Hallå kompisar, hoppas att allt är bra med er!

Jag har varit borta från bloggen ett tag och ärligt talat har jag ingen bra anledning till frånvaron heller. Har bara inte haft något speciellt/intressant att skriva om heller. Har varit rätt lugnt i skolan ett tag nu, men nu har det börjats igen.

I helgen var det mycket stök och lite sömn, jobbade först fredagen mellan 22-02 fast kvällen slutade vid 04(puh!), under lördagen tog vi det mest lugnt men kvällen gick i arbetets gång igen. Mellan 20-01 var det garderoben på OSD, och kvällen slutade vid 03.

Söndagen blev en heldag i Sundsvall, en jättemysig roadtrip med Johan. Biltema, Lager 157 och Mc. Kom hem vid 00.30 och där avslutades min helg.

Visst det har varit kämpigt och man har verkligen insett hur viktigt det är med sömn...

Hoppas ni haft en bra helg och bra start på veckan, pussar!

PS rörigt inlägg, men men...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Wow guys!! Idag har det varit en dag som jag njutit till fullo av. Klev upp vid halv sex för att ställa iordning matsäck, tog fram de sista kläderna och packade ihop resten. Halv tio snörade vi på oss skridskorna och gav oss ut på Medvinden, eloge för det fina vädret och föret. Tog ett fika/lunch break vid elva och tog oss sen tillbaka in mot vinterstaden. Chillade i vinterparken och sen blev en snabbvisit hos mormor innan man åkte hemåt.

Nu några timmar senare ligger jag ihopkurad i sängen, känner mig ganska slut i kroppen och det borde man göra efter 1,5 mils skridskoåkning . Snart ska jag ta tag i psykologin som jag har redovisning på imorgon.

Hoppas att ni haft en lika bra dag som mig, pussar!

Likes

Comments

Goodmorgon kompisar! Den här dagen har jag faktiskt sett fram emot och vädret verkar även vara med oss idag. Friluftsdag på skolan idag och jag kommer spendera dagen i badhusparken på skridskor, såå mysigt. Var tidigt uppe imorse för att kunna fixa iordning en matsäck, oboy och varma koppen. Ska om en stund ta min packning och börja dra mig ner mot badhusparken, men tänkte vila upp mig en stund på skolan först.

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Som alla andra tisdagar är jag tidigt på skolan även fast att jag egentligen har sovmorgon.. Hade inte tillgång till någon bil idag, så då fick det bli att kliva upp tidigt. Hade kunnat stannat en natt till hos Johan och sovit ut, men kände att jag inte varit hemma på ett bra tag.

Nu på morgonen har jag skrivit lite grann på en uppgift som ska in i midnatt, samt att jag börjat skriva ett cv. Eftersom när man tar studenten ska man antingen ha sökt till högskola eller fixat något jobb och då kan det vara bra att ha ett Cv till hands.

Har endast en lektion nu på eftermiddagen och sen bär det av hemåt. Morgondagen längtar jag extra till, mer om det kan ni få imorgon, pussar!

Likes

Comments

Måndagen redan avklarad och det känns som om att detta kommer bli en lugn vecka. Kom till Johans lägenhet för en stund sen och ska snart börja plugga. Fick sluta tidigare idag pga lärare som skulle på annat. Vid fyra-femtiden blir det gymmet med Johan och Birk (tror jag iaf) vilket känns bra efter en helg med mycket gomat. Mot kvällen blir det hemgång till familjen efter en långhelg i stan, ska bli skönt att få komma en en sväng.

Hoppas att ni haft en bra måndag, pussar!

Likes

Comments

tidigt för första gången på vääldigt länge, vilket känns väldigt skönt. Anledningen till min tidiga hemkomst beror på att jag tog bilen in till skolan och eftersom jag slutade tidigt idag kunde jag köra hem direkt efter skolan, frihetskänslan av att ha ett körkort. Nu ska jag snart sätt mig och skriva klart lite uppgifter och sen börja packa inför helgen, mer om det senare.

Likes

Comments

Wow redan mitten av veckan och känns precis som om att den började. Men jag är ändå glad att denna vecka snart är slut, för denna vecka kommer och ha varit väldigt kämpig. Har fyra stora uppgifter som ska vara klara nu på torsdag, men två utav dem är redan klar och de var de två största..

Idag är det kort dag vilket känns skönt, slutar vid 11.15 och sen blir det återigen plugg..

Likes

Comments

Halloj bloggen! Kom hem för ca en timme sen efter ett lagom jobbigt pass på konditionsprofilen, kondition blandat med styrka det gillar vi. Imorse var jag tidig på skolan som vanligt även fast att jag hade sovmorgon som vanligt. Fick undan en hel del plugg vilket är skönt. Skulle egentligen ha fått gjort en samhällspresentation, men det hann jag inte med. Så nu istället ska jag spela in mig själv och skicka en video istället(pinsamt)

Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Goodmorgon folket!

Om någon timme bär det av till Sundsvall där vi dels ska på Ikea, men också kika på Johan Glans. Vilket ska bli väldigt spännande och trevligt. Åker dit tillsammans med Johan(pojkvännen) och Johan, ska bli kul att få åka iväg en tur med dem.

Ska ligga kvar ett tag till i sängen och sen kliva upp för att fixa mig inför färden, hoppas att ni får en trevlig dag!

Likes

Comments

Godmorgon alla morgonpigga människor, jag antar eftersom det är lov att majoriteten fortfarande sover. Jag själv har typ vaknat till och satt mig vid datorn för plugg, vill försöka stöka undan så mycket som möjligt så fort som möjligt.

Vädret idag verkar inte lika lovande som det var igår, men man får försöka göra det bästa utav saken iallafall.

Ska snart göra iordning lite frukost och fortsätta med pluggningen..

Likes

Comments