Gäller att mysa ner sig under en go filt, när man har vak på jobbet 😊😝

Är just nu väldigt lugnt här, så passar på att titta klart på

Måste säga att den är riktigt bra för att vara en svensk serie!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter på mitt extra jobb och inser att det var extremt längesen jag skrev ett inlägg på bloggen 😝
Har hänt så otroligt mycket det senaste att jag knappt haft tid att tänka 😉

Idag när jag hade en ledig dag, passade jag på att göra storkok hemma 😊

Då jag inte hinner laga mat så ofta längre, måste detta göras så jag slipper köpa massa skit mat hela tiden. Börjar inse att min kost måste blir bättre för att jag ska orka med allt jobb framöver!
Så nu blir det skärpning 😉

Likes

Comments

Igår red jag lektion för bästa Niccan ❤️
Fastän det inte gick hundra så är jag ändå så stolt över honom. Han är ändå 21 och på bara några veckor har han blivit en helt annan häst!
För att vi ska kunna gå vidare så måste vi få till alla delar i grunden. Göra öppna och slutna i låg, lång form i både skritt och trav. Vill även att han ska coola ner sig ett snäpp till 😜
Målet är att vi ska vara redo att rida för Arne Koets i Oktober. Han är en av toppen inom Akademisk ridkonst och speciellt inom stridsridning. Nu är inte stridsridning något för mig 😝 men AR har blivit.
Så bara att fortsätta träna på 😜❤️💕

Likes

Comments

När jag kom hem igår (egentligen i morse) kunde jag inte sova.. Så somnade först vid 05.00 och klockan 09.00 var det dags att gå upp igen.. Kan säga att jag mådde så dåligt när jag åkte till mötet på jobbet! Inte mådde jag heller bättre framåt eftermiddagen. Haft spräng huvudvärk och knappt kunnat äta.
La mig för att försöka sova på eftermiddagen men kunde verkligen inte slappna av. Kan säga att jag höll på att bryta ihop när det var dags att sätta sig i bilen för att åka till nästa jobb!
Måste försöka sluta tänka: pengar in... Kroppen och mitt psyke kommer inte orka länge till 😕

Likes

Comments

Från igår 15.00 till idag 09.45 hade jag nog det tuffaste passet jag haft sen jag började i Maj på mitt ordinarie jobb. Var helt galet och vart helt slut hela dagen.
När jag slutade passet åkte jag till stallet för att få komma ut i skogen.

40 minuter i skogen med den bästa 💕
Som balsam för själen!!!
Sen var det bara åka hem och försöka få sovit lite. Dum som jag är ibland tackade jag nämligen ja till att ta ett pass i natt på mitt extra jobb. Behöver verkligen pengarna så försöker jobba så mycket jag kan. Så på igen 19.00 och slutar först 03.46 i natt..
Ibland undrar jag hur jag orkar men är man arbetsnarkoman så är man 😜

Likes

Comments

Denna kille gör mig så fruktansvärt stolt!!!
Han fyllde 21 i år vilket är helt galet om man ser honom i ridhuset eller i skogen.
Jag började för ett par veckor sedan med att lära mig och honom  Akademisk Ridkonst. På denna korta tid har det hänt så otroligt mycket att det knappt går att förklara! Trodde jag aldrig då han ändå är som sagt 21 i år...
Han bär under sig på ett helt annat sätt. Han bär upp sig och man kan rida han samlat (emellan åt) på långa tyglar. Han kan gå i en samlad lugn galopp. Han är avslappnad och mer rörlig.. Ja, Listan är lång 😜
På fredag är det nästa träning och jag hoppas vår tränare är lika stolt som jag är idag, över han!

Likes

Comments

Efter en fullspäckad dag med stallet och jobb, är det underbart att komma hem till denna sötnos 💕❤️💕❤️

Istället för att ta av mig ytterkläderna, satte jag i hörlurarna och tog mig en långpromenad med lillskrutten. Totalt underbart!
Så lycklig att han äntligen är hemma igen ❤️💕

Min fd läkare ordinerade ett köp av hund för ett par år sedan, då han ansåg att det var den bästa "medicin" han kunde erbjuda. Han visste inte då att jag redan hade hund 😉 Men jag kan inget annat än att hålla med! För oavsett hur dåligt du mår så måste du ändå upp och ut för att ta hand om din hund. Eller varför inte häst?! 😜

Likes

Comments

Innan 👆
Äntligen har man vart hos frisören efter 2,5år 😊
Efter 👇

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen på jobbet och veckan är snart slut. Är jätte trött i kroppen och börjar få ont i halsen till råga på allt. Kanske ett tecken på att jag har jobbat för mycket och inte tagit hand om kroppen på det sättet jag borde. Så imorgon ska det inhandlas ingefära i stora lass, så jag inte blir sjukare...
Bästa tipset jag har till alla som är sjuka! Koka upp en kastrull vatten med tärningar av ingefära. Låt koka i ca 5 minuter. Smaksätt med t.ex citron, apelsin och varför inte lite honung. Drick varmt eller kallt, helt upp till dig. Super gott och nyttigt!
Då ingefäran innehåller massa nyttigheter så kan man undvika att bli sjukare och då bli frisk :) Det som är ett plus för mig är att den är antiinflammatorisk och därav bra för min kropp pga Fibromyalgin.
Är en viktig läxa till mig att jag MÅSTE ändra mina matvanor samt vad jag dricker och därav förhindra alt lindra mina skov och värk!
Så imorgon när jag gått av jobbpasset, blir det till att ta hand om mig själv, hästen, hunden, handla julklappar och massa nyttig mat :)

Sov så gott alla fina

Likes

Comments

Så trött som jag är just nu, har inte jag känt mig på länge.
Igår jobbade jag först 07.30-14.30 sedan 19.00-03.46 för att därefter börja jobba kl 11-17 idag. Hur orkar och lyckas jag?!?!
Många kallar mig för galen och jag börjar inse att dom har rätt ;)
Men som jag skrivit innan: Vill man få stabilitet på ekonomin igen efter det som varit, så måste man ta tag i saker och göra något åt det!!!
Hör många gnälla över att dom inte har tid att göra vissa saker eller att dom inte har några pengar och det kan göra mig förbannad ibland. Om man försöker göra allt för en förändring, då kan man absolut gnälla. MEN dom som gnäller, sitter på röver och rullar tummarna tycker jag inte har rätt att gnälla.
Händer inte så mycket då! Ingen annan än du själv kan göra något över den situation du är i. Man kan få hjälp, men det förutsätter att DU ber om den hjälpen i så fall!

Likes

Comments