Tänk vad ett samtal kan göra så att jag bara ville skriva detta. Igår kväll när vi låg och pratade lite om de jag har drömt både de i början när vi träffades och de som jag drömde natten till igår. Det var en stor skillnad med tanke på att Kim var med i båda. Vet också att han har verkligen bevisat så mycket med tanke på drömmen. Denna älskade text är till dig min älskling :).

Tänk att förra månaden så började våran resa tillsammns utan att vi ens visste om det. Allt började med att vi matchade på mötensplatsen och du skrev en rad eller två till mig strax efter det. Sen började vi allt skriva till varandra och detta började den 6/8-19 och dagen efter så träffades vi för allra första gången. Det blev verkligen en spontandejt men en uppskattad sådan. För som vi skrattade under hela dejten och redan då kändes det så bra. För redan då så började vi prata om allt och även lära känna varandra. För mig så kändes det bra och jag var glad under hela kvällen och jag hade hoppas på en puss eller två. Fick en kram eller två under kvällen och en varm sådan och kände att jag blev glad inombords.

Det var första gången som jag ens träffade dig och jag kände mig redan glad och ville bara lära känna dig ännu mer. Tur var väll de att jag kände så för det visade sig sen att du kände likadant för mig. Vi körde en sväng med bilen och till sist så hamnade vi hemma hos mig. Då blev det ännu mer prat och vi fortsatte med att skratta..
Efter du hade gått så kändes lite tomt här hemma och jag var inte beredd på de alls, eller ens klicka så bra som jag gjorde med dig.

Vi fortsatte med att träffas och känslor för dig kom mer och mer. Något som jag inte trodde först skulle komma men det gjorde ju de. Allt kändes så himla bra och overkligt på något sätt. Det bäsrta av allt är att både kände/känner likadant och till sists så började jag erkänna att jag gillade dig mer och mer. Kände bara att jag bara ville vara med dig hela tiden och verkligen känna om det var sant eller inte.
Med tanke på vad jag har varit med om innan så kändes allt så overkligen när jag var med dig och trodde inte att det var sant att det var vi två och hade jag hade fått starka känslor för dig.

Jag vet att jag var lite vaksam i början för jag visste inte om detta var sant att någon som du ville ha mig som sin flickvän/tjej. Sen också de att första veckan så drömde jag om att du sa att du ej ville ha något seriöst med mig satte tankar i mitt huvud. Det var bara en dröm men för mig så kändes det verkligt på något sätt. Du fick veta de igår kväll när vi pratade och sa också att jag vet att det bara var en dröm för du har visat mig motsatsen.. För det har du verkligen gjort och är glad att du vill ha något seriöst med mig, att du ta mig för exakt den jag är (även mitt mindre bra humör) och att du ta mig för exakt så som jag ser ut (även om jag har lite mage och lite lår). Du säger ju att det är ju så jag är och min personlighet så varför skulle jag inte får se alla sidor av dig. Ja, det är en bra fråga men alla sidor är ju inte de bästa men det vet du också om.

Du visar för mig att du verkligen vill ha mig och är glad för de. Ja, jag visar att jag vill ha dig med så tror inget annat ni som läser detta. Mina känslor för dig växer ju för varje dag som går och när jag inte är med dig så saknar jag dig och saknar dina varma kramar och ditt leende som du alltid har och ge mig. Och då ska vi inte prata om din ögon asså :). Det räcker att du ge mig din blick och ditt leende så får du mig på bättre humör eller bara mig så himla glad.

Jag är så glad att just du har kom in i mitt liv när du gjorde det :). Jag känner mig så lugn och trygg när jag är med dig och har gjort det från första början. Och bara de att jag lita på dig så fort är ett stort steg för jag trodde aldrig att jag skulle kuna lita på någon igen. Men jag tror nog att det är för att vi har varit ärliga och öppnar redan från första början. Bara de när jag känner att jag börjar blir irriterad eller är irriterad så dröjer det inte länge förrän jag är lugn igen. Det är tack vare dig min älsking. Sen inte nog med de så din trygghet som du ge mig när jag har min ångest är jag så tacksam för. För nu har jag knappt den mer även om jag får den då och då. Så försvinner den stort sätt lika fort som jag får den. I början när jag fick den när jag var med dig så visste jag inte hur du skulle reagerar. Men du såg på mig direkt att det var något och visste också att det var min ångest i farten.
Jag behöver inte säga sådär mycket för du vet när jag är glad, nere, arg, irriterad, ledsen ja vad som helst. Detta är ändå bara på denna korta tiden tillsammans och du ser det redan på mig. Det är stort och en trygghet för mig. Har inte haft det innan förrän nu med dig.

Den kärleken jag känner för dig har jag ej känt innan. Den kärleken jag känner för dig är äkta och ömsesidigt. Känt kärlek innan men inte på detta sätt som jag känner och de jag får tillbaka från dig. 

11 Augusti 2019 blev det vi och jag blev/är den lyckligaste tjejen som ha fått dig som min pojkvän.
Tänk vad den spontandejtejen gjorde med oss och den dagen kommer jag alltid att komma ihåg.

Jag älskar dig med hela mitt hjärta

Puss på dig


Gillar

Kommentarer

Innan i veckan så kom det som jag har fasat för alldeles för länge och speceillt nu när jag har Kim med. Och det som hände natten till fredags var att jag fick Panikångest/ångestattack som var mindre roligt. Den höll på stort sätt hela natten och jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Jag vet att när jag får dem på natten så vill jag bara gräva en grav och begrava mig. För nätterna är värst när jag får min ångest och den är inte rolig alls att ha att göra med. Kim vet ju om att jag har ångest och det är jag så glad för om/när jag får de när jag är med Kim så ser han det på mig. Jag behöver ej säga så mycket för då vet han att jag har min ångest. Han är ett bra stöd och då kommer han och ge mig en kram och stanna där, ibland så är han bara i närheten. Känns så bra att hans trygghet/närhet kan göra så mycket som gör att den försvinner fortare än om jag har vrit själv.

Återigen till natten till i fredags, allt började med att jag vaknade upp exakt 00.00 och kände att jag stort sätt nästan var genomsvettig. Sen började jag frysa och andra symtom kom när jag får min ångest på nätterna. Kände bara när jag låg i sängen snälla kan du inte bara försvinna så jag kan sova. För jag skulle sen åka till Landskrona och stanna här över helgen. Min första tanke var att jag måste hitta något för min mage så jag kan sova i alla fall. Och till sist så hittade jag alvedon och det hjälpte till sist så jag kunde sova.
Ville inte väcka Kim heller för jag visste att han skulle upp och jobba om bara några timmar. När klockan ringde efter några få timmars sömn så minns jag inte så mycket av att jag gjorde kaffe till Kim och fick stort sätt fråga när han kom hem om jag gjorde det och om det smakade bra. Jag var helt borta på mrogonen och det kändes och märktes. Jag var en aning trött men kunde somna om efter Kim hade kört till jobb.

Jag brukar vara så mycket tröttare efter mina attackar men blev en aning förvånad. Men det som jag ej var beredd på var att den sen skulle komma igår. Då var jag helt borta, var trött, var ososical ja allt som man kan tänka sig när man har haft sin panikångest/ångestattack.

Så går dagen blev inte som jag hade tänkt mig men kvällen slutade ändå på ett bra sätt.

Gillar

Kommentarer

Vilken helg det var förra veckan, den blev inte som jag trodde men ändå. På fredagen så kom min syster till lägenheten och trevligt var det. Så nu vet hon hur den ser ut och sen blev det såklart syskonprat och jag behövde verkligen prata ut efter allt som jag hade inombords. Kändes så skönt att få prata om det men kunde ändå inte släppa det alls.
På kvällen när Kim kom hem så var det att sticka till Sofie och Henke i Häljarp för lite god mat och trevligt sällskap. Min farbror från Stockhom var nere och det är inte ofta som man träffa honom. Så de få gånger han är nere så får man passa på att träffa honom.

På lördagen så blev det först att ta det lugnt även om jag vaknade en aning tidigt och sen inte kunde somna om. En aning ströigt för på helgen är den enda tiden som jag kan få sova ut. Men men på eftermiddagen så åkte vi hem till Kims kompis för att sedan sticka till Nimis. Hade inte varit där innan men var glad för att jag hade rätt kläder och rätt skor. På vägen ner till Nimis var inte så stora problem förrutom att det var ett stup rakt ner om man trampade lite fel. Så det var att hålla ögonen och benen på plats annars så kunde de slutat illa. Man var först högst upp och vi skulle bara ner och längre ner till vattnet. När vi väl kom ner så var det fint och kunde njuta lite av utsikten som fanns där. Jag fasade för att vi skulle gå tillbaka för jag visste att jag skulle verkligen inte orkar komma upp. Backen upp där du kunde trilla om du trampade fel var ingen rolig tanke. Med min sämsta kondition och min övervikt så kom jag upp till sist. Fick stanna ett x antal gånger för att kunna andas, men upp kom jag och var så glad att jag var på plan mark igen tills vi kom till bilen.

Efter jag kom upp från den backen så sa jag aldrig mer att jag åker dit och jag visste att jag skulle få träningsvärk på köpet. Jag tänkte de allra värsta med min träningsvärk så som att jag inte skulle komma upp från sängen osv. När jag vaknade i söndags så kunde jag gå men jäkla vad de gjorde ont, jag kände mig som en gammal kärring haha. Tydligen så tyckte Kim det var roligt för han bara skrattade åt mig för jag inte kunde gå. Men jag trodde såklart att den skulle vara ännu värre än vad den var.

Inte nog med att jag hade träningsvärk så har jag skoskav från mina träningsskor som inte gjorde det bättre. För på söndagen blev det en lång promenad med Molle som vi passade och det kändes både på hälen samt i hela kroppen. Jag var inte så positiv den helgen med mitt klagade med skorskav och träningsvärk. Jag visste att jag skulle ha trämningsvärk i några dagar och jag hade rätt. Den höll i sig till i tisdags och sen slapp jag den, ska inte säga för mycket för då blir det säkert ändring på de. Promenaden blev från lägenheten tills vi kom till Borstahusen och sen tillbaka. Blev en bra runda och en slut Sara blev det när vi kom hem. Men det var skönt att får komma ut på en långpromenad och rensa tankarna tillsammans med Kim.


Gillar

Kommentarer