Jag hade gett upp det där med att hitta någon som gav mig fjärilar i magen och som gjorde mig lycklig. Men för 3 månader sedan så hittade jag han som får mig att känna precis så. Och det bästa med allt är att Milo också tycker om honom och accepterar han. Jag är så kär att det inte går att beskriva med ord. Denna kille är den absolut finaste som finns.

Xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Han jag älskar mer än choklad och som gör mig så himla lycklig❤

Xoxo

Likes

Comments

Idag är en sån dag då det verkar som att det ska regna hela dagen.. Så då tar jag tag i tvätten och passar på att städa undan lite saker och skriva inköpslista. Skulle behöva skriva en lista på allt som ska tas med till Rättvik för alltid när jag åker nånstans så har jag alltid glömt nåt när jag kommer fram😑 men det här året slipper jag sova i bilen och har nästan en hel säng för mig själv i husvagnen🙌🏼 3 tjejer i en husvagn, Hujedamig. Kläder, smink, skor, löshår och allt annars som vi tjejer använder kommer ju ligga överallt😂 Men så himla kul vi kommer ha! Minnesvärd vecka kommer det bli!😃 Så nu får dom två sista veckorna gå fort. Tycker lite synd om Kenny som ska köra ner oss och husvagnen och bo med oss nån dag innan han sticker iväg på jobb. Bara massa tjejsnack💁🏽💅🏽 Dags att ta tag i alla måste..

Xoxo

Likes

Comments

Imorse ringde väckarklockan 05:00 precis som igår. Ännu en dag av jobb står på schemat. Igår kväll var både jag och Milo jätte trötta. Nu sitter vi och äter frukost och efter blir det bad för Milo innan dagis och sen jobb för mig :) Mitt knä mådde inte så bra igår efter dagens jobb och det känns att det är långt ifrån återställt men bara att bita ihop och jobba på (hård som man är)😁

Xoxo

Likes

Comments

Har inte haft ork att blogga, fast jag känner att jag kanske borde ha gjort det för att få skriva av mig.

Jag vet inte vart jag ska börja eller vad jag ska skriva. Men som dom flesta kanske märkt så är det inte så bra just nu. Jag har försökt att vara stark och inte bry mig om vad som händer runt om mig. Men alla kommer vi till den dagen då man verkligen inte orkar vara stark längre. När den som man älskar mest av allt, kallar en för hora, slampa och slyna och hoppas på att jag ska bli våldtagen så borde man inse att det bara är skit att ha och gå vidare. Men varför ska det vara så jävla svårt att släppa någon som behandlar en som skit..? Varför är det alltid dom man håller sig fast vid längst..? Och att man ens låter sin nya tjej knäppa ett kort på sig själv då man ger fingret och skicka den på sms. 3 veckor tog det att gå vidare, jag önskar att jag var i hans kläder. Själv står jag och stampar på samma ställe som jag gjort sen den dagen det tog slut. Efter ett år tillsammans så tar det betydligt längre tid än 3 veckor för mig att gå vidare.. Men det kanske bara är jag som är sån.. Jag försöker att vara glad bland folk. Men det finns stunder då tankarna börjar snurra och jag deppar ner mig även då jag är med vänner. Men jag svarar alltid att det inte är något fast än att jag egentligen bara vill skrika ut hur jag egentligen mår..

Jag är så sjukt tacksam att vissa av mina vänner vet hur jag mår och därför aldrig frågar då dom vet hur jobbigt det är för mig att prata om det.

Har iallafall lyckats tagit mig från 43 kilo till 45, även om det inte är mycket så är det iallafall en bit på vägen.

Likes

Comments