Har ni någonsin känt av den känslan att de måste ske något varje sekund, varje minut o varje timme. Den känslan har jag just nu, kan ibland kännas som att jag inte har något att göra/tänka över men i andra sekunden blir jag stressad över hur mycket jag egentligen har att göra/fixa/tänka över.

Men som alltid kommer allt att lösa sig till slut, bara man inte ger upp. Och jag brukar inte vara den som ger upp i första taget, de är bara att samla sig och ta tag i de hela!

Nu när jag fått skriva av mig en del, känns de mycket bättre. Och de första jag vet som står på mitt schema nu är att bli frisk!

Hoppas att ni alla har en bra vecka och att ni får en bra dag imorgon!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej vi är redan inne på tredje veckan av 2018 och jag hinner inte med. I och med de nya året kommer de ske stora förändringar, förändringar i vardagen, förändringar som kommer påverka saker 3 år framöver. Om endast 8 dagar kommer jag att börja på en helt ny skola, med helt nya människor som jag aldrig träffat, vilket för mig känns ganska nervöst och samtidigt lite läskigt. Kommer jag passa in, kommer jag kunna känna mig som en utav dem? Men samtidigt tänker jag att: "Jag är inte ensam om den tanken". Alla de andra är också nya, de är säkert också nervösa och kanske lite rädda.

Jag ska då som ni kanske förstått börja plugga, här i Östersund. Ni kanske tycker de låter knäppt, att jag efter tre års plugg här i Östersund väljer att i ytterligare tre år stanna kvar o plugga ännu mer. De flesta som jag känner, flydde Östersund efter studenten. Ville starta om på nytt, plugga någon annanstans eller bara känna av studentlivet någon annanstans. Jag däremot trivs och känner mig trygg här i Östersund, jag har nära till min familj, nära till min älskling o allt. Jag har allt jag behöver här och de är de viktigaste.

Hoppas att ni alla har haft trevlig helg och att ni får en bra start på veckan!

X Sara

Likes

Comments

Godmorgon vänner! igår hade jag en härlig ledig dag hemma på landet, tog en promenad ut i den kalla friska luften och kom tillbaka med kalla rosenröda kinder. Tog de mest bara lugnt resten av dagen, fixade med lite saker inför pluggstarten och hann även med att rensa ur garderoben. Nu är jag tillbaka i stan igen, klev upp vid 05.30 och åkte sen in med mamma. Nyss gjort iordning lite frukost, grön smoothie som avnjuts soffan med musik i bakgrunden.

Dagens planer är något luddiga, ska en sväng till biblioteket för att kika in utbudet av kurslitteratur och ska sen försöka hitta lokalen där jag ska ha skolstart. Kan ju vara bra att veta vart man ska ta vägen första dagen...

Tills att vi hörs igen, så får ni ha en så bra dag!


Kramar/Sara

Likes

Comments