Både jag och Robin har fått någon slags förkylning, redan igår hade jag feber och huvudvärk och självklart så smittade jag ner Robin.
Vi bestämde oss för att stanna hemma ikväll och köra på film marathon istället, så nu ska vi titta på alla captain america filmerna 📺
Än så länge har vi inte smittar ner lillan och det hoppas jag på att vi slipper.
Jag hoppas vi mår bättre i morgon då jag vill iväg och titta på lite grejer till Melissa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Just nu ligger jag i soffan med en dam som äntligen sover..
Hon har varit riktigt trött hela dagen men nu under kvällen ville hon inte sova även fast hon är så trött.. övertrött bebis ät väldigt svår att natta men nu ligger hon på mig i soffan, får se när jag vågar lägga henne i sin säng 😆

Nu kommer lite bilder på min sötnos 😍

Likes

Comments

Fredagen är äntligen här!
Robin har sin första arbetsdag på sitt nya jobb så är lite nervös för hans skull, men det går säkert super bra men det betyder att fredagarna inte blir lika tidiga för honom!
Inte för det gör någonting då han ändå slutar tidigt haha.

Igår var vi som sagt på Mira och allt såg super bra ut, Melissa hade i dagens läge jämlika muskler i nacken och hon tycke Melissa var super duktig och väldigt stark.
Hon vart riktigt impad då Melissa kan kräla sig framåt, hon behöver bara styrkan i armarna så kan hon krypa.
Vi fick lite tips och träningar vi kan göra tills nästa gång vi ses, vi skulle även börja ha Melissa i barn matstolar då hon är så stark i ryggen men behöver hitta balansen, vi har ju haft en matstol som har varit för spädbarn till Melissa innan.
Så träning av rygg och balsansen är vad vi ska göra!

Att ta sig till Sollentuna gick helt okej, första bussen var försenad ungefär tio minuter så jag trodde inte jag skulle hinna med bytena så jag vart lite stressad men som tur är så är jag tidspessimist och vill aldrig vara sen så jag hade kollat upp så jag skulle vara framme mycket tidigare än vad jag behövde, så jag hann gå köpa en kaffe och ta det lungt till och med!
Melissa var iallafall glad nästan hela tiden, hon tycker om att åka buss tror jag då hon har så mycket nytt att titta på, hon somnade på vägen hem iallafall och det va tur då hon började bli lite grinig men väl hemma sen var hon pigg och glad!

Fredagen är här och vi har inga större planer! Vi får se när Robin kommer hem och ikväll så är det idol, så mycket är planerat haha!

Likes

Comments

Såhär ser det ut när man inte har körkort.. istället för en kvart med bil så blir det en timme med buss 👌🏻

Likes

Comments

I morgon ska vi på återbesök hos mira!
Mira är en verksamhet som hjälper barn och deras förälder med sjukgymnastik, när Melissa var runt två månader vart jag tipsad av en kompis att gå dit.
När vi väl kom dit tyckte dom att Melissa var lite ung fortfarande men dom kunde konstatera att hon var starkare med ena sidan av sin nackmusklerna än den andra så vi fick lite tips och träning som vi skulle göra med Melissa och förhoppningsvis så kommer vi få bra respons i morgon då jag själv tycker att hon verkar lika stark på båda sidorna och hon är väldigt duktigt på att leka på mage.
Vi kommer troligtvis få lite mer tips och träning tills nästa gång vi går dit!
Mira är gratis om man går dit på deras drop in tider, så känner man att man vill kolla upp sitt barn och få lite hjälp tycker jag man borde gå dit! Rekommenderas stark ifrån mig iallafall

I morse i gymmet.

Likes

Comments

Det har varit riktiga tråkiga oktoberdagar med tråkigt väder, vi har inte gjort så mycket utan stannat hemma dom senaste dagarna. Vi tänkte ta oss till centrum igår då jag hade några ärenden men det kändes som det skulle regna vilken sekund som helst så vi stannade hemma istället och gjorde det vi kunde hemifrån.
Idag ska jag ta mig ner till puls och träning som ligger i centrum och se vad dom går för, har tänkt att fixa ett kort där men vill se hur det ser ut där, då jag aldrig varit där inne men det är super bra då det ligger så nära.

Planerna för idag är inte stora utan det blir att stanna hemma i det här vädret.. måste ta mig ner till Ica iallafall då vi behöver fylla på kylskåpet med det vanliga haha!

Likes

Comments

Dagen började med lite gymtid för Melissa, sedan satte jag igång med städningen! Har kommit ungefär halvväg och nu sitter jag i soffan och tjillar istället! Haha 😆

Har inte ens satt igång en tvättmaskin! Kommer inte komma så långt med mitt städande idag tror jag, men det gör inget haha jag har fler dagar på mig.

Lite random bilder ifrån igår, mest på Melissa och sin pappa!

Likes

Comments

Söndag kväll igen..
I morgon börjar en ny vecka med nya tag! Planerna inför nästa vecka är inte så många, i morgon tänkte jag tvätts och städa lägenheten då det börjar se ut som en soptipp .
I dag tittade vi förbi mina föräldrar igen då vi inte hade nått bättre för oss och Robin ville hjälpa till att lägga lite golv, dom har hunnit lägga golv i alla sovrum men har hall, kök och vardagsrum kvar, ungefär halvvägs.

Jag, Melissa och mormor umgicks mest och tog det lugnt, vi prata lite om inredning, bebis och Ullareds resan som snart kommer upp! Runt fyra stack vi hem till Robins föräldrar för lite söndags middag. Som vanligt var Melissa snäll och pigg i början men så gick det utåt, hon blev grinig och trött ganska tidigt så vi gick hem vid sju

Nu sitter vi framför x-man på tv med lillan i famnen, ska försöka få henne i säng alldeles strax!

Likes

Comments

Söndag morgon och Melissa var snäll nog och sov till tio, däremot var hon lite till ett rövhål och ville vara vaken mellan 5-6 😆 så det var skönt att få sova ut då.

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort så mycket, vi fixa till här hemma lite innan vi tog oss ut på en promenad. Vi valde att titta förbi Melissas mormor och morfar på en kaffe, dom håller på att göra om inomhus nu istället, just nu lägger dom golv i hela huset men det kommer bli så bra när allt är klart hos dom!

Vi fastnade där i några timmar extra än vad vi hade tänkt oss men det gjorde då inget för vi hade inte några andra planer. Det var en riktigt oktoberdag i dag när vi var ute och gick, super kallt och riktigt kyliga vindar man känner att hösten är här och att vintern är inte långt borta nu. Påväg hem gick vi förbi Ica så vi kunde köpa nån god köttbit men Ursh va äcklig bit vi råka köpa, den var som gummi ungefär! Jag skippade iallafall köttet.

Nu sitter vi i soffan och försöker natta lillan, förhoppningsvis får vi ner henne i sängen snart så kan vi sätta på en film att mysa framför.
Happy saturday!

Likes

Comments