Jag tycker att allihopa förtjänar att känna sig älskade, det kvittar av vem men att man ska känna sig älskad. Jag känner mig älskad av jätte många människor och jag märker verkligen hur mycket bättre man mår. Man vet att man alltid har någon som tror på en och att den personen alltid kommer finnas där för en.

Det är därför jag vill säga tack till alla underbara personer jag har i mitt liv. Det är ni som får mig att skratta och le så mycket som jag gör!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

jag vill verkligen ha semester nu!! Det räcker med bara några dagar på ett lugnt och sansat ställe där man inte fryser. Jag vill inte åka mer än några timmar typ en halv dag från västkusten med bil, båt eller flyg. Jag vill ha lyxig mat, ställen att utforska och gärna hav, även fast jag är jätte rädd för havet.

Men nu är frågan var finns allt detta ? Det finns en hel del ställen att besöka som har allt, men som sagt vill jag inte åka för långt bort heller. I vilket fall så boka vi en resa till Turkiet. Detta året har jag varit i Turkiet ungefär fyra gånger.Likes

Comments

Är det bara jag som har ångest över att man inte gör något?, under en längre period har jag funderat hur mitt liv hade sett ut om jag hade hittat på en massa spontana saker varje dag.

Jag läste till exempel om en man som hade gått ett varv runt jorden!! Liksom hur häftigt skulle det inte vara att ha upplevt något sånt. Jag skulle jätte gärna vilja hitta på något häftigt och spontant, det finns ju så mycket att upptäcka. Dock känner jag att man behöver tid för något sånt här och det har jag verkligen inte. Han berättade att det tog honom 22 månader ca två år, jag fundera på att ta sabbatsår efter gymnasiet och hitta på något i denna stilen. Till exempel åka kryssning runt hela jorden, det tog 3 månader.

Likes

Comments

Idag valde jag att inte gå till skolan eftersom att vi bara hade en lektion. Så jag har haft en jätte skön och slapp dag hittills. Jag kan fortfarande inte bestämma vad jag ska göra nu. Men kommer förmodligen sätta på en film.

Jag var även hemma idag för att jag skulle plugga, vi har ganska mycket i skolan nu och jag känner mig jätte stressad. Skolan är verkligen inte bra för hälsan.

Likes

Comments