God morgon!
Det är fredag idag och jag har precis druckit en kopp te och ätit frukost framför Nyhetsmorgon. Idag har jag inget planerat mer än att jag tänkt att jag kanske ska städa lite här hemma och ta en promenad då solen äntligen har tittat fram. Vill att våren ska komma nu med lite varmare temperaturer eftersom det fortfarande är kallt och snöat en del. Kämpa våren!
Ikväll blir det inte så mycket mer än tacomys med min bästa framför lets dance som nästan har blivit en tradition men jag älskar slappa, mysiga hemmakvällar så det blir perfekt. Jag har inte så mycket mer och berätta men tänkte kolla in här och önska er en trevlig helg iallafall!

Slänger in en bild från tidigare i veckan när jag och ermin var ute och gick med denna fina utsikten. Detta är vid Skutberget i Karlstad som är ett väldigt fint ställe att campa och vara på på sommaren!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte göra ett nytt försök med att börja blogga, jag är verkligen dålig på det och nybörjare men det är värt ett försöka tycker jag.
Idag är det annandag påsk och det är Måndag som innebär ledighet för mig och min sambo. Vi har börjat tränat idag och tagit tag i livet som man brukar säga. Jag lyckades springa 1,5km med en hastighet på 8,5 (bra för att vara jag) och då har jag inte tränat på flera veckor. Sen körde jag styrka med fokus på ben. Benen kändes som spagetti efteråt, kunde knappt gå ner från trappan på gymmet så det gjorde jag bra.
Imorgon ska vi till gymmet igen och jag längtar redan, det känns så skönt att komma iväg och få ta ut sig lite. Det är typ det vi har gjort idag. 

Jag hoppas ni tycker det kommer bli kul och följa mig och mina vardagar, kommentera gärna för det ger mig inspiration till att blogga. Vi hörs vidare!

Likes

Comments

Hejsan! Mitt namn är Sara Avdic och jag är 23 år! Jag bor i Karlstad tillsammans med min pojkvän/sambo och har precis pluggat klart Fastighetsekonomi på Karlstad universitet. Jag är ursprungligen från Örebrotrakten, där jag har min fina familj och mina vänner.

Här på min blogg kommer man kunna läsa om mitt liv utifrån min vardag och mitt intresse för smink, kläder, inredning och resor etc. Man kan säga att jag skriver helst för min egna skull, för att kunna gå tillbaka och läsa om saker man tyckte då och saker man gjorde tidigare i livet som man kan komma tillbaka till och minnas. Tycker dock det är kul med människor som är intresserade och kommenterar så det får ni absolut göra, ni får även tipsa mig och kommentera om ni tycker jag ska ta upp något speciellt i bloggen. Ni ger mig inspiration och ork till att blogga så kommentera!

Tack på förhand alla fina läsare som följer mig! Ska försöka blogga flitigt!
Hej så länge! :)

Likes

Comments