Jag fortsätter med mitt bakande. Den här gången blev det mer bröd och ett gäng kolakakor. Man får ihop en hel del olika saker av basgrejerna man har hemma :)

Den här jobb perioden börjar närma sig sitt slut, bara imorgon kvar sedan åker vi in till stan på kvällen och bor den natten på hotell för att på tisdag åka buss till flygplatsen i Christchurch och flyga till Gold Coast.

Längtar!

Annars jag har mest tvättat och fixat med sånt där nödvändigt som behövs göras innan vi åker iväg :) det är så livet är här ute på landet, det är det som finns att göra.

Nu ska jag sova så jag orkar vara med barnen på playcenter hela förmiddagen imorgon ;)

Natti! ♡
Längs med stora vägen blommar massor av påskliljor nu, våren våren våren!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som jag tidigare skrev så åker vi snart till Australien på semester!

Vi åker om precis en vecka och det ska bli så roligt och skönt!
Från början tänkte vi bara vara borta en vecka men hur våra lediga dagar ligger enligt schema fick vi 13 dagar ledigt istället :)
Anledningen att vi åker är delvis för att spela en innebandy turnering där, och också för att hälsa på Max syskon som har fyllt år :)

Vi flyger till Gold Coast där dom bor och sedan åker vi till (strax utanför) Sidney över helgen för att spela innebandy. Så det blir toppen!

♡♡♡


Snart är vi tillbaka på den här fantastiska stranden

Likes

Comments

Helgen tillbringades mestadels på gården med en liten tripp till stan på fredagskvällen för att handla mat och så blev det pizza från Dominos till middag :)
Trädgårdsarbete, klippt gräsmattan och andra småsysslor har vi hunnit med. Bakat bröd och kakor, och pannkakor till lunch.
Ett ordentligt intervallpass i lördags och igår en lång promenad i omgivningarna här.
En välbehövlig vilohelg helt enkelt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åtta arbetsdagar har redan gått. Igen. Så nu är det hela helgen ledigt, ska bli så skönt!

Låg och drog mig ett tag i sängen innan jag tog mig upp för att göra Max sällskap vid frukosten.

Veckan som gått har rullat på som vanligt. Jag har haft tre hostande och snoriga barn hemma så det passade bra med helg nu :)

Max har haft nedräkning på hur många mjölkningar det är kvar till helg och hur många dagar det är kvar tills vi åker till Australien. För nu är biljetterna äntligen bokade! Bara en jobbperiod kvar sedan bär det av för två veckors semester. Woho!

Max glamorösa jobb när korna ska mjölkas

Vädret är väldigt växlande nu.. som typiskt april-väder hemma. Sol ena stunden, regn andra, lite sol igen och sedan började det hagla helt plötsligt. Alla slags väder på samma dag.

Vilket är väldigt vackert det med, här om dagen såg vi en lång regnbåge som sträckte sig över hela himlen.

Just nu sitter vi och slappar i soffan efter frukosten. Klippa gräset ska vi göra och få in ett träningspass men annars blir det lugnt.
Varje veckas nöje är att låna bilen och åka in till stan för att veckohandla mat haha.

Mycket mer än så händer inte just nu!Likes

Comments

För ett tag sedan provade jag baka en.. jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det.. men det är i alla fall en chocolate peppermint roll som frun här har gjort några gånger. Och den är så himla god!

Den är alltså kall, man har den i frysen några timmar när man gjort den, så den stelnar och sen kan man ha den i kylen så är det bara att skära upp en slice när man vill ha.
Man rullar den som en rulltårta och borde se ut som en rulltårta men det var så himla svårt att rulla så min blev lite skev men det blev ett fint mönster ändå haha! Och den smakar som den ska :)


Det blir en del bakande i brist på annat att göra. Jag har börjat med lite enklare grejer. Jag är valigtvis helt ointresserad av matlagning och bakning men det kanske mest beror på att man inte haft tid att intressera sig. Nu när det inte finns så mycket annat att göra är det ganska kul, och någon gång ska man väl lära sig det också :)

Det har blivit en hel del chokladkakor, kladdkakor och chokladbollar. Massa choklad helt enkelt! (med lite bröd och havreflarn där i mellan)


Just nu kom jag precis in efter att ha kört ett intervall-pass så nu är det dags för middag och till efterrätt blir resten av chokladbollarna och rullen som är kvar!


♡♡♡

Likes

Comments

Redan september, officiellt vår här alltså!

Vädret växlar fram och tillbaka men det känns skönt att veta att våren ska vara här snart, jag längtar efter lite värme. Knopparna på träden har börjat blomma och det är grönare så det är på gång.


En liten sammanfattning av jobbdagarna här på gården :)


Jag och barnen har bakat kakor vilket dom tyckte var jättekul!

Jag följde med Max och höll sällskap medan han jobbade. Jag har längre luncher än honom så ibland gör jag honom sällskap en stund eller hjälper till med något smått i arbetet.

Här flyttar han staket inne i hagen för att korna nästa dag ska få nytt gräs.

Valparna växer och växer! Nu springer dom runt på gräsmattan och leker

Jag har bakat bröd :) goda som frukost frallor men även också som hamburgerbröd till fiskburgarna vi åt till middag här om dagen

Det är ungefär det som händer här :)

Puss så länge!

Likes

Comments

Instagram@sarabjorklund