Header

nu kan jag stolt meddela att jag är en del av Östgötateamets unghäst satsning, åh vad kul detta ska bli. om 15 dagar har vi vårat första möte. så taggad verkligen.
nästa år kommer bli så bra, känner verkligen det på mig.
Hur som helst var jag i skolan idag, gick igenom det nya upplägget & det känns faktiskt riktigt bra. behöver vila upp mig för morgondagen nu. blir inte så mycket bloggande nu när dagarna går i ett tyvärr.
snart kommer nya roliga saker & då blir det bättre samt att jag hittar ny inspiration. Ha det bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

stort tack ännu en gång till min fina sponsor.
Hippo K9 säljer sverigeledande örtprodukter av högsta kvalité. Örtmineraler och vitaminer. Läs mer & beställ egna örter samt skapa dom bästa förutsättningarna för både dig & din häst på www.hippok9.nu 🌟 #hippok9 #samarbete

Likes

Comments

hej, shit vad jobbigt det är att vara bortrest haha. får verkligen ångest över mamma som måste ta hästarna själv.
igår kom vi hit runt 5/6, åt kräftor på kvällen & inte mycket mer med det. lördagen startades på Gröna Lund. gillar inte sånt egentligen men inte träffat pappa på riktigt länge så följde med ändå. åt resturang osv. helt okej dag.
min bästa sponsor www.hippok9.nu har skickat hem en flyttkartong med nya saker. så taggad på att öppna det imorgon när jag är hemma haha. självklart visar jag sakerna här när jag packat upp det ;)
imorgon ska vi gå inne i stan, ska försöka hitta ett par nya dyon tyglar till mitt nya Ps of sweden träns! Vi hörs förmodligen på tåget hem imorgon

min fina lillebror<3

Likes

Comments

Jenny var så fin idag. hoppade en åtta med två räcken. hon har verkligen tappat allt & bara springer mot varenda bom igen. snart får jag väll ordning på det igen & då kan vi börja träna för Ann när det verkligen sitter som det ska igen. Kommer ta en liten "mini semester" under helgen. får se om det blir någon uppdatering då. på måndag ska vi till Majsan på betet. ska bli kul. var väldigt länge sen jag träffade henne.

Likes

Comments

hejsan, dom två senaste dagarna har varit fullbokade. vilket tyvärr ledde till att bloggen inte blev uppdaterad. så jag har beslutat att dessa dagar kommer bli tidsinställa inlägg. känns bra & inte behöva ha sån ångest över att inga inlägg kommer upp. i vilket fall som helst var mamma och jag iväg och kollade på ett stall. vi får se hur det blir med det ;)
dagarna framåt nu som ev blir tidsinställda inlägg på är lördag & söndag denna vecka. är i Stockholm med pappa som jag inte träffat på ungefär ett halvår. en dag nästa vecka ska vi kolla på häst. nästa helg ska vi till Stockholm igen & träffa massa vänner jag inte träffat på ett år. sen börjar skolan & jag har extremt mycket att plugga ifatt. kommer vara trött & kommer ha 3 hästar att ha hand om redan då.
idag ska Jenny ridas, uppdaterar om det ikväll.

Calinka 7yo

Likes

Comments

shit, blir nästan tårögd. kollade igenom Jenny's och mina starter förra året & så fin hon var innan olyckan i hagen. visar våra 2 finaste bästa rundor från förra året nedan.

en efteranmäld regional LB, hann inte ens gå banan med 10 min framridning. 5e placering 

en nationell LA final. en förhållning extra vilket ledde till ett pet. bäst bland 4felarna med 4 nollor innan oss. 5a i klassen & 7a av 42 starter i rundan

Likes

Comments

måndag: vila

tisdag: uteritt

onsdag: markarbete

torsdag: markarbete

fredag: vila

lördag: vila

söndag: vila

är i sthlm från fredag så mamma sköter hästarna då, uppskattas. Jenny är ju under igångsättning så lite vila för hennes del skadar inte. Jenny var extremt fin idag. tog en liten studs på ca 50 idag. hon är äntligen sitt gamla jag igen.

Calinka, 7yo från Skogslotten i maj

Likes

Comments

Blev lite ändrade planer idag, stallet var klart redan 9 imorse. Jenny får vila idag & jag tar hela dagen ledig istället för bara kvällen. Behövs verkligen. Får se om jag skriver något mer idag då jag verkligen bara ska andas ut & slippa stressa idag. Vi hörs senare.

Likes

Comments

Äntligen ligger jag i sägen efter full fart hela dagen. Rensat alla hästsaker hemma & mycket som ska säljas. Mycket är redan sålt så ska även rensa ut i stallet. välbehövligt verkligen. Så bra att pengarna går till nya välbehövliga saker på EM i Göteborg istället! Majsan behöver tex ett nytt Equipe träns. Så Najs. Jenny fick vila idag så red istället min kompis häst som jag ska tävla i höst. Sån utveckling hon gjort med denna ponny. En riktig liten stjärna kommer hon bli med mer träning & rutin. Imorgon ska jag åka och köpa en ny kavaj & Jenny ska trimmas. Ska även träffa lite vänner mot kvällen som det ser ut just nu. Välbehövligt med en ledig kväll.

Likes

Comments

Idag var hovis ute och satte på nya skor till Jenny. Tar ju ett tag med hennes special skor så var inte klart före 16. Invigde mina nya ariat stövlar & samshield hjälm med ett markarbetes pass. verkligen superfin & sög riktigt bra på det nya gag bettet. Känns så skönt att hon är tillbaka och verkligen bjuder på alla bommar hon ser, även i dressyren. shit vad jag älskar denna ponny. Elly fick vara med i ridhuset idag & tog några små språng. Vilken stjärna denna häst kommer bli! Får bli en bild på Elly så hoppas vi att jag hinner skaffa några nya fräscha bilder på Jenny senare.

Likes

Comments