View tracker

Inatt fick jag sova ordentligt iallafall, var sådär övertrött ändå när jag skulle gå upp.
var inte alls sugen på att studsa upp idag, men sen kom suget på: KALASPUFFAR!

jag kan inte minnas när jag åt det sist.

jag studsade ner till Ica och blev inte alls lika nostalgisk när jag såg att de bytt förpackning på puffarna..
letade som en dåre, tills jag hittade dem.
Nu ligger jag och mår illa av sockret istället.

Likes

Comments

Denna helg har vart en riktig uppladdning, så lugnt det bara kan bli.
Dock har jag sovit otroligt dåligt, då jag igår vaknade upp med värkar och kunde typ inte röra benen för de gjorde så ont, tur collin reagerade så snabbt å värmde vetekudden och låg och klappa på mig! 

Inatt var det bättre men bara ifall jag ligger med benen uppåt, annars drar de i magen så de känns som hela magmusklerna ska dras ur kroppen på en genom, ja ni vet nog vad 🙈

Vi började titta på en ny serie igår Narcos, som var fruktansvärt spännande, vi har kollat idag med, å mumsat tacos.

jag kan inte minnas en helg då collin faktiskt var ledig 3 dagar å framförallt en helg? tror de var midsommar sist. Så det var härligt att ha någon hemma och umgås med för en gångs skull,  och framförallt när man känner värkar till och från.

skönt att inte vara ensam då.

Likes

Comments

Igår var vi iväg och spontant införskaffa ett nytt köksbord, och ett soffbord som jag tittat ut som jag vill ha till nya u soffan i gråt Som vi köpt:)

jag hittade även en matta jag blev helt fäst vid, jag kan inte tänka mig nya vardagsrummet utan den.
så den får faktiskt kosta vad den vill!

jag har lärt mig att när man blir sådär kär i något materiellt så är det bara att köpa, ångrar mig bittert fortfarande idag, då jag en gång var dumsnål med ett par skor för ca 2 år sen. jag tänkte att jag skulle vänta till rean, för de kommer säkert ut där.
Men nej de gjorde dem inte såklart å de va bara en special edition så de gick inte att få tag på i hela Sverige sen. Det misstaget gör jag inte om!

Dock fick jag inte med mig mattan hem igår då vi skulle iväg på födelsedagsfirande. så får åka och hämta den i veckan.

Här har ni bild på de vi skaffa igår. 

hittade även tv bänken jag sett på massa inrednings konton, konstigt nog på Ikea!? och den kostar bara 3200 i det utformandet jag vill ha den i. var som hittat, då de andra ställena jag kollat runt på tagit runt 6-8000 för en tv bänk jag kunnat tänka mig.

Likes

Comments

Är inte livet lite lustigt, man lever sitt liv, och tror någonstans att alla andra har samma mentalitet och går igenom samma vardagskramper som en annan.

Men så är det ju förstås inte, men man tar det lite för givet ändå.


Man är så himla ovetandes som medmänniska egentligen, Man tror alla dessa människor som är så glada och sprider så mycket värme, är de som mår bäst. För hur kan man annars sprida så mycket glädje i kring sig?


Idag kände jag bara en stor klump i bröstet när jag fick reda på att ännu en människa lider av obotlig sjukdom. Jag hade aldrig kunnat ana detta. Och jag Skäms, som ännu en gång tagit förgivet att ännu en människa lever som en annan..

Det är så orättvist, men jag beundrar dessa människors energi och glöd trotts dessa besked.Ni får mig att vilja kämpa lite extra för min sak och aldrig ge upp. Och jag vill tacka er för att ni gör det bästa av situationen, det får mig iallafall att tänka till 100 gånger om.

vardags kämpar är vad ni är<3Likes

Comments

Hej!

Idag har vart en sån där dag man inte riktigt orkar med sig själv. Jag har haft sönder halva min sminkhylla... skjuter mig själv.
ett bronz palett, en color correct powder palett, en ögonskugga, ett puder och såklart mitt favorit rouge.. självklart olika gånger... tror ni man blir trött eller..

Så är man så osmidig med magen i vägen och noll kraft i benen, så ska man ligga där på golvet å sprattla runt i omgångar. vilken syn haha.

Kände att det inte ska få förstöra min dag iallafall, fast det är frustrerande, så jag drog ut på "bus", och slutade med att jag fastnade på jobbet i några timmar.

Ska bli kul å komma tillbaka till jobbet sen när de blir lite nya grejer som sker. 

ska även få en ny liten uppgift, som jag tycker är så roligt!!

men är ett tag tills dess hihi.

Likes

Comments

View tracker

Den 24/3 kommer F.I.F.O köra fest uppe i Stockholm på klubb blå. Inte nog med att det blir fest, vi kommer köra maskeradtema/ superhjälte tema ^^

Jag har bokat på en av mina favorit dj´s inom Euphoric Hardstyle nämligen REBOURNE,

Han har bland annat gjort musik ihop med Wasted penguinz, D-block & S-TE- FAN, Neilio, Dr rude, Envine.
och spelat på festivaler som: Euphoria, mysteryland,Defqon1, Decibel outdooor - mainstage. knockout.
Jag har sett honom i holland några gånger, och känns riktigt kul att ha kunnat boka honom.

Sedan kommer ju MVTATE Spela, En riktigt trevlig kille som jag träffade i Sommras på våran open air fest utanför örebro. Min första syn var 2 stycken killar som gick över ett stort gärde i högt gräs!? vart kom de ifrån lixom, varför tog de inte vägen som alla andra ^^ självklart med Philip aka (ETERNITYZ)
Såg även MVTATE på sb och defqon.1 Så känns som ett självklart val att låta han spela då, han gör bra grejer. .
Sedan Hade vi en Facebook tävling där man som dj fick skicka in en mix och den med flest likes, fick spela på vår fest.

JTFU - blev vinnare av denna tävling och kommer öppna upp med lite gamla stamp godingar. Ser fram emot att få träffa killen bakom JTFU.


Sen kommer Jag (DJFLAMMONGO) och Kim (KIMZZA) köra ett 30. min Pep set ihop, Här kommer vi inte spara på våran torra humor, eller musik, Konfetti, trump, Härj, Masker och flamingos, Vi har ställt in oss på total urspårning.


Sen så kommer ju Philip (ETERNITYZ) köra hardcore så vi kan stampa ur våra sista superkrafter.


Längtar så mycket efter denna fest, då jag verkligen jobbar hårt med att få ihop allt detta.

Det har inte vart en dans på rosor direkt, men jag vet att när man väl står där och ser alla glada människor som har så himla kul och crew som bara njuter så är det värt var enda timmes och månaders planering och slit.. Galet vilken kick man kan få utav att göra andra lyckliga. Och så känns det alltid som en liten familjeträff med våra återkommande gäster<3


Vi har iallfall släppt förköp för enbart 150:- kr nu Kommer dock bara släppa ett visst antal biljetter för detta pris. och det kommer kosta 250:- i dörren.

Biljetterna hittar ni här: http://www.tickster.com/sv/events/53wdf8j1v024lut/2017-03-24/fifo-cant-control-this-feeling-24-3

Och evenemanget Här:https://www.facebook.com/events/230213020737412/

Likes

Comments

Igår vad vi iväg på sista besöket (förhoppningsvis) innan det är dags för mig att "ploppa" som jag kallar det. ( tänk er ett sånt där plopp ljud man kan göra med fingret i munnen)

Iallafall, allt såg bra ut, hon ligger där hon ska och magen har sjunkit.

vi träffade även ett par i vår föräldra grupp som inte fått barn ännu, skönt att inte känna sig ensam haha. känns lite som att alla lägger ut bilder på deras bäbisar. Man blir lite avundsjuk faktiskt.

Det kändes lite sorgligt att säga hejdå till våran barnmorska, hon har vart så himla bra och rak på sak..

Likes

Comments

Att vara gravid är det värsta som finns, och det tyngsta du kommer gå igenom. illamående, viktökning, hormoner,crawings,foglossning,bristningar, hängpattar och smärta i kroppen som aldrig förr, listan kan göras lång...
Men det viktigaste är att det kommer vara fruktansvärt!!!!

Det här bilden av graviditet hade jag, jag var livrädd för att gå igenom detta. och varför?

jo, för alla dessa gnäll mammor som skall trycka på om vilka kämpor de haft som gravida. Man blir matad med information om hur jobbigt och besvärligt det är, och när man säger att man inte upplevt tex dagligt illamående så får man till svar - vänta du bara det kommer.

Nu är jag i vecka 39 och jag mådde bara illa de första veckorna i min graviditet. sen har det inte vart mer, jag har heller inte haft extrem foglossning, jag har haft lite kämpigt till och från. man får helt enkelt acceptera att man kanske inte ska köra benpress på gymmet bara för att resten av kroppen fungerar normalt 🙈

Min graviditet har vart otrolig, rent utav fantastisk!
Sen att man är lite begränsad pga av stora magen hör ju till.
Men jag trodde inte allt skulle kännas så naturligt som det faktiskt gör.

Så tjejer bli inte rädda så som jag blev, för allas graviditeter är olika.
Och har man huvudet med sig och har ett öppet sinne så förstår man sig bättre på kroppen.  Var försiktiga och lyssna på er kropp så kommer allt bara flyta på som ingenting hade hänt förutom en kula på magen ✌😁

Likes

Comments

En vanlig fråga som dyker upp titt som tätt är ifall jag kommer fortsätta stå modell efter jag fått barn?

Det är absolut inget jag kan svara på, men de senaste 2 åren har jag bara gjort 2 sessioner, så jag kan inte påstå att jag "fortfarande" håller på.

Jag väljer fotosessioner med omsorg.

Jag var ju inte ens sugen på en gravid fotografering egentligen, då jag är så himla trött på allt som har med den "nya" välgörenhets modell "branchen"
Men när jag såg Fridas bilder kunde jag inte låta bli. Och att vara gravid är man inte allt för ofta så det är värt att föreviga.

Det tar tid, det kostar och det ger mig ingenting längre, mer än massa onödigt dömmande från människor som tror sig veta allt om ingenting.

Så därför väljer jag att lägga min tid på något som ger mig något tillbaka:)Likes

Comments