Idag är en sån dag då det verkar som att det ska regna hela dagen.. Så då tar jag tag i tvätten och passar på att städa undan lite saker och skriva inköpslista. Skulle behöva skriva en lista på allt som ska tas med till Rättvik för alltid när jag åker nånstans så har jag alltid glömt nåt när jag kommer fram😑 men det här året slipper jag sova i bilen och har nästan en hel säng för mig själv i husvagnen🙌🏼 3 tjejer i en husvagn, Hujedamig. Kläder, smink, skor, löshår och allt annars som vi tjejer använder kommer ju ligga överallt😂 Men så himla kul vi kommer ha! Minnesvärd vecka kommer det bli!😃 Så nu får dom två sista veckorna gå fort. Tycker lite synd om Kenny som ska köra ner oss och husvagnen och bo med oss nån dag innan han sticker iväg på jobb. Bara massa tjejsnack💁🏽💅🏽 Dags att ta tag i alla måste..

Xoxo

  • 502 readers

Likes

Comments

Imorse ringde väckarklockan 05:00 precis som igår. Ännu en dag av jobb står på schemat. Igår kväll var både jag och Milo jätte trötta. Nu sitter vi och äter frukost och efter blir det bad för Milo innan dagis och sen jobb för mig :) Mitt knä mådde inte så bra igår efter dagens jobb och det känns att det är långt ifrån återställt men bara att bita ihop och jobba på (hård som man är)😁

Xoxo

  • 630 readers

Likes

Comments

Har inte haft ork att blogga, fast jag känner att jag kanske borde ha gjort det för att få skriva av mig.

Jag vet inte vart jag ska börja eller vad jag ska skriva. Men som dom flesta kanske märkt så är det inte så bra just nu. Jag har försökt att vara stark och inte bry mig om vad som händer runt om mig. Men alla kommer vi till den dagen då man verkligen inte orkar vara stark längre. När den som man älskar mest av allt, kallar en för hora, slampa och slyna och hoppas på att jag ska bli våldtagen så borde man inse att det bara är skit att ha och gå vidare. Men varför ska det vara så jävla svårt att släppa någon som behandlar en som skit..? Varför är det alltid dom man håller sig fast vid längst..? Och att man ens låter sin nya tjej knäppa ett kort på sig själv då man ger fingret och skicka den på sms. 3 veckor tog det att gå vidare, jag önskar att jag var i hans kläder. Själv står jag och stampar på samma ställe som jag gjort sen den dagen det tog slut. Efter ett år tillsammans så tar det betydligt längre tid än 3 veckor för mig att gå vidare.. Men det kanske bara är jag som är sån.. Jag försöker att vara glad bland folk. Men det finns stunder då tankarna börjar snurra och jag deppar ner mig även då jag är med vänner. Men jag svarar alltid att det inte är något fast än att jag egentligen bara vill skrika ut hur jag egentligen mår..

Jag är så sjukt tacksam att vissa av mina vänner vet hur jag mår och därför aldrig frågar då dom vet hur jobbigt det är för mig att prata om det.

Har iallafall lyckats tagit mig från 43 kilo till 45, även om det inte är mycket så är det iallafall en bit på vägen.

  • 1284 readers

Likes

Comments

Känner mig stendöd idag, precis som min bil.. Helt slut i kroppen och höften börjar ge upp.. Benet är fortfarande jätte tungt och jag vet fortfarande inte vilka muskler jag ska använda för att orka lyfta det. Men nu ska jag snart klä på mig och gå ut till bilen och vänta på en kompis som ska hjälpa mig med starthjälp :) sen ska vi ut och åka en sväng så batterier får ladda lite sen tänkte jag tvinga han att äta pizza med mig. Var så sjukt längesen jag åt pizza och har varit sugen på det jätte länge så nu ska jag äntligen äta pizza!!😃 nej nu ska jag klä på Milo som ska åka till pappa om en stund sen klä på mig själv.

Xoxo

  • 1398 readers

Likes

Comments

Jag är så arg och ledsen på samma gång att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hur kan man trycka ner någon man påstår sig älska så himla mycket? Jag förstår verkligen inte det. Varför behandlar man människor man delat sitt liv med som någon man hatar? Varför? Så fort ett förhållande tar slut så ska man hacka på varandra och säga elaka saker, men varför, till vilken anledning? Hur jävla ont det en gör så måste det väl ändå finnas en gräns på hur man kan bete sig. Det gör minst lika ont för båda två när det tar slut. Men istället för att bara släppa allt så kommer dom elaka smsen om att "glöm inte att jag älskar dig, ha så kul och knulla lugnt" varför varför varför?! Är det inte bara lättare att släppa precis allt hur ont det en gör. Det måste ju vara så himla mycket mer lättare än att fortsätta bråka om ett förhållande som inte funkade.

Eller gör man såhär mot dom vi älskar för att vi så innerligt vill att allt ska bli bra igen?

Jag har försökt att tänka på varför vi gör som vi gör. Varför försöker man hela tiden få den andra ledsen eller arg? För man mår då fan inte bättre av att få den man faktiskt älskar ledsen eller arg. Jag kan ärligt säga att jag mår skit och verkligen är på botten just nu. Ska jag göra en smörgås så gråter jag, ska jag gå på toa så gråter jag, ska jag klä på mig så gråter jag. Det finns inget jag inte kan göra för att inte försöka gråta. Det är som att det går på automatik, att när kroppen känner av att något är fel så kommer det tårar. Jag får svårt att andas och vill bara slå på något för att få ut allt. Men jag vet att det inte skulle kännas bättre ifall jag började slå och kasta saker runtomkring mig. Varför känner jag sån ilska..? Hur kan jag grina som ett litet barn men ändå vara så arg. Jag kan med handen på hjärtat säga att det här var nog tametusan det bästa men även kanske det värsta förhållandet (ibland) med alla bråk. Men jag är lika kär idag som jag alltid ha varit. Jag tittar fortfarande på honom med dom ögonen jag tittade på honom första gången jag träffade honom. Jag älskar honom! Alla dom bra stunderna har alltid lyckats väga upp mer än dom dåliga. Jag vet att alla säger att livet går vidare och att man ska skita i sina ex och det ena med det andra. Men jag vill inte att ni ska säga åt mig vad jag ska göra och inte. Vill jag att det här ska ta veckor, månader eller år att komma över så måste det få göra det. Det blir inte lättare av att säga att jag kommer hitta någon annan som är så mycket bättre än vad han var. Det är så lätt för er att sitta och säga vad andra ska göra! Men ni är inte jag! Ni ser honom som mitt ex men jag ser honom för den han verkligen var, han som jag skulle leva med tills jag tog mitt sista andetag. Vill jag älska honom förresten av mitt liv så kommer jag göra det, vill jag gräva ner mig i allt det jobbiga så kommer jag göra det. Jag vill bara få älska honom så länge som jag själv känner att jag behöver! Så snälla låt mig få göra det!

Xoxo


Likes

Comments