Header

Lördag idag och då var dagen kommen för lilla Love som är Rikards syster son. Så här blev det ingen sovmorgon för vi skulle vara där lite tidigare än alla andra för Rikard skulle vara gudfar till Love :). När vi vare klara så var det bara sätta oss i bilen och köra mot Hyllinge där dopet skulle vara. Satt längst fram tillsammans med Rikards föräldrar som var längst fram :). Dopet var litet och fint och likaså kyrkan. Det gick bra i kyrkan och Love var lugn och fin, såklart så skulle han prata lite men det gör ju alla barn.

Inte för att jag ska skryta eller så om Rikard men det var härligt och fint att se när han var så uppklädd och fin. Jag har sett han finklädd men inte så finklädd som han var idag. Kände mig stolt på något viss när han stod där framme i kyrkan. Synd så tog jag ingen bild på honom så ni kunde se hur fin han var.
Efter det var klart i kyrkan så gick vi till församlingssalen där det var dukat upp och det var tid för lite mat och tårta. Roligt att träffa Rikards släkt igen och trevligt att träffa alla igen med.
Maten och tårtan som vi fick var gott och mätta blev vi och jag hade en trevlig eftermiddag med släkten.

När vi kom hem så blev det krypa ner i soffan tillsammans med Rikard och med Nelly såklart. Blev lite mys och till sist så hoppade hon upp på min rygg och la sig där tillrätta. Jaha tänkte jag och nu får jag bara allt ligga här tills hon känner sig nöjd hehe. Men men jag ska inte klaga för jag har inte haft en katt som är som Nelly. Har inte varit med om att en katt är så sällskapssjuk som hon är och vill vara så nära en så man inte kan röra benen eller får ont i dem till sist. Jag njuter varje sekund och minut när hon ligger i ens knä och sover så gott. Hon trivs att ligga på ens knä eller mage och det är så mysigt. Ni kan nog inte ana hur mysigt det är. Jag är så glad att vi valde just Nelly när vi kollade på katt och jag ångrar inte en minut att sen vi fick henne hem till oss.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har säkert skrivit detta innan på ett annat inlägg men skriver det igen och lite mer kanske. Men har känt dessa dagarna som har gått att jag mår bra igen. Den glada Sara är tillbaka med energi som orkar göra något Och inte den som bara satt i soffan och inte gjorde så mycket mer än de nödvändigaste. Jag var ingen människa för jag var trött jämt och mådde dåligt och ville bara sova. Den människan är borta nu som är så skönt och att den glada Sara är tillbaka som är väldigt bra. Jag vet inte varför jag mår dåligt varje höst nu i 3 års tid men när jag hade träffat mormor och pratat med henne så hade hon en poäng på vad det kan vara för något. Och tror nog att hon har rätt i varför jag mår dåligt just på hösten och en liten period på 2 veckor eller längre.

Har förstått att folk vet inte hur de ska göra med mig när jag är i den lilla perioden.
Men här kommer Mitt tips till dig:
- Du ska finnas där för mig även om du känner dig maktlös.
- Får jag något utbrott så låt mig få dem.
- Krama om mig och säg jag finns där för dig och allt kommer går bra.
Hamnar jag i min egen lilla värld låt mig göra de i så fall.
- svara jag inte när du prata med mig så försök få mig att lyssna genom att kalla på mig.
- Låter jag som att jag inte bryr mig eller är ointresserad så ta inte åt dig.

Där har du en bra början på vad du ska tänka på om jag hamnar i en dålig period och om du inte vet hur du ska göra.
MEN nu är det så att den är borta nu för denna gång och jag mår hur bra som helst och jag njuter av livet varje dag och varje stund med min familj. Jag har en underbar sambo och Nelly som är lite smått galen. De två gör mig lycklig och de får mig känna att livet är underbart och värt att fokuserar på framåt och släppa allt gammalt bakom sig även om det är svårt ibland. Har en underbar familj som finns där för mig om det är något och är glad och tacksam för det. Tack för att ni finns och står ut med mig, all kärlek till er.


Sorry för ett deppigt inlägg men ibland känns det bättre efteråt och jag ville att ni skulle får läsa att jag har det bra och mår bra. Nu är det bara fokusera framåt och ha sikta efter sina mål i livet.


Likes

Comments

Nu har det gått några dagar sen vi fick Nelly hem till oss och det går fortfarande bra med henne. Nu när vi inte har varit hemma på två av tre dagar. Vad jag vet sen tidigare med katt så sover de under dagen när vi inte är hemma sen är de uppe och vill leka när både jag och killen är hemma.
Idag så kom jag hem före Rikard och Nelly blev väldigt glad över att jag hade kommit hem. För när jag stod i hallen och sa hej Nelly nu är jag hemma så sprang hon från soffan till en. Det var så härligt att få ett sånt välkomnade av Nelly. Hon sprang till en så fort hon såg att det var jag och blev väldigt glad. Så det var bara att sätta sig på golvet och kela med henne, hon hoppade på mig och la sig så nära mitt ansikte som det bara gick. Sen när vi satte hos i soffan så hoppade hon upp på mig och la sig i knäet, bild här nedan kommer upp så ni får se. Hon gjorde så igår kväll med och det var första gången hon gjorde de till mig sen vi fick henne. Hon har varit mycket nära Rikard en hel del men det är för att han har varit hemma mer än vad jag har varit. Men nu börjar hon blir komma till mig med som är så härligt :)

Ni som känner mig vet att jag är långt ifrån intresserad av att kolla på fotboll live eller på tv och kommer nog vara så livet ut. För det ska vara mycket till för att jag ska börjar tycka om det. Jag har en bror som spela fotboll och de få gånger jag har sett han spela så har det varit skoj.
Med de så vill jag har sagt att innan jag stack hem så fixade jag två biljetter till måndag när Helsingborg (Hif) spela hemma när de möter Värnamo. Ja, ni läste rätt jag ska gå på en fotbollsmatch tillsammans med min sambo i stan på måndag. På ett sätt kommer det blir skoj för att jag gör något som min sambo tycker om. Sen att vi kommer iväg och gör något roligt tillsammans. Men jag tycker inte om fotboll men jag gör det för min underbara sambos skull :).

Sen kommer det hända lite mer saker denna månaden som kommer blir så roligt men det får ni veta senare när det börjar närma sig :). Kan berätta att nu på lördag så ska vi på dop för Rikards syster son ska döpas. Sen på söndag så ska jag till Billesholm en sväng. Det ska blir skoj och får se hur mycket som jag kommer göra där. Varför jag ska dit mer än att hälsa på de får ni veta på söndag när jag har kommit hem :). Kan säga att det är en bra sak och som jag har sett framemot hela dagen.

Likes

Comments

Igår förmiddag så åkte vi till Kågeröd för att hämta hem våran Nelly och det var skönt att få hem henne nu efter 2 månaders vänta. Både jag och killen har längtar sjukt mycket och vi såg framemot henne så mycket. Var spännande och se hur allt skulle gå även om jag har haft katt innan och passat katter innan med så hade jag såklart lite hum på vad som skulle göras när vi skulle få hem henne. Det gick bra när vi hämtade henne och det kändes så bra även när vi satt i soffan och fick allt de vi skulle veta osv. Resan hem gick bra även om Nelly pratade på i början men det var bara för hon inte var van vid att åka bil. När vi hade kommit halva biten hem så somnade hon och sov resten av vägen fram tills vi kom hem.

Var intressant hur det skulle gå när vi kom hem till lägenheten med tanke på man vet ju aldrig hur katter reagerar när det kommer till ett nytt hem med så många nya lukter osv. Men det gick väldigt bra och bättre än förväntat så det är stor tumme upp :) Nelly är så nyfiken av sig så hon gick från transportburen rätt fort och ville utforska lägenheten direkt och det gjorde hon. Blev massor med lek med hennes leksaker och hon gillade en speciellt mycket och blev en poppis för henne :). Roligt att hon fastnade för någon leksak men sen leker hon med alla leksaker som hon har och lite roligt och bra att se henne.
Så fort vi är i soffan så kommer hon och leker först med en sen lägger hon sig så nära hon kan en och somna. Eller så lägger hon sig bredvid en och sover som hon har gjort med Rikard. Lite kul att se de två tillsammans både när de leker och sen att de sover tillsammans.

Det har gått över ett dygn nu och vi har märkt hennes egenskaper tydligt och de är nyfikenhet, gillar att leka, sällskapssjuk, busig och klumpig. Hon är verkligen sig själv och kul att se hennes egenskaper som är typiskt henne. Ja, vi har bara haft henne lite mer än ett dygn men vi vet att hon är sig själv och känner sig trygg med oss.

Idag har det varit massor med mys med Nelly och fick även lite besök som ville träffa henne :). Rikards föräldrar, mormor och Anki kom förbi en sväng och jag bjöd på lite fika. Trevligt att de kom förbi och roligt att de fick träffa Nelly som de tyckte var söt. Busig liten tjej var hon allt när gästerna kom och då fick hon leka av sig. Blev sen när vi satt och fikade att hon la sig på klösträdet och sov och busade lite där med. Roligt att de fick träffa henne och det kommer komma fler tillfällen som de kommer träffa henne. Bland annat när jag sen fyller år i december men vet att det kommer blir innan med.


Likes

Comments

Idag blir det ett inlägg som är till min underbara pojkvän och sambo :).
Idag har tankarna gått väldigt mycket om mig och min pojkvän för att det har en hel del de senaste året och vad den tiden har gått fort med. Snart är det 1 års sen jag fick de där meddelandet från en kille på Facebook och det var såklart Rikard :). Allt började med att han skrev hej till mig och jag skrev hej tillbaka. Sen blev det att vi började lära känna varandra och det gick ju bra för vi fortsatte att skriva i ca 4 månader med ett litet uppehåll i december månad. Det slutade bra för när det började närma sig nyår och början på ett nytt år så blev det att vi började prata igen och sen var det inget som stoppade oss för att sluta prata. Jag märkte det att när vi pratade så mycket som vi gjorde så började jag gilla honom men höll de mest för mig själv tills han frågade mig.
Det blev till sist att vi bestämde träff och det var den 11 februari och det var ett nervöst möte såklart. Träffen gick bra och vi fortsatte med att träffas och gick bland annat på biodejt som var trevligt. Vi träffades en hel del och känslorna blev starkare för varje gång vi träffades och det var så ömsesidigt :).
Sen åkte han iväg på träningsresa och var borta i en vecka så det blev att vi snackade lite när han var där och märkte både längtan och saknad fanns där. När han kom tillbaka från sin resa så åkte jag hem till honom och jag skulle bara stanna i några dagar så jag packade bara en liten väska med de jag behövde. Det slutade med att jag stannade där och jag är kvar här i Ödåkra. Jag har nu varit här i 6 månader och det känns helt underbart och vi har varit tillsammans i 6 månader med :). Grattis till oss och det kommer blir många fler månader tillsammans.

För två månader sen så gjorde jag adressändringen hit och det kändes bra att göra det samt det känns både bra och rätt med Rikard. Så vi har varit sambo offentligt i 2 månader även om jag har varit här sen början av April. Inte nog med att jag har gjort adressändringen så får vi våran nya familjemedlem på lördag förmiddag. Får då kommer vi köra och hämta hem Nelly som är 3 månader gammal och vi kommer blir husse och matte till en väldigt söt kattunge. Så på lördag blir vi en liten familj som har väldigt mycket kärlek och det kommer blir hur bra som helst.

Jag älskar dig Rikard med hela mitt hjärta och du ska veta att du är det bästa som har hänt mig. Du har visat mig att kärlek finns och du fick mig att tro på det igen. Du tar mig för den jag är även om jag inte är perfekt som människa och att jag har lite extra kilon på min kropp. Som jag säger att det är de där sambo kilona men dem kommer försvinna snart igen. Du är där och finns för mig i alla lägen. Du är den killen som jag har letat efter, du har de egenskaper som är både fina och bra och vi har en del gemensamt så som träningen.


5 April 2017 är vårt datum och 6 månader tillsammans idag.

Likes

Comments

Förra inlägget så skrev jag att jag skulle ta tag och ringa tid för hos kuratorn men det blev att jag träffade en läkare och tog blodprov på mig. Jag som inte alls tycker om nålar fixade bra med tanke på att jag är nålrädd. Blev tre stick i armen och fyllde 3 små rör med blod. Ska ringa dit imorgon och får veta hur det gick med blodproven och hoppas på att jag får veta om det är något som är fel med mig.
Samma dag som jag gjorde detta så åkte jag träffa mormor en sväng på en fika som jag behövdes. Även om jag var trött och bara ville sova så blev det en träff ändå för jag behövde träffa henne och bara prata om mellan himmel och jord som vi brukar. Kändes skönt att få den tiden med henne nu när jag inte bor hos henne och morfar mer. Alltid skönt att bara prata av mig med henne när jag känner att jag behöver även om det bara är en liten skit sak. Får stort sätt alltid bra tips och råd och det är alltid bra, får jag inte tips och råd från henne så får jag det av mamma. I alla fall så var det en bra träff med mormor och kände mig lugnare och lite gladare för hon fick mig lite på andra tankar så som att fokuserar framåt och inte tänka så mycket om blodproven. Klart att det finns en liten rädsla på att det är något fel men då är det bara bra att jag kollar upp det och fixar problemet. Mormor är en bra sådan och jag uppskattar verkligen allt de hon säger och all den råd och ger mig. Jag kan inte få en bättre mormor än henne :).

Idag kom den dagen som jag har längtat till och det var att jag och killen skulle åka upp till Ullared. Vi var där när de öppnade och tog det som stod på listan ( eller det som fanns i varuhuset från listan). Skönt att få fixat det allra sista som var till Nelly som kommer nästa helg. Spännande och roligt på samma gång och nu är allt fixat och klart tack vare vi fick de sista gjort på Ullared. Kändes inte som att jag fick de jag ville kollat på och fokuserade mer på andra än på mig själv. Så jag hoppas att jag kan åka dit igen detta året men får allt se. Jag tror inte att det kommer sker men hoppas kan jag alltid göra. När det var klart så var det bara betala och sen åka hem igen. Blev även att vi stannade på vägen hem och käkade lite för vi var rätt hungriga haha.

När vi kom hem så blev det packa upp allt och sorterar allt så det kom på rätt plats. Sen blev det att bygga ihop klösträdet och det gick bra med en lite problem men det löste jag haha. Men snyggt blev det och nöjd med platsen vi valde att ha den på. Blev att jag tog fram allt till Nelly och det var visst en del vi har till henne och jag är nöjd med allt. Så nu kan hon får komma men vi får vänta i 6 dagar till innan vi kan hämta hem henne. Så jag hoppas att dessa sista dagarna kommer gå fort så vi får hem våran lilla Nelly.

Likes

Comments

Ibland undrar jag om det är något som är fel med mig eller inte. För att det känns som att varje gång det blir höst så kommer tankar och funderingar om mig själv och om den jag är med. Har märkt det på mig själv de senaste 2 åren har jag blivit sån och det är inte alls roligt. För jag fattar inte varför det ska blir så varje höst! Är det för det börjar blir mörkare ute, jag är själv med den andra är långt borta eller vad fan är felet? Ursäkta språket men känns som att det händer nu varje höst och jag är inte på topphumör osv. Som nu nu sitter jag i soffan och kolla på en väldigt bra film men det snurrar fan i mitt huvud och får inte rätt på mina tankar :(.

De senaste veckorna har jag varit väldigt dåligt med att ut och gå mina promenader men måste komma igång igen. Jag har varit omotiverad på sistone med mina promenader och jag kom fram till de när jag och killen var ute och gick en promenad efter frukosten. Jag var inte alls på topphumör, jag var långt ifrån motiverad, jag gick mer sakta än vanligt och var inte alls roligt. Rundan tog mycket längre tid än vad den skulle ha gjort :(. Vet att det är bara att ta på sig sina träningskläder och sticka ut, vet hur jag ska göra men jag känner mig ändå inte motiverad.

Jag börjar snart undrar om det är något som är fel med mig. För jag börjar blir mer tyst och säger inte mycket eller dela med mig så mycket heller. Och så fort jag säger något så blir det bara en massa diskussioner och fel. Jag kan inte dela med mig vad jag tycker och tänker för vet att alla tycker inte så. Vet att det är fel att stänga in sina tankar och funderingar istället för att öppnar upp sig. Kan prata med vissa vad jag tycker och tänker medan andra kan jag inte som jag borde. Vad är det som är fel med mig när jag inte kan dela med mig mina känslor osv med de jag borde kunna????

Men en sak är säkert är att jag borde nog boka tid för kurator igen, och får fixa de nästa vecka. Kan nog bara vara skönt att prata med någon utomstående och bara prata av sig och se om jag kan få hjälp. Ja, hjälp om det är de som behövs eller om det bara är jag som är konstig.

Vill inte ha frågor eller kommentarer att jag kan komma till er att prata om det är något osv. Jag vet det och är väldigt tacksam för det men tror jag behöver någon utomstående. När jag märker att det inte är något som stämmer så ska jag söka hjälp och det kommer jag göra!


Likes

Comments

Förra veckan så blev det att vi var i Billesholm två gånger :). Först så var det för att det var bilträffen i parken och på vid golfbanan typ. Blev att vi parkerade bilen hos mormor och morfar och sen gick vi till parken först. Det som var nytt för i år var att de hade delat upp träffen på två ställen. När vi kom till parken så var det inte många bilar eller folk, men vi gick en runda i alla fall och jag träffade på min gamla arbetskollega med. Roligt att träffa på Carin för det var ett tag sen jag träffade henne.
När vi hade gått en runda där så stack vi till mormor och morfar och hämtade en sak där och sen körde vi vidare mot golfbanan där de hade den andra träffen. Det var litet där och det kändes som att det var mer folk och bilar där. MEN det kan nog vara för att det var ett mindre ställe och då känns det större med allt. Blev en liten runda där med och kollade lite både på bilar och folk.

På lördagen så blev det lite jobb för mig på eftermiddag och kvällen :). Det var en lugn och en bra kväll med lite kaos för mig, men det ordnade upp sig fort med. Det var första gången jag fick lite blackout och det var lite jobbigt ska jag erkänna, men jag löste det direkt och sen blev det bra igen.
På söndagen så åkte vi hem till mormor och morfar för att fira morfar. Han fyllde år och då blev det kalas för honom :). Det var trevligt och roligt att träffa de igen även om det inte var så länge sen jag träffade dem.
Mamma fyllde också år men hon firades på lördagen som jag jobbade så jag kunde inte fira henne. Men Blev ett grattis till henne på facebook från mig. Jag hoppas att hon fick en bra dag med familjen och släkten.

Nu börjar det allt drar ihop sig för på lördag är det bara två veckor kvar tills vi får hem våran Nelly och vi längtar så mycket dit. Vi har stort sätt fixat allt till henne förutom två saker som vi ska fixa nästa vecka får jag hoppas på. Tiden går fort nu och ska blir skoj att får hem henne och ge henne all våran kärlek :)

Likes

Comments

Tiden springer verkligen iväg för nu är det inte långt kvar tills den 7 oktober. Var inte så länge sen vi köpte våran Nelly, för om 5 dagar så var det 1 månad sen vi gjorde köpet. Längtan finns där riktigt mycket och vi längtar efter att få ha henne i ens famn, leka, busa och kela. Hon kommer passa bra hemma hos oss där hon kommer få så mycket kärlek från mig och Rikard. Nelly är ett charmtroll som är en kelgris, busig och lite sällskapssjuk. Det gör inget för oss för då kommer hon passa in hos oss så mycket och vi är redo att ta hem henne.
Hon är redan 8 veckor gammal och redan om 4 veckor kan vi hämta hem henne och det ser vi så mycket fram emot. För dessa 4 veckorna kommer gå riktigt fort känner jag på mig.

Vi har stort sätt fixat allt redan till henne, men vi fattas något lite så som klösträd, transportbur, kattmat och kattsand. Vi ska till Ullared och där ska vi kolla på klösträd och transportbur där sen blir det mat och sanden här nere. Sen blir det säkert någon mer leksak och borste när vi ändå är på Ullared.


Det var den lilla uppdateringen vi hade om våran lilla Nelly :)


Likes

Comments

Det som har hänt sen jag skrev sist är att jag har gjort adressändringen så jag är skriven numera i Ödåkra och har blivit sambo offentligt med min kille. Det blir inga stora förändringar mer än att jag är skriven här, och att jag får min post hit istället för där jag bodde innan. Det är de två stora förändringarna egentligen för jag bodde ändå i Ödåkra hos killen innan med.
Det känns ingen skillnad från innan och nu men det var bara för att vi har ju fixat en vardag som fungerar för oss och jag kände mig som hemma här rätt fort med. Det är både bra och dåligt men för oss har det blivit en bra sak med tanke på att vi är fortfarande tillsammans och vi har varit det nu i 5 månader.
När jag tänker på det så har jag varit här i 5 månader lika länge som jag och Rikard har varit tillsammans och det är helt sjukt att det har gått så fort. För mig känns det som så mycket längre och att vi har känt varandra i flera år även om det bara är snart ett år.
Så mycket som jag har upplevt och gjort under dessa månaderna har jag inte gjort innan med någon annan. Så det är bra och det är härligt att jag har hittat en kille som tar mig för den jag är och ingen annan. Vi har gjort saker så som att varit i Halmstad, varit i Helsingör, ut och ätit på bra restauranger osv.
Hittat en bra kille som har allt det som jag har letat efter i år och dar, och som vill hitta på saker tillsammans med en och inte bara sitta inne i lägenheten och inte göra något. Vi kommer får uppleva så mycket mer saker tillsammans så som att vi kommer snart få våran nya familjemedlem. Han är helt underbar med så många egenskaper som jag bara älskar :). Det bästa är nog att han ta mig för exakt för den jag är även om jag har lite extra kilon på kroppen, sen att han gör mig väldigt lycklig och får mig att känna som världens lyckligaste tjej.


Likes

Comments