Header

Idag är det 1 dag kvar tills jag kanske får sätta igång Dante igen. Vi har misstänkt något med honom på senaste tiden så imorgon ska vår equiterapeut komma ut och checka båda hästarna. Han har stått cirka 1 månad på grund av svårigheter med att få tid, så just nu är han väldigt tjock och väldigt fluffig. Men så fort jag får klartecken om att han är ok så ska vi långsamt starta igen.

Även Divina ska checkas, men det är en årlig check för att vara säker på att allt är bra. Har dock inte ridit henne sedan måndags då hon betedde sig väldigt konstigt under de passet. Hon var väldigt tvär och blockad i sin ena sida, så eftersom vi hade en tid så nära valde jag att låta henne vara fram tills dess bara för att vara säker.

Antagligen lär det finnas något på båda hästarna eftersom det är muskler och leder det handlar om. Men det ska bli skönt att veta om det är något som gör väldigt ont på dom eller om de helt enkelt mår bra. På Dante hoppas jag såklart på att få ett svar, annars kommer det kännas väldigt hopplöst...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments