Hahahahah vet att jag lite sen med det här men tänkte ändå göra det

Beskriv året med tre ord.
Skratt, tårar & lycka

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Dark horse~katy perry,waves~Robin schulz, ghost~ elle henderson,i''m an albatraoz~ aronchupa, Carry you home~zara Larsson.

Vart reste du under 2014?
Gran canaria
Vad har du blivit bättre på?
Vet inte riktigt

Vad var extra bra?
Gran canaria, sommar jobbet och alla nya vänner jag träffat. Tävlingarna, konfirmationenLärde du känna nya människor.
Ja

Bästa valet du gjorde?
Att fortsätta kämpa i skolan

Vad var din största framgång på jobbet 2014?
Vet inte vad jag ska svara

Största fram gång på det privata planet?
Bättre självförtroende

Vad tänker du göra annorlunda detta året?
Träna mer och plugga bättre

Vad kommer du sakna ifrån 2014?
Sommaren, sommar jobbet, gran canaria , Ullared, tävlingarna

Vad önskar du att du gjorde mer?
Tränat mer ,pluggat mer

Vad spenderade du mest pengar på?
Ullared tror jagOch så slutligen , dina planer inför 2015?
Åka till TurkietVad vill du säga till dig själv inför 2015?
Allt kommer bli bra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon. Vaknade vid halv 5 och mådde jätte illa, sen låg jag vaken till kl 6 då mamma kom ner för att gå till jobbet. Jag mådde fortfarande illa så det fick bli att jag stanna hemma idag. Sen gick jag upp tog något att dricka och sen gick jag och la mig igen och så har jag sovit fram tills nu. Nu hade jag tänkt ta något att äta och sen så ska jag kolla film eller någon serie. Vi hörs senare

Likes

Comments

Dem länder jag absolut vill besöka är Indien , USA , kap vrede och Dubai.
Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag här i skolan och har rast , min sista lektion är spanska. Vi hade prov idag och tror det ganska bra. Sen när jag kommer hem så ska jag nog inte göra något bara ta det lugnt. Men alltså Gud detta väder , det Ragnar , det haglar , blåser och är kalt, pallar inte det är här vädret mer vill ha sol och värme. Men vi hörs sen 😄


Likes

Comments

Hej! Nu är jag hem från stallet och vi hade teori som vi ska vi ska ha fram till v9. Idag så tömkörde vi och longerade. Det var första gången jag tömkörde och det var jätte roligt, i början var det lite svårt att komma ihåg på vilket håll man skulle gå. Logeringen gick också bra , har longerat ett par gånger innan. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen så ska jag lägga mig och kolla ett avsnitt av någon tv-serie

Tyckte den bild på min brors hamster blev så fin så är tvungen att läggs ut den.


Likes

Comments

Hej alla fina! Idag hade jag sovmorgon, det började men 2 dubbla so pass. Första timmen så avsluta vi 2 världskriget och förintelsen , tycker det är intressant och så med historia. Sen andra passet så påbörja vi geografi där vi ska prata om Asien, tycker geografi är jätte roligt, Hahahah som ni kanske märker så gillar jag SO. Sen efter det hade vi lunch och sen svenska , sen hade vi profil och sist matte. När hade slutat så hämta mamma mig för vi skulle in till Ystad och lämna tillbaka en sak, på hem vägen så tog vi donkan mat (McDonalds ). Nu ska jag plugga NO , vi har prov i morgon. Sen kl :19:00 så ska jag till stallet.

Likes

Comments

36 saker jag vill göra innan jag dör
Likes

Comments

Kom hem för en stund sedan. Var ganska lugn dag i skolan, börja med idrott och där så på börja vi vårt dans projekt. Efter det hade vi bild och där prata vi om det som har hänt i Frankrike . Sen hade vi engelska , matte , språkval och sen sista NO. Just nu sitter jag och pluggar biologi och lyssnar på Spotify.
Likes

Comments

God morgon alla. Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Hade svårt att somna i går så är ganska trött nu men får väll sova på bussen lite . Vi hörs sen :)

Likes

Comments

Hej.nu har jag landat i sängen med ipaden och tänker se ett avsnitt av criminal minds. Men efter jag hade ätit så kom en kompis till mig och vi bakade och lite sånt . När när hon hade åkt hem så hämtade jag min cykel på station och så träffade jag kompis på vägen , så följde med mig hem och käkade och så gjorde vi lite annat.

Pussst i morgon är det skola igen . Det var lite blandade känslor att börja skolan igen , det var såklart roligt att träffa kompisarna igen. Men känner även att detta kommer bli den tuffaste terminen , nationella prov , gymnasium val och allt sånt. Men det bara att kämpa på. Jag får hoppas att alla har haft en bra dag :)

Likes

Comments