FØR PÅSKEN

Før påsken var jeg i Oslo noen dager før jeg tok turen til Asker for å besøke tante, onkel og fetteren min. Alltid koselig å komme på besøk til tante og de i Asker, god mat, hyggelige samtaler kafebesøk og ellers bare masse moro. Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, og det er mest fordi jeg ikke har hatt noe å blogge om.. for 4 uker siden fikk jeg brudd i ryggen, så dagene mine i bakken og her på skolen har ikke vært mye å skryte av.

PÅSKEN

I påsken jobbet jeg en del og utenom jobb hadde jeg veldig få planer, var hjemme alene hele påsken siden resten av familien min hadde reist til USA. Litt kjipt å være alene, men fikk masse tid til å møte mennesker jeg ikke hadde sett på en god stund i tillegg til masse nye mennesker så påsken var utrolig bra!ETTER PÅSKEN

Men nå er det kun 12 dager igjen før jeg er ferdig på Hallingdal Folkehøyskole, kjenner det blir litt kjipt men på samme tid føles det ganske godt å vite at jeg snart skal hjem. Men før jeg skal hjem til familien min, så tar jeg ei helg i Asker hos tante og de igjen. Vi får se om det blir noen innlegg før jeg slutter her på skolen, vet vi skal på en tur den siste uken så kanskje får jeg tatt litt bilder og oppdatert litt på bloggen.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Som noen vet så er jeg utrolig glad i musikk, og jeg driver mye med musikk både hjemme og her på folkehøyskolen når jeg har tid! Har veldig lite å dele for tiden, og telefonen min fungerer ikke lengre så da ble det en video fra forrige sommer hvor jeg spilte en liten konsert. Håper dere liker det 😊

Likes

Comments

Følte kanskje det var på tide å blogge litt igjen etter tidenes lengste "ferie" fra bloggen. Forrige uke og deler av denne har vi hatt et prosjekt som vi kaller: Dark days. Dette prosjektet gikk ut på at vi skulle lage en video hvor vi ikke filmet men tok bilder, så en video sammensatt av bilder. Utrolig gøy å lage det, tatt masse bilder (2000, hehe) og kost oss som bare det med lek og moro hele dagene! Vi ble delt opp i flere grupper, og siden vi er så få jenter på switch (6 stk nå - fått ei ny ei som egentlig gikk reis) så ble vi en gruppe, som vi syns var veldig greit siden en del av oss er på samme nivå i bakken.

Greia med vår video er svart/hvit, og vårt mål med videoen er å lage god stemning og bare vise hvor mye gøy man kan ha det 😊

Likes

Comments

Det nærmer seg juleferie, og dagene mine den siste tiden har ikke vært stappfulle med ting å gjøre akkurat. Klarte å tråkke over på mandag da vi hadde matterugby i ballspilltimen, så har tatt det ganske rolig de siste dagene. Men i dag kunne jeg heldigvis være med på en del av timene 😊 Vi hadde litt opplæring i hvordan vi skal bruke skredutstyret vi har, så vi fikk testet det ut å sett hvordan det funker. Torsdag er kort dag så de andre var i golparken og koste seg! Jeg derimot satser og håper på å være helt skadefri når jeg kommer tilbake til Skaga etter en lang juleferie sånn at antall dager på snowboard kan gå opp.

HÅPER ALLE FÅR EN FIN DAG VIDERE!

Likes

Comments


SUNSET LOVER / PETIT BISCUIT

WAITING GAME / PARSON JAMES

JEALOUS / YLVA OLAISEN

LET GO OF THE WHEEL / MAKO

SALVATION : REMIX / GABRIELLE APLIN

KEEPING YOUR HEAD UP / BIRDY

FAV TRACKS


I`VE BEEN SEARCHING,

HIGH TO THE LOW

Likes

Comments

TIRSDAG...

...skulle vi til Golparken hvor de hadde ulike aktiviteter for alle, uansett hvilket nivå man var på. Her var det nybegynnerkurs på både ski og snowboard, rails, hopp osv. Grillet pølser til lunsj, drakk kakao og bare koste oss! Etter lunsj ble det en liten konkurranse, hvor man skulle kjøre en liten løype som meg og Oda satt opp

ONSDAG...

... skagaversjon av mesternes mester, her spilte vi volleyball og fotball ute i snøen.

TORSDAG...

.... hadde vi juleverksted, her kunne man lage nisser, julekort osv. i tillegg kunne vi bake pepperkaker og pynte de. Avsluttet dagen med hjemme alene 1 i gymsalen på kvelden, hvor vi fikk både godteri, popcorn og en julebrus hver.

Likes

Comments

LØRDAG

Før kveldsmat kjørte vi ned til Gol sentrum for å delta på julegrantenninga, utrolig koselig å være med på når vi ikke får med oss julegrantenning der vi kommer fra. Det ble servert julegrøt og gløgg. Det ble sunget julesanger, gang rundt treet og julenissen kom en liten tur med godteri til alle barna.

Som noen av dere kanskje vet, så spilte vi badminton på fredagen. Siden dette var utrolig gøy og mange var interessert, tenkte meg og Oda at en badminton-turnering hadde vært gøy lørdagsettermiddag. Der fikk alle som ville med muligheten, det var lag på to og to, og vi endte til slutt opp med 13 lag. Lagene ble delt i puljer, og den beste i pulja gikk videre til sluttspillet. Det var 4 puljer, så 4 av de 13 lagene gikk videre. Meg og Oda var et av de lagene, og til slutt endte vi på 3.plass. Simen og Viktor på 1. plass, Odin og Sebastian på 2. plass. Vi avsluttet turneringa med pølser i peisstua. Kjempe morsom ettermiddag/kveld.

SØNDAG

Ble soving til langt ut på dagen for min del, fikk ikke sovnet før 5 på morraen fordi når vi spilte badminton ble jeg litt irritert og smalt hånda i veggen (ikke lurt..) og endte opp med tidenes såreste hånd som nå er ganske så fargerik. Men så fort jeg fikk stått opp bestemte meg og Oda oss for at i dag var det helt lov å bare slappe av og ta livet med ro, så vi satt oss ned i peisstua og såg x antall episoder av White Collar. Senere hentet Oda Solveig som endelig kom tilbake fra Oslo.

MANDAG

Kort oppsummert: Morgensamling, dans, allmøte, valgafg (ballspill), kjøkkentjeneste.

TIRSDAG

Kort oppsummert: Morgensamling, folkeopplysning, fritimer, linjefag, kjøkkentjenste, helsedans.

HÅPER ALLE FÅR EN FIN KVELD VIDERE!

Likes

Comments

07:40 / våkner av meg selv og skjønner at jeg ikke skal stå opp enda, setter på enda en alarm

08:15 / alarmen jeg satte på ringer og jeg må opp om jeg skal rekke morgensamlinga

08:30 / morgensamling

08:52 / på tide å ta fredagsvasken, skifte sengetøy og gjøre det fint på rommet

09:06 / på tide å slappe av med musikk og litt blogging

10:00 / VERDEN

11:15 / blir med Oda for å kjøre Solveig som skal til Oslo ned til togstasjonen

11:45 / lunsj

12:30 / BULDRING

15:15 / middag

17:12 / BADMINTON

19:30 / kveldsmat

21:03 / White Collar med Oda

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw