Imorgon är det äntligen min tur att få gå över den röda mattan med en " adoreable dress" och en stilig pojkvän iklädd kostym och kavaj. Har så länge gått och väntat på att denna dagen ska komma och nu är det endast några timmar kvar tills att man ska börja fixa sig. Klänningen hänger på garderoben och skorna är nysprejad. Smyckena och sminket ligger framme och bara väntar på att bli använda.

Kommer kanske inte ens kunna sova inatt, just för att jag är så taggad och uppspelt...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Vakande nyss utav att solen kikade genom gardinerna, älskar att vakna så. Ännu en ledig dag från skolan vilket man inte klagar på, men måste såklart plugga hemifrån. Även lite balfix ska hinnas med eftersom att det är studentbal imorgon! Hur länge har man inte gått och väntat på denna dag och nu är den inom några timmar här.

Ska snart kliva ur sängen för att få i mig frukost, så pluggandet får någon fart! Hoppas ni får en bra dag, kramar! <3

Likes

Comments

Ännu en bra helg har passerat, Johan åkte hem för en stund sen och jag har precis lagt mig. Helgen har för det mesta bara bestått utav mys och solning, var på match idag i Tandsbyn med brorsans lag blev tråkigt nog en förlust..

Nu i skrivande stund ligger jag i sängen och ska snart läsa igen några ord som jag imorgon har förhör på...

Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en bra start på den nya veckan, kramar! <3

Likes

Comments

Känslan när man ligger halvvaken i sängen och ett par armar slingrar runt en, detta måste vara den bästa och mysigaste känslan. Ett par trygga armar av den man älskar som mest.

Godmorgon hörrni! Igår vid elva tiden kom Johan hitkörandes på motorcykeln sin och eftersom det redan då var ganska sent gjorde vi inte mer än att bara mysa. Planerna för idag är ännu oklara men vi hittar säkert på något.

Hoppas att ni alla får en bra söndag, kramar! <3

Likes

Comments

Något som ofta återkommer i mina socialmedier flöden är hur ungdomarna i mina kretsar festar, peppar inför studenten, hänger i parker, dricker, går ut och dansar, klubbar, blir fulla och då roligt fulla så att de senare kan sitta och snacka om livet och bara chilla. Men vad gör jag? Jag sitter istället hemma och försöker stöka undan de sista skoluppgifterna, skrollar genom mobilen och roar mig med annat. Jag har kanske tidigare nämnt att jag förra sommaren gick med i UNF, vilket är ungdomens nykterhets förbund. Vilket betyder att jag inte dricker alkohol. Nu kanske ni tycker att jag är helt knäpp och konstig för att jag valt att gå med precis innan studenten!! Då det dricks alkohol i stora mängder, men om jag ska vara ärlig är detta ett utav de bästa besluten som jag tagit. Jag har träffat så många nya underbara människor, jag träffade till och med min kille Johan genom UNF. Man blir dagligen påmind om olyckor där det är alkohol inblandat..

Oftast blir det att jag skippar hemmafesterna och utgångarna. Men detta beror inte på att jag inte gillar att befinna mig på hemmafester och utgångar, det känns bara som om att man inte passar in..

Man hör ofta från andra som dricker alkohol, att man inte kan ha kul utan alkohol, man blir fri och kan släppa loss... Enligt mig stämmer ju inte detta, jag kan glatt ha lika kul utan alkoholen och jag kan glatt släppa loss utan att ha behövt dricka ett x antal shots.

Ni kanske har förväntat er att se en massa inlägg nu innan studenten, fest inlägg, utgångsinlägg och sådant. Men kommer tyvärr inte att kunna ge er sådana, för det är inte så jag funkar.

Idag kan jag glatt kalla mig nykterist!!

Är så glad och tacksam för de människor jag har runt omkring mig, som faktiskt stöttar mig för de beslut jag tagit. Känns skönt att det finns folk som inte tittar ner på en för att man är en nykter student.

Nu har jag fått skrivit av mig lite och kanske gett er en förklaring till varför det inte kommer upp så många studentrelaterade inlägg, där jag festar med kompisar och taggar student.

Taggar student är dock något jag gör och det kan jag glatt göra utan alkoholen!

Likes

Comments

Godmorgon!! En vanlig men grå torsdag framför mig, psykologilektion på förmiddagen och sen ledigt på eftermiddagen. Men ska förmodligen sätta mig på bibblan och stöka undan plugg.

En lugn dag framför mig, hoppas på detsamma för er! Kramar <3

Likes

Comments

Halloj! Har nyss kommit hem från en liten inflyttningsfest hos den nya grannen. Det bjöds på snittar, bubbel och mingel. Verkligen jättemysigt såhär mitt i veckan. Nu sitter jag framför datorn och har precis ätit en avokado och druckit en kopp kaffe.

En jättebra och mysig avslutning på dagen, hoppas att eran dag varit bäst! Kramar <3

Likes

Comments

Godmorgon bloggen! En ny vecka är påbörjad och man är lite med stressad än vanligt. 14 dagar kvar av gymnasietiden och det känns som om att uppgifterna i skolan aldrig tar slut. Fick iallafall sovmorgon idag, så nu är jag pigg och utvilad. Lektion på eftermiddagen och konditionsprofil efter det, sen tillbaka till lägenheten.

En överblick av min dag, hoppas eran även blir bra!

Likes

Comments

Endast en timme kvar till helg, såå skönt! Veckan har inneburit på ned och uppgångar, men det antar jag är helt normalt speciellt när alla är stressade och uppspelat nu när det inte är många dagar kvar till studenten. Vad helgen kommer innebära är ännu oklart, har inga speciella planer och det kan jag tycka är skönt!

Hoppas att ni haft en bra vecka och att ni får en bra helg!

Likes

Comments

Hallå kompisar! Ännu en halvdag avklarad och imorgon får man helg. Hade egentligen inte behövt åka in till skolan idag, hade ingen lärare och hade endast en lektion på morgonen. Satt iallafall kvar på skolan fram till lunch, åt med klassen och åkte sen till Johans lägenhet.

Nu några timmar senare har jag diskat, pluggat och ska snart iväg till Brunflo för att uträtta ärenden, sen tillbaka till stan för att spendera kvällen med Johan.

Förlåt om det kanske blir korta/tråkiga inlägg här på bloggen men försöker ta igen tiden som jag varit frånvarande...

Likes

Comments