Eller vad man säger. Jag är tillbaks! Vad ska man mer säga;)

Var ett tag sen jag blogga men mycket har hänt sen jag skrev sist och jag orkar inte dra allt så jag drar väl upp det som är i nuet.

Jag har varit arbetslös, men nu i Augusti så börjar jag med två tjänster. Båda extra/ deltid tills jag kommer underfund om vad jag vill eller om jag trivs med mina jobb så det återstå att se.

Jag har klivit ur min comfort zone och verkligen gjort saker jag inte hade vågat göra annars och resultatet av de har både gett mig gott och ont!

Men summering av life atm : De sög ett tag men nu känner jag bara ren lyyycka!

På återseende bloggen :)


Likes

Comments

Det går så himla fort och jag börjar bli riktigt nervös nu. Tiden rullar och jag bara känner hur det kniper sig i magen. Jag ska vara borta i månader.

Jag vet att så mycket skall hända på den korta tiden och jag kommer nog få se folks true colours. Jag tror även ja kommer förlora folk på vägen. Men oavsett hur det blir så måste jag nypa mig i skinnet nu och dra ihop mig själv igen.

Senaste tiden har det varit för mycket tårar av hur stressad jag är och hur jag försökt vara människor till lags men känner mig rent utav sagt spottad i ansiktet. Jag har varit glad nu när summerburst varit shit hur kul de var!! Jag är glad att man jobbat så man hade pengar till att köpa biljetterna iofs så gjorde jag det redan i November hehe men ändå. Jag är stolt över hur mycket jag jobbat under året 2015/2016.

Känner att resan är det bästa som kan hända mig just nu för jag mår så dåligt här, mamma sa att man inte borde lämna ouppklarade saker innan man åker någonstans men jag klarar inte av stressen eller besvikelsen något mer.

Det kommer bli bra. Jag kommer bli bra. FAAAN ttaggaråå!


Likes

Comments

​Skolan är klar! Aldrig mer ska jag behöva återvända. Nu njuter jag av dem sista 10 dagar som är kvar här för mig i Sverige. Ska bli kul att få äntligen åka bort och bara göra något annat för en skull. 

Jag tog studenten i fredags det var väl bra. 

Men dagen efter satt jag gråtandes i soffan bredvid mamma, jag fick stress om vad som ska hända med mig, vad vill ja bli.. vad vill jag göra..?  Jag kände mig rent utav sagt misslyckad. Jag ska skärpa mig med att tycka att allt är fy och piss då och då men allt kan inte vara bra hela tiden. I skolan fick vi tillbaks våra brev vi skrev i ettan / tvåan. Jag öppnade det idag och jag kunde inte bara få ångest utan jag greps av ren panik över att läsa mina egna ord. 

Jag tatuerade in förut:

I will look back at this and smile, because it was life and I decided to live it . ​Jag ville påminna mig att jag kämpade genom min hittills största fight med mig själv och mitt förflutna 2013 och 2014 Men saken är att det saknas något hela tiden. Jag mår mestadels bra nuförtiden men mestadels så mår jag dåligt också. Det är 50/50. Det känns som jag inte räcker till eller att det bara är tomt. 

Har inte tid för att hamna i en svacka igen. Jag har verkligen inte tid med att falla ihop igen. Jag har inte tid för känslor. Likes

Comments

Postad i: Vardag

Visst var det ett deppat inlägg här nere men jag måste få säga att det är så mycket sommarkänslor i luften. Jag tar studenten om ca 25 dagar. Helt sjukt! Har en del att tag i innan men det löser sig nog med tiden. Har börjat planera en hel del. 

Sen nu har jag börjat planera att leva lite sundare. Har gjort kostschema och även börjar planera in en powerwalk eller en spring tur 8 på morgonen dem dagar jag hinner.. Puuh shiiet detta blir kul att se resultat sen! 

Just nu gör jag min lunch för morgon dagen. Det som står på lunch är protein pannkakor. Veganska" - Ingen laktos, eller soja produkter eller gluten. Helt naturligt. 

Recept har jag hittat på lite sådär kanske 50/50. Sen när avokadon har mognat lite mer här hemma så blir det en proteinshake egen gjord utav avokado och apelsin. 

Tycker att ett sundare liv passar mig just nu. "Pura Vida"

​Ska även försöka droppa ner total mycket på ciggen. Kommer säkerligen börja röka mer till Magaluf men tills dess så lugnar jag ner mig med cigaretterna. Känner att jag vill va sundare mot mig själv för att bli piggare samt så vill jag ha en beach body och just nu så trivs jag inte med mig själv och finns ingen pojke, vän etc som kan ändra på det. Jag tänker se snygg ut för mig själv och ingen annan! 

Ingenting har tagit så mycket på mig som när en kille kallat mig mullig. Skiter i. Var det värsta jag hört och mådde äckligt dåligt med mig själv efter det. 

Men om ni är sugen på att se mitt kost schema så kommer det komma upp när jag väl följt det! Har redan sett att idag blev det hel krångel. 

Frukosten som skulle vart en shake vart två knäckemackor med tomat och aromat.. Sen lunchen blev två burkar kvarg. Middag blev: Tofu och sallad samt tomater, Stekta championer, zucchini, lök och paprika. Mellanmål ska klämmas in på kostschemat men någon som vet ett mellanmål som är lätt att ta med sig inte för mycket kalorier - helt okej med en del kolhydrater men helst inget vitt bröd etc? Tips? 


Likes

Comments

Hahha vad gjorde jag för att folk skulle få den uppfattningen...

Nä men som gott på ont. Ja låter inte mig själv bli trampad på, sånt har jag varit med om alldeles för mycket. Har jäkligt mycket skinn på näsan om vi jämför med förut.
Vågade aldrig säga nej.. Var alltid andra till lags. Fick extremt mycket skit kastad i ett dåligt förhållande och det har format mig till att vara en stark tjej.

Jag är inte uppkäftig som de låter lite på min klassens men som sagt ja tolerar inte när folk trampar på mig. Jag har respekt och vill mötas med respekt.

Jag är en tjej samtidigt med självförtroendet i botten och ibland blir de fel. Men folk tar och utnyttjar de och jag kan inte bli mer än sårad och arg.

Min familj rädda mig och är dem enda som vet verkligen allt om mig till botten. Jag kan säga att om de inte vore för dem så hade jag velat ta livet av mig.

Men svackorna kommer och går. Vi är bara mänskliga men sår består och tyvärr är det så.

Likes

Comments

Jag lyckas alltid med att antingen komplicera saker med "pojkar" eller ha dåliga förhållanden. Det är dåliga val jag gör och karma slår mig lika snabbt i ansiktet senare.

" This isn't the time to make hard and fast decisions, its time to make mistakes. Take the wrong train and get stuck somewhere chill. Fall in love - a lot. Major in philosophy 'cause there's no way to make a career out of that. Change your mind. Then change it again, because nothing is permanent" . - Twilight

Detta tal eller citat stämmer helt. Nu efter studenten är det bara att göra misstag för att finna en rätt väg. Jag vet inte alls vart jag ska börja och jag vet inte alls vart jag kommer sluta. Jag hade en sommarflirt förra året. Den sommarflirten borde dött för länge sen. Men den är fortfarande i lågor fast inte lika starka.

Det har varit en lång tid jag gjort dåliga val och haft dåliga förhållanden. Jag skäms inte för utav det som hänt utan jag lär mig. Lär känna mig bättre själv.

Men ibland undrar man? När kommer dem rätta valen? Jag tycker att jag finner mer rätt men sen återigen så hamnar jag på samma bana...

Jag vet inte ..vad gör man för att inte hamna i dåliga "förhållanden"?Likes

Comments

​Denna låt. Älskar den.. sen första gången jag hörde den. 

Passar in i detta regninga vädret och är typisk break up låt och känslo laddad låt. 

Känns lite deppig men just nu gör detta mig vädret helt less. Är trött och trött på allt och alla

Likes

Comments

Hellu, fick ett roligt mail imorse och ringde upp dem som mailat mig. Fick veta att jag var inbjuden till en casting för en reklam film så har idag på eftermiddagen varit på casting.

Är inte vidare erfaren men hoppas på det bästa även fast det känns som att man plockar någon med bättre erfarenhet. Var så nervös så känner på mig att detta gick riktigt dåligt. Men jaja håller tummarna.

Innan castingen så var jag i skolan och gjorde naglar. Hoppas egentligen på att ja klarar naglarna och att jag får rollen. Shiiet är så mycket nu.

Jag vill verkligen så mycket! Tror inte jag får rollen men det var kul att testa på en sån roll som till en reklamfilm.

Nu ska jag kika lite på ex on the beach sen så hörs vi!


Likes

Comments

Postad i: Vardag

Jag vill bara ta studenten. Gah fan inte lång tid kvar. Men sen apropå vad jag vill. Så vette fan efter det.

Jag känner mig pressad men vill verkligen flytta hemifrån, byta stad, testa att öppna mina vingar hhaha men måste ju lära mig stå på min egna ben så att jag kan flyga. Tar livet som det kommer just nu och ser jätte fram emot min sommar i Magaluf släpp allt verkligen här hemma och glömma. Glömma vad det är för liv jag levt här. Bara parta loss och ha det extremt roligt för jag behöver de.. Sen ska jag inte ljuga men jag har varit nykter nu ett tag men saknar verkligen att dra ut och dricka massa drinkar och dansa natten lång med mina vänner. Det är inte ett stort behov men jag älskar faktiskt att gå ut. Det är en höjd punkt i veckan. En dag jobbar man en annan belönar sig själv att gå ut och ha kul med sina vänner. Kan lika gärna vara bio så som utekväll. Vilket som ( har jag rätt människor med mig så funkar allt).

Nu ska jag ta och duscha håret och så återkommer jag senare!

Kram <3

( Snapchat effekterna har en effekt på alla snapchatters hahha ​

Likes

Comments