Efter att jag läst ut Therése Lindgrens bok "Ibland mår jag inte så bra" blev jag fast! Efter att man läst boken har man verkligen fått en förståelse för hur dåligt en person kan må och hur mycket ett mående kan påverka ens vardag o sociala liv. Självklart förstod man att det skulle komma en fortsättning på denna bok och de har de nu gjort. På fredag släpps Therése Lindgrens nya bok "Vem bryr sig?" i butik. I hennes tidigare videos har hon nämnt att 10,000 utav hennes exemplar kommer att bli signerade ifall man förhandsbokade boken, och gissa vem som för några minuter sen beställde den, jo jag! Och redan nästa vecka förväntas den ramla in i brevlådan, spännande!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Senast jag kikade in här ja de var bara för några timmar sen, men tänkte: Varför inte kika in ännu en gång! "Tillbaka från ledigheten" kanske inte riktigt passar texten eftersom att jag nu igen är ledig från jobbet, men är ändå på "något" sätt tillbaka till de vanliga jobbdagarna. Igår jobbade jag från 11-20 och fick sen skjuts av pappa hem, faktiskt skönt att få kunna åka hem till landet någon gång ibland. Få komma hem till familjen som man inte träffar så ofta när man jobbar för de mesta.

Idag har jag för det mesta bara tagit det lugnt, vaknade vid tio och började då med att föra över en massa bilder till USB för att kunna minska lasten på mobilen o datorn.

Morgondagens planer är ännu oklara, skönt att inte ha något inplanerat!

Kramar // Sara

Likes

Comments