) og endte opp med tidenes såreste hånd som nå er ganske så fargerik. Men så fort jeg fikk stått opp bestemte meg og Oda oss for at i dag var det helt lov å bare slappe av og ta livet med ro, så vi satt oss ned i peisstua og såg x antall episoder av White Collar. Senere hentet Oda Solveig som endelig kom tilbake fra Oslo.

MANDAG

Kort oppsummert: Morgensamling, dans, allmøte, valgafg (ballspill), kjøkkentjeneste.

TIRSDAG

Kort oppsummert: Morgensamling, folkeopplysning, fritimer, linjefag, kjøkkentjenste, helsedans.

HÅPER ALLE FÅR EN FIN KVELD VIDERE!

Likes

Comments

HALLINGDAL FHS

07:40 / våkner av meg selv og skjønner at jeg ikke skal stå opp enda, setter på enda en alarm

08:15 / alarmen jeg satte på ringer og jeg må opp om jeg skal rekke morgensamlinga

08:30 / morgensamling

08:52 / på tide å ta fredagsvasken, skifte sengetøy og gjøre det fint på rommet

09:06 / på tide å slappe av med musikk og litt blogging

10:00 / VERDEN

11:15 / blir med Oda for å kjøre Solveig som skal til Oslo ned til togstasjonen

11:45 / lunsj

12:30 / BULDRING

15:15 / middag

17:12 / BADMINTON

19:30 / kveldsmat

21:03 / White Collar med Oda

Likes

Comments

DAILY LIFE

Mitt siste bilde på Instagram er altså dette, og under bildet på Instagram står det følgende : 34 DAYS

Grunnen til det er at i går var det 34 dager til jeg er hjemme igjen i Åseral, hjemme hos de som betyr alt for meg, de som alltid stiller opp og gjør alt de kan for at jeg skal ha det godt! Den siste tiden har vært utrolig slitsom, alt har vært et ork og kroppen fungerer ikke som den skal.. dette er kjipt både for meg og for de rundt meg, klarer ikke kose meg like mye som jeg burde med de folkene jeg har blitt utrolig glad i her, så tror at juleferien blir bra for min del. Har ikke lagt noen planer, så gleder meg til en ferie med null stress. Kjente dette ble et utrolig trist innlegg egentlig, men tenker at det av og til må til egentlig.

Likes

Comments

TIPS & INSPIRASJON, MUSIC
FOR YOU

GHOST

HOLE IN MY HEART

COMING HOME

NERVOUS

NERVOUS / ACOUSTIC

SAY HELLO

22

TWO HEARTSYOU AND ME JUST LIKE THE MOVIES

HAD OUR FINAL SCENE

BUT I DON´T WANNA SEE YOU LEAVE

NOW YOU´RE JUST A GHOST IN ME
GAVIN JAMES

Likes

Comments

FASHION

LINK TIL HVOR DU FINNER ANTREKKENE ER HER

på linken finner du også mange andre kule antrekk.

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw