Wow.. Vad ska jag börja med att skriva eller säga. Natten var bra faktiskt. Jag fick sova en hel natt vilket var ganska nytt. Men måste säga att de tabletterna påverkade mig ganska mycket. Idag känner jag mig väldigt dåsig, loj, seg osv men förhoppningsvis så går det över efter jag ätit och duschat. Men måste få säga att de var lite obehagligt, jag kände inte att jag hade kontroll över min kropp och kändes lite som jag var lullig. Men jag sov djupt vilket är väl positivt!

Mamma hade tydligen väldiga problem med att försöka väcka mig imorse (gick inte bra). Så jag sov fram tills halv 11 av att hunden började yla till hemtelefonen som ringde gång på gång. Så det var bara upp från sängen och ut med hunden. Passade även på att ta med kameran för lite vinterbilder! Så denna sena morgon startade väldigt mysigt, en lång promenad och mycket glädje ändå.

Det känns tungt i huvudet men samtidigt lite lättare.

Dagens planer ser ut som följande: Ta det lugnt, duscha, se på film, åka till jobbet - hem sova.

Så roliga planer men det känns som denna dag lär bli ganska seg men vi får se. Jag har stängning och börjar 16 så får försöka hålla mig pigg och alert.

Ska ladda upp massa bilder från promenaden till er lite senare! Tills dess P&K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den känslan är enormt härlig. Imorse så var jag hos läkaren och jag hoppades få höja min dos av Sertralin osv. Vilket ledde till massvis med frågor och en hel del snack. Tillslut blev resultatet som jag ville och nu har vi höjt dosen till 100mg i förhoppningar om att de fungerar bättre. Dock så fick jag även en annan sömntablett som jag ska ha nu i 10 dagar för att få en ordentlig sömn och ordentliga sömnrutiner. Ska efter 10 dagar sluta då dem är beroende framkallande och enligt bipacksedeln var det inte så roliga bieffekter så hoppas det går bra då jag som sagt inte är en beroende människa. Vad jag vet iallafall.

Men måste säga att dagen faktiskt blev lite ljusare än vanligt. Jag blev glad efter läkarbesöket och mina värden såg bra ut så direkt efter så gick jag och hämtade ut all medicin och därefter så handlade jag lite. Åkte hem gjorde lunch och sen ut med vovven. Sen har hela kvällen spenderats i stallet med Annah. Fick rida hennes ponny (Gama) världens piggaste ponny. Så idag har det varit en tursam dag. Jag känner mig så lugn över det. Hoppas verkligen verkligen att dem nya sömntabletterna fungerar så har det varit en bra dag. Det som verkligen tynger mig är nätterna.. för på nätterna så kommer alla tankarna, hjärnan spelar mig ett spratt och slutar i tråkigheter. Så förhoppningvis så får denna dag ett bra slut.

Men måste inflika min tur idag.. Vann även på trisslott .. hela 60kr haha. Menmen så denna dag har ju varit lite tursam!

Nu blir det kolla Bachelor med mamma och sen sova! Vi hörs imorgon P&K

Bilder från dagens gång. Suddiga jag vet.. men ska införskaffa mig en ny lur snart.. när löningen kommer..och när dem inte har väntetid på 7-8 veckor :):)

Likes

Comments

Klockan är 02.09. Jag är vaken. När allt jag behöver är att sova.
Men trotts sömn tabletter så är jag vaken. Inget verkar bita när det verkligen behövs. Jag känner bara ett sånt obehag och skamsen, jag känner mig smutsig och allt annat där i mellan.
Sen är jag lite nervös inför morgondagen men förhoppningsvis så blir det helt okej.
Känslan av att vrida och vända i sängen suger. För alla känslor kommer upp till ytan när ja ligger i sängen och ska försöka sova.
Jag är så sjukt trött och ledsen på det här. Kommer behöva väcka mamma för jag ser verkligen inte klart just nu känner jag.. känns som jag håller på att dö inombords. Hur all glöd bara sakta försvinner.

Jag orkar inte mer bara.

Likes

Comments

Jag känner hur ångesten kryper under skinnet. Jag känner hur det sakta men säkert eskalerar. Jag försöker slappna av men det hjälper inte.. Mina händer darrar och jag kan inte hålla tillbaka klumpen i bröstkorgen som trycker.
Det gör ont. Det gör ont att andas och det känns som att varje andetag är som när man sipprar efter luft under vatten. Det är en sån obehaglig känsla men jag lever med den dag in och dag ut.

Dagen var just i denna känsla. Jag har mått rent utav sagt kasst idag. Legat i sängen/ soffan och sovit. Har inte orkat äta mer än en brödskiva och druckit ett glas mjölk. Har inte orkat göra mer än ta cigg och kolla igenom serier. Imorgon hoppas jag att jag och min läkare kan komma överens och höja min styrka på tabletterna och byta ut de ångestdämpande ja har eftersom dem inte fungerar.
Jag hoppas allt är bra imorgon.. jag gör verkligen det. Min inställning är positiv men samtidigt så känner jag någonstans en känsla av sånt mörker.
Jag lider.

Likes

Comments

Så då kom det snö. Idag har faktiskt det varit vitt ute häromkring, snön har lagt sig tunt men än så länge så är det vitt och inge slask. Känns verkligen som vintern är kommen. Med vintern så kommer det inte bara mysiga saker som jul, nyår och vad det nu kan vara. Julen för mig gäller att inte bara ge tillbaka till nära och kära.. utan också till andra som behöver det.

Jag känner att med vinter så kommer fler trötta och ledsna själar fram och där jag varit vill jag inte tillbaka och om jag skulle kunna räcka ut handen åt någon som mig själv så hade jag gjort det. Hade jag kunnat så hade jag försökt hjälpa alla andra som behöver hjälp på diverse olika sätt. Jag får hjälp och sjukt tacksam över det samtidigt som saker är riktigt jobbigt. Jag svänger i mående som vanligt men försöker få det på balans. Ska även träffa läkaren imorgon för ta prover och diskutera en högre dos av min medicin. Känns som det inte funkar med den jag har och känner knappt någon effekt längre så får se vad han säger.

Men tillbaka till ämnet och så släpper vi mig snacket. Jag vill göra något bra denna vintern. Jag har ju varit på en stadsmission under sopp-mässa och det är verkligen så många människor som kommer för att få soppa. Det som många tror och tar föregivet är att det ska bara vara narkomaner, alkoholister, hemlösa osv med det stämmer verkligen inte. De är för mig oavsett vad vilka människor som helst och oavsett vilken situation dem har så har dem också ett värde. Jag tror inte på att en människa är bättre än den andra och jag tror definitivt att människor behöver öppna ögonen. Det kunde varit någon i din närhet så att döma av förutfattade meningar osv är inte okej tycker jag.

Så vad ska jag göra denna vinter? Förut så har jag skickat gåvor osv men denna vinter vill jag göra något mer. Jag är månadsgivare till en organisation och frågan är om jag ska göra ett volontär arbete samtidigt stödja en till organisation.

Jag vill hjälpa till denna vintern.. vill inte du också det?

Jag reagerade något enormt idag när jag läste om en tjej som dog i arresten pga en överdos. Jag vart arg fast jag inte ens kände den personen i fråga eller hade något med de att göra. Men mig som medmänniska tycker inte att saker är rätt och därför också bryr mig. Den här personen jag läste om var 20 år och det hade kunnat vara någon i min närhet eller så hade det kunnat vara jag eller min syster osv. Det är så många som behöver en knuff och nej man kan inte hjälpa alla osv blablbaba men det argumentet håller faktiskt inte. Känner man att man gör så mycket som möjligt för någon eller något så tror jag på att man hjälper exakt till så mycket som behövs. Det går inte tänka " ah men hjälper jag den så måste jag hjälpa den osv så nej tack" vad är de för tänk. Ingen tvingar dig att hjälpa till men som medmänniska när andra far illa så visar man en enad zon tycker jag. Det ska inte behöva vara stora saker som händer bara för att människor ska reagera. Det ska inte behöva vara en attack för människor ska öppna ögonen. "Pray for this. pray for that" ** och som #meetoo hastagen. Jag tycker den verkligen fick upp ämnet samtidigt som jag tänkte fan vad lång tid det tog för samhället att se de stora problemen som funnit så länge men inte lagts märke till på samma sätt. Det är saker som sker varje dag utan att bli så stort snack. Det behövs uppmärksammas mer. Alla människor har ett värde och är lika värda oavsett vad. Jag tycker inte att människor alltid valt sina öden och kan man påverka sina öden så då får man försöka göra det. Men går det inte så behövs det en hand. För all typ av katastrofer och miss öde för människor.

De är fint med alla visar stöd till diverse saker som blir viralt och stort. Men samtidigt blir jag personligen så jävla triggad. Det finns saker som händer hela tiden. Det finns människor som far illa överallt och vart är deras pray for this pray for that blablabal. Nej man kan kanske inte hjälpa varenda människa på jorden men samtidigt så kan man göra sitt yttersta och även försöka se det såhär: Vi kan inte hjälpa alla men alla kan hjälpa någon. Jag är otroligt tacksam för den hjälp jag fått och jag kan inget annat tacka att de finns såna människor i världen som bryr sig.

Jag väljer att göra allt jag kan på den utsträckningen jag kan. Jag känner att jag kan göra mer så jag tänker göra så mycket jag kan. Förhoppningsvis så hjälper jag något eller något och även om det kan vara något litet så är det betydelsefullt oavsett.

Jag vet att detta inlägg är rörigt men efter flertal incidenter, triggers osv så behövde jag bara få ut det. För jag är förbannad och jag är samtidigt ledsen för de jag läst, sett osv.

Denna vinter. Var inte egoistisk för trots allt det handlar inte julen om.

Likes

Comments

Äntligen har jag fått sätta mig ner i soffan och bara koppla av. Klockan är 23.37 och jag kom hem för ca en timme sen. Gårdagen så var det jobb från tidigt till sent. Slutade omkring åtta, halv nio. Tog en Uber hem och fixade mig det fortaste jag kunde för att se åka vidare till Isabell som blir 20 i veckans gång. Så gratta henne och hade det mysigt! Var ute en stund och drack och bara hade de en bra stund men sen vart det hemgång senare då jag jobbade idag från 13-21. Kan säga att jag har verkligen varit sönder stressad denna helg och det känns så värt att få komma hem sätta sig i soffan och bara pusta ut.

Nu är helgen över och summeringen är väl helt okej. Denna helg har varit full rulle och inte direkt varit "helg" för mig då jag jobbat i princip hela helgen. Men även haft lite roligheter!

Imorgon tar jag däremot helg och är ledig både måndag och tisdag vilket jag känner verkligen behövs efter dessa intensiva dagarna. Jag hoppas ni också haft en toppen helg och jag orkar ärligt inte skriva mer än så då jag bara vill sätta mig och koppla av och kolla en film och sen försöka sova!

P&K

Slänger in en bild på två underbara donnor. Varav hon på vänster är hon som ska ha ett Stort Grattis i förskott!! <3

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Mode, skönhet,naglar

Jag använder mig utav Maria Nila's Schampo och Balsam. I serien repair! Dem doftar gott och är gjorda på 100% veganska ingredienser. Dem ska både ha färgbevarande i sig och vara bra för lite slitet hår.

Så här står det när man söker på dem!

" Reparerande algextraxt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler."

Så det är väldigt vårdande och väldigt snällt mot håret! Jag som färgar mitt hår ofta och sliter på det kan säga att jag verkligen gillar dessa! Ska även försöka testa på dem andra serierna men kände att repair var det som behövdes för mitt hår. Sen också så försöker jag få bort dem röda tonerna i mitt hår ( har ju haft mörk rött) genom en färginpackning som är helt sådär hittills. Måste testa den flera gånger men det positiva är ju att det luktar gott tycker jag!

Men för slitet hår och den som inte vill färga så mycket så rekommenderar jag starkt dessa produkter!

Dessa finns nog att hitta lite var som. Finns nog hos dem flesta frisörer och även på hemsidor!

Båda finns på samma hemsida. Länkade här under! Finns även på Lyko tror jag men titta runt så ser ni vad ni hittar och vad som är bäst i pris. Jag betalade omkring 500 för dessa.

Likes

Comments

Riktig 10/10 på denna efterrätt! Mums! Rekommenderar verkligen detta stället i Mall of Scandinavia. Ur mysigt och dessutom bra musik och trevlig personal!
Sen var den våfflan jag beställde dunder god!

Likes

Comments

Detta var sjukt nice! Jag tog ett glas prosecco och sen ett glas vitt! Måste säga att de var urmysigt! Jobbet är verkligen 5/5!
Känner mig lite tipsy Hahaha men till mitt försvar var det länge sen jag drack! Imorgon blir de lite mer drickande för mig men blir kul! Slänger in lite bilder från vårt vin drinkande.
Just nu sitter vi på Choco Mania för lite efterrätt. Har beställt en lyxvåffla med grädde, choklad och glass( hoppas den är god). Ska lägga ut bild även på den när de är dags! Vi hörs lite senare! Men helt klar bästa fredagen❤️

Likes

Comments

Så var fredag här och även en ledig dag för mig! Verkligen lyxigt värre med ledighet men jobb gäller ju lördag och söndag. Sen också ska jag ut på lördagen som jag nämnde tidigare men blir nog inte så mycket alkohol osv för mig eller en sen utgång eftersom jag jobbar dagen efter.
Men idag så är det fredags mys på menyn!
Just nu så befinner jag mig i badet och lyxar. Tänt upp ljus och mysig musik, satt i en badbom i badkaret och ska snart sätta i en färginpackning i håret. Ska bara njuta av lugnet och ha det allmänt bra denna fredag.
Efter detta ska jag göra mig iordning och sen bege mig mot jobbet.. dock ska jag inte jobba utan ska träffa Netka och ta ett glas och äta lite aperitivo. Så blir lite tjejmys! Super härligt!

Men slänger in bilder ifrån badet! Ska även visa er mina hårprodukter jag använder mig utav i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Min önkskelistaJag hittade inte alla produkters länkar men.. dem som finns är dessa ovanstående. Jag har sammanfattat min önskelista och på länkarna hittar ni samma eller liknande då jag inte hitta länk på alla. Men hoppas de hjälper om ni ser något ni också är intresserad av, annars kommentera! Har klippt detta på en hemsida så har inte länk till allt men har ett hum om vart jag sett allt! Men detta är vad jag önskar mig i jul!

Ska även göra ett set/collage om vad man kan ge mamma, pappa, syskon, barn, pojkvän/flickvän, mormor/morfar - farmor/farfar. Det kommer ta lite tid men lovar att jag ska hinna minst lägga ut varje innan jul så ni har idéer på julklappar! Kan sen även göra en budget VS lyx kategori som jag ska publicera varje söndag! Roligt med lite annat nu!

Men sånt här kul kommer ni får se snart! Hoppas ni tyckte om vad jag klippt ihop och detta är ju vad jag önskar mig. Men en ny lur hade suttit bra.. ha-ha kommer köpa den till mig själv men ändå. Man kan alltid önska. Men annars så är det lite blandat på vad jag vill ha som ni ser! Lush är min favorit butik och Carlings så presentkort där skulle sitta sussens! Sen presentkort överlag är roligt att få!

Vad önskar ni er i julklapp? Har ni börjat tänka på jul?

P&K Sara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här hittade jag en bättre bild på båda jackorna jag köpte dock bara behöll jag ena! Men vad tycker ni om dem? Behöll ju den till höger för den till vänster var ju mer tunn. Men skilde i pris också så kanske därför? Älskar dem båda och den jag nu behållt passar perfekt när man inte vill ha sin stora klumpiga vinterjacka och kanske ska ut och äta eller ut. Vilket som så tycker jag den passar väldigt bra till lite "finare" tillfällen! Inget jag skulle använda som vinterjacka då den är lite för tunn för det och tror inte den kommer må bra av regn osv men vi får testa och se helt enkelt! Den ena jackan är alltså från Pull and Bear och den andra är från River Island. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Såja då är man hemma och nu blir det lite uppdate. Då har jag äntligen blivit av med mitt slitna hår och hade världens trevligaste frisör! Headmasters London i Mall of Scandinavia är att rekommendera! Jätte trevliga tjejer som jobbar där! Vi tog bort allt det slitna och ser verkligen friskt ut så är super nöjd! Ska även bättra mig på att ta hand om håret och ge olja osv! Men dem brudarna som jobbar där får 5/5. Härliga tjejer och blev så härligt bemött och ompysslad. Dem hade även massage stolar vid tvätten så lite lyxigt sådär!

Men jag är absolut nöjd! Här är mitt hår innan.. Kanske inte är bästa bilderna men.. får duga!

Här är mitt hår nu efter! Inte bästa bilderna men. De ser lite ojämnt ut men är lite tillrufsat och direkt efter så var ja tvungen att sätta upp håret! Men lovar att försöka ta bättre bilder framöver.

Likes

Comments

Så då återgår vi lite tillbaka på rutin. Igår var jag ledig vilket verkligen var behövligt. Var så skönt med ansiktsbehandling osv! Idag så är det jobb som gäller och jag är påväg redan nu lite tidigare. Ska nämligen fortsätta med att bli ompysslad och idag är det håret som gäller. Har länge sagt att jag ska fixa håret men aldrig blivit av så bokade en tid i måndags så nu ska de fixas 14.30. Så är lite stressad. Men känns bra att ta tag i saker. Ska även försöka fixa mina ögonbryn eftersom jag inte har ork eller tiden för att hålla på känner jag, sen är jag total usel på måla dem. Så ska försöka hinna göra 3D bryn men den tjejen jag verkligen vill fixa dem hos är fullbokad till maj så måste hitta något annat, förhoppningsvis så löser det sig!

Men imorgon är jag ledig och ska nog bara ta det lugnt återigen då jag jobbar lördagen på ett event. Ska börja tidigt och sen därefter så ska jag fira min fina donna Isabell som blir 20. Sen på söndagen är det jobb igen som gäller så har iallafall helgen planerad vilket är väldigt skönt!
Ska nu försöka hinna och lämna mina grejer på jobbet innan ja klipper mig så är lite stressad men lovar att upptadera er när jag e hemma och visa bild på håret mitt!

P&K

Slänger in en fin bild på mig å min fina kollega! Charmigaste bilden på oss 😘

Likes

Comments

Okej verkligen inga bra bilder... och jackan har jag köpt från River island där bilden även kommer ifrån men detta är mina senaste faves <3

Likes

Comments

Som sagt hade jag ledigt idag! Planera var som sagt att åka och göra en ansiktsbehandling med syrran. Så vid halv fyra tiden så bedrog vi oss iväg. Tog med oss vovven och åkte. Lämnade honom hos mormor och gick iväg. Jag fick börja och det var så skönt att bli ompysslad. Dock kände jag inte riktigt att jag fick in det lugnet jag ville men kände mig helt lugn och trött efteråt.Vart helt röd i ansiktet och var varmt i ansiktet trodde jag hade fått en allergisk reaktion men var inte det är en speciell behandling som går in på djupet kommer inte ihåg vad den hette men bra var den.. mitt ansikte är bebis lent. Sen var det syrrans tur efter mig så medan hon låg och blev ompysslad så gick ja in i centrum och titta runt lite. Titta på den nya Iphone som jag har tänkt att införskaffa mig då min Iphone verkligen suger och är skit just nu och känner att ska jag reparera den och lägga ut massa än att köpa en ny.. vet inte. Kan ha som reserv telefon men ska tänka lite mer på saken. Finns annat också jag vill göra för pengarna så gäller att tänka efter.

Men sen senare så gick jag och syrran och kolla lite på presenter inför julen till familjen. Dock så är det redan klart att jag jobbar julafton vilket inte kanske är så jätte kul men aja vad ska man göra. Lär ta en uber efter jobbet direkt till mormor och morfar för att hinna vara med och fira jul med dem en stund för sen på kvällen så ska vi ju till farmor och farfar.. men det är en bit kvar dit så löser det då.

Men hittade inga julklappar var lite stressad då vi skulle köpa middag till oss och sen fika till mormor och morfar.. Vart en del saker till mig dock. Införskaffade mig en röd choker inför julen, en vit bandana, en fake septum ( ville bara se hur det passa mig) men trivdes inte. Sen köpte jag en del smycken osv. Slänger in bilder.

Men jag och syrran gick upp till mormor och morfar därefter och pratade lite, åt och bara hade det mysigt! En riktigt bra ledig dag! Känner mig ganska bra idag. Var en seg start imorse men annars har det rullat bra finnemang!

Slänger in dagens inköp och sen även ska ni få se mer saker jag konsumerat under de senaste veckorna! Köpt en as nice jacka som jag älskar! Var osäker först så beställde en liknande från Pull and Bear för halva priset (699kr) men den var tunnare och trivdes inte riktigt i den så fick bli den andra vilket jag är hel nöjd över! Men mer i ett annat inlägg om dem!


Likes

Comments

Så lite variation i bloggen har man väl saknat! Tänkte därför skriva lite om mig själv och vad som händer lite så.

Först och främst en tydligare och bättre presentation av mig.

Så Sara Knutsson heter jag, 20 år och född i Vietnam men adopterad och kom till Sverige när jag var omkring 3-5 månader. Bor med mina föräldrar och min älskling vovve. Har även en syster( Sofia) som flyttat hemifrån och som är tre år äldre än mig. Har en jätte bra relation till min syster jämfört med tidigare och kan anförtro mig till henne om allt och samtidigt så kan vi ha väldigt kul och vi ser efter varandra. Vi hörs varje dag trotts att hon inte bor hemma. Min syster är också adopterad och kommer ifrån Sri Lanka när hon var omkring också 3-5 månader så hon kom först. Men oavsett att vi inte är från samma land eller delar biologiskt blod så är hon min syster som jag växt upp med. Mina föräldrar är mina föräldrar oavsett. Jag har en väldigt stor kärlek till min familj och dem går alltid först oavsett vad. Jag är pappas "prinsessa" som man brukar säga.. klyschigt men så är det. Jag och pappa är väldigt lika och förut så var vi inte heller nära men idag är vi nära och har kul tillsammans och pappa ställer alltid upp för mig. Hyllade även min pappa i sista året i gymnasiet, roligt men pappa tyckte om det! Mamma är min pelare och kämpar något enormt för mig vilket båda mina föräldrar gör men mamma är väl den som lägger ner mest energi på mig och mitt mående och finns där för mig och vi pratar väldigt mycket och vi har också en väldigt fin relation.

Som sagt så betyder min familj mest för mig så jag älskar att skämma bort min familj. Syrran, mamma, pappa och hunden och allt det kan vara. Har nu under senaste tiden köpt massa blommor till mina föräldrar.. sen för övrigt så älskar jag levande blommor.

Men jag som person är väldigt driven och lärde mig tidigt att ta ansvar för pengar, skaffa jobb osv.

Idag jobbar jag som teamledare på ett ring företag vilket är varierande och roligt. Sen jobbar jag sporadiskt som barnvakt och har även börjat på ett nytt ytterligare jobb - deltid. Jobbar deltid nu på ett café, prosecco vin- bar! Jätte kul och jag som sa att jag inte ville jobba inom resturang branschen verkade ändå trivas. Sen är det svårt när allt är nytt men är ganska bestämd och målinriktad så det kommer gå bra!

Jag gillar att jobba och kan jobba mycket och det kan vara jobbigt men jag tycker att det är sån underbar känsla när man får lönen och känner att det var så värt det. Samtidigt så gillar jag att jobba mestadels så är inga problem! Alltid bra för mig att ha fokus någon annanstans än det som är. Men är ganska okoncentrerad inom allt just nu för de är tufft men jag ger inte upp.

Annars förutom att jobba så gillar jag shoppa och umgås med vänner. Allt gör jag i efter mån av tid, jobbar jag inte så brukar jag slappa och dem gångerna jag inte slappar så är jag med vänner och ibland så planerar vi att göra saker osv men de är väldigt blandat i mitt liv. Allt beror på mående och humör osv.

Men var väl det! Nu vet ni lite mer om mig och slänger in lite bilder från det jag nämnt!


Likes

Comments

Då är jag tillbaka nu igen. Klockan är 01.02. Haft en riktig piss dag med diverse händelser. Så försöker sysselsätta mig lite nu innan jag går och lägger mig.

Dagen har varit lugn, det var ju trots allt tisdag. Inte så mycket folk på jobbet. Vilket ledde till mer svårigheter för mig. Men försökte hålla mig sysselsatt vilket ledde till en sån okoncentration men ska försöka komma in mer i det snart! Ska berätta lite om mig själv och vad jag gör i ett annat inlägg så inte min blogg blir så jävlig med all skit som cirkulerar.

Men ska försöka sova för imorgon ska jag och syrran på ansikts behandling plus att det är min lediga dag så vill bara njuta och ta det lugnt!

Men vi hörs imorgon!

Kram

Likes

Comments

Förjävligt.

Det beskriver väl min natt.. en tryckande känsla i bröstkorgen och paniken slog in. Låg ledsen ännu en natt och vred och vände på mig.. försökte sova men det gick verkligen inte. Så tillslut vid halv fyra så väckte jag mamma..igen. Jag mår sjukt dåligt när de blir så är så extremt jävligt jobbigt. Mammas sömnrutiner går väl i hand med mina just nu.. för hon vet att jag kan väcka henne mitt i natten och att alla mina känslor svämmar över.
Tillslut så sov jag med mamma och hunden imellan oss. Somnade vid 6 tiden och vaknade gång på gång. Så idag mår jag inge bra. Det känns tungt och valde även att skita i psykatrin idag för jag bara låg i sängen och kände ingen som helst motivation till att kliva upp. Låg så ett längre tag till omkring 2 tiden sen bestämde jag att det bara var upp ta mediciner och sen knata mig mot jobb.
Så nu sitter jag på tåget påväg till jobbet och förhoppningsvis så släpper känslan snart.
Det är väl det enda sköna och positiva just nu att jag håller mig igångsatt och att jag kan inte riktigt tänka förens jag e hemma, behöver hela tiden göra något och samtidigt som det är stressande så är det bättre så. Men ska blogga om lite mer positiva saker när jag är hemma.

Idag kan vi väl ändå vara glada för att snön kommit hit. Jag älskar vintern samtidigt som jag vet att jag hatar den. Svårt det där.
Men vi hörs snart!
Hoppas ni får en bra dag

Likes

Comments