Vi vilar en stund till, för snart ska vi hämta hem Samuel. Efter dessa dagar i sängen så har jag saknat orken att leka tillsammans med honom och rädslan att smittas. Men efter idag känner jag o lillebror att vi är betydligt starkare och ser fram emot en helg tillsammans med familjen med mycket lek.

Längtan efter lillebror går inte att beskriva, att få bli mamma ännu en gång. Jag älskar dig du lille, du är lik din storebror. Lika vild åtminstone!

Likes

Comments

Uppskattar blommor alla dagar i veckan och i tisdags kom sambon hem med lite nya snittblommor. Kärlek!

Likes

Comments

Fick frågan i början av vintern om jag vill ta vaccinet mot influensan nu när risken är större som gravid att få det. Självklart ville jag absolut inte ta det, jag behövde det inte senast och det kändes onödigt helt enkelt.
Det får jag ju äta upp nu istället, andra veckan denna månaden som jag bli sängliggandes en hel vecka..

Besökte även vårdcentralen idag för att kolla så inte jag åkt på lunginflammation. Men hon kunde än så länge bara se att jag hade en kraftig infektion i kroppen, så det blir till att vila resten av veckan ihop om att kunna jobba på måndag. Jag skulle tagit den där sprutan!!

Likes

Comments

Våra absolut bästa vänner har nu gått i väntans tider och i förra veckan föddes han, denna lilla pojke.
Det är märkligt vilken påverkan det har när någon så nära får barn, jag blir nästan lika lycklig som den dagen Samuel kom.
Nu vill jag inget hellre att veckorna går så vi kan få träffa honom, men tills dess får vi nöja oss med en massa bilder. Nu får gärna lillen i min mage titta ut!!

Likes

Comments

Efter att ha spenderat hela eftermiddagen utomhus tillsammans med familjen. Så var det väldigt skönt att komma in och ta en riktigt lång dusch och sen korka upp en flaska rosé.
Framför mello ikväll dukade vi upp med färska kräftor och räkor, något som fick oss att längta lite extra till sommaren.

Likes

Comments

Det är så fruktansvärt kallt ute idag och nästa helt omöjligt att få upp värmen inomhus.
Det är verkligen raggisarna och tjocktröjan som gäller. Man kan ju inte annat än att längta lite extra efter värmen dagar som dessa.

Det har varit fullt upp idag, började med en LAS utbildning för oss administratörer och samordnare. Väldigt givande utbildning!
Sen har dagen bara rullat på och halva veckan redan gjord. Trivs man så bra på jobbet som jag gör just nu så springer varje vecka förbi, fantastiskt roligt jobb jag har!!

En bild från i somras!

Likes

Comments

Det stämmer, Samuel ska bli storebror till våren. Vi längtar väldigt mycket efter detta och tiden har verkligen gått så mycket snabbare andra gången.
Nu återstår bara tio veckor kvar tills lillebror är beräknad att komma.

Självklart en skräckblandad förtjusning att få uppleva förlossningen igen!

Likes

Comments

Det har hänt en hel del det senaste halvåret, vinter börjar äntligen lida mot sitt slut och jag välkomnar självklart våren med öppna armar.

Jag tänkte försöka dela med mig lite av vårt liv, just för att jag vet att ni var endel som faktiskt klickade er in här förr. Så jag välkomnar gamla och nya läsare!

Likes

Comments

Nu har Samuel skolats in på förskolan i två veckor och nästa vecka börjar jag jobba. Det är såklart blandade känslor, det ska bli väldigt roligt att börja jobba och att Samuel får börja förskolan.
Jag är så jäkla tacksam att jag får kunna gå hemma tillsammans med våra son, han är ju trots allt mitt liv.
Men nu när sommaren börjar lida mot sitt slut och vi välkomnar hösten så ska det blir skönt med lite rutiner och nya arbetskollegor.

Likes

Comments

Andra inskolningsdagen med Samuel, det går som precis så bra som jag föreställt mig.
Han är så nyfiken på allt och alla, han har inte tid att tänka på mamma när det finns så mycket nytt att upptäcka.
Så detta är vad vi gör på dagarna i två veckor tid. Sen är det min tur att gå tillbaka till jobbet. Ser fram emot lite rutiner och härliga kollegor.

Likes

Comments