Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Gått några dagar sen sist jag la upp ett inlägg, har tänk lägga upp men har glömt av mig varje gång.

Nåväl, nu jag äntligen mamma, Kent och Oscar kommit till oss för att spendera jul och nyår! Underbart!

Lägger upp en salig blandning av bilder från dom senaste dagarna.

Likes

Comments

Igår var de match, Christian spela inte då han var i slagsmål matchen innan och gjorde illa sig i handen..

Blev något glas vin och lite snacks under matchen i våran box vi hade under kvällen.

De var teddybeartoss så efter första perioden fylldes isen med massa olika storlekar, former och färger av nallebjörnar på isen.

Jag började fredagsmorgonen med gym, känns skönt att börja komma igång med träningen, speciellt nu kring jul då man ska förtära massa julgodis och god mat.

Nu är jag och Christian påväg till de lilla shoppingcentret som finns här för att kanske hitta nån julklapp att sätta under granen. Vi har strålande sol och -1 ute, underbar lördag!

Likes

Comments

Efter morgongym med Kayla så plockade jag upp Christian efter hans träning, åkte och slängde i oss lunch då jag var döhungrig efter gymmet och hade inte ätit frukost. Skjutsade hem honom för att sedan åka till Walmart för att köpa en termometer så jag skulle få rätt konsistens på min knäck, förra omgången blev stenhård...

Så med termometern blev knäcken perfekt!

Efter de var de bara att göra sig redo för att tralla över på middag hos våra underbara grannar, tog med lite knäck och saffranssnurror åt dom.

Efter supergod middag, lite vin och massa surr så ligger vi äntligen i sängen..

Fick världens sötaste present av dom, varsin julkula som dessutom var hemmagjord. Kommer föralltid vara ett minne från Kanada att sätta i julgranen till julen.

Likes

Comments

Eftersom de äntligen kommit snö och julkänslorna smyger sig på så väljer jag att dela en bild på utsikten från våran altan som första inlägg.

Likes

Comments