​Den hĂ€r lĂ„ten Ă€r typ the story of my life just nu. TĂ€nk att mĂ€nniskan som var ditt allt och ditt liv bara pĂ„ en dag kan bli en person du inte haft kontakt med pĂ„ 4 mĂ„nader. för att det Ă€r för svĂ„rt. Det Ă€r ju inte sĂ„ hĂ€r jag vill ha det men jag mĂ„ste ju samtidigt respektera hur motparten vill ha det. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​IgĂ„r var det alla hjĂ€rtans dag! En dag jag i princip aldrig har firat, jag anser inte att det Ă€r en sĂ„ speciell dag egentligen. Men en fin dag till att kunna visa sina nĂ€ra och kĂ€ra uppskattning. Jag spenderade min gĂ„rdagskvĂ€ll pĂ„  den grekiska restaurangen Dionysos med mina fina vĂ€nner! Det var en supermysig kvĂ€ll med grym mat och mycket prat om livets berg och dalar. Älskar mina vĂ€nner <3

Likes

Comments

NĂ„got jag förundras över ofta Ă€r om folk som Ă€r emot skatter verkligen har förstĂ„tt vad vĂ„ra skattepengar gĂ„r till och hur man kan tycka att skatter innebĂ€r nĂ„got dĂ„ligt. Folk klagar över att priserna för att Ă„ka kommunalt Ă€r sĂ„ höga, och att man behöver betala nĂ„gra hundra för att gĂ„ till lĂ€karen. Det Ă€r tack vare skattepengar som vi har sĂ„hĂ€r pass LÅGA utgifter för saker som dessa, hade vi betalat mindre i skatt kan jag lova er att priserna hade varit betydligt högre och hur hade man tacklat det nĂ€r man klagar över hur utgifterna ser ut idag. Hade vi inte betalat skatt sĂ„ hade vi inte heller inte haft tillgĂ„ng till gratis skolgĂ„ng, och alla hade inte haft tillgĂ„ng till att betala operationer nĂ€r man skadat sig. Heja skatter för att alla mĂ€nniskor ska ha samma möjligheter till att kunna leva i vĂ„rt samhĂ€lle! 

Likes

Comments

Hittade en skojig lista pÄ min kÀra vÀn Idas blogg!

Gjorde du nÄgot i Är som du aldrig gjort förut?
Jag gick ut för första gÄngen och mÄnga utgÄngar har det blivit, SÄ sjukt roligt! Jag Äkte Àven pÄ min första utomlandsresa utan nÄgon som "hade koll"/bestÀmde över mig haha!

Hur har ditt Ă„r varit?
Som sagt inte sÄ bra men det har funnit ljusa stunder ocksÄ!

Blev du kÀr i Är?
Nepp! Eller... assÄ jag var ju kÀr största delen av Äret men inget nytt lixom.

Vilket datum kommer du aldrig glömma?
7 maj dÄ Veronica Maggio hade konsert, 13 november dÄ jag, och alla mina vÀnner var ute och firade Elins födelsedag! 26 Oktober dÄ jag och David gjorde slut. Kommer sjÀlvklar inte heller glömma hela Greklandsveckan!! Samt dagen jag och mina klassisar hade krÀftskiva pÄ Lisas landstÀlle


BÀsta köpet?

Bra frÄga,,, MÄste nog vara min iphone 6 haha, uppgraderade frÄn 4, men ocksÄ min skinnjacka som jag levt glada stunder i.

Vad spenderade du mest pengar pÄ?
Alkohol och mat hehe...

Gjorde nÄgonting dig riktigt glad?
Tro det eller ej men november var vÀldigt bra dÄ jag gick ut med mina kÀra vÀnner ca varje helg och hade sÄ jÀkla kul efter att ha mÄtt skit under hela sista delen av oktober.

Vilka sÄnger kommer pÄminna dig om 2015?
What do you mean- Justin Bieber

Can't feel my face- The Weeknd

Golden Boy hahaha <3 (nÄn lÄt frÄn Eurovision som jag och mina vÀnner skrattade och sjöng massor pÄ Grekland)

Vart reste du under 2015?
Utomlands: England, Grekland och Italien.

Sverige: Gotland, Oskarshamn, HÀlsingland, Göteborg!Är det nĂ„got du saknar Ă„r 2015 och vill ha 2016?
SjÀlvförtroende

Vem saknade du?
Ingen speciell tror jag

Har du haft ett förhÄllande under 2015?
Ja

Vad vill du sÀga till dig sjÀlv inför 2016?
Var glad och lev livet!!!

Likes

Comments

​VĂ€rldens bĂ€sta lĂ„t av Laleh, fan va jag ska leva det hĂ€r Ă„ret. Vi tar studenten tjejor! VI kommer ha sĂ„ jĂ€kla kul, Ă€r sĂ„ redo för nĂ€sta termin att komma igĂ„ng!

Likes

Comments

Livet Àr intressant ÀndÄ. En riktig berg och dalbana för min del. Ibland undrar jag om det ens gÄr att vara sÄ kÀnslosam som jag Àr, jag kan gÄ frÄn att vara vÀrldens lyckligaste till att fÄ Ängest över helt meningslösa saker pÄ bara nÄgon sekund.

Vi Àr inne i Är 2016, helvetes Äret 2015 Àr över. Skönt. Det kan nog ha varit det vÀrsta Äret i mitt liv, vilket jag i för sig tyckte om 2014 ocksÄ. Jag vet inte vad som var vÀrst men illa var de bÄda iallafall. Jag har upplevt hur det kÀnns nÀr ens hjÀrta gÄr i tusen bitar efter att ett förhÄllande tar slut och i och med det insett att det finns otroligt mÄnga idioter till killar. DÀrför kommer 2016 bli en tuff resa för min del, en resa dÄ jag mÄste börja acceptera och Àlska mig sjÀlv samtidigt som jag mÄste börja försöka komma pÄ vad jag vill i mitt liv. Ta reda pÄ vad det Àr som har gjort de tidigare Ären jobbiga, vart min stÀndiga Ängest kommer ifrÄn. För mina hjÀrnspöken Àr de som skapar den största olyckan i mitt liv, inte specifika hÀndelser.

SJÄLVKLART har Ă„ret bidragit med en hel del lycka ocksĂ„! Tror inte jag haft sĂ„ kul med mina vĂ€nner som jag haft i Ă„r! Jag har fyllt 18 Ă„r och i och med det har jag fĂ„tt möta utelivet vilket Ă€r det absolut bĂ€sta jag vet! Det Ă€r sĂ„ fruktansvĂ€rt roligt och nĂ„got som jag har behöv av minst 1 gĂ„ng i veckan haha, att fĂ„ vara med ens bĂ€sta kompisar bland nya mĂ€nniskor och dansa nĂ€tterna lĂ„nga. Jag bara Ă€lskar det! En hel del skoj resor har jag ocksĂ„ hunnit med. Men min största lycka det hĂ€r Ă„ret har vart att jag har funnit vĂ€rldens finaste vĂ€nner. 2015 var Ă„ret jag och mina klasstjejer kom varandra som nĂ€rmast, vi har verkligen insett hur sjukt kul vi har tillsammans vilket har betytt ALLT. Nya bĂ€sta vĂ€nner har alltsĂ„ knutits medan mina gamla har blivit nĂ€rmare,

I och med min hjĂ€rtesorg har jag verkligen mĂ€rkt att jag har folk omkring mig som alltid vill se en glad, det har betytt sĂ„ mycket och har gjort att jag har kunnat resa mig upp igen och börjat gĂ„ vidare. Vi kommer ha vĂ€rldens bĂ€sta 2016 tillsammans. ÄLSKAR ER.


​Under 2016 vĂ€ntar hĂ„rt plugg, studenten och livet. Livet efter skolan. Jag Ă€r sĂ„ fruktansvĂ€rt rĂ€dd men samtidigt sĂ„ taggad. 2016 SKA bli det bĂ€sta Ă„ret. 

Likes

Comments

Hej. Nej jag vet jag suger. Skaffade en blogg som jag lite halvt uppdaterade i en mÄnad och sen bar slutade jag. Men jag har verkligen inte kÀnt ork eller tid att lÀgga ner tid pÄ att skriva hÀr. Men just nu gör jag det sÄ nu fÄr vi vÀl helt enkelt se hur det sedan fortsÀtter efter det.

För mig har den hÀr sommaren varit en rad av kÀnslovÄgor. Mycket har kÀnt bra och mycket har kÀnt dÄligt., Mitt senaste Är har inte varit bra, inte bra alls faktiskt. Det har varit ett Är fyllt av panikattacker, grÄt och bara ren Ängest. Inte bara pÄ grund av skolan utan Àven av min egna syn pÄ mig sjÀlv, hur jag tror att andra ser pÄ mig och annat inom familjen osv. Den hÀr sommaren har blivit som en period att bearbeta de kÀnslor jag kÀnt för att sedan nu kunnat resa pÄ mig för att kunna ta nya tag och förmodligen kunna bli en mycket gladare person. För jag vill inte vara ledsen, jag vill inte mÄ dÄligt, Jag vill inte sÀga att jag Àr vÀrldens lyckligaste nu heller men jag tror att jag Àr pÄvÀg Ät rÀtt hÄll. Ingen av er som lÀser detta vet om min situation i livet men kÀnner bara att ni mÄste fÄ veta sanningen Àven om jag kanske inte nÀmner konkreta hÀndelser osv. Och det kanske Àr en bra ide att jag börjar bli mer öppen med mitt liv till mina nÀrmaste sÄ jag slipper att hÄlla allt för mig sjÀlv hela tiden dÄ jag faktiskt inte tror att det hjÀlper.


Nog med the deppmode. Allt har ju faktiskt inte varit dĂ„ligt den hĂ€r sommaren. Mycket mer har varit bra Ă€n dĂ„ligt faktiskt! Jag har rest en del sommar. PĂ„ min 18 Ă„rs dag flög jag och mina vĂ€nner till Zakynthos i Grekland dĂ€r en vecka fylld av sol, bad, utflykter, drinkar, mat och fest vĂ€ntade. Bara ett par fĂ„ dagar efter det bar det av till Italien med vĂ„r fina konfirmandgrupp som jag var ledare för. En vĂ€ldigt fin vecka med fina mĂ€nniskor. Jag har Ă€ven varit pĂ„ min första och kanske enda (hehe) tĂ€ltsemester med David och hans familj. VĂ€ldigt fina och mysiga dagar vid FĂ„rö som ligger högst upp pĂ„ gotland och som Ă€r sĂ„ himla vackert. Det blev Ă€ven ett par dagar pĂ„ det obligatoriska sommarstĂ€llet hos farmor i HĂ€lsingland och sedan en weekend hos min fina vĂ€n Cassandra i Oskarshamn. 

Regn, regn och regn har faktiskt inte spelat sĂ„ stor roll för min del för jag har haft det sĂ„ bra sĂ„ bra Ă€ndĂ„! Imorgon börjar jag i 3an. Det sista Ă„ret i skolan dĂ„ jag verkligen ska kĂ€mpa och göra det allra bĂ€sta jag kan dĂ„ matten och tyskan som bara har förstört Ă€r gone 4fuckng ever. :) Puss pĂ„ er!  

Likes

Comments

Idag hade jag min sista riktiga skoldag för Äret. En riktig lektion idag dock för att vara specifik. SÄ nu har jag i princip sommarlov men de kÀnslorna fÄr jag faktiskt inte fören efter jag haft skolavslutning som Àr pÄ tisdag- vi har nÀmligen inga lektioner varken imorgon eller pÄ mÄndag. Men trotts att jag verkligen inte har nÄgot mer jag behöver göra sÄ har jag sjukt ont i magen pÄ grund av att jag inte riktigt kunnat slÀppa skolstressen Àn, man Àr sÄ van vid att alltid vara stressad över nÄgot att jag inte riktigt kan slÀppa det. Men det kommer förhoppningsvis snart.

Är sĂ„ sjukt taggad pĂ„ den hĂ€r veckan som Ă€r kvar och fylld av bla. 3 födelsedagsfiranden, utemyskvĂ€llar, skolavslutningen, vĂ€rme och farmor som kommer och hĂ€lsar pĂ„!!!! Sitter för övrigt och tĂ€nker pĂ„ att det pĂ„ onsdag var ett Ă„r sedan David och jag trĂ€ffades för första gĂ„ngen. Kan verkligen inte förstĂ„ att jag bara kĂ€nt den mĂ€nniskan i ett Ă„r. Hela den tiden i början av nĂ€r vi trĂ€ffades var den bĂ€sta i mitt liv och jag bara önskar att jag kunde fĂ„ Ă„teruppliva alla de kĂ€nslor jag kĂ€nde under den tiden.


Bara tanken av att det finns nÄgon som vill vara med mig

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur jag mÄr just för tillfÀllet. Bara faktumet att det hÀr skolÄret snart Àr över kÀnns bara sÄ... jag vet inte.. lÀttande. Fast jag kan ÀndÄ inte kÀnna att det kÀnns sÄ eftersom jag bara Àr sÄ onöjd över mina prestationer det hÀr Äret. NÀsta vecka Àr endast en vecka bestÄende av fÄ lektioner och resten betygssnack. Vill verkligen inte höra mina betyg. Höra orden om hur jag bara sjunkit till botten i Är. Jag Àr sÄ sjukt besviken pÄ mig sjÀlv, hur slarvig, slö och oseriös jag har varit. Det hÀr har verkligen varit ett av de tuffaste Ären bÄde i skolan och allmÀnt i mitt liv. Det kommer vara svÄrt att helt komma ifrÄn det samtidigt som det bara kommer vara sÄ skönt att slÀppa det. Jag Àr redan 99% sÀker pÄ att jag kommer F i ett Àmne och det gör sÄ fruktansvÀrt ont i mig att bara tÀnka pÄ det. Jag har aldrig fÄtt ett F förut och för mig kÀnns det bara som ett tecken pÄ misslyckande. Inte bara av mig, Àven av min lÀrare som jag inte kÀnner att jag fÄtt stöd av över huvud taget. Jag skulle sÀga att jag just nu mÄ okej, mitt emellan lixom. Som en riktig svennebanan helt enkelt.

Likes

Comments

​Grattis vĂ€rldens bĂ€sta mamma pĂ„ morsdag!

​IgĂ„r var jag och familjen samt David pĂ„ min pappas kusins bands konsert haha. Musik jag Ă€r uppvĂ€xt till och som fĂ„r mig att lĂ€ngta ihjĂ€l mig till sommaren och till Bergsjö. Finns ingen bĂ€ttre plats i hela vĂ€rlden Ă€n den. Mitt sommarparadis dĂ€r man bara kan slappna av och vara sig sjĂ€lv. Förra sommaren var jag dĂ€r i mindre Ă€n en vecka och det var för lite, behöver minst en hel vecka för att jag ska kunna kĂ€nna Ă€kta sommarkĂ€nslor. Åh va jag lĂ€ngtar. Likes

Comments