Header

igen är det otroligt länge sedan jag bloggade nu haha, känns ju dock som att man måste göra nått intressant för att kunna ha en läsvärd blogg, hmmmmm
sommarlovet är slut nu, ärligt så har det inte varit en så utstickande sommar för mig detta år, har jobbat som ett svin vilket verkligen behövdes dock för det här sista skolåret.

men nu hörni, nu är det andra bullar för jag bor i Täby de närmsta 7 veckorna!
vi har praktik i min skola, och jag har ingen aning om hur men jag fick plats på Yasuragi. värsta drömstället är det alltså, wow.

igår hade jag min första dag, nervöst var det att försöka hitta dit för jag måste pendla ca 1 h 30 min för att komma fram. men det var mycket lättare än vad jag trodde dock, efter att ha hittat fram fick jag en snabb rundtur genom hela badet, som är så sinnessjukt stort alltså haha! kommer bli intressant att försöka hitta till rätta ställena där inne.

idag fick jag ha en riktig slappardag och vara gäst hela dagen på badet. fick strutta omkring i min fina yukata, bada, äta gott och mojsa hela dagen. kommer verkligen inte över hur fint det är, ett riktigt paradis!

​imorgon ska jag äntligen få börja jobba och göra behandlingar, är så taggad!!!!

Likes

Comments