Header

igen är det otroligt länge sedan jag bloggade nu haha, känns ju dock som att man måste göra nått intressant för att kunna ha en läsvärd blogg, hmmmmm
sommarlovet är slut nu, ärligt så har det inte varit en så utstickande sommar för mig detta år, har jobbat som ett svin vilket verkligen behövdes dock för det här sista skolåret.

men nu hörni, nu är det andra bullar för jag bor i Täby de närmsta 7 veckorna!
vi har praktik i min skola, och jag har ingen aning om hur men jag fick plats på Yasuragi. värsta drömstället är det alltså, wow.

igår hade jag min första dag, nervöst var det att försöka hitta dit för jag måste pendla ca 1 h 30 min för att komma fram. men det var mycket lättare än vad jag trodde dock, efter att ha hittat fram fick jag en snabb rundtur genom hela badet, som är så sinnessjukt stort alltså haha! kommer bli intressant att försöka hitta till rätta ställena där inne.

idag fick jag ha en riktig slappardag och vara gäst hela dagen på badet. fick strutta omkring i min fina yukata, bada, äta gott och mojsa hela dagen. kommer verkligen inte över hur fint det är, ett riktigt paradis!

​imorgon ska jag äntligen få börja jobba och göra behandlingar, är så taggad!!!!

Likes

Comments

länge sen sist! precis som vanligt! åh jag blir typ arg på mig själv för att jag är så dålig på att blogga, det är så kul att kunna gå tillbaka hela tiden & kolla på gamla minnen. skärpning Sara!

vad har jag gjort sen senast då? jobbat en hel massa har jag gjort iallafall, känns som att jag typ bor i glasskiosken haha. tänk på pengarna Sara, tänk på pengarna!!!!

har annars hunnit mysa med fina vänner, haft ostbrickor, gått långa skogspromenader & fyllt 18!! firade min 18 årsdag med att ha "lågstadie disco" hemma hos mig, alla klädde sig som vi gjorde vid 12-13 årsåldern & vi var så fruktansvärt fula alltså haha. massvis med skrattande senare bytte vi om & for till Arken, träffade en massa människor som jag inte pratar med på otroligt länge/tappat kontakten med, så jag hade en riktigt trevlig första Arken kväll!

annars laddar jag inför Rockoff om några veckor, är så lycklig för jag jobbar endast 1 av 9 kvällar!!!! tycker inga att artisterna är så otroligt speciella i år, men hoppas det kommer bli kul ändå.

Likes

Comments