Min praktikplats ligger i centrala Landskrona. Det är en stor byggnad med 4 våningar. På varje våning finns 2 avdelningar vilket gör det till en väldigt stor förskola med mycket barn. Själva byggnaden är väldigt fin, det är en gammal byggnad som funnits väldigt länge. Runt om hela huset har dom en lekplats. Den är inte jätte stor men där finns ändå mycket olika saker barnen kan leka med, till exempel klättra i klätterställningen eller gunga. Förskolan ligger väldigt nära andra stora lekplatser som man kan besöka.

Lokalerna inuti är fina med rymliga rum och fönster med fin utsikt. Jag tycker det en bra lokaler för en förskola. Även fast där går mycket barn får ändå alla sin plats och det blir inte för trångt.

Där jobbar pedagoger i nästan alla olika åldrar. Men dom flesta är unga, mellan 20 - 25, sen är det många äldre mellan 50 -60 år.

Likes

Comments

Hej, jag är en elev på Filbornaskolan i Helsingborg som läser andra året på barn och fritidsprogrammet. Under 4 veckor kommer jag göra praktik på Lundegården i landskrona. Det är en förskola som är ganska stor. Jag kommer befinna mig på vargens avdelning med barn mellan 3 - 5 år. 

Jag förväntar mig att det kommer bli väldigt spännande och intressant. Det är alltid roligt att umgås med barn och jag hoppas att jag kommer lära mig mycket. Förskolan verkar bra efter det jag har hört och personalen är väldigt trevlig. 

Likes

Comments