Autumm 2016
winter 2016
winter 2016
View tracker

Hej igen! Nu var det ett tag sen jag var in här igen.. Börjar bli en vanlig ursäkt. Nä men nu börjar jullovet att närma sig vilket innebär att lärarna öser på med en massa uppgifter som ska vara klara innan jul, och jag vet i nuläget att jag har en uppgift i varje ämne. Och det sjuka med det är att alla dessa uppgifter ska vara klara innan jul, vet jag har minst fem uppgifter som ska vara klara sista skolveckan. Och alla dessa kommer efter varandra.

Det är inte så att jag ligger efter med någon utav uppgifterna men det blir en hel del att tänka på och kanske en väldig belastning uppe i skallen,

Önska jag kunde vara glad för att veta att det inte är många dagar kvar till lov, men den tanken gör mig nu istället endast stressad för jag vet då att jag inte har många dagar på mig att få in alla dessa uppgifter.

Så då tänker jag lägga bloggen åt sidan och lägga allt fokus på pluggandet, och så kommer jag tillbaka vid jullovet. Det låter som bra deal, eller hur?

Men jag hoppas iallafall att ni alla mår bra och att ni är fullproppade utav julkänslor, vilket jag fullt ut inte kan känna av för att skolan tar upp en mycket stor del.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vid 05.40 imorse ringde väckarklockan och jag var väldigt pigg. Vilket är konstigt eftersom det är måndag, men klagar gör man ju inte. Hade en lektion på morgonen som vanligt och sen var egentligen planen att ha en eftermiddagslektion, men så blev det inte. Istället blev en tur till Motorstadium på Jämthalka, för att köra risk2an. Egentligen hade jag en bokad tid den 22/12, men de fick ett återbud och jag blev tillfrågad att åka idag istället, och jag tackade såklart ja! Det gick iallafall bra och jag åkte därifrån med en godkänd risk2a.

Resten utav kvällen har jag mest bara tagit det lugnt, brottas just nu med en förkylning som jag verkligen inte ville ha. Men men, inget man kan göra åt.

Hoppas att ni alla andra har det bra!

Likes

Comments

View tracker

Hur motiverad till att börja träna igen blir man inte utav att få ha nya träningskläder..
Jag iallafall tycker att det plötsligt blir mycket roligare och särskilt med färgglada kläder. Så nu i torsdags införskaffade jag mig ett par nya tights, som var på halva priset(ännu bättre). Kan redan nu erkänna att jag flyttat in i dem, men det måste ni ju hålla med om. Att när man köpt ett nytt plagg så flyttar man automatiskt in i dem, hihi!!

Likes

Comments

Har nyss kommit ner till pappas jobb efter ett besök på sjukhuset, gjorde en uppföljning på en ryggundersökning som jag gjorde för två år sen och denna gång gick lika bra som förra.

Igår stannade jag över hos Johan, där det först blev middag på Via Grande och sen mot kvällningen blev det glögg, saffrans gifflar och Sommaren med Göran (passande på vintern) men om jag ska va ärlig sov jag mig igenom filmen och vid halv tolv gick vi till sängs.

Hann även med att gå en stund på stan med tjejerna och kika in Black Friday, fick dock inte med mig någonting hem. Även en mysig fika på Törnes hann vi med.

Likes

Comments

Ja idag beställde jag äntligen min studentmössa, lite tidigt kanske? Nej snarare ute i god tid skulle jag säga, för nu är det gjort och jag behöver ej tänka på det mer. jag beställde min studentmössa genom ABC-gruppen, där det finns en del olika mössor och sen en hel del med utsmyckningar som du kan pryda din egna studentmössa med, och du kan göra den precis som du önskar den ska vara.

Men jag hade inte tänkt att visa er den förns att jag har fått hem den verkliga produkten, för det tycker jag är mycket roligare. Så stay tuned...

Likes

Comments

Eftersom det var ett tag sen jag gjorde någon sån här lista tänkte jag att en uppdatering utav denna lista som jag nån gång förut kanske kunde vara trevligt.

1. I början utav mitt sista gymnasieår har jag blivit väldigt strukturerad, allt jag planerar eller vet ska hända skriver jag ned i min kalender. Går ingenstans utan den.

2. Detta år (tredje-gymnasiet året), är nog det året som min studiemotivation har varit som bäst, har haft ett spnt flyt med alla uppgifter och prov som vi gjort och har än så länge inte blivit less på skolan.

3. Jag kan lätt bli irriterad, antingen om saker inte blir som jag vill eller om saker tar alldeles för lång tid

4. Jag älskar att städa mitt rum, vilket jag kan göra flera gånger i veckan. Nu menar jag då inte storstädning, utan kanske att man plockar undan saker lite då och då.

5. Är inte kinkig i mat, utan klarar av att äta det mesta. finns väl vissa saker som man rynkar näsan till, men det är normalt.

6. Är en vinter/sommar människa, tycker lika mycket om kylan som jag tycker om värmen.

7. Älskar att fotografera, och särskilt nu på vintern. Med den glittrande snön.

8. Jag har väldigt lätt för att fastna vid skärmen på telefonen, när man väl börjat är det svårt att sluta.

9. Jag älskar att shoppa, men vem gör inte det.

10. Sist men inte minst, just nu är jag den lyckligaste tjejen någonsin. Bästa familjen, bästa killen och bästaste kompisarna.

Likes

Comments

I torsdags bestämde jag mig för att piffa upp mobilen med två nya skal, så jag la en beställning från Fyndiq. Redan i fredags dök det första skalet upp i brevlådan och idag kom det andra, tyckte det var väldigt onödigt att skicka två ynka skal i separata paket istället för ett gemensamt. Men men, glad är jag iallafall för nu har jag två nya skal att pryda telefonen med.

Likes

Comments

För första gången på länge har jag haft en ledig helg, och det jag varit väldigt behövligt. På fredagen hade jag skola som vanligt, efter skolan gick jag ner på stan och köpte farsdagspresent och godis till helgen. När jag kommit hem tog jag det bara lugnt. På lördagen läste jag några sidor i samhällsspecialist boken, Maffia. Vid två tiden kom min älskling på besök, som jag har saknat honom. Sedan blev det en mysig vinterpromenad med hunden och brorsan, mot kvällningen blev det filmmys.

Idag har vi bara tagit det lugnt och nu mot eftermiddagen åkte vi in till stan för middag hos mormor.

Likes

Comments

Good night babes!! <3

Xoxox <3

Likes

Comments

Ja då var man tillbaka till de vanliga rutinerna igen, skola om dagarna och plugg på kvällarna. Men om jag ska vara riktigt ärlig så har det varit två bra skoldagar hittills. Har nog inte på länge känt mig så koncentrerad som jag gjort på dessa lektioner, har fått så mycket gjort och jag känner mig. För en gångs skulle mindre stressad än vad jag gjort innan, även fast att att vi har en del att göra känns det ändå som om att jag har koll på det mesta.

Under veckans gång händer just nu inget speciellt, iallafall vad jag vet just nu. Men det kan alltid ändras, om jag känner mig själv rätt.

Hoppas att ni fått en bra start på veckan och att den fortsätter lika bra!!

Likes

Comments