God morgon på er, äntligen fredag. Tänkte passa på att visa upp mina nya klänningar. Blev helt förälskad i dem här två, bägge kommer från h&m. Längtar så tills jag kommer i mina vanliga kläder igen, när jag kan använda mig av allting i garderoben. Köper något plagg ibland som en liten morot att komma i form igen efter graviditeten. Känner mig taggad och förväntansfull på att trimma kroppen igen med barnvagnen i händerna. Igår passade jag på att lägga i en toning i utväxten. Använder mig av en väldigt mörk en svart / brun färg. Känner sig som ny efter lite förbättringar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ligger i soffan med en värk utan desslikes. Har haft så ont i svanken hela natten snart börjar jag grina. Reser på mig en sekund, går några meter sen kommer ett tryck och sammandragningar. Träffade barnmorskan igår för en kontroll , har börja fått förvärkar som jag redan konstaterat. Inga lyft och en hel del vila för mig står på schema resten av graviditeten. Jätte roligt! Känner att jag verkligen vill ligga i soffan resten av veckorna. Han har huvudet nedåt, hon ville inte bråka mer med bebisen än hon behövde dock verkar det som han ligger stadigt så. Har snart köpt klart det sista inför ankomsten. Barnstol köpte vi och hämtade hem häromdagen så nu är alla stora saker på plats. Ska pyssla ihop skötväskan dem närmaste veckorna när orken finns. Trodde inte den här graviditeten skulle ta så här på mig. Kan lova er att jag räknar ner dagarna till och med.

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! I natt när jag vände på mig vaknade jag av ett rejält hugg i sidan av bäckenet. Efter började de mola konstant i nedre partiet, börjar fundera på om jag har förvärkar som kommer och går. Ska äntligen träffa barnmorskan idag för en ny kontroll. Känner att jag har lite att diskutera med henne om. Gårdagens mat för mig bestod av en tallrik jordgubbar och lite yoghurt. Det enda jag klarar av att behålla och inte får upp igen. Till frukost nu fick jag i mig en blåbärs smoothie iallafall. Mackan går upp och ner den vill inte alls smältas i magen. Inte konstigt att varken orken eller humöret existerar längre.

Likes

Comments

Pysslade lite smått här hemma igår vilket jag lidid rejält för i natt, att jag aldrig lär mig. Har haft en hemsk molande värk konstant samtidigt som han är jätte aktiv där inne. Har knappt klara av att flytta kroppen från ena sidan till den andra. Har en sån ångest då jag inte klarar av att göra ett dugg här hemma utan att må dåligt över det senare på dygnet. Hur tusan ska man orka med 8 1/2 vecka till ? Ringt lite ärenden idag på morgonen från soffan, det enda jag gjort idag tagit mig från sängen till soffan. Skäms och mår nästa dåligt över att behöva ligga här hela dagen då huvudet vill så mycket mer. Imorgon ska jag äntligen in till mödravården för en ny kontroll på mig och magen. Önskar jag fick lite tips angående mat, hur jag ska kunna äta en måltid utan att må hemskt dåligt efter och slippa spy upp den stup i ett. Kan inte längre få i mig järn tabletterna eftersom jag blir super dålig av dem och magen protesterar totalt. Känns lite så där när mitt järnvärde va katastrofalt innan jag började med dem. Mycket frågor och funderingar som jag skulle behöva svar och hjälp med.

Likes

Comments

Så makalöst trött idag efter en natt med fruktansvärt lite sömn. Harley drömde mardrömmar samtidigt som lilleman i magen varit jätte stökig hela natten. Sparkar mig konstant med ordentliga krafter. Spelar ingen roll hur jag ligger så verkar han aldrig nöjd. Inväntar onsdag med stormsteg, ska bli spännande att höra hur han växer inne där. En liten känsla säger att han är ganska så lång, är så otrolig trångt i magen vilket kan betyda att han är stor. Harley vägde precis 3500g och va 50cm lång, ändå gick jag över 10 dagar med honom. Tror nog den här lilla plutten blir större i slutändan. Ser så fram emot att få lite mer kött på benen. Nästa vecka ska jag även in på gyn för en kontroll av moderkakan. Börjar på att dra ihop sig. Allting börjar på att bli mer och mer verkligt på något vis. Har nog inte riktigt förstått hur nära målet jag är nu. Mycket tankar som snurrar runt i huvudet både underbara och oroliga. Jag vet att allting kommer lösa sig i slutändan men ibland säger huvudet något helt annat.

Likes

Comments

Igår intog jag och plutten där inne v31, och beräknade dagar kvar är inte mer än 68 dagar. Känns ganska så konstigt samtidigt som det är otroligt skönt att det äntligen börjar närma sig att äntligen få träffa mitt lilla hjärta. Som vi längtar efter att få träffa dig våran alldeles egna fotbollsspelare. Har jätte problem med matsmältningen, försöker få i mig lite mat åt gången och äta oftare. Inte något som hjälper alls, då jag klarar av att dricka ett glas vatten och rapar det i flera timmar efter. Vågen står på 13 kilo extra så här länge. Har inte hänt alltför mycket sista veckan eftersom jag inte får i mig alltför mycket. Ska in till mödravården på onsdag igen för en ny kontroll på mig och bebisen. Foglossningen håller i sig och gör sig påmind. Har sovit som en kråka bokstavligt talat dem senaste veckorna. Sover någon timme sen vaknar för att jag måste flytta på mig. Stel som en pinne samtidigt som jag inte kan ligga på rygg för svanken moler konstant. Lite trött på att inte kunna njuta av graviditeten utan mest önska att det blev klart. Försöker få så mycket sömn som möjligt, samtidigt ladda batterierna inför kommande förändringar i livet.

Likes

Comments

Har köpt den skönaste Bh-n jag någonsin ägt. Jag är totalt såld på den här toppen och trosorna. Materialet är gudomligt bokstavligt talat, sitter mjukt mot kroppen vilket i vanliga fall sport bh-ar inte alls gör utan klämmer under brösten. Ska beställa den svart och vita med tror jag. Blev verkligen kär i det här setet.

Likes

Comments

Äntligen kom detta fantastiska set hem. Fullkomligt älskar det! Mönster är super gulligt passar perfekt som ett finare mys plagg. Setet påminner lite om underställs material, dock är tröjan en kortare modell vilket inte gör sig helt rättvist på nu när jag är gravid. Visar hur den sitter längre fram när magen inte är alltför stor.

Likes

Comments

Idag går jag äntligen in i en efterlängtad v30. Känns som nedräkningen kan börja och målet är rätt så nära. Har precis kommit hem från en underbar vecka hos mamma och pappa där jag fått chansen att vila upp kroppen lite. Har varit väldigt välbehövligt på alla sätt och vis. Ska in på mödravården på tisdag igen för en rutinkontroll. Ska prata lite med barnmorskan då trycket blir intensivare och intensivare varenda natt. Jag hoppas innerligt att allting ser bra ut och är som det ska. Han lever verkligen loppan inne där lilla pärlan, sparkarna är otroligt starka. Har en känsla om att våran lilla grabb är rätt så stor och rejäl pojk. Med tanke på rörelserna inifrån är han en riktig bråkstake. Den här graviditeten har bota mig rejält, usch jag känner ingen som helst ork att ta mig igenom en likadan igen. Foglossningen är det värsta jag varit med om. Kan knappt gå utan att halta då bakdelen inte alls samarbetar med mig. Hur länge ska den behöva göra mitt liv eländigt ! Har verkligen en rejäl svacka, försöker bita ihop och inte visa något utåt. Skälet till att jag inte finner ork eller längtan efter att blogga heller. Hoppas på att det blir bättre för snart blir jag tokig.

Likes

Comments

Äntligen har jag lite energi till att blogga. Har ingen som helst ork längre allting känns allmänt jobbigt och drygt. Sitter och dricker kaffe hos mamma och pappas på altan. Älskar lugnet som existerar här, få ladda batteriet till max.
Har haft en fantastisk vecka här med Harley , han va jätte nöjd igår när han for till sin pappa. Känns så tomt när han åker, en del av sig själv försvinner. En hel vecka framför mig med saknad och längtan.
I lördags gick jag äntligen in i v29 och snart börja nedräkningen. Har en sån orolig känsla då jag börjat känna ett sådant tryck på nätter, ibland någon enstaka gång om dagarna. Nästan så det känns som det är värkar precis innan det sätter igång. Får ha lite extra koll och vara lite mer observant på hur det utvecklar sig. Kan vara rejäla för värkar som kommer tätare och tätare förhoppningsvis. Känner dock att det är lite smått nog nu, konstant ont i kroppen och hemskt tungt för ryggen. Trångt där inne då sparkarna är intensiva och rejäla. Graviditet är inte min grej då jag har ett tålamod som inte alls vill sammarbeta. Försöker ha en positiv inställning många gånger är det otroligt svårt.

Likes

Comments