Header

Vardag

Några (eller snarare väldigt få) bilder från min vistelse i Örebro. Under längre lov passar vi på att besöka min moster och kusin då det är så långt avstånd mellan oss. Det är alltid lika skönt att komma dit. Delvis för att det knappt finns någon täckning och man är tvungen att lägga ifrån sig alla tekniska prylar, men även för att de är så lugna människor. Dock resulterade detta i att jag knappt fick några bilder mer mig hem.

Hursomhelst. Nu ska jag bryta om illa kvickt för att ta en timmes skön promenad med Emelie i det fina, men kyliga vädret. Måste få igång mina rutiner och min rehab igen, har fuskat något otroligt den senaste tiden...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Jacka + polo + sneakers // Zara , byxor // Levis , keps // Nelly.com

Bilder från min kamerarulle när jag tillsammans med klassen strosade runt på Ströget efter en underbar dag med massor av upplevelser. Hur mysigt är inte denna staden? Speciellt vid jul. Måste börja tillbringa mer tid i Köpenhamn, det är en stad utan dess like!

Likes

Comments

Mode, Vardag

Skor / Converse. Kjol & polo / Zara. Keps / Nelly.

Godeftermiddag mina kära.
Kan fortfarande inte förstå att andra advent var igår? Kanske beror det på att vi fortfarande inte har någon snö här nere i Skåne, eller så har året bara gått ofantligt snabbt...

Hursomhelst. Är nu påväg hem efter ett återbesök hos min ortoped som jag träffade vid operationen. Väl hemma ska jag plöja igenom lite plugg för att sedan avsluta dagen med jobb. Skönt att få saker undanstökat i början av veckan. Vi hörs, chao!

Likes

Comments

Idag är det första december. 20 dagar till jullov. Hur mycket jag än vill njuta av denna mysiga månad kan jag inte. I mitt huvud är det fullkomligt kaos och stressen förstör denna mysiga tiden på året. Den finns där dag in, dag ut.

Skolan har alltid varit en tid jag tyckt om. Motivationen har aldrig varit ett problem och ambitionen har alltid funnits där. Men inte nu. Inte när proven och inlämningsuppgifterna rullar in en efter en och man hade behövt 48 timmar på ett dygn. Man kan inte göra en uppgift till 100 procent, man kan inte plugga på ett prov tillräckligt. Man kan inte för tiden finns inte där, och innan man vet ordet av det rullar ett nytt prov in. Prestationsångesten börjar sakta med säkert krypa fram. Till slut har man så mycket att stå i att man skiter i allt. Man skiter i allt för att man varje helg har prioriterat bort vännerna, pojkvännen och familjen. Nöjen och fritidsintressen finns där ingen tid för så länge man inte känner för att sitta uppe till 04 på morgonen. För det där A:et ska man bara ha, annars kan man glömma det universitet man kämpar för att komma in på.

Hur kan det blivit såhär? Hur kunde skolan bli så fylld med prestationsångest? Hur kunde det bli ett B när alla moment förutom ett var solklart A? Hur kunde det bli så att det yr hår från huvudet på 80% av tjejerna i klassen på grund av stress?

Ibland frågar man sig om det verkligen är värt det – och jag undrar fortfarande.

Likes

Comments

Vardag

Vilken dag hörrni! Skolan slutade runt 14 slaget och då begav jag och mammi oss mot en vegetarisk resturang i Ystad. Stället låg på en underbar bakgata i en innergård, hur mysigt som helst! Dock var maten inte lika spikad som dess lokalisation tyvärr. Det var någon sorts buffé med väldigt få alternativ och en genomgående krydda som inte alls föll mig i smaken.

Vidare begav jag mig till Malmö med Amanda på jakt efter en vinterjacka hon spanat in ett tag. Lyckligtvis hittade hon jackan och som pricken på i:et fick jag en kjol med mig hem som antagligen fladdrar på mina ben redan imorgon hihi.

Nu ska jag krypa ner under täcket och få lite kemiplugg avklarat innan jag tackar för denna dagen, kram <3.

Likes

Comments

Vardag

Hur mysigt är det inte när all julpynt kommer fram och det börjar bli en stämning <3. Första advent har passerat och det känns som tiden går snabbare än någonsin??

Tisdagsmorgon (idag) innebär tidiga timmar och korta dagar på gott och ont. Är dessvärre ingen morgonmänniska men klagar heller inte på att komma hem tidigt. Idag är det iallafall tänkt att eftermiddagstiden ska utnyttjas till träning och förhoppningsvis följer ett nytt gymkort med mig hem om jag känner mig rätt. Måste få in rutiner och därtill ska träningen vara inkluderad (eller iallafall i mina önsketankar haha).

Likes

Comments

Vardag, Mode

Skinnbyxor Zara // T-shirt Ralph Lauren // Sneakers Michael Kors //

Fy vad tråkigt att solen försvinner redan vid fyra tiden :(. Dock är det väldigt fint om man lyckas fånga den.

På tal om sol; jag blir så himla deprimerad och trött vid denna årstiden. Mörkt när man stiger upp och mörkt när man kommer hem. Jag skulle inte ljuga om jag sa att mina soltimmar ligger på under 1 timme per dag...

Nu har jag iallafall fått i mig en kopp mörkbryggt med mjölk och jag är redo för vad dagen har att erbjuda, chao!

Likes

Comments

Mode, Vardag

T-shirt / Gant . Jeans/Zara . Skor/Timberland . Jacka/ Samsøe & Samsøe .


Underbart att vädret (för stunden) tillåter mig att använda min favoritjacka. Det mest optimala är ju inte en aningen fluffig jacka i konstant ösregn...

Nåväl. Lördagen till ära tillbringades inledningsvis på jobb, för att sedan avslutas i soffan bredvid J med datorn i knätet och en bra rulle på TV:n. Däremellan var egentligen tanken att ta tag i en del plugg, men det blev snarare en slapp-eftermiddag. Är egentligen inte ett så stort fan av att skjuta upp plugg, men ibland går det bara inte.

Likes

Comments