Dagen blev över förväntan, hade så velat stanna några timmar till för att få gå på föreläsningar. Men känner samtidigt att jag har fått gått på de föreläsningar som jag sett fram emot. Gick dels på fysioterapeut, sjuksköterska och polisutbildningen. Nu gäller det bara att bestämma sig för en utav de tre, vilket inte kommer bli det lättaste.

Nu sitter jag iallafall på bussen tillbaka till Östersund, när vi kommit fram blir det middag på Max med Johan. Stannar även en natt hos honom(myys)

Hoppad ni haft en bra onsdag, kramar!

Likes

Comments

Goodmorgon folket!

Jag är vid det här laget vääldigt trött.. alarmet ringde vid 0400
Då undrar ni säkert varför så tidigt, jo för idag åker jag och massa andra elever till Umeå universitet för att kolla runt på vilken linje man ska till våren eller hösten..

Ska bli spännande att få åka till en ny plats och träffa på nya människor, precis det som jag tycker om att göra.

Blir där i stort sett hela dagen och kommer hem nån gång ikväll..

Hoppas att ni får en trevlig onsdag..., kramar!

Likes

Comments

Istället för att bege mig hem efter skolan följde jag med pappa till Åre för att lämna av material till ett byggprojekt. När vi började vår färd hemåt blev jag chauffören till en trött pappa, så körde först till stan för byte av bil och sen hem. Blev en trip på ca 12 mil för min del.

Nu har jag nyss kommit ur duschen och ska snart lägga mig, imorgon blir det en tidig morgon. Mer om det får ni senare..

Godnatt på er!

Likes

Comments

Goodmorgon! För några timmar sen var jag på Frösön och gick runt på Nolia-mässan. Nu är jag tillbaka på busstorget och inväntar en buss hem. Skönt att få komma hem lite tidigare iallafall. När jag. Väl kommit hem blir det plugg, vilket de hade blivit vilket fall som helst.

Imorse satt jag och drömde mig bort på Pinterest, satt och kollade på tatueringar. Funderar på att göra två små, en på handleden och en på fotlänken.

Likes

Comments

Kom för en stund till Johans lägenhet efter en fulldag på skolan, det första man mötas av på skolan är att man blir påmind över hur mycket vi egentligen har att göra nu innan lovet. Har kanske fyra eller fem uppgifter som ska vara klara, jag som trodde att efter jag hade blivit klar med körkortet så skulle allt bli lite lugnare.. men där hade jag så fel! Denna dag började heller inte så bra, men det är ju måndag så vad hade man väntat sig. Fick iallafall vakna upp bredvid Johan, vilket är väldigt mysigt. Gjorde mig iordning för skolan, slutade med att jag fick stressa ner för att möta Moa. Vägen till skolan var snorhal och vad gör man inte, jo snubblar framlänges och skär mig på nycklarna som jag höll i handen wihoo!


Aja, nu är denna dag snart slut. När Johan kommer hem bär det av till gymmet med en utav hans kompisar och sen middag..


Hoppas iallafall att ni har haft en bättre måndag än var jag har haft, så får jag hoppas att tisdagen blir bättre! Kram!

Likes

Comments

Shit vad veckorna går fort, känns precis som om att det var måndag igår..

Idag är det iallafall fredag och det innebär helg, har dock en full skoldag framför mig innan. Efter skolan beger jag mig till Johan, för att sen skjutsa hem mamma från After work.

Helgens planer är dock oklara, har än så länge inget inplanerat men antar att jag hittar på något iallafall.

Likes

Comments

Kom hem för ca 1 timma sen efter att jag varit på ungledar-möte i Brunflo. Hoppade genast in i duschen och nu har jag precis flätat håret och ska till att krypa ner i sängen.

Haft en rätt så lugn dag, en lektion på förmiddagen, hälsade på mormor en sväng och sen hälsade jag även på hos Johan. Vid sex tiden skjutsade Johan mig till Brunflo för mötet.

Hoppas att ni haft en bra torsdag, pussar!

Likes

Comments

Nu sitter man i bilen påväg hem, slutade egentligen vid 11.15 men valde att stanna kvar på skolan för att plugga lite.

Ska även hämta ut körkortet idag(Wihoo!) som jag har väntat på att få hämta ut det. Nu har man faktiskt ett bevis på att man tagit körkort för bil.

Väl när jag kommit hem lutar det emot plugg och kanske lite städning.

Likes

Comments

Har just bäddar ner mig i sängen och ska till att sova, imorgon är det alla hjärtans dag(myys) och jag inleder morgondagen med en sovmorgon. Mer om morgondagen får ni imorgon.

Ett väldigt kort inlägg, men ville bara in och kika innan man släckte ner för natten.

Godnatt mina vänner och ovänner, pussar!

Likes

Comments