Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

härliga sommar 🌿

Likes

Comments

När svärmor och svärfar rensar och ska göra om på sin övervåning så kan man komma över såna här fynd. En gamal ikea hylla. Tyvärr så är den mer åt det orange/gula hållet än på bilden. Så jag måste göra något med den.. frågan är vad? jag gillar träfärgen som är på bilden väldigt mycket. Men bilden är som sagt lite förskönad. Kanske skulle jag kunna få den i den tonen om jag slipar ner den.. Jag började slipa igår, men vilken tid det kommer att ta! Så jag beslutade mig för att ta in den och testa den först. Funderar också på om jag ska måla in den i samma färg som väggen, så känns det inte som den tar lika mycket plats i vårat lilla vardagsrum.
Eller har ni tips på vad jag ska göra med den? Det är faner yta kan jag tillägga 🙈 kommentera gärna på instagram om ni har något bra tips 💕

Likes

Comments

Vad gör man inte för att fira in så man får riktig semesterkänsla? -Jo man tar och målar om hallen! 🤷🏼♀️ Så i fredags efter jobbet åkte jag hem och satte igång.. men som vanligt när jag påbörjar ett nytt projekt så kommer jag på efter en stund.. "vänta lite, borde jag inte ta ett före och sen efter kort, hade inte det varit kul Sara?" -Joo det klart! Men jaa så därför blev det såna här kort, halva väggen vit och andra grågrön..
Och än en gång så gör jag det igen, som jag VET varje gång att jag inte borde göra.. jag köper all färg jag behöver innan jag köpt en provburk 🙈
Men hur fel kan det bli när det är en grå nyans inblandad? Fast den här gången va jag igentligen ute efter en mycket mycket mer grön ton, fast ändå grågrön.. kanske ska satsa på gröngrå färg till nästa gång 🤔 För en nästa gång blir det. Men vi kommer nog att ha det så här ett tag. Btw så är det samma ton som vi har i vardagsrummet och köket fast mörkare 🙈 så antagligen dras jag till den tonen.. Jaja nu har jag babblat på ett tag, här har ni efterbilderna 👇🏼 älskar att jag målade in lister, kontaktuttag och dörr! Det blev sånt fint lugn i vår lilla smala hall, när det är både pärlspont, lister och spegeldörr
Här är färgkoden för den som är intresserad: H0.04.65 Misty Le Havre från Nordsjö 🎨

Likes

Comments

I måndags va vi ute i det fina vädret hela dagen.

Så vi har betsat bockbenen som införskaffades strax innan midsommar, som vi hade som bordsben till det hemmagjorda långbordet.

Men nu har jag tagit halva bordet och betsat två av bockbenen i en mörkare ton. Så nu smälter dom in riktigt fint till plankorna som vi har som bordsskiva

Likes

Comments

Här har det varit kanonväder hela dagen (men blåst lite i mellan varven) Så vi har faktiskt varit ute hela dagen, förutom en stund på morgonen då vi (eller läs jag) tog ett stor röj på Olofs rum. Det va nästan upp och ner sen midsommar då alla olofs kusiner var här och härjade 😃 Och jag måste bara säga till alla småbarnsföräldrar: Tellkiddo-påsarna är don bästaste av dom bästa förvaringen man kan ha om ni frågar mig, (plus afroarts korgar förstås) Praktiska och snygga. 👌🏼 pappåsen köpte jag från jollyroom.se redan när Olof låg i magen.

Hej!

Likes

Comments

Har äntligen fått tummen ur och målat sista väggen i vardagsrummet. Det är den väggen där tvn sitter på, så det har krävt lite extra mäck med det, inget jag klarade själv dvs. Men nu är den klar och jag har betsat skivan vi har haft under tvn i kulör U-813 Svartjord från Flügger. Jättesnyggt blev det mot den grå väggen som drar lite åt grönt.
Konsolerna målade jag in i samma färg som på väggen. Färgkoden där är S1502-y

Likes

Comments

Idag, midsommardagen fyller ingen mindre än min Simon år 🎈 Hurra Hurra Hurra! Han har fått stå och servera våra nattgäster frukost/brunch, klippt gräset medans vi andra tittade på (😳) grillat lunch-korv, tvättat båten (eller vad det nu var han gjorde) Serverat oss grillad karré och massa andra saker där imellan.. Hur grym är han inte?.

Så kalas nummer två har vi haft idag. (Kalas nummer 1 var igår, själva midsommarfesten)

En jättemysig dag har det iallafall varit. Tappert satt vi ute (för det ska man när det är sommar, och framförallt midsommsr) men efter det va vi rätt snabba på att kila in och tända massa ljus och möla i oss jordgubbar, glass och grädde. Och kaffe! I Simons nya kaffekokare som han fick av mig och Olof i present. En Moccamaster. Haha, tror nästan att alla våra vänner och familj blev gladare än gladast över att Simon äntligen har en kaffekokare. Efter snart 7 år tillsammans så "tillåter" Sara Simon att ha en kaffebryggare 😳🙄Ni hör att jag inte dricker kaffe va? (Och hur hemsk människa är jag inte?) Så nu kan man få "riktigt kaffe" när man kommer och hälsar på! Grattis kompisar! Eller ska jac säga Grattis Älskling?! 🙊 Btw hur snygga är inte de röda stolarna? TYVÄRR är dom inte våra. Har bara fått låna dom av men svägerska, och kan tala om för er att dom inte är tillsalu! ☝🏼 (👎🏼)

Likes

Comments