​Den här låten är typ the story of my life just nu. Tänk att människan som var ditt allt och ditt liv bara på en dag kan bli en person du inte haft kontakt med på 4 månader. för att det är för svårt. Det är ju inte så här jag vill ha det men jag måste ju samtidigt respektera hur motparten vill ha det. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Igår var det alla hjärtans dag! En dag jag i princip aldrig har firat, jag anser inte att det är en så speciell dag egentligen. Men en fin dag till att kunna visa sina nära och kära uppskattning. Jag spenderade min gårdagskväll på  den grekiska restaurangen Dionysos med mina fina vänner! Det var en supermysig kväll med grym mat och mycket prat om livets berg och dalar. Älskar mina vänner <3

Likes

Comments

Något jag förundras över ofta är om folk som är emot skatter verkligen har förstått vad våra skattepengar går till och hur man kan tycka att skatter innebär något dåligt. Folk klagar över att priserna för att åka kommunalt är så höga, och att man behöver betala några hundra för att gå till läkaren. Det är tack vare skattepengar som vi har såhär pass LÅGA utgifter för saker som dessa, hade vi betalat mindre i skatt kan jag lova er att priserna hade varit betydligt högre och hur hade man tacklat det när man klagar över hur utgifterna ser ut idag. Hade vi inte betalat skatt så hade vi inte heller inte haft tillgång till gratis skolgång, och alla hade inte haft tillgång till att betala operationer när man skadat sig. Heja skatter för att alla människor ska ha samma möjligheter till att kunna leva i vårt samhälle! 

Likes

Comments

Hittade en skojig lista på min kära vän Idas blogg!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag gick ut för första gången och många utgångar har det blivit, Så sjukt roligt! Jag åkte även på min första utomlandsresa utan någon som "hade koll"/bestämde över mig haha!

Hur har ditt år varit?
Som sagt inte så bra men det har funnit ljusa stunder också!

Blev du kär i år?
Nepp! Eller... asså jag var ju kär största delen av året men inget nytt lixom.

Vilket datum kommer du aldrig glömma?
7 maj då Veronica Maggio hade konsert, 13 november då jag, och alla mina vänner var ute och firade Elins födelsedag! 26 Oktober då jag och David gjorde slut. Kommer självklar inte heller glömma hela Greklandsveckan!! Samt dagen jag och mina klassisar hade kräftskiva på Lisas landställe


Bästa köpet?

Bra fråga,,, Måste nog vara min iphone 6 haha, uppgraderade från 4, men också min skinnjacka som jag levt glada stunder i.

Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol och mat hehe...

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Tro det eller ej men november var väldigt bra då jag gick ut med mina kära vänner ca varje helg och hade så jäkla kul efter att ha mått skit under hela sista delen av oktober.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015?
What do you mean- Justin Bieber

Can't feel my face- The Weeknd

Golden Boy hahaha <3 (nån låt från Eurovision som jag och mina vänner skrattade och sjöng massor på Grekland)

Vart reste du under 2015?
Utomlands: England, Grekland och Italien.

Sverige: Gotland, Oskarshamn, Hälsingland, Göteborg!Är det något du saknar år 2015 och vill ha 2016?
Självförtroende

Vem saknade du?
Ingen speciell tror jag

Har du haft ett förhållande under 2015?
Ja

Vad vill du säga till dig själv inför 2016?
Var glad och lev livet!!!

Likes

Comments

​Världens bästa låt av Laleh, fan va jag ska leva det här året. Vi tar studenten tjejor! VI kommer ha så jäkla kul, är så redo för nästa termin att komma igång!

Likes

Comments

Livet är intressant ändå. En riktig berg och dalbana för min del. Ibland undrar jag om det ens går att vara så känslosam som jag är, jag kan gå från att vara världens lyckligaste till att få ångest över helt meningslösa saker på bara någon sekund.

Vi är inne i år 2016, helvetes året 2015 är över. Skönt. Det kan nog ha varit det värsta året i mitt liv, vilket jag i för sig tyckte om 2014 också. Jag vet inte vad som var värst men illa var de båda iallafall. Jag har upplevt hur det känns när ens hjärta går i tusen bitar efter att ett förhållande tar slut och i och med det insett att det finns otroligt många idioter till killar. Därför kommer 2016 bli en tuff resa för min del, en resa då jag måste börja acceptera och älska mig själv samtidigt som jag måste börja försöka komma på vad jag vill i mitt liv. Ta reda på vad det är som har gjort de tidigare åren jobbiga, vart min ständiga ångest kommer ifrån. För mina hjärnspöken är de som skapar den största olyckan i mitt liv, inte specifika händelser.

SJÄLVKLART har året bidragit med en hel del lycka också! Tror inte jag haft så kul med mina vänner som jag haft i år! Jag har fyllt 18 år och i och med det har jag fått möta utelivet vilket är det absolut bästa jag vet! Det är så fruktansvärt roligt och något som jag har behöv av minst 1 gång i veckan haha, att få vara med ens bästa kompisar bland nya människor och dansa nätterna långa. Jag bara älskar det! En hel del skoj resor har jag också hunnit med. Men min största lycka det här året har vart att jag har funnit världens finaste vänner. 2015 var året jag och mina klasstjejer kom varandra som närmast, vi har verkligen insett hur sjukt kul vi har tillsammans vilket har betytt ALLT. Nya bästa vänner har alltså knutits medan mina gamla har blivit närmare,

I och med min hjärtesorg har jag verkligen märkt att jag har folk omkring mig som alltid vill se en glad, det har betytt så mycket och har gjort att jag har kunnat resa mig upp igen och börjat gå vidare. Vi kommer ha världens bästa 2016 tillsammans. ÄLSKAR ER.


​Under 2016 väntar hårt plugg, studenten och livet. Livet efter skolan. Jag är så fruktansvärt rädd men samtidigt så taggad. 2016 SKA bli det bästa året. 

Likes

Comments

Hej. Nej jag vet jag suger. Skaffade en blogg som jag lite halvt uppdaterade i en månad och sen bar slutade jag. Men jag har verkligen inte känt ork eller tid att lägga ner tid på att skriva här. Men just nu gör jag det så nu får vi väl helt enkelt se hur det sedan fortsätter efter det.

För mig har den här sommaren varit en rad av känslovågor. Mycket har känt bra och mycket har känt dåligt., Mitt senaste år har inte varit bra, inte bra alls faktiskt. Det har varit ett år fyllt av panikattacker, gråt och bara ren ångest. Inte bara på grund av skolan utan även av min egna syn på mig själv, hur jag tror att andra ser på mig och annat inom familjen osv. Den här sommaren har blivit som en period att bearbeta de känslor jag känt för att sedan nu kunnat resa på mig för att kunna ta nya tag och förmodligen kunna bli en mycket gladare person. För jag vill inte vara ledsen, jag vill inte må dåligt, Jag vill inte säga att jag är världens lyckligaste nu heller men jag tror att jag är påväg åt rätt håll. Ingen av er som läser detta vet om min situation i livet men känner bara att ni måste få veta sanningen även om jag kanske inte nämner konkreta händelser osv. Och det kanske är en bra ide att jag börjar bli mer öppen med mitt liv till mina närmaste så jag slipper att hålla allt för mig själv hela tiden då jag faktiskt inte tror att det hjälper.


Nog med the deppmode. Allt har ju faktiskt inte varit dåligt den här sommaren. Mycket mer har varit bra än dåligt faktiskt! Jag har rest en del sommar. På min 18 års dag flög jag och mina vänner till Zakynthos i Grekland där en vecka fylld av sol, bad, utflykter, drinkar, mat och fest väntade. Bara ett par få dagar efter det bar det av till Italien med vår fina konfirmandgrupp som jag var ledare för. En väldigt fin vecka med fina människor. Jag har även varit på min första och kanske enda (hehe) tältsemester med David och hans familj. Väldigt fina och mysiga dagar vid Fårö som ligger högst upp på gotland och som är så himla vackert. Det blev även ett par dagar på det obligatoriska sommarstället hos farmor i Hälsingland och sedan en weekend hos min fina vän Cassandra i Oskarshamn. 

Regn, regn och regn har faktiskt inte spelat så stor roll för min del för jag har haft det så bra så bra ändå! Imorgon börjar jag i 3an. Det sista året i skolan då jag verkligen ska kämpa och göra det allra bästa jag kan då matten och tyskan som bara har förstört är gone 4fuckng ever. :) Puss på er!  

Likes

Comments

Idag hade jag min sista riktiga skoldag för året. En riktig lektion idag dock för att vara specifik. Så nu har jag i princip sommarlov men de känslorna får jag faktiskt inte fören efter jag haft skolavslutning som är på tisdag- vi har nämligen inga lektioner varken imorgon eller på måndag. Men trotts att jag verkligen inte har något mer jag behöver göra så har jag sjukt ont i magen på grund av att jag inte riktigt kunnat släppa skolstressen än, man är så van vid att alltid vara stressad över något att jag inte riktigt kan släppa det. Men det kommer förhoppningsvis snart.

Är så sjukt taggad på den här veckan som är kvar och fylld av bla. 3 födelsedagsfiranden, utemyskvällar, skolavslutningen, värme och farmor som kommer och hälsar på!!!! Sitter för övrigt och tänker på att det på onsdag var ett år sedan David och jag träffades för första gången. Kan verkligen inte förstå att jag bara känt den människan i ett år. Hela den tiden i början av när vi träffades var den bästa i mitt liv och jag bara önskar att jag kunde få återuppliva alla de känslor jag kände under den tiden.


Bara tanken av att det finns någon som vill vara med mig

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur jag mår just för tillfället. Bara faktumet att det här skolåret snart är över känns bara så... jag vet inte.. lättande. Fast jag kan ändå inte känna att det känns så eftersom jag bara är så onöjd över mina prestationer det här året. Nästa vecka är endast en vecka bestående av få lektioner och resten betygssnack. Vill verkligen inte höra mina betyg. Höra orden om hur jag bara sjunkit till botten i år. Jag är så sjukt besviken på mig själv, hur slarvig, slö och oseriös jag har varit. Det här har verkligen varit ett av de tuffaste åren både i skolan och allmänt i mitt liv. Det kommer vara svårt att helt komma ifrån det samtidigt som det bara kommer vara så skönt att släppa det. Jag är redan 99% säker på att jag kommer F i ett ämne och det gör så fruktansvärt ont i mig att bara tänka på det. Jag har aldrig fått ett F förut och för mig känns det bara som ett tecken på misslyckande. Inte bara av mig, även av min lärare som jag inte känner att jag fått stöd av över huvud taget. Jag skulle säga att jag just nu må okej, mitt emellan lixom. Som en riktig svennebanan helt enkelt.

Likes

Comments

​Grattis världens bästa mamma på morsdag!

​Igår var jag och familjen samt David på min pappas kusins bands konsert haha. Musik jag är uppväxt till och som får mig att längta ihjäl mig till sommaren och till Bergsjö. Finns ingen bättre plats i hela världen än den. Mitt sommarparadis där man bara kan slappna av och vara sig själv. Förra sommaren var jag där i mindre än en vecka och det var för lite, behöver minst en hel vecka för att jag ska kunna känna äkta sommarkänslor. Åh va jag längtar. Likes

Comments