Solen skiner ute och vi börjar morgonen med en ordentlig våffelfrukost för hela familjen.
Nu ska vi packa bilen och sticka en sväng in till Borås för att köpa både vår skor till Samuel och ett babyskydd till lillebror.
Skönt med lite familje utflykter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Familjen röstade fram ett besök till badhuset även denna helgen. Dock höll jag mig på land, men killarna röjde runt i bassängerna en bra stund.
Vilket självförtroende han fått vår son, han tar verkligen för sig i badhuset. Det hoppas och åkas helst själv...
Undra vart det ska sluta, en orolig mamma!!

Likes

Comments

Det närmar sig och det återstår bara fyra veckor tills lillebror är beräknad. Eftersom lillebrors garderob är alldeles för liten så ville mamma att jag skulle följa med henne in till byn.
Kicka på lite barnkläder, hem kom jag med en himla massa fina saker som mamma köpt till oss.
Så ikväll ska jag tvätta och hänga allt dessa fina kläder, man blir beroende och har redan kickat på en massa annat fint till sommaren.

Likes

Comments

Favorit i repris kan man säga.. Vi försöker åka till badhuset på söndagarna om det hinns med. Så idag packade vi våra väskor för att åka och bada på förmiddagen.
Samuels lycka att få plaska i bassängerna slår nästan allt, därför finner vi mer än gärna tid för att bada tillsammans med honom.

Efter lite middag och vila så bestämde vi oss för att åka en sväng till Ikea. Samuel ska ju få flytta från spjälsäng till sin nya växasäng. Så en nya madrass till honom och en ny till spjälsängen som lillebror ska ta över när han kommer. Sen hitta vi såklart lite annat smått o gott.

Likes

Comments

Den där fantastiska känslan när man kommit hem från jobbet en fredag och bubbel i glaset och barnet sover. Den bästa känslan på hela veckan helt klart. Sen att solen sken när jag checkade ut från kontoret gjorde det inte sämre precis..

Likes

Comments

Hej alla fina!
Nu börjar snart denna graviditeten lida mot sitt slut och det återstår bara fyra arbetsveckor kvar tills jag och storebror går hem för att invänta lillebrors ankomst.
Jag är mer än redo för detta och sex veckor känns hyfsat lång tid när man både har foglossningar och förverkar. Men vi kämpar på ett tag till!!

Det vräker ner snö utanför och det blir spännande att ta sig till jobbet imorgon. Vadå jag såg fram emot våren nu!!

Likes

Comments

Februari var verkligen vabbruari och ingen bra månad för våran familj, både jag och Samuel åkte på influensan. Igår spydde Samuel på dagis, det var bara stänga ner datorn och lämna kontoret. Nu har vi varit hemma hela dagen och om det var magsjuka är jag osäker på. Men vi tar inga risker så vi blir hemma även imorgon.

Så nu laddar vi inför helg och hoppas på att gå hålla oss friska hela familjen!

Likes

Comments

Sol och en klar blå himmel gjorde våran förmiddag. Efter en snabb städning inomhus tog vi på oss och gick ut i det fina vår vädret. Helt fantastisk att kunna sitta en stund på altanen med varsin glass i solen och bara njuta.
Jag ser fram emot vårens alla soliga dagar och snart kunna gå hemma och ta vara på allt!

Likes

Comments

Vi vilar en stund till, för snart ska vi hämta hem Samuel. Efter dessa dagar i sängen så har jag saknat orken att leka tillsammans med honom och rädslan att smittas. Men efter idag känner jag o lillebror att vi är betydligt starkare och ser fram emot en helg tillsammans med familjen med mycket lek.

Längtan efter lillebror går inte att beskriva, att få bli mamma ännu en gång. Jag älskar dig du lille, du är lik din storebror. Lika vild åtminstone!

Likes

Comments

Uppskattar blommor alla dagar i veckan och i tisdags kom sambon hem med lite nya snittblommor. Kärlek!

Likes

Comments