Header

I kveld har jeg vært sammen med fine venner hos en venninne. Vi møttes alle sammen en siste stund før vi flytter rundt om i landet - veldig koselig! God mat, stemning og fine mennesker. Nå er jeg veldig sliten, og skal snart hoppe til sengs. Har vært å klatret på Øyfjellet her (som jeg nevnte). Det var helt fantastisk!! Skal poste noen bilder fra det senere.


Klem ♥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Helgeland i Nordland på sitt beste altså! Se på denne solnedgangen i fjorden. Åh, jeg elsker det <3 I morgen tidlig skal jeg opp tidlig fordi jeg skal klatre på Øyfjellet (det er et stort fjell som skjermer for hele byen her hvor jeg bor). Jeg gleder meg helt sykt mye. Det kommer til å bli dødsgøy. Skal ta noen kule bilder der slik at jeg kan poste de her.

Klem ♥


Likes

Comments

OUTFIT

Dress from Bikbok / Bag from Michael Kors

Lenge siden jeg oppdaterte her sist! Jeg har vært sinnsykt travel med jobb den siste uken. I helga var jeg på hytta sammen med familien, og glemte kameraet. Skulle gjerne tatt noen bilder der, for det er veldig fint der. I kveld har jeg kveldsvakt på jobb, og jeg har kun to dager igjen så er jeg ferdig! Da blir det noen dager med fri før jeg flytter. Ellers har jeg fått meg ny kjole - var ikke den supersøt? Passer perfekt for sommeren!

Klem ♥

Likes

Comments

PHOTOGRAPHS

Se så fine bilder jeg har tatt i kveldssola sammen med Malin! Alle bildene er tatt med canon eos 5d mark II.


Likes

Comments

Endelig på norsk jord igjen! Det var ikke så digg å komme hjem til 10 grader og regn?! Haha, for en sommer... Jeg har begynt på jobb igjen og skal jobbe frem til august. Etter det tar jeg med meg kleskaoset mitt til Trondheim! You heard me - im moving. Det blir så gøy. Jeg har fått leilighet som jeg skal dele med to gode venninner. Vi har allerede flyttet møblene og tingene våre så da gjenstår bare klær og alt annet. Jeg har en spennende tid i vente! 

Tenkte bare å oppdatere her inne med litt instagram bilder - de fleste har dere sett fra før her inne, men ta en titt og kanskje følg meg også ♥ @sarahberget. (Dere finner link øverst på siden).


Kleem!

Likes

Comments

OUTFIT

Dress from bikbok by Lene Orvik

Hei alle fine! I dag skulle vi ut å spise på en av resturantene vi allerede hadde prøvd ut (fordi de hadde sykt god mat). Vet dere hva som møtte oss da vi kom dit? Stengte dører! Jaja, slik går det når man er helt vismete og ikke vet at enkelte har stengt her på en MANDAG. Det ble heller pizza og pasta på en annen vi har prøvd. Godt uansett. Sykt fornøyd med bakgrunnen på bildene over - veggen var fresh farge på! Kan ikke alle ha farger på huset sitt så man kan ta fine bilder? :-)

I morgen kveld reiser vi hjem, og jeg kjenner at det blir godt å komme hjem til litt kjøligere klima. Jeg svetter som en gris her etter noen få minutter i sola!

Adiós!

//

Hey everybody! Today we were going out for dinner to one of the restaurants we have been to before (because they had really good food). Do you know what met us when we arrived? Closed doors! That's what happens when you are clumsy, and don't know that some restaurants have closed on mondays. We grabbed som pizza and pastas instead. I got soo happy with the background on these photos - the color was so fresh! Can't everybody have a color like this on their house? :-)

Tomorrow we are travelling home, and I am exicted to go home to colder weather. 

Klem ♥

Likes

Comments

jumpsuit from forever21

Hola. Siste dagen her i Palma i dag. Se på solnedgangen som er her da. Så fint! Det har vært sinnsykt rolig og deilig å bare slappe av i en hel uke, men nå går ferien snart mot slutt. Solen steker godt her og det er veldig varmt. Rundt 35 grader hver dag. I morgen kveld reiser vi hjem. Når jeg kommer hjem må jeg rett på jobb igjen - litt kjipt, men det går nok fint.

Nå skal jeg nyte sola! Klem ♥


Likes

Comments

​shirt bikbok / shorts levi's 

Likes

Comments

snekkerkjole fra h&m / sko fra superga / veske fra michael kors

I dag dro jeg og søsteren min inn til Palma by igjen. Vi hadde lyst til å lunsje på "Ziva to go" - vel, det var ikke helt slik jeg hadde sett for meg. Acai bowlen deres var smakløs og kjedelig, men veldig instavennlig. Haha! Hvis du drar dit så prøv heller noen av smoothiene deres, tror kanskje de smaker bedre :-) Resten av dagen ble tilbrakt på solsengen med musikk på ørene. Slik jeg aller helst vil ha det på ferie.

Adiós!


Likes

Comments

~ Noen bilder fra dagen i dag ~

Heeei alle fine!

Nok en dag med mye sol, bading i basseng og god mat. I kveld spiste vi på Fins Tapas & Cocktails - supergod mat og atmosfære! Anbefales om du vil spise noe annet enn bare pizza og pasta :-) Nå er jeg veldig mett etter middag og en sorbeis i solnedgangen. I morgen tenker vi å dra inn til Palma igjen for å utforske litt mer. Fikk ikke sett veldig mye på tirsdag, men det får vi nok nå. 

Adiós! 

Om du vil følge meg på instagram finner du meg under navnet @sarahberget.

Likes

Comments