Precis som rubriken lyder, har jag börjat inse att det är dags för en paus med bloggandet. Inte för att jag tappat intresset, utan mest för att jag inte har tid till att lägga ner energi på att skriva ett blogginlägg minst en gång om dagen. Har märkt att nu när jag börjat trean tar skolan upp mycket utav min lediga tid och eftersom att det är mitt sista år så måste energin läggas ner på den. Men det är inte bara skolan som tar upp mycket tid utan håller även på med körkortet, vilket också tar upp en hel del tid.

Så fram till nästa lov, vilket är om några veckor. Tänker jag ägna all min tid till skolan, körkortet,vännerna och killen min <3

Puss o kram! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gokväll! Idag har det varit en relativt seg dag, hade samhälle på morgonen och sedan religon på eftermiddagen. Religionslektionen gick dock fortare än samhällen, berodde nog dels på att vi tittade på film. Vilket inte alls är så jobbigt. Kom sen hem vid fyra tiden, åt middag och pluggade. Ett ganska så vanligt mönster nuförtiden när skolan börjat igen.

Imorgon har jag sovmorgon och endast en eftermiddagslektion, men eftersom att det inte finns lämpliga bussar från mig får jag åka in tidigt ändå. Men har redan nu planerat att stöka undan lite bilteori och plugg, mer om morgondagen får ni imorgon.

Puss & kram <3

Likes

Comments

Gomorgon allihopa! Eller iallafall ni som är vakna. Satte mig just på bussen in till stan, så nu ska jag innan skolan börjar strosa runt lite grann på staden. Brukar bli så när man inte kan ta sig in till skolan i lämplig tid. Men har för en gångs skull ärenden som ska göras, kolla Peak performance jacka och en sväng till Apoteket.

Likes

Comments

Gomorgon allihopa! Hoppas att ni nu laddat upp för den kommande skol/arbets-veckan som vi nu har framför oss. Igår fick jag besök utav Johan, och under den tid som vi umgicks hann vi både med kortspel, skogsutflykt och mys. En alldeles perfekt och underbar söndag.

Likes

Comments

Hallå bloggisen! Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg och laddat inför en ny skolvecka. Jag har då mest bara tagit de lugnt nu under helgen och det har faktiskt varit skönt att inte haft något inplanerat. Men just nu sitter jag och väntar på att Johan ska komma hit (mys!!) alltid lika mysigt när han är här och speciellt innan skolan börjar.

Hoppas ni får en trevlig söndag!

Puss&kram!

Likes

Comments

Då var det äntligen fredag och första skolveckan är i och med avklarad. Veckan har gått hyfsat fort, men jag antar att ju mer man kommer in i rutinerna så kommer dagrarna/veckorna att swischa förbi.

Idag börjar jag dagen med en Psykologi-lektion, och om jag sk vara ärlig så är det en kurs som jag verkligen sett fram emot. Avslutar dagen med en samhälls-lektion, vilket jag också ser fram emot.

Likes

Comments

Ja idag är det äntligen fredag! Många tycker det är superskönt med fredag, men för mig innebär det ännu en dag närmare tills att skolan börjar..
Aja jag längtar ändå tills att skolan börjar så att man får träffa alla klasskompisarna igen.

Men men ska snart ge mig iväg till bussen för att åka in till stan, där jag först ska stöka undan lite småsaker och sen sedan bege mig till Johan.

Hoppas ni får en trevlig dag, så hörs vi senare! <3

Likes

Comments

Halloj bloggisen! Idag har det varit en rätt så lugn dag. Började dagen med en promenix med hunden och sedan har jag avklarat ytterligare 2 körkortstest (!!) På eftermiddagen har jag mest ägnat tid åt packning till morgondagens trip.

Efter middagen blev det återigen en promenad med hunden, men fick även sällskap utan kusinen.

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, för imorgon blir det en tidig morgon.

Likes

Comments