Header

Det har varit en uppehåll på 1 vecka nu och det känns inte bra för mig.. Men nu är jag tillbaka igen och nu blir det massor med bloggande och ta den lilla tid till er mina läsare.
Varför jag inte har skrivit här är för att jag har varit trött och inte haft någon ork känns det som. Har varit rätt trött dessa dagarna och jag har inte gjort sådär jätte mycket heller.

Jag var i skolan förra veckan och det blev mer ny info och mycket att ta in. Ni skulle bara får se högen med häften som vi fick för en vecka sedan. Den var inte liten och helt sjukt att det är så mycket som vi ska ha osv. Men det är inte så konstigt för i måndags så började två veckors praktik. Efter dem två veckorna så är det tillbaka i skolan yeah :).. Även om jag ska till skolan eller till praktiken så är det inte stor skillnad när jag ska upp på morgonen. För att jag går ändå upp vid samma tid och det blir långa dagar. Fullt ös på dagarna och det betyder en trött Sara när jag kommer hem haha. Men det är helt klart värt det för att det är ju min framtid. Så då är det bara att ta det. Och dem tiderna jag har är ingenting vad som kommer sen. Menar det är jag allt beredd på.

Imorgon är det helg och då blir det först praktik och sedan hem och göra lite inför lördagen :). Kommer blir fett skoj och spännande för att se om det blir bra eller ej. Men det kommer ni allt får se så. Mer om det får ni veta imorgon kväll när jag är klar med allt hehe.

Idag så slutade jag en halv timme tidigare och det är jag glad för. Med tanke på att jag kom hem innan det är mörkt ute :). Yeah glad för de men vet att det kommer hända väldigt få gånger. Och dem få gångerna kommer jag njuta och se det positivt.

Nä, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer för det finns inte mycket att säga. Nä, nu blir det att vänta på att tvätten ska blir klar så jag kan hänga upp det. För att jag sedan kan bädda ner mig i sängen.

Likes

Comments

aNi som följer mig vet att jag har haft svårt med att sova om nätterna en bra tag men det har blivit bättre nu. Jag märker att nu sover jag om nätterna utan att vaknar. Det är bra och det stör verkligen inte min sömn numera och känner mig utvilad när klockan ringer. Jag började märka de för 1 vecka sen ungefär och det är så skönt att sova om nätterna. För det störde mig riktigt mycket och min sömn blev inte alls bra. Vi kan säga att jag har sovit bra i en vecka och en stor tumme upp för de... Sen har jag märkt att jag blir trött tidigt på kvällarna så jag lägger mig tidigt.
Okej, jag är såklart uppe längre på helgerna för att det är helg och det är bra :).
Som igår så gick jag och la mig vid 9 tiden och somnade strax efter de och sov exakt hela natten och vaknade kvart i 6 i morse. Kände mig utvilad och redo med att stiga upp på morgonen.

Usch denna dagen har verkligen varit helt seg i skolan. MEN det har varit mycket info och det är ju bra. Vi fick även info om vår första inlämningsuppgift. Det kommer blir väldigt skoj och känner att det är ett ämne som jag kan skriva om från hjärtat samt fakta från boken och nätet. Kommer helt klart börjar redan i helgen med att hitta info och börjar skriva lite kladd. Vill göra ett bra arbete med bra info och få ett bra betyg på de hela. Känner mig så redo för detta och vill börjar med en gång.
Är så taggad till max och det är kanske för att jag är så positiv inställning till detta :) och håller humöret uppe hela tiden från morgon tills jag går och lägger mig... Märkte de igår när jag skulle till Bjuv att jag var den enda som var glad haha, alla andra såg sura ut haha. Frågan är ju om jag är så pass positiv och ser saker och ting positivt eller vad? Börjar undrar lite med tanke på hur jag är som person nu och kollar på andra. Inte ofta jag ser folk som är glada.

Fick veta idag på vägen hem från skolan mot Helsingborg att jag får alla andra i klassen glada :) och det är bra enligt mig. Jag liva upp stämningen och är bara mig själv helt enkelt. Med tanke på att jag får dem andra glad så har vi så sjukt roligt i klassen. Både på lektionerna och på dem få rasterna vi har och lunchen :). Kan nog gissa att det blir så imorgon med :). Tur att det är någon som gör klassen på bättre humör eller vad säger ni?

Nä, nu får jag nog sluta för jag börjar blir trött haha. Jag som sa att detta skulle blir ett kort inlägg haha. Vet inte vad det är med mig denna kväll.

Nu får jag ta och avsluta här känner jag haha :). Vi hörs imorgon mina kära läsare :)

Likes

Comments

Idag är det allt den 14 Februari och då är det visst alla hjärtans dag.. Denna dag så har jag firat det själv med det fina vädret :). Även om jag inte har firat dagen så har jag inte varit ledsen för det. För jag vet att en dag så kommer jag kunna göra det med någon jag tycker om. Så istället för att sitt inne och uggla så har jag varit aktiv istället. Menar det har varit så fint väder ute så det blev en tur till Bjuv. Gjorde ett ärende där och hoppas på att det är sista gången.

Sen på eftermiddagen så blev det en promenad i det helt otroliga fina vädret. Solen har varit framme hela dagen och jag har bara njutit varenda minut. Märkte det riktigt tydligt när jag var ute och gick för jag var glad hela tiden, lyssnade på musik och jag började dansa haha. Det var länge sen jag gjorde det så länge som idag och det är något positivt. För jag har inte gjort det på länge och inte så länge heller. Vet inte vad det har varit men jag blir så glad när det är så fint väder ute och inte nog med det så har det varit vindstilla :). Det har gjort dagen ännu bättre och promenaden blev bara skönare :).
Så även om det har varit alla hjärtans dag och inte firat det med någon så har det inte förstört min dag:). För vädret har gjort tt jag har varit på bra humör och bara allmänt glad. Det är så härligt med att vara så glad och så länge vädret håller i sig så är jag glad. Okej, jag är alltid glad men blir ännu gladare när det är bra väder.

Jag skulle baka kärleksmums i hjärtformen här hemma för det är ju denna dag. Men det visade sig att jag misslyckades med den och det är första gången. Vet inte hur jag kunde misslyckas med den så jag bara skrattade åt det haha. Så får försöka igen på fredag :).

Sen har jag inte gjort mycket mer idag och det räcker allt idag faktiskt. Och nu sitter jag här och skriver för jag ska lägga mig i tid för det är skola imorgon. Men nu blir det kolla på ett avsnitt Parneviks sen sängen.


Likes

Comments

Var bar att stiga upp när klockan ringde i morse för att det är måndag och skola för min del :). Kände mig utvilad och det är skönt äntligen säger jag :). Sover om nätterna och utvilad, en stor tumme upp för de. I alla fall gick upp och gjorde vid mig och packade väskan så jag var redo att ta bussen vid 06.50 tiden.
Kallt var det allt med tanke på att var 9 minus på morgonen men det var bara att klä sig varmt hehe. Slapp står och vänta på bussen länge för den var i tid för en gång skull :). Verkligen kors i taket med tanke på att den brukar alltid vara sen haha.

När vi kom till skolan så var det inte lika kallt ute och solen var framme :). Riktigt skönt var det och härligt när solen är framme men kunde inte njuta av den tyvärr. Idag i skolan så blev det att vi gjorde lite mat som blev en grönsakssoppa med köttfärs i :). Den blev riktigt god och kommer testa att göra den här hemma och se om den blir god här med haha. Hände inte mycket mer i skolan mer än att vi gjorde mat och vi hade riktigt skoj. Kan säga er att det blev mycket skratt och allmänt skoj. Ni som känner mig vet hur jag blir när jag är glad och mitt skratt haha. Ja, vad ska vi säga om det???

När jag kom hem så var det bara att byta om till träningskläderna :). Så det blev en liten runda innan det blev mörkt och fina bilder fick jag allt :). Blev lite mat sen efter rundan och det blev riktigt gott och mätt blev jag allt :). Sen har jag inte gjort så där mycket mer och det är skönt. Imorgon är det tisdag och är ledig. Får allt se vad som händer då. Blir att stanna hemma och göra lite god mat eller något. Ja, jag vet att det är alla hjärtans dag så ni behöver inte påminna mig om det.

Nu blir det att kolla på någon serie eller något innan sängen kalla på mig haha :D

Likes

Comments

Jag har verkligen bott ute idag och det kommer allt kännas imorgon :) men det kommer helt klart vara värt det. För att jag har gått lite mer än 2 mil idag och nästan 28 000 steg med :). Då kan ni säkert lista ut vad jag har gjort idag :). Om ni inte redan har listat ut det så har det blivit 3 promenader idag i det sköna härliga vädret :). Solen har varit framme hela dagen och det har blåst lite men inte som har stört mig. Med tanke på att jag inte hade gått i skogen innan i veckan så blev det två rundor i skogen MEN i två olika :). Tog lite bilder som ni kommer allt får se här nedan.

Varför jag har gått så mycket idag var ju för vädret sen att jag har varit på ovanligt bra humör och kan inte förklara det. Och jag bara älskar sådana dagar för då är jag ute väldigt mycket och trivs mer ute än inne :). Så 3 långa rundor idag och det var så skönt att komma ut och röra på mig. Vad har mer hänt idag? Jo, jag har pluggat lite med och hjälp min polare med häftet vi fick i torsdags.

Efter tredje rundan så blev klockan mycket och då var det dags för lite mat och hade tagit upp kyckling. Så då blev det min kyckling och curry gryta men denna gång tog jag broccoli och det blev väldigt gott :). Bild på det kommer också här!

Vad har mer hänt idag? Jo, inte så mycket och det måste inte hända så mycket varje dag heller. Just nu sitter jag här vid datorn och skriver och funderar på vad jag ska göra efter det. Funderar på om jag ska se någon serie. Men då vet jag inte vilken i så fall Har ni några förslag på bra serie?

Ska försöka lägga mig i tid idag för skolan kalla på mig imorgon hehe. Men det får vi allt se hur det kommer blir haha. Men men jag kommer att somna någon gång och jag kommer att stiga upp när klockan ringer imorgon hehe.

Men men nu får jag kanske sluta annars vet man aldrig hur detta kommer sluta.

Likes

Comments

Dagen började med att jag käkade frukost med dem här hemma :). Sen blev det att ta fram skolböckerna och papper som jag skulle läsa. Okej, det var bara ett häfte som jag skulle läsa och svara lite på frågor. Så satt stort sätt hela förmiddagen med det :). Skrev även ner de viktigaste i blocket med. Känns skönt att det är gjort men ska kolla på de igen imorgon. Blir även att jag kollar igenom dem sidor som läraren kommer gå igenom. Så jag har lite hum på vad han står och snacka om hehe.
Blev även en sväng till Bjuv på ett ärende och skönt att det är gjort med. Så om det inte var nog så skottade jag även uppfarten för att vara lite snäll :). Okej, jag är alltid snäll men jag är yngst i huset och då kunde jag göra de :)´. Hann inte med så mycket mer för då kom Natta whooo :). Varför kom hon en fredag eftermiddag till mig? Det var för att skulle in till Helsingborg och se på Fifty shades darker :).
Filmen var sjukt bra och den är bättre än fifty shades of grey och längtar redan till tredje filmen som kommer nästa år :). Fifty shades darker var bra på alla sätt och vis och vi fick verkligen se vad som hade hänt Christian när han var ung som i boken :). Sen att Ana säger till Christian mer var också bra. Vill inte säga mer om ni inte har sett den, men jag rekommenderar att ni ser den :).
Efter filmen så blev det att vi stack till bussen hem och det var riktigt kallt ute. Usch för de men skönt att komma in i värmen i huset och krypa ner i sängen :).

Det var fredagen (igår) och idag så blev det att jag sov till 8 tiden men gick upp vid halv 9 haha. Vaddå? sängen var skön och ville inte gå upp haha. Men men det var bara att stiga upp och käka frukost samt göra vid sig. Skulle iväg på eftermiddagen en runda och det blev en bra dag :). Haha nä, men jag träffade en polare och det var en rolig och en bra eftermiddag.

Nu på kvällen så blev det melodifestivalen på tv och det var inte så bra låtar denna gång som förra veckan. Och är glad att jag såg det live i Göteborg och inte i Malmö. Då hade jag verkligen blivit riktigt besviken och tyckt att det hade varit tråkigt att sitta där och lyssnar och titta. Så det finns inte mycket mer att säga om kvällens avsnitt, och hoppas att nästa veckans låtar är bättre. Annars är det inget bra år att kolla på haha. Men om jag känner mig själv så kommer jag att kolla bara för att se haha.

Nu blir det bara att chilla framför datorn och sen lägga mig. Det är ju allt en dag imorgon med och då blir det läsa lite böcker samt promenader som gäller!! Annars får jag allt se vad som händer imorgon. Kommer säkert på något men vissa saker är allt viktigt för mig att göra. Men men det tar jag allt då och behöver inte sitta här och snacka om vad jag ska göra.

Nä, nu får jag allt sluta skriva haha annars blir det bara ännu längre inlägg haha :)

Likes

Comments

Jag hade glömt att skriva lite till på förra i lägger.  Så ni får allt stå ut med två inlägg ikväll:).

Första veckan är ju som sagt avklarad och det är härligt:). Första veckan på min nya framtid och liv! Första veckan har det verkligen vart mycket info om allt så varit trött i huvudet. Menar det är kanske inte konstigt och det är som sagt första veckan. Skolan är stor och fina möbler har dem allt i korridorer jämfört med förra gången jag gick i skolan.

Idag i skolan så har vi  verkligen haft roligt med mycket skratt:). Vi fick lite uppgifter och blev att jag och en annan gjorde de tillsammans. Vi hjälptes åt och blev att vi hjälpte dem andra när vi blev klara. Sen satt vi och snackade om allt och det var så skoj. Vi är mellan 20 - 55 år i klassen och vi ha skoj och verkar komma överrens med. En liten klass på 9 pers som har skoj. Klassen har fått de hur jag är med mitt skratt och min glädje som jag ge. Menar jag är alltid glad med ett leende på läpparna:). Blev att vi satt på lunchen och skrattade åt ingenting. Menar hur "tråkigt" hade vi eller vara vi trötta? Vem vet egentligen vad ert var med oss :). Känns bra så här långt och det är ju bara första veckan!.

Det känns så bra att sätta sig på bussen och åka till skolan :). Vi är en bra klass som har roligt och en bra lärare :). Det kan inte blir bättre än så här på kort tid.
Så om jag ska sammanfattar första veckan så är det en stor tumme upp :).

Likes

Comments

Fy vad jag hatar snön för den skapa bara en massa kaos med Skånetrafiken. Med tanke på att jag skulle ta bussen halv 8 men den kom typ tjugo i 8 istället. Jag blev lit smått irriterade för att jag skulle ta nästa buss 08.18 från Berga (Helsingborg). Tiden gick och bussen blev bara senare hela tiden men hoppade av där jag skulle och hann andas i 4 min innan nästa buss. Det bästa var att bussen som jag skulle ta från Berga till skolan var sen (skönt) på ett sätt. Jag kom till skolan 20 min innan "lektionen" började. Så bara för att snön skapa kaos med buss och tåg så tog jag 40 min tidigare imorse bara för att. Visad sig att jag kom till Bjuv station och tåget var försenad 3-4 min haha. Jag blev inte förvånad för det kände jag på mig att tåget skulle vara försenad när jag tog tidigare buss.

Det bästa var att jag kunde chilla på knutpunkten innan bussen gick (bussen går ofta) så det var härligt. Så nu i fortsättningen kommer jag tar tidigare buss och känna sig lugn på morgon och slippa all jävla stress. Blir på dåligt humör och inte alls roligt när sådant händer. Speciellt inte nu när jag har börjat skolan efter gymnasiet :). Om jag inte hade planerat något så hade det inte gjort mig något. MEN nu gör det för att jag ska till skolan på morgon.

Märks att jag har börjat skolan igen för jag har gått upp tidigt och jag är lite trött med på morgon. Men det är inte så konstigt för det var ett tag sen jag gick upp vid 6 tiden :). MEN det är helt klart värt det varje gång jag ska till skolan :). För detta är ändå något som jag har sett framemot länge :). Imorgon blir det lite sovmorgon för då är det inte någon skola. MEN bara för de så är jag inte ledig för jag ska plugga lite på förmiddagen som kommer blir roligt :). Sen blir det lite sen i helgen med så jag håller igång allt.

Blev även en promenad igår när jag kom hem och blev lite bilder, men märker att dem blev inte så bra som jag hade hoppas på. Men hoppas att det duger ändå för er läsare :). Sen blev det inte mycket mer gjort för mig och samma sak nu. För när jag kom hem så var det inte ens lönt att börjar tänka på någon promenad för då var klockan så mycket att jag bara skulle hinna vara ute 20 min sen skulle det blir mörkt. Menar 20 min är inte ens lönt så det ska jag försöka fixa imorgon med.

Nu blir det chillar lite och sen blir det sängen för min del :)

Likes

Comments

Var ledig idag och jag kände att jag kunde sova ut och det gjorde jag. Vaknade vid 9 tiden och jag sov hela natten som var riktigt skönt :). Gick upp och käkade frukost och sen tog jag bussen mot Bjuv mot lite ärende så nu är det bara att ringa ett samtal sen är jag klar med det. Blev även en promenad i kylan men det gjorde inte mig något. Ja, det var kallt ute men det var skönt på samma gång. Haft minus grader hela dagen och usch vill inte ha någon vinter nu.

Varit lite seg och trött så det har inte blivit så mycket mer idag och det är skönt bara de. Och snart blir det sängen för min del med för imorgon ska jag upp tidigt för då är det skolan som gäller :). Med rätt buss så tar det inte så lång tid från Helsingborg till Höganäs och det är härligt. Går två bussar dit och ena bussen tar en evighet känns det som medan den andra tar ca 25 min :). Lite skillnad är det och skönt att åka buss och koppla av lite innan jag kommer till skolan eller på väg hem.

Finns inte mycket mer än att säga och detta inlägg blir väldigt kort och tråkigt. Hoppas inte att det gör er något för det har inte hänt något idag. Och då finns det inte mycket att skriva.

Ha de så bra så hörs vi imorgon :)

Likes

Comments

Igår gick jag och la mig tidigare än vad jag brukar och somnade tidigt med. Jag trodde att jag skulle få sova hela natten men nej, jag vaknade mitt i natten och hade svårt att sova. Det är inte första gången det händer för det händer alltid när jag lägger mig tidigt. Och det spela ingen roll om vad jag ska göra dagen efter. Det är så sjukt och jobbigt på samma gång. Ska jag inte kunna somna tidigt och kunna sova hela natten??? Hoppas på att jag kan sova hela denna natten som kommer annars vet jag inte vad jag gör. Det spela ingen roll imorgon får då är det ingen skola för mig.

I alla fall upp kom jag sen när klockan ringde och det var lite segt. Både för att det var tidigare än vad jag brukar samt hade en dåligt natt med. Gick upp och kokade lite kaffe medan jag gjorde vid mig för det behövdes verkligen. Blev en kopp kaffe och käkade lite frukost :). Blev lite piggare men inte mycket. Skulle ta bussen vid 8 tiden i morse och hade hoppas på att den skulle komma i tid. Men nej den var sen och det gjorde att jag hann precis med tåget i Bjuv. Kan säga om bussen hade kommit 1 min senare så hade jag missat tåget. Så bara för att jag ska vara på den säkra sidan så kommer jag ta ett tidigare buss och får stå vänta i Bjuv än att riskerar att missa tåget. När vi kom till Helsingborg så hade vi lite tid på oss typ så där 15 min och det var skönt :). Blev att vi satt och väntade på att bussen till Höganäs skulle komma :). Den resan var väldigt seg men roligt att kolla på dem husen som fanns där. Det bästa är att bussen stanna utanför skolan kan man säga. Behöver gå över en gata sen är jag framme på skolan. Skönt är det och det bästa är att bussen dit går ofta så det är perfekt.

Satt i skolan från 10.00 - 13.50 med en liten paus för att sträcka på benen. Fick träffa läraren som vi kommer att ha på skolan och han verkar vara bra. Sen fick vi en del info och lite papper så när vi skulle hem var jag helt slut i huvudet. Med tanke på all info vi fick under dem timmarna så är det inte så konstigt :) . Efter denna dagen i skolan så känns det bra att gå på utbildningen och detta kommer går bra känner jag på mig. Och det är även nu som det känns på riktigt att jag kommer att börjar läsa ett helt nytt yrke :). Imorgon förmiddag blir det att sticka till Bjuv en sväng för lite ärende som är till skolan. Sen blir det även kolla/läsa lite i en av böckerna som vi kommer att gå igenom i veckan. Lika bra att kolla/läsa igenom det som läraren ska gå igenom för då har jag lite hum på vad han står och pratar om.
Fick terminens schema på vilka ämnen vi ska läsa när och vilka sidor. Tycker det är perfekt för då kan jag förberedda mig lite innan :)

När jag kom hem blev det en promenad såklart och sen blev det göra lite mat :) Blev gott och mätt blev jag allt med tanke på att det var jag som gjorde det. Okej, även när dem andra här hemma gör maten så blir jag mätt så tar inte illa vid er.
Det som händer nu är att jag ska skriva klart och sen blir det nog sängen för min del. Känner att jag börjar blir trött och då är det lika bra att lyssna på vad kroppen vill!

Likes

Comments